Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
1. Boldog Karácsonyt Liz! - Oh, Jon! Egy zenedoboz!
2. A "Légy a 'Tiroli Rövidnadgárom' Polkát" játsza 😊 - Oh, wow!
3. Látod? A kis balerinának van egy harmónikája! - Van egy barátom aki el tudja neked azt ásni 😊
Bazinga!
-Liz te mindig állatorvos szerettél volna lenni?
-Igen.
-Egészen kislánykorom óta.
-Szeretek segíteni az állatokon.
-A szeretetük olyan õszinte.
-Dorombolok egy fánkért.
-Akkor most egy kellemes esti tv nézés.
-Fene! Biztos kiégett a biztosíték.
-Garfield használd a macska ösztöneidet, hogy levezess a pincébe.
-AU! Hova vezetsz mégis?!
-Szerintem a pincében vagyunk.
-Mindegy hagyjuk. Itt alszunk reggelig.
-Szóval kedves Felderítõ úr, most mit csinálunk?
-Utálom mikor morcosan ébred.
-Néha az egyszerû örömök a legjobbak.
Hell Is Burnin\'
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
-Ismét itt a karácsony, öreg cimbora.
-Itt az ideje hogy átadjuk egymásnak a szokásos karácsonyi ajándékot.
-Boldog Karácsonyt!
-Boldog Karácsonyt!
-Na gyere, te..
-Boldog Karácsonyt.
Boldog, békés karácsonyi ünnepeket és kevésbé békés szilveszteri bulit kívánok mindenkinek!
Be happy. :) Running!

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Most már én is sajnálom a Télapót...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
-"Pompás pézsmatulok párlat pasiknak"
-"Garantáltan megvadít minden nõt"
-Csókolj meg, vagy beverem az arcodat!
-Nahát, tényleg mûködik!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Lám, lám ennek a macskának mégis van szive és nem is olyan önzõ...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
- Nincs semmi, ami megakadályozza, hogy lássam a Mikulást!
- Még ha fennt...kell...maradnom...
- Z
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
*ének*
-Kössz.
-Vau.
-Nevessetek csak, de õ csinálja a legjobb karácsonyi sütiket a városban.
-Szenteste.
-Az alvás szóba se jöhet.
-A fa feldíszítve, a fények bekapcsolva, és havazik.
-Már csak egy dolog hiányzik.
-Húzz bele kövér ember!
-Garfield, aludj vissza.
-Nem tudok.
-Ki ajándékozza meg a Télapót?
Be happy. :) Running!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként Garfield mióta tud olvasni? 😊
-Talán Liz örülne valamilyen parfümnek.
-"Eau-de-tyûûûû-ha"
-Hatásosnak hangzik.
-"Férfiaknál túlzott nyálcsorgatást okozhat"
-Attól, hogy diétázol, még ihatsz kávét, Garfield.
-Köszönöm, Istenem.
-Nem is olyan rossz ez a diéta, mint gondoltam.
-Gyerünk Garfield. Hidd el, nem olyan rossz a macskaeledel.
-Lássuk, neked hogy ízlik!
-Mmmm... egész jó.
-Hazudsz!
-Azt hittem, hogy a kövér emberek kedvesek.
-Nézd azt a sok szegény balekot, akiknek munkába kell menni hétfõ reggel.
-HAHAHA, balekok! Irány dolgozni! Nekem viszont nem kell, mert én egy macska vagyok!
-Mások helyében utálnám magam.
*szív*
-Olyan lusta, hogy sírni tudnék rajta.
-Büfög.
-Jó éjszakát, Garfield!
-Ja és vigyázz, nehogy elkapjon az a valami a szekrényben!
-Ne csináld ezt velem.
-Hé, Hubert! Reba! Gyertek, gyorsan!
-Játszatok cowboyosat! Álljatok a kezeteket! Ubul, egyensúlyozz Garfieldon!
-Sajnálatos...
-Talán többet kéne kimozdulnia a házból.
-Várj csak, amíg megkóstolod a cseresznyés pitémet, Garfield! A világon a legjobb!
-Biztosan...
-22 millió hangya nem tévedhet.
-Nos, Garfield... a hangyák megették a cseresznyés pitémet, a szél szanaszét fújta az kajánkat...
-Ne mondd ki! Ne mondd ki!
-...mi lehet ennél rosszabb?
-Én szóltam.
Magyar neve a citrom és a narancs keresztezésére utal.
A szót amúgy Bárczi Géza nyelvész alkotta az 1950-es években, hogy a nem túl magyarosan hangzó grépfrút szót kiváltsa - nem járt túl sok sikerrel.
- Liz, nagyon nem tudom mit vegyek karácsonyra neked
- Mutass utat!
- Szeretem a rózsaszínt!
- Ez segít?
- Szereti a rózsaszínt!
- Akkor ez leszûkíti a keresést a citrancsok családjára...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.