46688
  • Plata
  • Orbancapitan
    az nem a lexington nálam hanem a hydra v a inquiry amivel így megy xd
  • gunji
    Köszi a tippeket :D
  • Plata
    Hááát ha már filmes.
    A nemezis jobb, :D
    Ha kijövök álcából scimivel akkor annyi. :D
  • Orbancapitan
    azure drenya v carrierer v strike wingel lényeg h legyen hangárja mert pik-pak jszét szedik a tholiánokat én a lexingtont használom az előző pahvo óta sima ügy volt most az azure. mondjuk volt egy olyan helyzet mintha az egyik ST filmbe ilett volna volt egy csóri aki egyedül ment neki a hármas pontnak. 50% hulljánál figyeltem fel h nem tudja egyedül megcsinálni full impluzusra kapcsoltam, közben a hullja 25%-ra csökkent én véletlenül nem nyomtam ki a full impluzust szóval meg kellett kerülnöm az aszteroidát közben a hangároknak+az aqarius-nak jelőltem ki a célpontot. már háromnegyed fordulónál tartottam mikor a hangárok és az aquarius észbe kaptak szóval az asztreoida mögűl feltüntek szószerint rá repültek a célpontra közbe ezt a zenét hallottam a fejemben xd közben már minden skillt el nyomtam végül a lexington is meg érkezett a buliba mint az enterprise-e xd és 2-sec alatt vége lett a csóri meg menekült :D én meg fel pörögtem xd
  • PiszkosFred
    Azure, mar cask azert is, mert 10 perc alatt mindenkeppen vege van. :)
  • Plata
    Azure.
    Egyszerűbb nyugisabb.
    Vault nem nyugis,rengeteget kel mászkálni,seggberúgni az önjelölt pókembereket mielőtt beházlóznák a vault-ot.
    Nagy pálya,sokat kell mászkálni,odafigyelni.Na és ha berepülsz abba a szarságba még pajzsod is elmegy.
  • gunji
    Anno csináltam az azure-t párszor, mielőtt kiszedték volna. Csak nem tudom, melyikre érdemesebb menni az event miatt.
  • Plata
    Nem ajánlom,azure könnyű.
    Vault pont olyan fárasztó mint a vault küldetés.
    Javaslom egyszer próbáld ki elite nehézségen. XD
    Azure nebula egyszerű.
    De van pár tanácsom,először is ne törődj a pálya közepén spawnoló zakkant hajókkal.
    Mindig a több pontos aszteroidához menj.
    Ne menj be olyan karival akinek nincs aoe képessége,Faw gw és hasonló kötelező.
    Tholian dögökkel harcolsz majd,mindent be hálóznak,ha ninsc mivel leszedni megszívhatod.Az öt pontos aszteroidával vigyázz,egy Tarantula dekkol ott pár Recluse-al.
    Ha Tarantula ágyúja beindul menj nagyon gyorsan ki a célterületről.Ha asszimilálod tarantulát az muris. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.14. 20:12:02
  • gunji
    Melyik jobb a két tfo-ból? Esetleg lehet őket szólózni?
  • Plata
    Azure nebulát vagy le nerfelték a halálba vagy dilis az imperial rift szett.
    Ötös csapatot egy lövéssel kifektetem,még hozzá farm karival.
    A jó öreg klingon farm karival akinek eventes carrier van.
  • Plata
    Nem is arra gondoltam.
    A lobi sale,lobi sale alatt jobb hajót lehet cserélni ugyanannyi pénzért.
    Ilyenkor olcsóbbá válnak a hajók mert sokan vesznek és aztán eladják.
    Trade cseten ilyenkor jó bizniszeket lehet kifogni.
  • PiszkosFred
    Hat, az a shield 280k diliert felejtos. :)
  • Plata
    Hogy a rusnya magdi cseszné meg.
    Key, Lobi Store, Dilithium, and Vanity Shields sale!
    Basszus kulcs.
    Ha ezt tudom.
  • Plata
    Végleges.
    Tudtommal.
    Egyszer használatost csak admiralty küldetéa ad,nekem többszáz van. :D
    Meg főnix event napiküldije.
    Az áprilisi first contact day event viszont olyan főnixet ad ami megmarad.
    Ha megtartják.
    Az egyik kedvencem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.14. 09:35:27
  • PiszkosFred
    A rare, stb. phoenix tokenert veheto admi hajok, azok egyszer hasznalhato hajok vagy megmaradnak es vegleg bekerulnek az admi flottaba?
  • Plata
    Mai Peccs:
    2024 Event Campaign – Part II:
    Play through multiple Events to earn a Tier 6 Infinity Promotional Ship of your choice, two Free T6 Zen Store Coupons, AND 1500 Lobi! A total of six Events will participate in this Event Campaign, each contributing Campaign Progress toward this valuable prize. Earn progress for your entire account by participating in an eligible Event, including after claiming the Grand Prize for each individual Event. Check out the first eligible Event below!

Tholian Trouble:
    This Event will include multiple TFOs previously featured individually in a combined Featured Event that will allow players to choose their preferred activity each day. All of these TFOs can be accessed via the Event UI, accessible within your Mission Journal by pressing on the “Events” Tab.
    Azure Nebula Rescue
    Vault: Ensnared
    Participating in this Event will give all players the opportunity to win the Universal Kit Module - Tholian Technology Suite.
    Rewards:
    Players will be able to earn their Daily Progress once every 20 hours.
    Accruing a total of 14 days’ worth of Daily Progress will allow you to claim all of these rewards:
    Universal Kit Module - Tholian Technology Suite
    3x Featured TFO Reward Boxes (Single Character Reward)
    Each gives a choice of 1x Specialization Point or an Enhanced Universal Tech Upgrade
    25,000 Dilithium Ore (Single Character Reward)
    Issued immediately for use as you see fit!
    Bonus Rewards:
    After claiming the Grand Prize, you will unlock the option of earning additional Dilithium Ore each day, beginning at 8,000 Dilithium Ore for the first day’s completion, and increasing for subsequent days.
    Zen Buyout Option:
    For players interested in instantly completing the Tholian Trouble Event, we will be offering the option to purchase the remaining progress of this event at a scaling amount of Zen, as with other recent events.
    A Second Chance:
    Progress after the Event has ended will remain in an all new Second Chance interface, allowing the option to buyout rewards long after the Event has expired.
    For more information, please visit the “Tholian Trouble!” blog at:

https://www.playstartrekonline.com/en/news/article/11565413

General:
    Resolved an issue sometimes preventing some Bridge Officer Traits from consistently applying to captains.
    Resolved a some issues with Ahwahnee's "Fleet Power Network Array" console listed below:
    Addressed an issue that caused the console to sometimes overwrite existing weapon special firing modes on activation.
    Updated the tooltip to specify its powers more clearly: Weapon Firing Cycle haste applies to directed energy weapons, and the random Torpedo mode is a High Yield/Salvo I.
    Addressed an issue so that the console correctly gives the expected Exotic Particle Generator skill bonus.
    Resolved an issue that was preventing Foe-targeting Command Bridge Officer Abilities from correctly triggering the "Flagship Staffing" Starship Trait.
    Resolved an issue that was preventing Suppression Barrage from triggering the effects of the "Flagship Staffing" Starship Trait.
    Resolved an issue with the Type 7 Shuttlecraft Hangar Pets that was causing the Advanced and Elite pets to not have the proper rank of Attack Pattern: Beta
    Resolved an issue with the Admiralty Ship for the Princeton Miracle Worker Cruiser having too many combined stat points allocated. As a result its Science stat is reduced by 1.
  • Orbancapitan
    dettó
  • Plata
    Tudom láttam vagy ötvenszer.Mert muris.
    Szerintem kívülről tudom.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.13. 18:20:53
  • Orbancapitan
    snw hajó a crossover-es részből
  • Plata
    Szent makréla,megint admiralty hét.
    Admi lesz wazze.
    És új boxos hajó,orion mi a túró akar ez lenni science vessel.
    Ez egy link.
  • Plata
    igen,főleg hogy a másik is meg van amit akkor kaptam amikor a hearthstone indult.
  • PiszkosFred
    Ennyi, es nem kellett sub sem. Kar lett volna veszni hagyni a mountot.
  • Plata
    Nagy nehezen sikerült,fura lett a hearthstone,plusz kiderült hogy nincs 30-40 alatti kiskarim,max a bankos ami 4-es.De az meg kevés.
    Kreáltam egy void elfet az 10-es szinten kezd,tud mountot használni így vele kiváltottam és töröltem.
  • PiszkosFred
    Annyit nem er az egesz, nem fogom azt az accot hasznalni. Mar csak azert sem, mert volt egy extra alienware-s kulcsom a multkori giveawaybol es gondoltam redeemelem az epices accounton. Hat, melo kozben egesz delelott ezzel szorakoztam, de egyszeruen nem lehet, nincs atjaras az ARC es az EGS accountok kozott, akar linkelem oket, akar nem, sehogy sem. Igy pedig nincs ertelme epices accountnak, ha kimarad a sok jo giveawaybol.
  • Plata
    Van 20 alatti karim,próbáltam hordázni de a random dungeonban agyvérzést kaptam hordásoktól. XD
  • Plata
    Ha nem akarsz neki Ev suitot adni,akkor postázz neki pár rebreather-t.
    Jobb mint Ev suit,mert csak device.Vagyis nem kell át váltani ev suitra így ha armor szett van rajtad nem veszik el a szett bónusz.
    Vagy használj rizsa eventes toxic kitet,az is jó.
    Bár új accon nehéz lenne hozzá jutni rizsa kithez.Esetleg nyáron.
  • PiszkosFred
    Attol meg inditsd el a bnetet, kapd le a hearthstone (par giga) es inditsd el a kartyas jatekot meg MA, es kesz is. A wowban vagy majd kesobb kinyitod a csomagot a collectionsben ha elofizetsz, vagy csinalsz egy friss karaktert es azzal nyitod ki, mert lvl20-ig ingyenes/elofizetes nem kell mar ott sem.
  • Plata
    Szent szösz,nincs Wow előfizum,nagyon ráuntam megint,a februári hülyeség kiverte a biztosítékot. :D
  • Orbancapitan
    erről már tudunk tilly lesz a főszereplő
  • PiszkosFred
    /offtopik
    Apropo, Plata, hearthstonet rakd fel es lepj be par secre meg ma (marc 14 elott), hogy megkapd wowban az ingyenes mountot, egesz jol nez ki.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.03.13. 10:59:38
  • PiszkosFred
    koszi itt is a valaszt.

Mult heten elinditottam az epic storeos sto-t es csinaltam egy KDF recruitot kivancsisagbol, de azon az accon nincs semmi, csak valami giveaway service pack 12 inventoryval, ami az epicben volt ingyenes vmelyik csutortokon, neki akartam volna egy armort, mert emlekeztem valami ingyenes armorra. De igy targytalan.
  • Plata
    Új sorozat készül a nyáron,Star Trek: Starfleet Academy címmel,10 részes lesz az első évad.
    Alex Kurtzman a producer.
  • Plata
    Ezt én sem értem,admiralty event alatt normális,de ez így most WTF volt nekem is. :D
    Nem tudom az a pasi melyik volt,az aki az admirális irodája előtt áll?
    Ev suit-ot tudsz venni ingyen,bár elég vacak.
    Ha store-ból van valami ev suit-od azt is ki tudod újra venni.
    Eventes Ev suit-od nincs?
    Úgy rémlik tavaly volt valami ronda zombi ev suit.
    De lehet tévedek.
    Jut eszembete Veteran játékos vagy,neked alapból jár a spéci veteran Ev suit.
    Fed karival ESD-en veheted ki az admirális körül valahol,klingonnal a barracksban kronoszon,romulánnal a new romulus command centerben.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.13. 09:33:47
  • PiszkosFred
    Nem tudom hogy csinalod, de grat :)

Gyors kerdes: Par honapja az ESD-n a flotta HQ elott, a korlatnal allo emberketol (aki az uj karaktereknek adja a basic helyismereti tutorialt is, hogy menj el a tailorhoz, medichez, stb.) tudtam (ki)venni ingyen armorokat meg szkafandereket, de most nem ad mar ilyeneket. Az eventhez kapcsolodott es idoszakos volt?
  • Plata
    Érdekes,nincs admiralty event még is kaptam 14k-t admiból.

• Plata
    Ahogy elnézem az agyatlanok megint találtak valami bugot vagy glitchet,kronoszon iszonyat lag van és minden instance-ban egy rakás hülye bot.
    Red alerten is piszkos lag van.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.10. 17:49:55
  • Plata
    Jövőhéten kezdődik az új éves event kampány következő része.
    Tavalyi évben ilyenkor egy tholian űrszettet kaptunk most egy tholian kit modult.
    Megint tholian event lesz.
    tholian trouble

Universal Kit Module - Tholian Technology Suite
    This compact Tholian technology suite combines both active and passive offensive capabilities.

Passively, this Kit Module automatically replicates a Tholian Assault Drone upon entering any combat scenario. This combat assistant uses Tetryon beams and Tetryon cone blasts to assault your nearby enemies. It will expire when Combat is over. If destroyed during combat there is a brief lockout period before another drone will be automatically called to your side to continue the fight.

Also included is an adaptation of one of the devastating Radiation Blasts seen used by Tholians in their specialized EV Suit technology. This powerful bit of weaponry takes a few seconds to charge up, but offer massive Energy and Environmental damage resistance during this period. Once fully charged, the blast is capable of decimating armies of foes while blasting them backwards.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.09. 17:32:42
  • Plata
    Tudod mire jöttem rá az előbb?
    Az Amaya Lake Lodge-ban van egy raktár. XD
    Ma megint marha nagy kerti díszeket találtam ásatás közben.
  • Plata
    Persze,ami bekerült admi kártyának az ott marad akkor is ha az admirális le fokoz kisdobosnak mert lilára festetted az űrállomást. XD
    Tudnod kell hogy mostmár minden storeban megvett vagy eventes hajót a karkatered automatikusan meg kap,régen ez nem így volt,minden hajót ki kellett venned minden karival majd törölni,képzeld el hogy negyven karival ki kell venned kb 100 hajót és aztán törölni.
    Nem azért de a végén már üvöltöttem hogy a k életbe mááááá. XD
    Sanda gyanúm hogy mostmár azért kapjuk meg a hajókat automatikusan mert olyan sokat szidtam a fejlesztők mamuskáját hogy már nem bírta csuklással. :D
    Mostmár ha egy karival a storeból kiveszel egy úja hajót azt a többi kari is meg kapja automatikusan.
    Képzeld el ha veszel egy 10-12 hajós bundlit és azt kikéne minden karival váltani.
    Nem,egy kari kiváltja a többi megússza.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.08. 22:18:06