Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és még bambi is kapható
DFTBA ಠ_ಠ
Egyébként meg normális? Kikérem magamnak! <#ravasz1>#ravasz1>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
DFTBA ಠ_ಠ
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Böff
-Böff
-Túl sok idõt töltünk együtt.
-A kórusnak prédikálsz.
(= szólás, olyasvalakit próbál meggyõzni valamirõl, aki azonos állásponton van - feleslegesen beszél)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
(Tanács feliratú tábla)
-Mégis mit tegyek, hogy ne legyek ekkora balfék?
-Várj egy pillanatot...
(Csoda feliratú tábla)
-Na most kérdezd meg még egyszer.
[/cserf][/fülünyúl]
-Hé, Garfield!
-Figyelj csak, milyen malacot rajzoltam!
-Szerintem igazán jól megragadtam a benne rejlõ disznót.
-A malacoknak nincs szárnyuk!
-Hamarabb lesz nekik, minthogy te jobban rajzolnál nálam, Pablo.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Nem volt offtopik, és talán a témában több infót tudnak adni a fórumozók mint a wiki.
Ezzel az erõvel a topik is fölösleges, rá lehet menni a hivatalos honlapra, a kezdõ postban meg elég megadni az odamutató linket és zárható az egész.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A Garfield fõhõsei nem pusztán csak kitalált alakok, hanem valós személyekrõl mintázottak. Garfield gazdájának, Jon Arbucklenek szülei szintén vidéki farmerek. Magát Garfieldot Davis saját nagyapjáról, James A. Garfield Davisrõl nevezte el, aki jellemében, sõt testi felépítésében is egyezett Garfielddal. Amellett a rajzoló saját személyisége is jelen van részben, mint a természet iránti kötõdése és szeretete, ugyanakkor Jonnak akárcsak neki is kedvenc sportja a golf."
Jim Davis angol oldaláról kiderül az is, hogy a farmon, ahol Davis felnõtt, volt vagy 25 macska, valamint van neki egy bátyja is (ahogy Jonnak Doki fiú).
Jon-hoz kerülésérõl meg volt pár képsor (egy külön könyvben, amibõl rajzfilm is készült - Garfield 9 élete és Garfield on the Town) - Garfield egy olasz étterem konyhájában született (innen a lasagna és pizzaszeretet), aztán ha jól emlékszem bekerül egy állatkereskedésbe, ahonnan Jon örökbefogadja.
tehát minden kérdésedre van válasz, ha csak egy pár percet foglalkozol azzal, hogy utánanézz (mondjuk beírod egy bármilyen keresõbe, hogy Garfield) - nem kell messzebb menni a wikipedianál, még csak specializált Garfield wikit se kellett nézni.
és miért nincsenek elõzmények Garfield Jon-hoz kerülésérõl?vagy Jon-nál született?vagy most wtf?
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
nem kicsit gonosz, úgyhogy még csak linkben sem, aki látni akarja, másol-beilleszt: www.ironicsans.com/images/garfieldminusjon.gif
- Nem változtathatod meg a múltat
- Igaz
- Ezért találták ki a hazugságot
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
-Engem nem bánthatsz, haver... egy gömbhal vagyok!
-Ssssssssssssssszzzzzzzzzz.
(nem találtam megfelelõ hangutánzó kifejezést a léggömb eresztésének hangjára, várom az ötleteket 😛)
foot powder: hintõpor
No one had the guts to pitch out: senkinek nem volt pofája kihajítani.
- Igazából elég könnyû Garfieldra ügyelni
- A macskák olyan tiszták, mindig megtisztogatják magukat
- Kifogytunk a púderbõl (😄)
- Ez közel volt
- Oh kedvesem, olyan csodás vagy mint mindig, de olyan merevnek tûnsz ebben a ruhában
- Miért nem cseréled le valami kényelmesebbre
- MONDJUK RÁM!
- Mi az a családi ereklye?
- Olyasmi, ami a családodé volt generációkon át
- és senkinek sem kéne hozzáérni
- Ahogy sejtettem
- Ó Neermáál!
- A macskák szeretik kergetni a dolgokat
- Nagyon élvezetes formája a szórakozásnak
- A macskák szeretnek elkapni dolgokat
- De a leggyorsabban úgy lehet megõrjíteni õket, hogy elrejted elõlük
- De nem túl sokáig