Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy csinald a webes feluleten, de talan ezzel sziv eppen gunji kollega. A kliens nalam tokeletesen mukodott ma reggel.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ruhnuk felér egy tökönrúgással és még feleslegesen is csináltad.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Még ezt se tudják levezényelni 😞
Mind a 12 slot doboz, mind a konzol acc bound, de csak egyszer lehet behuzni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.09.27. 23:12:26

De vajon kit hívhattak meg közülük?
Szerk: ááh, ez a mostani epizód, azt hittem lesz egy külön az évfordulóra xD
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.09.26. 20:19:14
You can continue their legacy and follow them into the stars to explore worlds you have never seen before! Join the fight now and play our new Episode: Best Laid Plans!"
Végül egyszer sem tudtam elsütni.
Teljesen fel volt töltve és világít is hogy elsüthetőde hiába nyomom mint egy megveszekedett örült nem történik semmi.
Ez az új romulán kiskarim amit csak úgy poénból kreáltam romulán torpedó konzolokkal marháskodni.
Folyton jelzi hogy a torpedó kész,de elsülni max az agyam sül el hogy mért nem sül el ez a szar. 😄
Borg TFO-n például borg kockára vagy kapura rátudom lőni,de patrolon azért sem.
Bár én azt gondoltam talán a küldis szetteket is beteszik Mudd boltjába mert nagyon kell a pénz.
CLR—Infected Space Elite<2:19>2:19>— Dmg(DPS) —Ivory 103 642 600(745 630) Liesa 37 083 000(268 717) Tneya 29 801 992(217 533) K'robak 18 689 310(140 521) Gul Caldar 13 907 997(100 783)
Lett pajzsom,pajzs energiám és lényegében még is aktív volt az álca.
A recruit orion karival toltam le,akivel endeavorozom is,annál a résznél amikor az állomást kell kicsit szétkapni megint előjött az a bug hogy hy torpedót lőttem úgy hogy ki sem jöttem álcából.
Szerintem a dyson repus torpedó lehet a gubanc mert mindig csak az csinálja.
Bár az is lehet hogy csak azt veszem észre mert az látható bazinagy izét lő ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.25. 18:01:46
Trafalgar Command Juggernaut
Fixed a bug with "Enhance and Protect" that was causing this Trait to sometimes lock players into Red Alert.
Fixed a bug with "Enhance and Protect" that was causing it to continuously trigger and re-apply with certain Captain Abilities. It now only triggers once per activation.
Removed class restrictions on all versions of the "Molecular Cohesion Nullifier" Console.
Fixed a bug that resulted in "All That Matter" giving incorrect mission rewards.
Fixed a bug that was causing the Random Sanctuary Cervidae to automatically open into its Bound version, instead of giving Unbound versions that can be traded
Made the Costume packs received as mission rewards from "Best Laid Plans" able to be activated (and consumed) even if you already have the costume(s) unlocked.
Fixed a bug with the EV Suit given to you aboard the Lleiset during "Best Laid Plans" that was sometimes causing the costume overlay to fail.
Fixes the issue with Voth Invictus event Second chance buyout for players with event progression.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Mindig elorehozom az eventes feladatokat (napi) 4-4 oraval, egeszen addig, hogy a vegen reggel 06:00 korul tudjam lenyomni, amikor se lag, se karbantartas, se semmi, a kave kozben meg eppen belefer az a 10-15 perces TFO vagy barmi, ami a feladat.
A mini-sztori feladatot valasztottam most, 7-8 perc lowlvl karakterrel is (hadd fejlodjon par recruit), de mivel napkozben most nem tudok jatszani, ezert kiprobaltam azt, hogy reggel a szokasos idoben (06:00-07:00 kozott) megcsinalom a mini-epizodot, de a vegen a nem a rewardosztast nem okezom le, hanem ugy hagyom fuggoben. Tegnap este megcsinaltam 17:00 utan nem sokkal, ma beleptem delutan 13:00-kor fel percre (ennyit azert ra tudok szanni), leokeztam le es mukodott, siman megadta a daily progresszt. Holnap ugyanez 09:00 korul es kesz is, mehet a megszokott savban holnaputantol a dolog.
Anno csinaltam ezt mar a winter eventen az akadalypalyas futasnal, de szerencsere itt is mukodik, mivel nem TFO, nincs 2 perces limit a befejezesre/valasztasra.
jött nekem is
Pont negvár,a szent lófaszát,már akkor is tele volt vele a puttonyom mikor t6 gyütt belőle.
Mindközül pont ez,az öszöm megáll de most komolyan.
Pont ez egyetlen klingon verda amitől kiütést kapok.
Ezek után nem 38 hanem 52 lesz a lázam. 😛
Viszont nebula az ha érdekeset tud akkor gyühet.
De ha ugyanolyan atom lomha szarkupac lesz mint a sima negvár tuti tribbliszart csinálok belőle.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.24. 17:21:07
Így sem lett rossz.
CLR—Infected Space Elite❤️:43>3:43>— Dmg(DPS) —Khamlet 62 804 508(281 635) U'heisi 60 564 848(285 683) Jenna Tayl 47 287 812(222 009) Liesa 45 578 580(219 128) Illyria 8 500 507(40 672)
És nem az volt a gond,asszem még trade cseten is beírták hogy ne vegyük ki mert ha van nem eventes akkor azt is elcseszi ha összekeverjük.
Hasonló bug régen volt.
Csak fordítva,így csináltunk az acc boundos cuccból eladhatót. 😄
Szerk: próbálgattam picit, de nekem jók, nem lesz a sima boundos, szerencsére.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.09.23. 21:55:13
De vajon miért vették ki?
Minden spéci cuccot kivettek.
Ruhákat és minden mást.
Ha berakod normal tokenek közé mind bound lesz. 😄
Mellesleg 75%-os mudd leárazás van.
Vége megint egy hülye értelmetlen harc amivel csak az időt akarták húzni szerintem.
Odáig egész jó volt,de onnantól meh.
Már alig vártam hogy legyen végre vége basszus.
Most megváltoztak a jutalmak a küldikben,random vr marhaságra.