Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
<#oooo>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Dzsini
ez aranyos 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DJ_HELL

-Fred! Szevasz haver! Jó újra látni!
-Mid van ma számomra kedves barátom?
-Nevet adtam a hûtõnknek.

Hell Is Burnin\'

Doomista
<#gonosz1><#gonosz1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
<#nevetes2><#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DJ_HELL

-Irma! Valami úszkál a tyúkhúslevesemben.
-Az egy csirke-darab.
-Szárnyakkal?
-Hát... a csirkéknek van szárnyuk.

(Garfield teli szájas szarkazmusa...xD)
(Tudom hogy kevertem a csirkét meg a tyúkot de sztem az olyan rosszul hangzik, hogy egy tyúk-darab valamiért a csirke-darab jobban bejövõs.)

Hell Is Burnin\'

LasDen
én nem látok kivetni valót benne...és nem csak azért mondom, mert rappes vagyok 😄 a lényeg úgyis a számban van....😄 (nem az enyémben 😄)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kicsikiraly
asszem a hõsök az. szerintem röhejesen hangzik 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen
a szó fel nem is hangzik hülyén 😄 de amúgy két lehetõséged van...2004-bõl a Hõsök száma, vagy 2007-bõl (vagy 08-ból?) TM száma...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kicsikiraly
lehet hogy él, de annyira hülyén hangzanak magyarul az angol hiphopos szavak 😄 a kedvencem a már nem tudom melyik magyar repper együttestõl a szó fel c. szám (word up)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Dzsini
valóban 😊 (mentségemre legyen, hogy a szövegben csak 2x szerepel, és általában rádióban hallottam)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DJ_HELL
Hál istennek már én sem. <#crazya>

Hell Is Burnin\'

nonicks
királyok a házban?😄 ( Belga )

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Dzsini
az lehet, nem vagyok diszkós meg hip-hopos körök <#zavart1>

Doomista
jaaa 😄😄😄😄

DJ_HELL
Hmm, nah ezt nem tudtam. Én azt hittem, hogy valami diszkós meg hip-hopos körökben még tuti él ez mivel rengeted külföldi szövegben van ez a "in da house" kifejezés. Na mind1 sry akkor 😄

Hell Is Burnin\'

Dzsini
volt, de szerintem kb. ott ki is halt 😊 (még talán Ganxsta Zolee-ék csináltak egy "xy a házban"-os dalszöveget, de az is legalább 10 éve volt)

DJ_HELL
Nem ismert itthon ez a kifejezés? 😄 pedig még volt olyan is, hogy kozmix a házban 😄

Hell Is Burnin\'

Narxis
jaaaaa, így már ok, így jó 😄D

Narxis
wtf

Hát a helyzet egyértelmû, csak magyarra kéne valakinek úgy átültetnie, hogy ütõs legyen a poén:

- Mi a mai specialitásuk?
- Ne akarja tudni!
- Abból kérnék!
- Van egy hazárdjátékosunk!
Doomista
Mivan?

DJ_HELL

-Mi a mai specialitás?
-Nem akarja tudni.
-A specialitást hozza!
-Játékos a házban!

Hell Is Burnin\'

Narxis
Elismétlem, mert lehet, nem látszik: ez a Garfield topik.

lasagne ízût 😊

w77d
vajon garfield milyen sört szeret? XXD

Zsolti9014
ja, bocsi 😊<#rolleyes>

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
"a világ legjobb söre"

kinek mi... 😊
ittam már guinnesst, pólóm is van, de a sör ízétõl annyira nem voltam elragadtatva. én inkább a világos söröket szeretem, sõt leginkább a búzasört.

Hajrá Magyarország!

Freddycom
Ez igaz.

-----

Nekem csapolt Pilsner Urquellt volt szerencsém inni Csehországban, na hát az pompázatos volt.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

LasDen
utálom a Guinnesst....😄 bár mikor kint voltam vettem egy ilyen kulcstartót...az alja sörnyitós....😄 kint a moher szikláknál vettem, ha már az a kurva szél elfújta a sapkám...😞

CattiBrie
Elismétlem, mert lehet, nem látszik: ez a Garfield topik.

[/spam]&#8482;

w77d
hála az égnek hogy pár sarokra tõlem van egy ír pub, ott annyi Gunesst iszok amennyi jólesik 😄 imádom, van már guiness pólóm is, egyenesen írországból a Guiness gyárból...

Doomista
akciósan 400-500 ft?

teszkóban lehet kapni néha 400-500 ft között ha akciós.
Doomista
670 Ft egy doboz 😄
Párat veszek, ha találok. Eddig nem tûnt fel egyik boltban se :S

aha. 😊 a guinness a világ legjobb söre, imádom, bár eddig csak két alkalommal ittam. 😊
Doomista
Fekete sör?

A reklám helye:

Doomista
<#ravasz1>

Narxis
<#smile><#nevetes2>

<#eljen>
Úgy is lehetne, hogy jót tesz, de szerintem az egészséges is megfelel 😊

DJ_HELL

-Irma mit jelent ez a kis szívecske itt?
-Azt jelenti, hogy az egészséges.
-És akkor mit jelent ez a sok koponya és csont?
-Azt, hogy azok FINOMAK!

(Good for you - Good, kicsit ilyen pun/szóvicc. Magyarul úgy kellene fordítani, hogy az jó neked - azok jók, de szerintem az nem annyira magyaros)

Hell Is Burnin\'

Kicsikiraly
ezt akarja velünk elhitetni 😮

DFTBA &#3232;_&#3232;

Dzsini
...ráadásul még egyetemen tanulta is 😊 (nem a guglit, a keresést)

Doomista
Van még ember aki tudja használni a googlet 😄D

Kicsikiraly
szerintem Dzsini a wikipédia, álruhában 😮

DFTBA &#3232;_&#3232;

Dzsini
de <#zavart1>

Doomista
Azért el ne szállj magadtól, mester 😄

Dzsini
megelõlegezem nekik a fordítást 😊

- Что такое на Ирма сегодня меню?
- Ах, кетчуп пятна, кофе кольцо, и я не уверен, что это такое.
- То есть вполне достаточно Ирма.
- Может быть, я могу получить его.

- Quid novi hodie in menu Irma?
- O, lycopersicum pulpamentum maculam, coffea anulum, et nescio quid sit.
- Sufficit quod Irma.
- Ut possim solvit.

...azért kíváncsi vagyok milyen lesz a nem-fordítógépes orosz változat 😄

Doomista

<#vigyor><#hehe><#nezze>