26243
-
zsoty27 #17717 Boldog új évet kívánok én is minden Garfield olvasónak! =) -
KaBuTo666 #17716 -
#17715 Király a szilveszteri banner :) -
-Nézd csak, Garfield! Taliga úr felvette a gorillajelmezét!
-Most mászik fel a háza falán...
-És már kezdődik is a banántánc.
-Most az egyszer megnézem én is. -
KaBuTo666 #17713 :D!!!!!!!!!! -
-Nézz csak rám. Mit tudok magamnak felmutatni?
-Engem! -
#17711 mi történt emberek? -
#17710 :DDDDD -
#17709 Újévkor kicsit jobb poén lenne sztem. -
mikusmate #17708
- Új sapkák!
- Ugyanaz a dilis fazon. -
#17707 akkor asszem a két linket még majd ráhegesztem a v2-re (meg esetleg ha van még kívánság, hogy mi kerüljön rá, pl egér, pók, mici) és átpasszolom Cattinak, hogy nyomja fel tárhelyre -
#17706 ja, lőjük Londont V2-vel! :) -
#17705 második jobban bejön nekem -
#17704 v2 -
#17703 Szerintem mind2 szép :) -
KaBuTo666 #17702 v2 -
#17701 v2 -
#17700 Nekem nagyon tetszik mind a kettő. :) -
#17699 megjegyzés: nálam chrome-ban elég lassan/nem mindig tölti be, firefox alatt nem volt ilyen gond...ha valamelyik elnyeri a tetszéseteket, akkor meg megkérjük Catti-t, hogy dobja fel a tárhelyére, ami gyorsabb, mint az uw -
#17698 szilveszteri banner v1
szilveszteri banner v2
de a tűzijátékos téma bármilyen képre ráhúzható, szóval ha valaki tud valami mutatósabbat, esetleg linkelje és összehegesztem (mondjuk sötét háttér előtt mutatósabb az effekt) -
geo91 #17697
- Liz imádni fogja az új pulcsim.
- Hogy nézek ki?
- Felvillanyozóan. -
Craker #17696 Ha jól emlékszem az orkokat fordította manóknak, legalábbis nekem úgy jött át. -
#17695 Angolul találkozom velük. :)
Mi a Slime-ot akarjuk Slejm-re fordítani.
:) -
#17694 akkor kérek mindegyikhez magyar fordítást :) -
#17693 Ezeket az élőhalottakat ismerem. Minden nap találkozom velük Tibiában. :) -
#17692 Könnyen lehet, hogy így van, mert akkor még bőven nem volt magyar nyelvű fantasy-kultúra (meg egyáltalán Tolkien-alapú fantasy világkép sem), ez az északi eredetű manó-elf dolog meg régebbi, mitológiai alapokon van.
Ma már viszont a Tolkienes nemes nép és az erdei apró tündér-manó valami egymás mellett él (talán ezért lett tünde végül is az elterjedt magyar név, hogy nálunk ne keveredjen az elnevezés?).
(az első magyar szerepjátékos házi-fordítások hol ezt hol azt használták, nekem van pár ősrégi (20 éves körüli) fénymásolatom, ott néha egész vad fordításokat hoztak össze a nálunk ismeretlen mitológiai szereplők magyar nevére - elég csak az élőholtakon végigugrálni: wraith, wight, ghost, ghast, ghoul, spectre, revenant, shade, stb.. nincs mindegyikhez pontosan illő magyar név :) ) -
#17691 Szobotka Tibor is manónak fordította az elfet a Babóban, ha jól rémlik -
-És mivel tölti egy hozzád hasonló manó* az ünnepen kívüli időket?
-A játékomon dolgozom.
-Milyen játék lenne az?
-Minigolf
-Bada-bumm. (dob+cintányér hang poén jelzésére)
*:a karácsonyi 'elf' nem a Tolkien-féle nemes emberfigura, hanem apró lény, aki Télapónak segít -
#17689 Igen :D sry -
#17688 ugye csak elírás a "gyórs"??? :D -
-Utálom a havat!
-És az érzés kölcsönös...
-Kész vagy Garfield? Hajrá!
-ÁÁÁÁÁÁÁÁ!
-Elég a gyakorlásból! Indulás!
-Miért én ülök elől?
-Ez aztán jó kis lesiklás volt nem Garfield?
-Jó gyórs nem?
-Garfield?
-Visszamehetnénk, hogy összeszedjük a számat?
-Nesze!
*rúg* -
-Hé Garfield! Képzeld esett a hó tegnap es--
-Mondj olyat amit még nem tudok.
-Ez vért kíván!
-Oké Garfield, én kész vagyok.
*Fütty*
-Soha ne építsd a várad egy hegy tövébe...
-JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ
-Hu-hu-húúúúú.
-Csak hívjátok Mr. Táncos Gatyának.
-Itt jön Jon!
-AUUUIIOOUUUU!
-Hoppá! Egy picit alacsony lett.
-A hógolyózás olyan barbár viselkedés.
-GARFIELD!
-Ez már beteges...
*vacog**vacog**vacog*
-Mi a fene...Ő már amúgy is ki van hűlve.
-Én meg éhes vagyok.
*Sóhaj*
-Garfield valami baj van?
-Semmi olyan, amit egy forró csoki ne gyógyítana.
-
#17685 nekem tetszik ez a banner IS, meg az előző 2 is jó volt..meg az eredeti is ^^ -
#17684 értem
mindettől függetlenül ez nem tetszik -
#17683 3x2 hét lett a 3 bannernek kitalálva, 23 óta ez van, 6-ig. Aztán visszakerül az eredeti, hacsak valakinek nincs kedve valamit alkotni.
a hóesést meg a flash banner mellől kivettük, mert már önmagában is komolyan leterhelte a régebbi gépeket, így a mostanival együtt meg kissé túlzás lett volna :)
de ha valaki tud írni olyan javascript hóesést, ami sokkal kevésbé terheli a gépet, szívesen várjuk azt is :) -
#17682 Le lett cserélve, mert 3 karácsonyi bannert küldtünk be, abból most járt le az ideje a másodiknak.
Hóesés meg biztos azért nincs mert interferálódna a bannerben lévővel és nem lenne olyan szép. -
KaBuTo666 #17681 Hova lett a hóesés? [banneren kívül]
-
#17680 Hova lett a szép karácsonyos fejléc? -
#17679 Ja, hát nem tom, engem valahogy mindig elkap a karácsonyi hangulat, kell egy "élj a mának" gondolkodásmód hozzá. Úgy könnyebb. :) -
#17678 nagyon sok mindenki volt így vele hidd el, mi sem csináltunk nagy csinnadrattát belőle... sajnos ilyen szürke búvalbaszott időket élünk...