Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miután meg lett a 750 én ugyanúgy toltam mert szórakoztatott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.02.13. 17:50:51
Szerk: megjött a doktor és egészen 17-ig marad
Utoljára szerkesztette: gunji, 2026.02.13. 17:50:12
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
A klingon recruit +10% és az endeavor heti +60% bónusza 20k endeavor xp felett adna erre a három tételre, ami azt jelentené hogy 4000 xp felettről indulva egy plusz szintet nyerve szintén 4000 xp felé érkeznél. De a képről látszik hogy nem ez a helyzet.
Nem lennék meglepődve, ha lenne valamilyen xp számolgató metódus a háttérben a korábban 750-es endeavor szintet elérő és azon felül endeavor xp-t szerzők számára.
Gondolom nem akarták/akarják a 750 szint felett gyűjtött összes xp-t egyszerre odaadni az 1250-es szintre emelés után, hanem szépen szétterítik időben vagy százalékban, kisebb értékekben jóváírva. Kár, hogy nem transzparensen kezelik, hanem sunnyognak.
Utoljára szerkesztette: pite, 2026.02.13. 17:34:05
zizi
Bocs még melózom.
Ákos kaptam perk pontot.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Négyezer valamennyi xp-m volt megcsináltam a napi hármat és szintet léptem,de az valahogy nem jön ki.
Mielőtt elkezdtem volna megnéztem,négyezer valamennyi pont volt.Gondoltam is ma nem lépek szintet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.02.13. 11:34:01
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.02.13. 05:51:31
3x Infinity Promotion! - Research & Development Pack
Ebből is esik T6 promo hajó láda.
zizi
zizi
Úgy hívom hogy Schrödinger promo pack. Amíg nem nyitom ki, addig a T6 hajó ládák biztosan benne vannak és tudok vele dicsekedni. 😄
zizi
Infinity Promotion! - Duty Officer Pack
A hajók listája:
Special Requisition Choice Pack - Tier 6 Promotional Ship Choice Pack
zizi
De már megsem tudom mondani mikor volt,szóval lehet tévedek.
Viszont hajó eladásnál úgy szokták hogy a dobozt reklámozzák és te választasz hogy mit kérsz,azt kiveszi és átadja a sok sok lóvééért cserébe.
Csak eladásnál vigyázz,mert egyszerre nem biztos hogy át tudja adni a zsét,várd meg míg mindet oda adja.
Razer infinity prize T6 pack.-ból ösik. Vagy mi a rosseb a neve.
Lényeg hogy infinity boxból esik.
Kereshetsz 1.7 milliárd lovettát,vagy lesz egy jó hajód.
Az utóbbi nehezebb .
Nekem legalább is.
Még mindig a bankban van a tavalyi ilyen jutalom. 😄
Ha előveszem mindig csak felcsesz,mert nem tudok dönteni mi legyen.

Az egyikre nem is hajóval mentem,hanem a karakterem warpolt be. 😄
Poénból elmentem ISE-re,a második generátornál akkora lag volt hogy nem is láttam mikor halt meg. 😄
CLR—Infected Space Elite❤️:01>3:01>— Dmg(DPS) —Ella 96 454 128(535 856) Liesa 39 234 084(216 763) Teela 29 399 074(165 163) Sonya 20 124 228(111 184) Duran'tal 19 705 930(111 966)
Egyik pillanatban lőttem a generátort utána lag,generátor meg kocka sehol és a kapu előtt lő a tac kocka. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.02.11. 11:55:33
Bementem endeavort csinálni,gyakorlatilag olyan lag volt hogy 0 sebzést írt jóvá.
Első red alert túl gyors volt és 317 ezret tudtam,másodiknál meg semmit,harmadiknál megtámadtam az első borgot jött lag és mire elment már a boss jött és megint semmi.
De a másodiknál fix bugosan számolta,mert tudtam lőni eleget.
Még a legendary booster bundle-hoz adott holo boff crew valamennyire jó,mert alapból mk14 gearjük van és mindenre ki vannak képezve.
De akkor is vacak traitjük van.
Plusz a diszkós holo legénység kinézetre is borzadály.
Upgrade tokenek (tech, ship, elite BOFF, elite captain)
Master key csomag, esetleg valami lockboxot mellévágnak
Zen store T6 kupon
Ami kérdéses:
Lesz-e másfajta ajándék a zen store-ból? (dry dock, bank slot, boff slot bővítés, ruha szett, stb.)
Lesz-e lockbox-ból eső egyedi dolog ajándékba?
Lesz-e hajó ajándék (T5 vagy T6)?
Mivel Ezri Dax lesz a következő szezon központi karaktere, vajon lesz-e Ezri Dax DOFF vagy BOFF?
zizi

Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.02.10. 19:04:28
Aztán egy hétig(?) naponta lesz valami jóság, amit 24 órán belül fel kell venni.
zizi
Captains on PC can get bonus Dilithium throughout the game, save 20% on Ships in the Dilithium Store, and grab Vanity Shields for Dilithium!
By Fero February 09, 2026, 08:00 AM
Star Trek Online is running a special event where you can earn bonus Dilithium Ore by playing content throughout the game! It’s time to hit the drills, Captains! The Dilithium Ore event runs on PC from February 10th at 8am PT until February 15th at 12pm PT. Additionally, you can enjoy a discount of 20% on Ships in the Dilithium Store from February 10th at 8am PT until February 15th at 12pm PT!
During the event, bonus Dilithium Ore will be provided for the following content:
Vlugta Asteroid Field:
100% Bonus Dilithium Ore for Daily Mining Missions
100% Bonus to all Rich Dilithium Claims
Fleet Dilithium Mine:
100% Bonus Dilithium Ore for Daily Mining Missions
Everywhere else in the game
50% Bonus Dilithium Ore
Dilithium rewards from completing Event Reputation Projects no longer receive a bonus.
This excludes Event Reputation Projects
Please note: The Dilithium event does not effect rewards from the Endeavor system.
Further, it's time to deck out your ship. We're making it easier to get your hands on some of our Vanity Shields for a limited time. 15 Vanity Shields, which had previously only been available in Lock Boxes, will be appearing in the Dilithium Store for a limited time. These shields will be a per character purchase, for 280,000 Dilithium* and are bound to account. Grab the following Vanity Shields from February 10th at 8am PT until February 15th at 12pm PT on PC:
Prodigy Vanity Shield
A Safe Galaxy Refit Vanity Shield
Courier Raider Vanity Shield
Emerald Chain Intel Juggernaut Vanity Shield
Discovery Refit Vanity Shield
Tzenkethi Vanity Shield
Discovery Vanity Shield
Ferengi Vanity Shield
Hur'q Vanity Shield
Emperor's Vanity Shield
Section 31 Vanity Shield
Kelvin Divergence Vanity Shield
Borg Vanity Shield
Ba'ul Vanity Shield
Zhat Vash Vanity Shield
Shrike Vanity Shield
Fly the colors you choose, Captains (although we know most of you will choose black.)
*This price may change for future runs of this sale, if they occur.
We hope you enjoy this special event and we’ll see you in-game!

...meg kell-e ehhez a játékhoz-játékmenethez egy übermensch, lehet, hogy fölöslegesen erőforrás-igényes motor?!
Azt azért megcsinálhatnák, hogy újrafésülik egy egységes, újabb verzióba, már felkészítve az MMO-ság kívánalmaira: a hetenkénti hozzátoldásokra és event-ezésre.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2026.02.06. 03:01:59
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
(*Sokan biztos besegítenének, magam is, lol)