Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas
nekem a képsor olvasásakor meg sem fordult a fejemben, hogy értené, szerintem csak direkt bele akarjátok látni 😉

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Dzsini
feljelentelek szándékos flémkeltésért ám! 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
Pedig azt hittem elindul megint a "lavina". 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

precision
jajj ne kezdjük el megint 😄
Jon nem érti Garfieldot, nem hallja a "gondolatait", csak a gesztusaiból és arckifejezésébõl következtet arra, hogy mit is mondhat/gondolhat

Bazinga!

Narxis
Hoppá! Jon értette mit mond Garfield.

- indulj!
- ajándékokat venni!
- szok* ajándékot venni!
- tényleg megértetted a karácsony lényegét, garfield...

*sok akarna lenni, kicsit spanyolos akcentussal 😄D
Narxis
*lelkes énekszó a zuhany alatt*

😄D

- A Télapó tudja ám, hogy jó voltál-e.
- És azt is tudja, ha beledörgölõztél valamibe...
- *lelkes énekszó a zuhany alatt*
LasDen
ha már karácsony....akkor a kedvenc karácsonyi sorom 😄

- Nincs azaz isten, hogy idén ne lássam a Mikulást!

- Mégha egész éjjel...kell...fent...

- Z

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

precision
mekkora gyomra van már... 😄

Bazinga!

Narxis
Depressziós.

ivan924
Garfield miért nem örül??

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

- Hamarosan karácsony.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ivan924
tudja hogy éhes és ezért csak az idõt akarja húzni 😊

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

LasDen
lehet hogy csak átérzi fájdalmát 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
párszor már kiborult Jontól, azért csodálkozom, hogy ilyen higgadtan viseli. biztos valamilyen buddhista tanfolyamra jár 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ez a pincér van mindenhol. nem? már ismeri XD

nonicks
én meg hogy a kosárba..

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Én elõször azt hittem, hogy Garfield ott van Jon öltönye alatt..😄😄😄
Ha John ilyen éhes... mit rendelt volna Garfield😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Dzsini
egész jól viseli Jont a pincér 😊

DJ_HELL

-Eldöntötték mit rendelnek?

-Még kaphatnánk pár percet?

-*Korog*

-Még egy perc...

-*KOROG*

-Elõször te Jon

-Féligátsültsteakethéjábasültkrumplival,tejfölleléshagymávalésegykispároltspárgát!

-ÕÕÕ

-És még egy kis kenyeret?

-IGEN! MÉG KENYERET!

Hell Is Burnin\'

Dzsini
Szuper! <#eljen><#eljen><#eljen>

Narxis
😄DD

Treblakos
köszi segítséget 😊

-Tudod mit csináltunk már rég?

-Teletömni magunkat sütivel, ahogy a vaddisznók a makkot zabálják.

-Irány a fánkos és okozzunk felfordulást!
-Imádom ezt az álmot.

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Dzsini
Root hog-nak azokat a (félvad) disznókat hívják, amelyeket szabadon engedtek az erdõkbe, hogy eltartsák magukat, túrjanak kedvükre (a megnevezésben a 'root' a gyökereket jelenti, amiket általában kitúrtak maguknak) - a tartásuk így nagyon olcsó volt, és csak 1 pásztort kellett fizetni, aki velük kószált az erdõben.
Nálunk a bakonyi és a szalontai disznó volt ilyen, mai utódjuknak nevezhetõ a mangalica, bár az már egészen házias, békés fajta, a régiek simán széttépték és felfalták a közéjük keveredett idegen állatokat (pl. a másik pásztorok kutyáit).
A képregény esetében talán a vaddisznó vagy turkáló disznó kifejezés (vagy valami hasonló) lenne a megfelelõ. Hajrá 😊

Treblakos
mai képsort le akartam fordítani, de ez a "root hogs" kifogott rajtam <#nemtudom>

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Narxis
Soha többé nem rendelek étterembõl uborkasalátát!<#vomit>

dustmote
Minden nap olvasom a képsorokat, meg persze a hozzászólásokat is, és mindig mosolygok, hogy a szórakozás mellé gyakran tudás is párosul.
Most azonban muszáj hozzászólnom a csirkés-éttermes témához.
Volt két szakács barátom, én is dolgoztam étteremben, mint elõkészítõ. Nos, alapvetõ követelmény a tiszta kéz, a tiszta törlõkendõ, de lássuk be, sok esetben nem valósul meg. Alapvetõ lenne persze az is, hogy kézzel nem nyúlunk az ételhez. Persze én most a konyháról beszélek. De azt azért lássuk be, hogy elõkészítésnél, szeletelésnél, hadd ne soroljam, muszáj megfogdosni az ételt. Ezen felül a tészták, köretek, zöldségek nagy része nem evõeszközzel, hanem kézzel kerülnek rá a tányérra. Nem beszélve az uborkasalátáról. Számomra az volt a legmegdöbbentõbb. Az ubisalit akkor készítik el, amikor rendelik. Az uborka olyankor kemény, ezért kézzel meggyúrják alaposan, hogy puhább legyen, és azt a látszatot keltse, hogy minimum pár órája a hûtõben áll.
Nos, ezek után lehet gondolkodni. 😊

\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"

Casillas
Úristen, kézzel eszik! <#gonosz1>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

DJ_HELL

-Ez az ÉN világom!

-De azért Jon lát el.

(Jobbat nem tudtam kitalálni. Kicsit nehéz magyarra fordítani ezt. Aki tud jobbat pls írja le.)<#fejvakaras>

Hell Is Burnin\'

Kicsikiraly
márpedig én nem egyszer láttam idevágó dokumentum/realityben hogy bizony a neves zsûrik/szakácsok is kézzel fogják meg a sokcsillagos überhiper éttermekben, nem csak a csirkecombot 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

RelakS
Fáról körte le, az amúgy is koszos pólóban megtöröl, és megesz olyan kézzel, amivel 5 perccel elõtte még kutyát simogatott 😉

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

modellmaker
te se falun nõttél fel. :|

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Fantos
köszönöm, végre tudom mi az pedig rohadtúl érdekelt mért rajzolják olyan furcsára a csontvéget

Dzsini
"Csirkecombra visszatérve: sokszor akasztanak a csont végére papírbigyuszokat. " - ott van a mai képsor pulykacomb végén
(mellesleg az azért (is) kerül rá, hogy a kilógó csontvég ne égjen és feketedjen meg sütés közben)

jazzy
Szerintem nem tudod mi a jó.
ivan924
inkább rózsadombi táposcsirke

mumpic
"a csirkecombot pedig még a legmenõbb éttermekben is kézzel szokás enni, ahogy nagyon sok más kaját is"

A fõiskolán tanultam üzleti kommunikációt, aminek a nagy része illemtan volt, úgyhogy erre az állításra nyugodt szívvel mondom hogy marhaság. Jobb ha tudod, hogy a legmenõbb étteremben még a gyümölcsöt is késsel villával eszik.

Itt most nem arról van szó, hogy a lángost nem eszem meg, de azért vannak határok.
Pl: Csoporttársaimmal öltönyös-nyakkendõs konferencián voltunk, ahol kaja is volt. Ugyanígy rosszul voltam ahogy néztem az egyik srácot csirkét falni, csicsogott mindene a zsírtól. Egy darab vékonyka papírszalvétát vett csak magához. Rossz belegondolni, hogy ha le is takarította magát mondjuk a vécében, addig is összefogdosta a kilincset, a széktámlát, stb.

Csirkecombra visszatérve: sokszor akasztanak a csont végére papírbigyuszokat. Még Garfield képsoron is volt hogy így rajzolták meg. Ha van, akkor azt fogva lehet kézzel enni a csirkét, de amúgy nem.

részemrõl off vége

Narxis
Én inkább vele értek egyet, biztosan vagy 100-an fogják meg a zöldséget, gyümölcsöt amit megveszek a boltban, de azt meg tudom mosni. Én akkor szoktam kézzel megfogni a húst ha lehetetlen szelni késsel-villával. De akkor se markolom meg....

CattiBrie
"Jó hogy nem a két tenyerével meri magának a levest a kondérból."

Csak, mert forró lenne. .)

[/spam]&#8482;

Kicsikiraly
számból vetted ki a szót 😄

a csirkecombot pedig még a legmenõbb éttermekben is kézzel szokás enni, ahogy nagyon sok más kaját is.

a dinnyének pl. az igazi fílingje amikor nyáron a hasadon csorog le a dinnyelé, vagy a lángos, szalonnasütés, soroljam még? járj gumikesztyûben viszont, és ne menj ki soha a lakásból.

DFTBA &#3232;_&#3232;

plu604
mekkora kertvárosi vagy 😄

mumpic
Nem a kosszal van bajom, hanem hogy gusztustalan! Én úgy eszek, hogy ne kelljen utána megtörölni a kezemet, mert nem lett zsíros. Nehogy már valaki meg könyékig túrjon az én kajámban! Lehet hogy én vagyok túlérzékeny, de a csirkecombot sem vagyok hajlandó megfogni, és a belem fordul ki néha, amikor valakit látok hogy úgy eszi, hogy mindene csicsog a zsírtól... Jó hogy nem a két tenyerével meri magának a levest a kondérból.

Kicsikiraly
az ember szervezetébe amúgy is rengeteg kosz kerül, sõt már orvosilag igazolt tény hogy ez a kosz segít az immunrendszer erõsödésében.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Pianista
micsoda késforgatóXD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Narxis
Ezek a vágott szemûek tudnak ám mutatványozni. 😄

Gusztusosabb is így a kaja.

Dzsini
Meglepõ lehet, de egy profi szakács úgy csinálja végig a carvingot (vagy bármilyen fõzést), hogy véletlenül se ér hozzá egyetlen darabkához sem, ami a vendég tányérára kerül. Ez bizonyos kulturális színvonal fölött minimális követelmény.

mumpic
én? max a kenyeret

jazzy
Nyilván tiszta kézzel fogdossa nem értem mi ezzel a baj? Te is megfogod