Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Jóó reggelt vietnáám! Mily csodás hétõ reggelre virradtunk
- Az idõjárás elõrejelzõnk tiszta eget és esõ mentes napot ígér
- Kivéve egy házat a külvárosban
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Ma már annyira nem elterjedt (2009-ben az elsõ 600 névben volt csak benne), de 1970-ben a 68. leggyakoribb név volt az Egyesült Államokban. (A John 26., 1970-ben 4. volt)
Elõször azt hittem h ez a 'Jonny Suave' egy énekes, találtam is 'Johnny Suave'-t. Azt hittem ez a 'waaaaa' vmi jellegzetes hang tõle, és náluk annyira ismert h ezt értik az olvasók.
(és sehol nincs 'h' Jon nevében, még a Jonny-ban sem)
-Hova is kellene raknunk a cuccunk?
-Bárhol jó lesz.
-Mit szólnál ahhoz ott, közel van a ví-
-Vííííííííííííííííí <#merges2>#merges2>
-Úgy hívják "Johnny Suave"
Asszem John életében elõször látott nõt hiányosabb öltözetben😄
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
-Oké Liz...
-Ez milyen?
-Ki van zárva, hogy ebben menj emberek közé.
-Másodvéleményt akarok!
-Rendben.
-MUHAHAHAHA
-Ti aztán nagyon egy húron pendültök!
-Csak tedd a 'visszataszító' kupacra.
-Én meg megyek és felhívom a veszélyes anyagok eltakarításával foglalkozó osztagot.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
*karmol, karmol, karmol*
-GARFIELD!
-Nyár van, inkább meg kéne köszönnöd.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
天使たちは私を見守る
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
- Ha mókás kedvemben vagyok, bármi megtörténhet!
- Kivéve olyat, ami mókás.
- Garfield, én nem értem mit látok benned
- Goromba, ellenszenves, kövér, önzõ, egoista vagy és figyelmen kívül hagysz mindenféle bájt
-Én nem vagyok egoista!
- Heléna, itt az idõ, hogy komolyak legyünk?
- Igen?
- Igen, komolyan megkéne már csináltatni azt a rést a fogaid között
- Az igazság fáj
- Ásít
- ÁÁÁÁáá!
de a továbbiakat a "mi kellene az sg-nek" topicban kellene megbeszélni, ennek nincs köze Garfield-hoz.
az sms bevételek aprópénz a reklám és a datahosting bevételekhez képest
Bazinga!
-Nem foglak megugatni.
-Micsoda?
-(Legbelül) zokogok! Már nem is utálsz!
-De, de , utállak.
-Ó, ezt csak 'azért' mondod!