Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nonicks
hamuesõ..

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Shiwo
jah 😊 még sem annyira virító, de legalább látszik..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Efreet
belvárosi koszosszürke? 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Shiwo
szürkés színben esetleg a hóesés ? már nálam is követi az egeret...meg most vettem észre, hogy "megül" a képernyõ alján egy kis ideig

Efreet
nesztek piros hó 😊

Efreet
hát, ez azért a fehér háttéren eléggé elhanyagolhatóan kevésbé fehér 😊

Ha valaki meg tudná CSS-ni, hogy csak a háttér kéküljön be, és a hozzászólás fejlécek ne, akkor jobb lenne... (én az ilyesmihez alulképzett vagyok)

hóesés iránya: a scriptben többféle lehetõség és sebesség van, minden betöltéskor másféle - van, hogy egér irányában esik, van hogy ellentétesen, van, hogy kicsit, van, hogy nagyon 😊

(Catti adsz egy saját linket a .js-hez? Ne terheljük a scriptíró oldalát vele...)

nonicks
narancssárga hópelyhek???

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Shiwo
nálam is piros, de nálam pont az ellenkezõ irányba esik... ha jobb oldalt van, akkor jobbról balra, ha bal oldalt, akkor balról jobbra...

amúgy tavaly talán photoshop topikban vagy nem is tudom melyikben hozták össze azt, hogy mikulás-sapkát "tettek" a bal fent lévõ sg-lógóra...

Doomista
beszarás mi jó a flash banner.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

CattiBrie
Nekem tök gyorsan bejön!

[/spam]™

CattiBrie
Nálunk piros hó esik! 😊

#FDFDFD - ha nem fehér, de mégis fehér .)

Jé, arra esik a hó, amerre az egérkurzor van. :o 😊

[/spam]™

Shiwo
nah, feldobtuk a flash-bannert Catti tárhelyére, majd teszteljétek, hogy gyorsabban betölti-e (ugyanott, ahol eddig meglehetett nézni)

Efreet
nem rossz 😊

CattiBrie
#EB8D64

[/spam]™

jazzy
😄D
Efreet
na azt hogy sikerült, hogy a hozzászólás fejlécek is...

Grr1234
Mi lenne, ha a hónap erejéig sötétkék lenne a háttér?

jazzy
Szerintem a hónak nincs baja talán csak a háttér lehetne sötétebb
Efreet
hát a fehér nem tökéletes 😊 valaki mond egy hónak való szín#-t?
(plusz egyelõre a script oldaláról lopom a .js-t, majd jó lenne saját hely neki)

Grr1234
A középsõ képkockában az a fej... <#taps> Úgy értem Garfield feje.

CattiBrie
Nálam egy hónapja még IE6 volt. 😉

[/spam]&#8482;

Dzsini
egy mai böngészõnek már nehogy gondot okozzon - erre gyúrnak évek óta, hogy a Javascript futtatás villámgyors legyen 😊

...aki ie8-at használ, meg régi rókát, annak ott lesz a "kikapcsol" gomb.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Grr1234
Elsõ nagyon jó. 😄

CattiBrie
Dzsini: Ez nem lassítja be az oldalt?

Shiwo: Én fel tudom tenni olyan helyre, ahonnan nem lassú.

HappyHunter: <#eljen>

[/spam]&#8482;

HappyHunter
Hogy a sok technikai dolog mellett legyen egy pár képregény is 😊

-Közeleg a karácsony. Jól viselkedtél?
-Én sem.
-Ez legyen a mi kis titkunk.

-Grafield, gondolkodtál már azon, hogy mit szeretnél karácsonyra?
-Túl sokat gondolkodsz.

Be happy. :) Running!

Shiwo
van atw-s helyem, de onnan nekem valamiért nem akarództak menni a flashek, lehet a reklám-keret miatt...ezért is teszem õket az uw-ra..meg az is ingyenes, ergo nem gyors

Grr1234
Ez tetszik. 😊

Dzsini
ez mondjuk még jobb is, valahova felrakjuk (Catti?) a snowstorm.js-t, és már eshet is az egérirányú esõ az egész topicban 😊
Egy stop gombot meg be lehet dobni a fejlécbe.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Grr1234
Atw?

Shiwo
mondjuk ahogy elnézem, 104 kb, manapság ennyinek nem kellene gondot okozni, lehet inkább az a baj, hogy uw-s tárhely, és esetleg az a lassú...tud valaki egy gyorsabb helyet, hogy leteszteljük ?

Dzsini
hát randomot nem 😊 de javascripttel lehet az egész oldalra csinálni 😊

CattiBrie
programozott png.. 😊 hátha lehet rá random hóesést csinálni 😊

[/spam]&#8482;

Grr1234
OFF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Adnál linket a tutorialhoz?

ON

LasDen
már a 2. kép után is so-so voltam....kerestem ihletet, de ezután már semmi értelme...nem vagoyn PS-es...0 szavazatot meg nem akarok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
animált PNG? Bár az Safarin meg Chromeon nem látszana... Firefox meg Opera már tudja egy ideje 😊

Dzsini
dehogynem, hajrá! Sose baj, ha van több, amibõl lehet szavazni 😊

az a baj, hogy nekem idáig mind a három tetszik, és sajnálnám, ha nem szerepelne mindegyik... 😛

Shiwo
van, csak gifként 256 szinû lenne, a hóesés nem lenne random és nem mûködnének a linkek (html-alapú megoldás kellene akkor hozzá, ahhoz meg te értesz)

Shiwo

nehéz megmondani pontosan, gondoljuk csak végig...

képek keresgélése hozzá ~ fél óra
photoshopban körbevagdosni, összetákolni a háttér nagyját ~ 1 óra
a karácsonyfaégõk kiszínezgetése (3 kép ismétlõdik) ~ fél óra
flashben összetákolni ~ fél óra
hóesés elkészítése tutorial alapján ~ fél óra
rájönni, hogy cs4-ben hogy mûködik az a qva gomb-link ~ másfél óra

úgy összesen 4 és fél óra körül lehetett...csak volt közte egy nagyobb (közel 1 napos) szünetem, míg a gépem technikai problémájával szívtam...

amúgy mint említettem, még kezdõ flash-ezõ vagyok, egyre jobban/gyorsabban megy, inkább csak az olyan dolgokon tökölök el sokat, amit még nem próbáltam benne összehozni..

CattiBrie
Nincs olyan funkció h save as gif? 😛

[/spam]&#8482;

Grr1234
Nekem mûködnek a linkek. Hány óra volt ezt összedobni?

Shiwo
nyah, csak összejött a 2 link is bele... ha nem menne, akkor próbáljátok frissíteni a banneres topikot (esetleg a cookie-kat törölni)

LasDen
nah ezek után már biztos nem csinálok.....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shiwo
még a linkeken szenvedek 1 sort 😊

Shiwo
hát igen, megvan az a hátránya, hogy nem pici

Grr1234
Kell! <#taps>

CattiBrie
Nekem nagyon tetszik! Viszont nagyon lassan töltött be. Csupán azért, mert flash?

[/spam]&#8482;

Shiwo
megoldható persze 😊

Dzsini
az ugye belefér, hogy amíg a szavazás van, addig ott hagyod? 😊 Tetszik ez is, háromból már lehet valami szavazásfélét rendezni 😊

Shiwo
majd még a két linket beleügyködöm

<#taps><#taps><#taps>
<#eljen><#eljen><#eljen>