26243
-
csaba93 #16517 Szóval Jon-al csak beszélgetni lehet. xD -
#16516 :D -
-Jon, ne menjünk el sehova ma este, beszélgessünk.
-Beszélgessünk?
-Persze! Telefonon állandóan beszélgetünk... néha órákon át!
-Ö.. rendben.
-Szuper. Kezdj neki!
-Bocsáss meg egy pillanatra!
-Na, milyen volt a napod?
-Azonnal gyere vissza.
-Bele kell szokni az ilyesmibe. -
#16514 -
#16513 -
artschi2 #16512 értem, köszi :) -
#16511 van neki magasított széke :)
...onnantól, hogy a távkapcsoló és a telefon is pontosan illik a kezébe/mancsába, ez belefér. -
artschi2 #16510 Talán hülyeséget kérdezek, de amikor így beszélgetnek, gondolom vmilyen asztalnál vannak, de Garfield is úgy ül, mint egy normál ember? :) -
- Lizben megvan minden, amire egy nőben vágyhatok.
- Teljes szívemből remélem, hogy ő ugyanígy érez irántam.
- Ugye nem zavar, hogy ilyen bizalmas dolgokat megosztok veled?
- Mondtál valamit? -
#16508 csokira én is emlékszem...micsoda édes pillanatok...
Nem tudom hogy a gyártója megszűnt-e vagy csak leállítgatták a gyártást pl.: jogi okok miatt de mostanában nem látom a boltok polcain:S -
#16507 Nekem is az volt a kedvencem.
Ha mar untam a rumos szeletet akor a dinyes csoki jo jott. -
spy803 #16506 ŰŰŰ tényleg de jó is volt az. Gondolom sehol nem lehet kapni, még ízben sem hasonlót. -
geo91 #16505 képletesen értettem te... -
#16504 akkor ideje fogat mosni...:D -
geo91 #16503 még mindig a számban van az íze, pedig vagy 10 éve nem ettem... :D -
#16502 áááá sárgadinnyés tényleg, zöld papírja volt, most már én is emlékszem a csokira :D -
#16501 én a répás ízűt szerettem -
Big Bad Ryder #16500 De finom volt az a csoki, kispöcsös koromban egy csomó zsebpénzem elköltöttem rá. A sárgadinnyés és a muskotályos volt a legfinomabb -
#16499 meg volt az album és emlékszem is pár dalra -
#16498 bakker a csokira emlékszem :D -
Oddball29 #16497 Ez Alpári Garfield lesz szerintem...:) -
#16496 a második képi világa legalább jó... fasza ahogy tolja Jon XXXD -
#16495 igen, a poénnak ez a lényege, hogy "együttérez" Liz-el és segíteni akar XD -
#16494 én csak a csokira emlékszem, az albumra nem. -
spy803 #16493 100 Folk Celsius Garfield albumára ki emlékszik?
És a Garfield csokira?
2. os koromban mekkorát buliztak arra a kazira. :D -
Verseghy #16492 Szerintem csak meg akarja védeni a csóktól:DD -
#16491 Hogy nézi a melleit Garfield -
#16490 Na de Garfield! Rámozdulsz Jon csajára? :( -
-Jó éjszakát Liz!
-Jó éjszakát John!
-Nem tudom megcsókolni ha figyelsz, Garfield.
-Addig tudok maradni, ameddig szeretnéd, Liz. -
#16488 nevetés közbe sírj...vagy sírás közbe nevess.... -
geo91 #16487 nem tudom, hogy mis sírjak vagy nevessek :D -
#16486 O
M
G
!
-
#16485 basztakurva O_O -
Verseghy #16484 :OOO -
#16483 És azt elfelejtettétek hogy kb a 90-es években ide is eljutottak:O
:O,:OO
Érdemes erre is felfigyelni:O -
#16482 Egyetértek! -
#16481 garfield a 80 as években volt roppant népszerű.
Hazánkat is elérte 90 vagy 91 körül a garfiled őrület ami hamar itt is teret hódított. a képregény akkor vastag volt, szinte az egész garfiledból állt. Aztán egyre kevesebb garfiled képsor volt ebben a magazinban és egyre több más. Nem az Orson és barátaira hanem az összes többi futottak még kategóriában lévő képsorozatra. Marmaduke, Hogar a viking, meg a mitudomén micsoda. Aztán jöttek az ismétlések fekete fehér színben,könyvbe kötve. Utána a képregényben is jöttek az ismétlések, a 80 as és 90 es évekbel, melyek szerintem klasszisokkal jobbak voltak mint a maiak. Igazából annyi pozitívumot látok h kb. 30 év után Jon nem csak polkázik esténként hanem Lizt is tolja hiszen nagynehezen össze jött vele. Remélem folytatódik lesznek új epizódok, de szerintem inkább ezt a vidám 3- 4 kockából álló képsort kellene erőltetni, mert a garfiled film és a garfiled mese könyvek ( garfield és a gonosz mágus stbb.. ) irrdatlanul rossz lett.
Na de akkor is Gafied a no.1, és mi még sok évig akarjuk ezeket a képsorokat olvasni. -
#16480 A Kázmér és Huba vége úgy jött, hogy a rajzoló úgy gondolta, elmondott mindent, amit ezek között a korlátok között elmondhatott, és ezzel zárta le a képregénysort.
A Peanuts (Snoopy) képregényeket szintén a rajzoló zárta le, nem sokkal halála előtt úgy határozott, hogy nem kell nélküle továbbvinni a képregényeket. (a sors fintora, hogy az előzőleg megrajzolt képsorok pontosan 1 nappal Charles M. Schulz halála után futottak ki)
Szerintem a Garfield van akkora üzlet, hogy nem fogják lezárni a képsorokat - valamilyen módon folytatni fogják. -
#16479 szerintetek ha Jim Davis már nem tudja/akarja folytatni a Garfield-ot, akkor lesz valami befejező rész? és ha igen az szomorú lesz? bár remélem még rohadtul nem aktuális csak úgy emgfordult a fejemben... -