Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DD
Kicsikiraly
Itt sosincs flém, mindenki képes normálisan megszólalni, és még új dolgokat is lehet tanulni 😄

és még bambi is kapható

DFTBA ಠ_ಠ

RelakS
Mert? <#idiota>

Egyébként meg normális? Kikérem magamnak! <#ravasz1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Kicsikiraly
Ilyenkor jó érzés tölt el, hogy azért nincs veszve az emberiség, és egész normális emberek is járnak ide ezsgére. Szeretem ezt a topikot 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

modellmaker
Jah tényleg! 😄 Gondolkodtam én is, hogy mi lehet ennek a magyar megfelelõje. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

RelakS
Nyitott ajtón dörömbölsz? 😄 vagy valami ilyen van

mrAbruzzi
Nem lehet, hogy erre gondolsz?

1: Na, Garfield, van még hely a desszertnek?

tutituti
Helló mindenki.Lenne egy olyan kérdésem,hogy évek óta keresem azt a képsort,amiben lasagnát eszik Garfield és Jon.Megállnak egy pillanatra és garfield azt mondja nem bírok többet enni.Erre ezen elkezdenekn röhögni,megállnak pihenni és újra röhögnek mikor egymásra néznek.Ez az újságban egy oldalas volt,csak sajnos elveszett.Örülnék ha valaki esetleg elküldeni vagy adna egy elérést.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Dzsini
nem

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mazarex
nem a bagoly mondja verébre az arra vonatkozik ha vki mit tom én leszólja a másikat de õ is ugyanolyan...

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

Dzsini
nem

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mint a "Bagoly mondja verébnek"?

Dzsini

-Böff
-Böff

-Túl sok idõt töltünk együtt.
-A kórusnak prédikálsz.

(= szólás, olyasvalakit próbál meggyõzni valamirõl, aki azonos állásponton van - feleslegesen beszél)

Kicsikiraly
Egyre jobbak születnek most az elmúlt pár napban 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Doomista
😄DD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Ezen hangosan felröhögtem, ez most tényleg jó. 😄DD De má megint fekete-fehér... 😞

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

(Tanács feliratú tábla)
-Mégis mit tegyek, hogy ne legyek ekkora balfék?

-Várj egy pillanatot...

(Csoda feliratú tábla)
-Na most kérdezd meg még egyszer.

Kata
De legalább kiderült végre, hogy Jon milyen képregényeket is rajzol. Õ csinálja ezek szerint az Orson és barátait. Korábban a Garfield képregényekben együtt is szerepeltek a képsorok ha jól emlékszem. Régóta nem vettem.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
a megalázások csimborasszója 😊

[/cserf][/fülünyúl]

hatalmas

Dzsini

-Hé, Garfield!
-Figyelj csak, milyen malacot rajzoltam!

-Szerintem igazán jól megragadtam a benne rejlõ disznót.

-A malacoknak nincs szárnyuk!
-Hamarabb lesz nekik, minthogy te jobban rajzolnál nálam, Pablo.

mrAbruzzi

nonicks
azért kérdeztem meg itt, mert a wikipedia se biztos, hogy hibátlan információt tartalmaz, és itt mindenki elég tájékozott, és hátha jobban tudjátok 😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Dzsini
nem hiszem, hogy kereskedelmi forgalomban elvileg kapható film letöltéséhez itt kellene segítséget nyújtanunk.

vizes
Bocs,de nem erre való egy fórum topikja?
Nem volt offtopik, és talán a témában több infót tudnak adni a fórumozók mint a wiki.
Ezzel az erõvel a topik is fölösleges, rá lehet menni a hivatalos honlapra, a kezdõ postban meg elég megadni az odamutató linket és zárható az egész.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

LasDen
nemtom...olyan egyszerûnek tûnt itt megkérdezni...😄 de amúgy igazad van...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
Senki nem hallott még az internetes keresõkrõl? Miért várjátok el, hogy mások kutassanak fel helyettetek információt?

LasDen
ezek a filmek leszedhetõk valahonnan??? esetleg szinkronosan?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gergely1991
Otthonáról emlékeim szerint a Garfield az élet sûrûjében címû animációsfilmben van egy ezzel kapcsolódó jelenet😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Dzsini
nem nehéz ám megpróbálni utánaolvasni: elég elsõre megnézni a wikipedian: Jim Davis -nél: 1978 körül alkotta meg Garfieldot. Nem több mint egy hónappal 33. születésnapja elõtt a United Media Features ügynökség elfogadta, s a június 19-én kötött szerzõdés értelmében a képregény 41 amerikai lapban jelent meg. „Azért választottam macskát fõhõsül, mert sikeres kutya hõsök már szép számban léteztek akkoriban a képregény mûfajban és én nem szeretek versenyezni.” – nyilatkozza Davis.

A Garfield fõhõsei nem pusztán csak kitalált alakok, hanem valós személyekrõl mintázottak. Garfield gazdájának, Jon Arbucklenek szülei szintén vidéki farmerek. Magát Garfieldot Davis saját nagyapjáról, James A. Garfield Davisrõl nevezte el, aki jellemében, sõt testi felépítésében is egyezett Garfielddal. Amellett a rajzoló saját személyisége is jelen van részben, mint a természet iránti kötõdése és szeretete, ugyanakkor Jonnak akárcsak neki is kedvenc sportja a golf."

Jim Davis angol oldaláról kiderül az is, hogy a farmon, ahol Davis felnõtt, volt vagy 25 macska, valamint van neki egy bátyja is (ahogy Jonnak Doki fiú).

Jon-hoz kerülésérõl meg volt pár képsor (egy külön könyvben, amibõl rajzfilm is készült - Garfield 9 élete és Garfield on the Town) - Garfield egy olasz étterem konyhájában született (innen a lasagna és pizzaszeretet), aztán ha jól emlékszem bekerül egy állatkereskedésbe, ahonnan Jon örökbefogadja.

tehát minden kérdésedre van válasz, ha csak egy pár percet foglalkozol azzal, hogy utánanézz (mondjuk beírod egy bármilyen keresõbe, hogy Garfield) - nem kell messzebb menni a wikipedianál, még csak specializált Garfield wikit se kellett nézni.

nonicks
amúgy létezett egy "igazi" Garfield? vagyis a rajzolónak tényleg volt egy macskája? vagy honnan jött az ötlet?
és miért nincsenek elõzmények Garfield Jon-hoz kerülésérõl?vagy Jon-nál született?vagy most wtf?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

<#szomoru1>
LasDen
kemény de vicces 😄

Dzsini
ezoterikus képregények - Garfield minus Jon
nem kicsit gonosz, úgyhogy még csak linkben sem, aki látni akarja, másol-beilleszt: www.ironicsans.com/images/garfieldminusjon.gif

Kicsikiraly
Utóbbi idõk legjobbja 😄 Filozofikus tartalom ftw

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen

- Nem változtathatod meg a múltat

- Igaz

- Ezért találták ki a hazugságot

Kokler69
egyik kedvenc 'sorozatom' <#circling>

Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!

Doomista
<#oooo><#oooo>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

-Engem nem bánthatsz, haver... egy gömbhal vagyok!

-Ssssssssssssssszzzzzzzzzz.

(nem találtam megfelelõ hangutánzó kifejezést a léggömb eresztésének hangjára, várom az ötleteket 😛)

Dzsini
... to a fault: túlzásba vinni
foot powder: hintõpor
No one had the guts to pitch out: senkinek nem volt pofája kihajítani.

LasDen

- Igazából elég könnyû Garfieldra ügyelni

- A macskák olyan tiszták, mindig megtisztogatják magukat

- Kifogytunk a púderbõl (😄)
- Ez közel volt

- Oh kedvesem, olyan csodás vagy mint mindig, de olyan merevnek tûnsz ebben a ruhában

- Miért nem cseréled le valami kényelmesebbre

- MONDJUK RÁM!

- Mi az a családi ereklye?

- Olyasmi, ami a családodé volt generációkon át

- és senkinek sem kéne hozzáérni

- Ahogy sejtettem

- Ó Neermáál!

- A macskák szeretik kergetni a dolgokat

- Nagyon élvezetes formája a szórakozásnak

- A macskák szeretnek elkapni dolgokat

- De a leggyorsabban úgy lehet megõrjíteni õket, hogy elrejted elõlük

- De nem túl sokáig

Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
😄

precision

- Büszke vagy magadra, mi?!

Bazinga!

RelakS
nem ette meg a tapétát <#idiota>

CattiBrie
😊😊😊 Oké. 😊 Így is tetszik. 😊)

[/spam]&#8482;

Dzsini
Itt a references szerintem arra utal, hogy tõlünk nyugatra a többség (akár hosszú idõre is) bérelt lakásban vagy házban él. Mivel ez egy hosszú távú dolog lehet mind a kiadó mind a bérlõ számára, ezért ha egy bérlõ távozik valahonnan, akkor ajánlásokat kér a bérbeadótól, hogy õ rendes bérlõ volt, rendesen fizetett, nem ette meg a tapétát, stb. - Garfield ilyen ajánlásokat / referenciákat kér, mielõtt kiadná az akváriumot Jonnak.

CattiBrie
😊)

- Vannak érdeklõdõk?

[/spam]&#8482;

Ok, nem is kötekedésként szántam, csak azt hittem, hogy véletlenül fordítottad így 😉

Doomista
<#gonosz2><#gonosz2><#hawaii>