Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ha valaki meg tudná CSS-ni, hogy csak a háttér kéküljön be, és a hozzászólás fejlécek ne, akkor jobb lenne... (én az ilyesmihez alulképzett vagyok)
hóesés iránya: a scriptben többféle lehetõség és sebesség van, minden betöltéskor másféle - van, hogy egér irányában esik, van hogy ellentétesen, van, hogy kicsit, van, hogy nagyon 😊
(Catti adsz egy saját linket a .js-hez? Ne terheljük a scriptíró oldalát vele...)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
amúgy tavaly talán photoshop topikban vagy nem is tudom melyikben hozták össze azt, hogy mikulás-sapkát "tettek" a bal fent lévõ sg-lógóra...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
#FDFDFD - ha nem fehér, de mégis fehér .)
Jé, arra esik a hó, amerre az egérkurzor van. :o 😊
[/spam]™
(plusz egyelõre a script oldaláról lopom a .js-t, majd jó lenne saját hely neki)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
...aki ie8-at használ, meg régi rókát, annak ott lesz a "kikapcsol" gomb.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Shiwo: Én fel tudom tenni olyan helyre, ahonnan nem lassú.
HappyHunter: <#eljen>#eljen>
[/spam]™
-Közeleg a karácsony. Jól viselkedtél?
-Én sem.
-Ez legyen a mi kis titkunk.
-Grafield, gondolkodtál már azon, hogy mit szeretnél karácsonyra?
-Túl sokat gondolkodsz.
Be happy. :) Running!
Egy stop gombot meg be lehet dobni a fejlécbe.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az a baj, hogy nekem idáig mind a három tetszik, és sajnálnám, ha nem szerepelne mindegyik... 😛
nehéz megmondani pontosan, gondoljuk csak végig...
képek keresgélése hozzá ~ fél óra
photoshopban körbevagdosni, összetákolni a háttér nagyját ~ 1 óra
a karácsonyfaégõk kiszínezgetése (3 kép ismétlõdik) ~ fél óra
flashben összetákolni ~ fél óra
hóesés elkészítése tutorial alapján ~ fél óra
rájönni, hogy cs4-ben hogy mûködik az a qva gomb-link ~ másfél óra
úgy összesen 4 és fél óra körül lehetett...csak volt közte egy nagyobb (közel 1 napos) szünetem, míg a gépem technikai problémájával szívtam...
amúgy mint említettem, még kezdõ flash-ezõ vagyok, egyre jobban/gyorsabban megy, inkább csak az olyan dolgokon tökölök el sokat, amit még nem próbáltam benne összehozni..
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[/spam]™
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>