46683
-
#45723 ARC es Epic fiok kulon van, hacsak nem regi ARC-ot csatolta az epichez abban a par hetben/honapban, amig ezt lehetett. Ha uj fiokra vette, igy jart.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.22. 11:56:48 -
Plata #45722 2/5? Micsoda? -
Plata #45721 Cseten valami olyasmin ment a traccsparti hogy Epic store-n keresztül vásárolt 200 dolcsis zen bundle-t nem kapták meg.
Ha jól értem valaki epic storeban vette,de nem kapta meg a zen-t és a cryptic sem segít.Azt hiszem ARC-os fiókra akart venni epic-en,de pénzt sem kapja vissza meg a zen-t sem.
Jó kis cumi.
Kiváncsi lennék vissza kapja-e valaha.
Ui:
A combat log meghülyült,szerinte nem öten voltunk infecteden hanem heten. :O
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.22. 11:53:27 -
gunji #45720 És 2/5 még mindig 36% :o xD -
Plata #45719 Mázlival ma délelőtt le toltam az összes karival admiraltyt,volt vagy 3 óra,de főleg azért mert sokat afkoltam,mivel meló közben toltam. :D -
Plata #45718 Én a helyedben megfontolnám a vanguard-ra váltást.
Vanguard faj:
Ground bonus & clickable ability:
Shroud ability
"Rush" state bonus when consuming Ketracel White.
+7.5% Weapon Damage (Assault, Pistol, Rifle, Melee)
+4.5% Critical Chance
+7.5% Critical Severity
Space bonus:
+5% Weapon Damage
+4.5% Critical Chance
+7.5% Critical Severity
Sima lekvár:
Ground bonus & clickable ability:
Shroud ability
"Rush" state bonus when consuming Ketracel White.
+7.5% Weapon Damage (Assault, Pistol, Rifle, Melee)
+4.5% Critical Chance
+7.5% Critical Severity
Vanguard faj azt hiszem 600 zen,vagy a Gamma Vanguard Starter Pack adja,esetleg a Gamma Vanguard Pack.
Utóbbi a legjobb,ad egy csomag vanguard boffot minden karidnak rengeteg jó hajót,ev suit-ot.Sőt a kardassziai fajt és hajókat is.
link-elek.
A boffok szuperek.
1 tac 1 sci 1 engi.
Ui.Küldtem privátot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.22. 10:01:03 -
Plata #45717 Ötletem sincs.
Nem próbáltam még ezt a token-t,van mindenfajta karim,kivéve lifetimer faj.
Jem hadarból nekem csak vanguard van,azt meg sajnálnám mert jó. -
#45716 Valoszinuleg hulyeseget kerdezek, de hatha nem :)
Szoval van ez fajvaltos token, ami talan most mar mukodik. Ezt lehet hasznalni vajon jemhadar gamma recruit karakterre es ugy valtoztatni a fajt mondjuk emberre (vagy barmire), hogy kozben megmaradjon a gamma recruit statusza? -
Plata #45715 Szívás,ha telómról kötném rá netet asszem azsem lenne jó,az is t betűs. -
#45714 Telekom a szar, irodaban is az van, itthon is, jatszhatatlan. Itthon van egy masik "vesztartalek" netem is melo miatt, atvaltottam igy a digire es tokeletes. -
Plata #45713 Red alert is lesz.
link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.21. 18:48:35 -
Plata #45712 Én sem tudok játszani,este tudnék,ithonról,mert nap közben rohadtul el vagyok havazva most.
De esélytelen.
-
#45711 Hat, meguntam, egy oraja nem tudok belepni, vagy a STO login tiltotta le a telekomos elerest, vagy nem tudom. WoWban 30ms es tokeletes, ESO detto, de STO-ba se epic klienssel, se simaval, se steamessel nem tudok belepni ugy, hogy vagy ki ne dobja login timeouttal vagy ha belepek, akkor a netgraph parancs ne 36ezres latencyt mutasson :D Eddig csak estenkent volt szar, most mar delutan is? -
#45710 Hat, ha akarnam sem tudnam megnezni, a login szerver vagy nem szeret engem, vagy siman csak halott, de nem tudok belepni :) (net jo, eso meg a wow siman mukodik, csak az sto all meg karakter kivalasztas utani belepesnel) -
Orbancapitan #45709 de ott sincs -
Orbancapitan #45708 max a tribble-n lehet fen -
Orbancapitan #45707 nincs lifetimer szeró ami volt a dev szeró lett -
Plata #45706 Ha jól értettem igen,mivel folyton redirecting please wait üzenettel ledobott a játék így sokmindenről lemaradtam,de úgyértettem ez lesz az eventes hajó.
Nézd meg hogy feltudsz-e menni a lifetimerek teszt szerverére,ha jól értettem onnan van a kép.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.20. 23:14:53 -
#45705 Ez lesz az event reward, mint tavaly a zold l.deck hajo? -
gunji #45704 Jah. Hirtelen azt hittem, már elkezdték Risát ebben a nagy melegben xD -
Plata #45703 Nem azt hiszem a lifetimerek teszt szerverén csinálták. -
gunji #45702 Jah, már betették Risára? :o -
Plata #45701 Jah,bocsi,fáradt vagyok és elfelejtettem.
Próbáltam admiraltyzni,de nem nagyon ment,kb 20 karival sikerült,de utána akkora volt a lag hogy feladtam,de lényeg hogy cseten linkelték ezt a képet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.20. 21:32:28 -
gunji #45700 Hol van? :) -
Plata #45699 Az új rizsa hajó külseje nagyon meh. -
Plata #45698 Mai peccs.
General:
Resolved a number issues with the Captain Alteration Token.
The Captain Alteration Token is now available to purchase and use.
Known Issues:
We are aware that some captains, who recently bought out the 2023 Lohlunat Festival event, are unable to reclaim the Hysperian Intel Battlecruiser and are currently working on a fix to address this issue.
Készüljetek a két napos leállásra. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.20. 12:10:02 -
Plata #45697 Na és jött új mudd csomag,de mázli hogy 3 szarkupac van benne,így tuti nem izgat. :D
Meh. -
Plata #45696 Admiralty hét lesz végre.
Link.
Hogy hogy fogom le tolni az a nagy kérdés,sosem érek rá. -
Orbancapitan #45695 i know -
Plata #45694 Az randommal sokkal rosszabb. -
Orbancapitan #45693 Én ezért toltam inkább a guillotine-t -
Plata #45692 Nekem ma mázlim volt,az event rövid volt,amikor vége lett csak néztem hogy most mi van?
Már vége hisz csak most kezdődött.
Deltás recruit karival toltam.
Minden nap más karival hogy ne figyjak ki a bónusz diliből. -
Plata #45691 Asszem a STO nem szereti a telekomot.
Már most vacakol,server not responding felirat virít.
Journal-t megnyitva rámennék event fülre erre azt arja ki:One moment please. XD -
#45690 ...es van, amikor ezek mellett ott van meg a mutans/asszimilalt peldany is, vagy a ketlabu nemtudommicsoda, vagy valami gornszeru ize, ami negykezlabra ereszkedve a farkat plazmagepagyukent hasznalja. Na ha itt nincs par specko eventes vagy egyeb eszkoz vagy skill, akkor az baromi hosszu menette valik, foleg ha vki az elejen megunja es kilep.
Hozzateszem, mostansag szerencsem volt, az elmult egy hetben talan egy alkalommal futottam bele ilyen nowin helyzetbe, a tobbiben vagy hamar jott ez a kombinacio es meg az 1-4 vagy 5-8 fordulokban konnyebben lement, vagy volt par utos aoe a tarsolyaban mindenkinek. -
Orbancapitan #45689 am bugos azért nem lehet upgradelni most írták a reddit chaten in-game -
Plata #45688 Szerintem egy normal patrol-t sem tudnak normálisan végigvinni. :D -
gunji #45687 20/20! Végre kész! Soha többet Borg Battle Royal! (Megint sikerült kifogni pár tucat dendritic drone-t az utolsó körben, normál szinten ... hát... mégis mit gondoltak a devek? Ki is próbálták? Vagy csak god mode-ban mennek gépközelbe? :) -
Plata #45686 Tudnám esténként miért vacakol néha a szerver.
Ma később végeztem,az előbb felmentem játékba,már a belépésnél jött a lag,cseréltem karit vagy félpercig pörgött a kari és nem tudtam csinálni semmit,három kari váltás után fel is adtam.Lehetetlen így admiraltyzni. :( -
Plata #45685 Igen arról,az így elég jó,van már pár ilyen passzívan használható cucc,így akár 10 device is lehet egy hajón,ami azért meg dobja az életben maradás esélyét.
Közben én is láttam,volt egy kis időm és mentem egy home küldire endeavor miatt,nyirj ki x hurka hajót.És láttam hogy megjelent a kirakható skillek közt úgy hogy be sincs téve,de kipróbálni elfelejtettem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.18. 13:10:35 -
#45684 Ha a 60 seces T14 shuttle squadronra gondolsz, igen, tanusithatom, nem kell a devices slotba rakni, megy inventorybol is.