49921
-
gunji #48200 Pedig nágyon finom a mákos nudli xD -
Plata #48199 Neeem. :D -
gunji #48198 Nudlibár lett, maradhat? :D -
Plata #48197 Jöhetne egy jó kis dili költős marhaság.
Mondjuk régi eventes szetteket lehessen venni baromi sok diliért.
Vagy nyissanak nudibárt ahova diliért lehet bemenni. :D -
gunji #48196 A 'Buy zen' fülön dilithiumot kell kitenni 500 dili/zen árfolyamon: a 'dil per zen'-re beállítod az 500-t, a felette levő 'zen to buy'-ra meg, hogy mennyi zent szeretnél venni és 'submit'. És várni kell, míg valaki megveszi a dilit. De mondom, ez olyan 30+ nap, sajnos. -
gunji #48195 Tegnap késő éjjel elkelt a kinn levő dilim 32 nap után, jelenleg 9,346 millió zennyi dili várakozik. Úgyhogy kb. 6-7 hét lehet az átfutási idő. -
Plata #48194 Igazából most azon vacillálok hogy vegyek-e 100 darab kulcsot,mert ugye akciós a 20 dobozos csomag és ahhoz jár upgrade token is,1639 zen egy csomag,de mi van ha elköltök kb 9k zent,kinyitok 100 boxot és jön egy legó hajó pack?
Van 27k elkölthető zenem,ha most ebből elköltök egy tizest és jön egy 20k zenes csomag akkor szopás,a tabu zenhez nem lehet nyúlni mert akkor felhúzom magam.. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.04.16. 11:06:56 -
Plata #48193 Fred megmondom őszintén nem tudom,de tudom hogy 65-ös szint után is jól adja az xp-t,mert a vulkáni karimnak húztam jó pár spec szintet vele,de akkor még volt az exen sok féle,szerintem a temporal volt a jobbik,azt hiszem.
Úgy rémlik azt kedveltem.
Viszont ahogy láttam,most van az exen valami fehér doff assigment izé is,ami még nem volt,de hogy az mire jó fogalmam sincs,a sok xp-t adó szintezős doff assigment meg csak egyféle volt,zhat vash,bár meglepően olcsó is volt.
Recruit eventkor ezek ára 5+ milla,most 1.4-nél kezdődött,de nem nagyon tudtam rákeresni meg jobban szemúgyre venni,mert vége volt a bulinak és le kellett lépnem.
Már csak este leszek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.04.16. 11:02:37 -
Ezek a boxos doff assignmentek mennyi expertiset adnak? XP-bol rengeteget, azt tudom, de szerencsetlen klingon recruitomnak exp kell, nem xp, es nincs most kedven story missionoket nyomni, ha nem muszaj. :) -
Plata #48191 Dili ex ára fix,500. -
Trefayne #48190 Nem tudom,mi folyik az exen, de tegnap egy torpedo platform plan-t véletlenül 1,5 mill-ért raktam fel a 150e helyett, éjjel meg valaki megvette.
Vettem belőle pár badgey-t, elég olcsón adták :)
A Dilex-en hogy tudok venni Zen-t? Nincs fent ajánlat, így nem tudom mennyiért érdemes váltani.
Utoljára szerkesztette: Trefayne, 2025.04.16. 10:18:38 -
Plata #48188 Néztem volna exen duti officer assignmentet,de nem volt csak zhat vash.semmi más félét nem találtam,mi történt lerabolták exet?
Mikor utoljára húztam karit még volt vagy 7-8 féle. -
Plata #48188 Igen ma első lettem ha jólemlékszem. -
De ez teljesen jo, atlepted a hatart es kijutott a vilagurbe. -
Plata #48186 Ma teljes képernyő tutira és nulla alt tab.
-
Plata #48185 Save on Keys
For a limited time, Keys are 15% off on Xbox and PlayStation and 25% off on PC!
By Fero April 15, 2025, 10:00 AM
Rule of Acquisition # 74: Knowledge equals profit.
Any wise Captain knows that when a sale this good comes your way, it’s best to take advantage of it. We’re pleased to announce that Ferengi Merchants are putting a 15% sale on Keys from April 15th at 8am PT to April 19th at 12pm PT on Xbox and PlayStation. Now is the best time for Captains to load up on your Keys and grab those ships you’ve been eyeing.
Remember Captains, Rule of Acquisition # 22: A wise man can hear profit in the wind. Now is the time to act.
For a limited time only starting today, players will be able to purchase the Key Ring Bundle! This special pack includes 20x Master Keys (used to open any Lock Box) for the price of 2250 Zen.
As an additional special promotional offer when purchasing this bundle, every pack also includes a single Ultimate Tech Upgrade. Applying this item to any upgradeable piece of equipment will instantly set both its Mark and Quality to maximum (usually Mk XV and Epic/Gold quality) with zero Dilithium Cost!
This promotional bundle will be available in the Zen Store from April 15th at 8am PT to April 19th at 12pm PT on Xbox and PlayStation.
On PC, temporal anomalies have opened a hole to an alternate universe, one with a fantastic sale. But this Flash Sale will only be available for a limited time – from 10am PT 4/15 - 10am PT 4/17, on PC. Hurry and grab yourself some items at a one of our largest discounts ever, before the portal shuts and it’s all lost.
Today’s Flash Sale is: Save 25% on Keys!
Keyring Bundle! Get your hands on this special bundle of twenty master keys, and an Ultimate Tech Upgrade!
Don’t wait! The Flash Sale Anomaly can be gone before you know it! -
Az, hogy bugos, az oke.
De azt nem ertem, ha az adatokat a szerveroldalon tarolja (ki mit szedett ossze, hogy all a raketa, milyen minosegu darabokbol, stb.) akkor miert fossa ossze magat alttabkor? Probaljatok ki, rakj ossze barmilyen kek-lila kombot, alttabolj es majd csak a vegso zenenel alttabolj vissza, hogy mennyit repult a kek-lila hajod :) -
Plata #48183 Sajnos nekem ma sem jött zen.
Pedig mögnéztem.
Remélem nem sokára jön valami jó csomag amiben van legó klingon verda. -
gunji #48182 Hogy a klasszikust idézzem: Ez komoly? Mert viccnek durva lenne :D
Ha nem aktív a STO ablaka, akkor bebugozhat? Áááá, azt hiszem, ezt direkt is elég nehéz lenne ilyenre csinálni. :D
A 'milyen színű alkatrésszel a rakéta meddig repül' dolog eddig is (=korábbi években) eléggé random volt. :( -
Akkor nem tudom. Nalam, ha nem alttabolok kozben (ami ritka, mert rendszerint csak a markok miatt csinalom, amihez nem kell csak allni egyhelyben), akkor mindig jol szamolja es felszall a raketam. Ha alttabolok, akkor lehet elozole 3*lila darabos is, siman megall fel centinel a mutato es robban.
Amikor jol szamolja, akkor viszont tenyleg random, hogy meddig jut el. Teljes lilaval is folyamatosan felrobban a vege elott es ritkan megy vegig, de volt mar, hogy ket lila es egy kek komboval is "kirepult" a vonalon tulra. Biztos, hogy van szerepe a "szineknek"/minosegnek, de az is, hogy semmire sincs garancia, eleg nagy ertekek kozott mozog az rng. -
Trefayne #48180 Régi AMD3+ PC-m van. Max a Winamp futhat a háttérben, aktív MP módban, hogy ne akadjon ki :))
Utoljára szerkesztette: Trefayne, 2025.04.15. 14:15:46 -
Abban a percben, ahogy nem az sto vagy annak ablaka van fokuszban, meghulyul a rendszer :) -
Plata #48178 Én szerintem végig toltam rendesen és nem alt taboltam,bár lehet hogy ablakban volt. -
Tetszett volna full lilaban NEM alttabolni :)
Ha nem aktiv az sto kepernyoje/ablakja akkor, abban a masodpercben, amikor atvalt a kilovo helyszinre, akkor a raketadat kvazi kilovi de fel centit sem fog haladni a kijelzo szerint, teljesen mindegy, milyen szinu alkatreszekbol all. Alttab, vagy ha ablakban jatszol es mellette a bongeszo az aktiv abalkod vagy spotid, vagy barmi es nem az STO, akkor a kliens ezt csinalja. Ugyanez igaz akkor is, amikor belepeskor kesve alttabolsz, akkor szokott jonni a kek hatizsakkal piros asztalhoz valo beosztas, stb. fele kavalkad is.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.04.15. 11:59:45 -
Trefayne #48176 Most totál átverésnek látszik. Tegnap egy fedes karival voltam, az ötből ketten építettünk csak rakétát. Kihúztam maxra az enyém, de így is negyedik lettem, a másik játékos meg harmadik.
A FB-os STO csoportban is ki vannak akadva páran, az egyikük ugyanígy járt: kihúzta lilára a rakétát és az eredménye egy szolid 16-os táv lett (nem elírás!). -
Plata #48175 Nektek mi a véleményetek hogy az eventen vajon a játék most hogy számolja hogy melyik rakéta nyer?
Vagy meddig repül?
Mert régen érthető volt,de most tök káosz.
Ugyan azokkal az alkatrészekkel az egyik sokkal jobb mint a másik?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.04.15. 07:45:15 -
Plata #48174 Ma reggel ritka lagos és bugos a játék. -
gunji #48173 Éjfélkor? Akkor én mán' alszok, másnapi koránkelés mián'. Öreg vagyok mán' hogy éjszakázzak, meg ez a sok nyavalya is, ááh :/ -
Plata #48172 Nem jól csinálod.
Minden nap este 12-kor kell küldeni a pozitív hullámokat a dili ex felé. XD -
gunji #48171 No, miközben 9,27 millió zennyi dili várakozik, végre nekem is sikerült eladni a március 13-án kitett 250k dilit. 32 nap!
Március 14 óta várok még 3500 zenre :D -
Plata #48170 Lehet hogy reggel eventen tök jó csapatokat fogok ki,de hogy TFO-n nem az biztos,megcsináltam eventet,gondoltam megpróbálok még egy TFO-t is letolni az uni endeavorhoz,hát ez jó szar volt.
Több mint hét percig tartott,Hive onslaught kellett endeavorhoz. -
Plata #48169 Este majd küldök aegis szettet a karidnak,nem tudom miért de totál benéztem a szinteket.
Valamiért az rémlett hogy 50-es karinak Mk X cucc kell ,közben meg Mk XII.
Ha tegnap eszembe jutott volna akkor adtam volna szettet,de totál félre néztem a dolgokat.
Szentül megvoltam győződve hogy 60-as szinttől van Mk12,ma jöttem rá hogy lópikulát,Mk12 akkor is volt amikor még csak 50-es volt a max szint.
Az a baj nekem már nagyon rég volt normálisan húzott karim,mindig egyből 60-65-re húzom őket könyvvel vagy boosterrel.
Bosszantó hogy ilyen hülye hibát vétettem. -
Plata #48168 A dili exnek ma vicces kedve van,az előbb majdnem eldurrant az agyam a viccétől,raktam fel egy nagy rakás dilit,erre azt mutatta a dili ex hogy 4x2k zenes ajánlatom van fent.
Megnéztem a history-t meg exet majd history meg ex,de ugyanúgy 4x2k,már majdnem agyvérzést kaptam mikor eszembe jutott bezárom ablakot és újra nyitom,akkor végre a rendes összeget mutatta,de ez nagyon hülye vicc volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.04.13. 07:05:26 -
Orbancapitan #48167 csak az event mapon régi cryptic feature -
Plata #48166 Szerintem még én sem. -
Akkro ez a "junk", sose lattam, hogy fizikailag is megjelenik az inventoryban :) -
Trefayne #48164 Az egyik kezdő klingon karim szedi össze a rakétaépítéskor, de rendre eltűnik az inv-ból, amint visszatér onnan. -
Plata #48163 Cseten is eltudod passzolni,például ESD zona cseten. -
Plata #48162 Ez meg mi a manó? -
Trefayne #48161 Most csekkoltam, amint fel akartam tenni a Connie-t 2 mrdért, automatikusan visszavette 1.5 mrd-re az árat. De máshol is írták, többet ér, ha megtartom. Már csak egy jó phaser build kell.