Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Kezdésnél egyből találtam elsőre egy lila engine darabot,de nem számolta,keresnem kellett tovább,találtam zöldet,azt vissza vittem,zöld volt,ahogy elindultam a hull részen keresni a zöldből lila lett. 😄
Sikerült tiszta lila rakétát építeni,de fölöslegesen,a végén ott áltunk mint a szamarak és nem történt semmi,se rakéta indítás se eredmény csak pár perc bambulás után kész. 😄

Kb félórája várok universal endeavor TFO-ra és semmi.
Holnapig még ship sale van,remélem ez azt jelenti hogy végre tényleg jön egy jó hajó csomag amiben van klingon verda.
Tegnap cseten olyasmiről beszéltek hogy valami új event jön,vagy recruit.
Nyertem. 😄
Valamit félrenyomtam mikor jelentkeztem TFO-ra és ez történt.
Nincs is ilyen képességem.
Ha meggazdagszom még más karinak is szerzek. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.04.18. 12:31:53
Kicsit szarakodós,de tudsz egyszerre két fiókkal játszani.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De elvittem rizsára ott nem olyan feltünő. 😛
Nem tudom volt-e már,de rizsán már a szörf és a hátizsák is használható úgy hogy nem kell a karaktereden lennie.
Csak a táskájában.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.04.18. 12:14:11
Szerk: proxy-zásnál
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.04.18. 11:48:38
Egyszer piros volt a hátizsákja egyszer sárga.

For a limited time on PC, save 20% on all Zen Store ships!
By Fero April 17, 2025, 08:00 AM
From April 17th at 8am PT to April 21st at 12pm PT on PC, we are having a 20% ship sale. Enjoy not just a discount on our ships, but fleet modules, dry dock slots and ship upgrade tokens as well! Have you been eyeing a new ship or ship bundle in the C-store? Now is the time to grab the ship you've always dreamt of commanding!
All ships and dry dock slots in the C-Store are 20% off.
This includes bundles which are comprised only of ships.
This does not include bundles that have items other than ships in them.
The ship upgrade token, ship upgrade token bundle, and the fleet module are all 20% off as well.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.04.17. 10:48:47
De a zhat vash nem lett rossz.Bár nem crit.

Négy órás négy doffal.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.04.16. 18:00:56
Úgy néz ki hogy a doffos assignmenteket át variálták,a temporal fura lett a többi nagyjából maradt olyan amilyen volt.
Temporal régen nem ilyen volt az biztos.
Majd megmondom mennyi xp meg egyéb jött.
Fura hogy 2 órás és csak 2 doff kell bele.
Ezekbe régen 4 doff kellett vagy 5.Na és szerintem 4 órás volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.04.16. 17:51:58
Mondjuk régi eventes szetteket lehessen venni baromi sok diliért.
Vagy nyissanak nudibárt ahova diliért lehet bemenni. 😄
Van 27k elkölthető zenem,ha most ebből elköltök egy tizest és jön egy 20k zenes csomag akkor szopás,a tabu zenhez nem lehet nyúlni mert akkor felhúzom magam.. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.04.16. 11:06:56
Úgy rémlik azt kedveltem.
Viszont ahogy láttam,most van az exen valami fehér doff assigment izé is,ami még nem volt,de hogy az mire jó fogalmam sincs,a sok xp-t adó szintezős doff assigment meg csak egyféle volt,zhat vash,bár meglepően olcsó is volt.
Recruit eventkor ezek ára 5+ milla,most 1.4-nél kezdődött,de nem nagyon tudtam rákeresni meg jobban szemúgyre venni,mert vége volt a bulinak és le kellett lépnem.
Már csak este leszek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.04.16. 11:02:37
Vettem belőle pár badgey-t, elég olcsón adták 😊
A Dilex-en hogy tudok venni Zen-t? Nincs fent ajánlat, így nem tudom mennyiért érdemes váltani.
Utoljára szerkesztette: Trefayne, 2025.04.16. 10:18:38
Mikor utoljára húztam karit még volt vagy 7-8 féle.

For a limited time, Keys are 15% off on Xbox and PlayStation and 25% off on PC!
By Fero April 15, 2025, 10:00 AM
Rule of Acquisition # 74: Knowledge equals profit.
Any wise Captain knows that when a sale this good comes your way, it’s best to take advantage of it. We’re pleased to announce that Ferengi Merchants are putting a 15% sale on Keys from April 15th at 8am PT to April 19th at 12pm PT on Xbox and PlayStation. Now is the best time for Captains to load up on your Keys and grab those ships you’ve been eyeing.
Remember Captains, Rule of Acquisition # 22: A wise man can hear profit in the wind. Now is the time to act.
For a limited time only starting today, players will be able to purchase the Key Ring Bundle! This special pack includes 20x Master Keys (used to open any Lock Box) for the price of 2250 Zen.
As an additional special promotional offer when purchasing this bundle, every pack also includes a single Ultimate Tech Upgrade. Applying this item to any upgradeable piece of equipment will instantly set both its Mark and Quality to maximum (usually Mk XV and Epic/Gold quality) with zero Dilithium Cost!
This promotional bundle will be available in the Zen Store from April 15th at 8am PT to April 19th at 12pm PT on Xbox and PlayStation.
On PC, temporal anomalies have opened a hole to an alternate universe, one with a fantastic sale. But this Flash Sale will only be available for a limited time – from 10am PT 4/15 - 10am PT 4/17, on PC. Hurry and grab yourself some items at a one of our largest discounts ever, before the portal shuts and it’s all lost.
Today’s Flash Sale is: Save 25% on Keys!
Keyring Bundle! Get your hands on this special bundle of twenty master keys, and an Ultimate Tech Upgrade!
Don’t wait! The Flash Sale Anomaly can be gone before you know it!
De azt nem ertem, ha az adatokat a szerveroldalon tarolja (ki mit szedett ossze, hogy all a raketa, milyen minosegu darabokbol, stb.) akkor miert fossa ossze magat alttabkor? Probaljatok ki, rakj ossze barmilyen kek-lila kombot, alttabolj es majd csak a vegso zenenel alttabolj vissza, hogy mennyit repult a kek-lila hajod 😊
Pedig mögnéztem.
Remélem nem sokára jön valami jó csomag amiben van legó klingon verda.
Ha nem aktív a STO ablaka, akkor bebugozhat? Áááá, azt hiszem, ezt direkt is elég nehéz lenne ilyenre csinálni. 😄
A 'milyen színű alkatrésszel a rakéta meddig repül' dolog eddig is (=korábbi években) eléggé random volt. 😞
Amikor jol szamolja, akkor viszont tenyleg random, hogy meddig jut el. Teljes lilaval is folyamatosan felrobban a vege elott es ritkan megy vegig, de volt mar, hogy ket lila es egy kek komboval is "kirepult" a vonalon tulra. Biztos, hogy van szerepe a "szineknek"/minosegnek, de az is, hogy semmire sincs garancia, eleg nagy ertekek kozott mozog az rng.