Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Jon nem érti Garfieldot, nem hallja a "gondolatait", csak a gesztusaiból és arckifejezésébõl következtet arra, hogy mit is mondhat/gondolhat
Bazinga!
- indulj!
- ajándékokat venni!
- szok* ajándékot venni!
- tényleg megértetted a karácsony lényegét, garfield...
*sok akarna lenni, kicsit spanyolos akcentussal 😄D
😄D
- A Télapó tudja ám, hogy jó voltál-e.
- És azt is tudja, ha beledörgölõztél valamibe...
- *lelkes énekszó a zuhany alatt*
- Nincs azaz isten, hogy idén ne lássam a Mikulást!
- Mégha egész éjjel...kell...fent...
- Z
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
- Hamarosan karácsony.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
-Eldöntötték mit rendelnek?
-Még kaphatnánk pár percet?
-*Korog*
-Még egy perc...
-*KOROG*
-Elõször te Jon
-Féligátsültsteakethéjábasültkrumplival,tejfölleléshagymávalésegykispároltspárgát!
-ÕÕÕ
-És még egy kis kenyeret?
-IGEN! MÉG KENYERET!
Hell Is Burnin\'
-Tudod mit csináltunk már rég?
-Teletömni magunkat sütivel, ahogy a vaddisznók a makkot zabálják.
-Irány a fánkos és okozzunk felfordulást!
-Imádom ezt az álmot.
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Nálunk a bakonyi és a szalontai disznó volt ilyen, mai utódjuknak nevezhetõ a mangalica, bár az már egészen házias, békés fajta, a régiek simán széttépték és felfalták a közéjük keveredett idegen állatokat (pl. a másik pásztorok kutyáit).
A képregény esetében talán a vaddisznó vagy turkáló disznó kifejezés (vagy valami hasonló) lenne a megfelelõ. Hajrá 😊
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Most azonban muszáj hozzászólnom a csirkés-éttermes témához.
Volt két szakács barátom, én is dolgoztam étteremben, mint elõkészítõ. Nos, alapvetõ követelmény a tiszta kéz, a tiszta törlõkendõ, de lássuk be, sok esetben nem valósul meg. Alapvetõ lenne persze az is, hogy kézzel nem nyúlunk az ételhez. Persze én most a konyháról beszélek. De azt azért lássuk be, hogy elõkészítésnél, szeletelésnél, hadd ne soroljam, muszáj megfogdosni az ételt. Ezen felül a tészták, köretek, zöldségek nagy része nem evõeszközzel, hanem kézzel kerülnek rá a tányérra. Nem beszélve az uborkasalátáról. Számomra az volt a legmegdöbbentõbb. Az ubisalit akkor készítik el, amikor rendelik. Az uborka olyankor kemény, ezért kézzel meggyúrják alaposan, hogy puhább legyen, és azt a látszatot keltse, hogy minimum pár órája a hûtõben áll.
Nos, ezek után lehet gondolkodni. 😊
\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"
-Ez az ÉN világom!
-De azért Jon lát el.
(Jobbat nem tudtam kitalálni. Kicsit nehéz magyarra fordítani ezt. Aki tud jobbat pls írja le.)<#fejvakaras>#fejvakaras>
Hell Is Burnin\'
DFTBA ಠ_ಠ
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
(mellesleg az azért (is) kerül rá, hogy a kilógó csontvég ne égjen és feketedjen meg sütés közben)
A fõiskolán tanultam üzleti kommunikációt, aminek a nagy része illemtan volt, úgyhogy erre az állításra nyugodt szívvel mondom hogy marhaság. Jobb ha tudod, hogy a legmenõbb étteremben még a gyümölcsöt is késsel villával eszik.
Itt most nem arról van szó, hogy a lángost nem eszem meg, de azért vannak határok.
Pl: Csoporttársaimmal öltönyös-nyakkendõs konferencián voltunk, ahol kaja is volt. Ugyanígy rosszul voltam ahogy néztem az egyik srácot csirkét falni, csicsogott mindene a zsírtól. Egy darab vékonyka papírszalvétát vett csak magához. Rossz belegondolni, hogy ha le is takarította magát mondjuk a vécében, addig is összefogdosta a kilincset, a széktámlát, stb.
Csirkecombra visszatérve: sokszor akasztanak a csont végére papírbigyuszokat. Még Garfield képsoron is volt hogy így rajzolták meg. Ha van, akkor azt fogva lehet kézzel enni a csirkét, de amúgy nem.
részemrõl off vége
Csak, mert forró lenne. .)
[/spam]™
a csirkecombot pedig még a legmenõbb éttermekben is kézzel szokás enni, ahogy nagyon sok más kaját is.
a dinnyének pl. az igazi fílingje amikor nyáron a hasadon csorog le a dinnyelé, vagy a lángos, szalonnasütés, soroljam még? járj gumikesztyûben viszont, és ne menj ki soha a lakásból.
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Gusztusosabb is így a kaja.