Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Katalin: A banner meg persze h jó, nekem kifejezetten tetszik ez a barnás, narancssárgás, melegséges hangulat.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
- Boldog Karácsonyt, Jon!
- Neked adom a "Rejtélyek dobozát"!
- Ez üres.
- És most tetted tönkre!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Fah-lah-lah-lah-la-la-la-laahh,
Fah-fah-la-la-la-la-fah-la-la-laahh!
😊)
[/spam]™
Nagyon köszönöm.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
*karácsonyi dal*
*karácsonyi dal*
-Ha egyszer elkezded a fah-lah-lázást, nehéz abbahagyni.
Be happy. :) Running!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
-Rudolf, nem akarod te vezetni ma este a szánomat?
-Ez van dagi. Használd ezt...
-Király! Egy GPS!
-Öregnek érzem magam.
Hell Is Burnin\'
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
felejthetetlen 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
-Õ a tolmácsom.
-Így meg fogod érteni, amit mondok.
-Miau.
-Cincin.
-Mi folyik itt?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
-Igeeen...
*
-Csodálatos...
-Jól nézel ki nagyfiú.
-Mit gondolsz Garfield?
-Hadd nézzem!
-Ó, egek, igazad van.
-Jon! Szörnyû rémálmom volt!
-Najó, ehhez képest annyira nem volt rossz.
-Átadta Ubul az üzenetem?
-Sima kukorica só és vaj nélkül.
-Jól hangzik.
-Jól illik a sima sómhoz vaj és kukorica nélkül és a sima vajamhoz só és kukorica nélkül.
-Minden kaja eltûnt!
-És mire akartál kilyukadni ezzel?
-Ez egy sötét és ijesztõ este, Garfield.
-Azt mondják a macskák megérzik a gonosz lélek jelenlétét.
-Így van?
-Nem, de a hülyeségmérõm már kiakadt.
-Mostantól én én leszek!
-Nem lehetnél valaki más?
*Z
-Garfield, ébredj!
-Én vagyok a maradék sült hús a hûtõbõl.
-Meg kellett volna enned mikor még volt rá alkalmad, dagi.
-Mert odaragasztottalak az ágyadba és van egy csak oda jegyem Arubába.
-Viszlát, vesztes!
-JAAJ
-Úgy hangzik, mint a sült-hús-rémálom JAAJ.
Egyébként Jim Davis nem gondolta át teljesen a dolgot! 😊
Jonnank van számítógépe, ami nem biztos, hogy vonalas! Ha mûholdas, akkor Jon csak simán ír egy e-mailt a Mikulásnak (ahogy Garfield is tette többször). Akkor aztán tényleg vagy meg kell javulnia, vagy beszereznie valami árnyéolót, ami blokkolja a sugárzást a mûhold felé! 😊))
(cut, cut (V1), cut (V2))
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
-Muszály lesz megjavulnod, hapsikám!
-Persze, persze
-Különben felhívom a Télapót!
-Nem teheted meg.
-Mert elvágom a telefonkábelt!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
- Megetted az összes karácsonyi sütit!
- Meg ám!
- Na és mit fogsz tenni?
- Elmondom a Télapónak.
- VÁRJ! SAJNÁLOM! CSINÁLOK HELYETTE MÁSIKAT! MEGTANULOK SÜTNI IS!