46682
  • Orbancapitan
    azért kellenek a borg uni konzolok h asszimilálják a targetet ha elpusztul ezért is mondtam a sphereket
  • Orbancapitan
    fenét nem éri meg van más jobb epg support konzol
  • gerisz23
    Consti 3-at,jó a konzolja epg buildhez
  • Plata
    Borg assimilator hangár pet egész jó,csak egy baja van,folyton öngyilkos lesz. :D
    Alap képessége az öngyilkosság,
    Két omni beam van rajtuk és permanens faw skill,meg self destruct/ram combo.
    Vagyis párat lőnek aztán padlógáz bele az ellenségbe. :D
  • Plata
    Este ha hazaérek megpróbálom kiszedni a traitjét és szerválni hangárt, remélem sikerül megoldani.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.11. 14:42:07
  • Plata
    Ákos a borg carrier klingon karival vettem ki, legó boosteres alien, úgyis dilis aknás torpedós kari volt.
    Sajna Elfelejtettem hogy klingon kari nem tud ki venni hangárt, de majd megoldom.
    Játékban azért voltam néha afk mert telón zargattak, sajnos végül be is kellett jönnöm melóhelyre azért tünetem el gyorsan.
    Ez a barom teló meg átírja a szövegem.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.11. 14:32:36
  • Plata
    Úgy néz ki most hamarabb jön zen dili ex-ről.
  • Plata
    Jövöhéten nem fekete hanem piros riadóóó.
    nagyon red alert link.
  • Orbancapitan
    hát mivel a portál fegyver szarul van megírva mert élő enemy target kell hozzá h működjen és nyitva is maradjon .......... azt mondanám h a world razort kéne ki venni és nem a shrike-ot vagy bár amilyen lökött van a borg assimilator is működhet neked
  • Plata
    Az eventes promós vacakból ti mit választotok majd?
  • Orbancapitan
    már jó
  • Plata
    Wiki megint lehalt,épp a borg hajót tanulmányoztam volna.
  • Plata
    Nekem legjobban mint sci hajó a legendary intrepid jött be,azt hiszem 10-es évfordulós bundliból,csupa sci traitekkel.
    De persze az én sci-m kicsit kerge birka,de én így szeretem. XD
  • Plata
    Jah,akkor jó,a gamma az egyik legjobb,unlockolja a kardassziai bögyös macát,a kardi spiral fegyvereket,amiket imádok.
    Ad vanguard fajt,ami a legjobb,ad minden karinak 3 vanguard boffot ami szuper erős.
    Vanguard hajókat is ad,amik szintén jók.
    Ha sci karit akarsz akkor a temporal pack elég jó,jó sci traitek vannak benne.
    Tizenegy temporal hajó van benne.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.08. 18:10:52
  • gunji
    A régi delta rizling és a lekváros gamma? Az van.
    Lehet, h kéne egy jó kis sci-t csinálni. Majd gondolkodok rajta. :)
  • Plata
    Nézd szerintem az expansion bundle-val járnál legjobban.
    Delta vagy gamma expansion pack marha jó.
    Bár lehet összetévesztem valamivel,de mindjárt felmegyek a játékba úgyis és megnézem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.08. 17:46:28
  • gunji
    Meg dupla xp hétvége is jön. Lehet, hogy kéne valami jó hajót nézni, amit ki is lehetne húzni hétvégén, ha már lemaradtam az előző leárazásról.
  • Plata
    Kíváncsi vagyok mi a szöszt fognak ki adni ha ilyen mega sale van most.
    Legó bundle?
  • Plata
    Szuper jó 35%-os bundle és dlc leárazás van.
    Link.
    Bundles Sale
    For a limited time, bundles are on sale in the Zen Store for 35% off on PC!
    By Fero August 08, 2024, 08:00 AM

Captains, there are times in life when you really want to get everything you need, all at once. That's what bundles are for! From August 8th at 8am PT to August 12th at 12pm PT on PC, save 35% on Ship Bundles and Expansion Bundles in the Zen Store! It's the perfect opportunity to get a great deal on the things you want, all in a convenient package!

Mai pöccs:
    General:
    Resolved an issue that caused some Romulan Duty Officer missions to only grant Klingon aligned Duty Officers no matter what faction the captain was aligned to.
    As part of this fix, Federation aligned Captains who received these Klingon aligned Duty Officers will have the correct Duty Officers granted to them.
    Resolved an issue with the Elite Force Sniper Rifle that caused its FX to appear on dead enemies rather that its active target.
    Resolved further cases of the windows of the Premonition appearing to flicker.

Known Issues:
    Currently the Achilles Miracle Worker Heavy Destroyer is defaulting to normal Quantum Slipstream Drive over the cyclical quantum slipstream drive.
  • Plata
    Szerintem félóra és mehet,mindjárt fent vagyok.
    Csak tolok egy starbase-t.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.07. 18:57:56
  • Orbancapitan
    figyelj akkor essünk neki amikor alkalmasabb neked mert úgy tűnik h az ördöggel kötöttem üzletet a portál fegyver konzollal mert király, jó, hasznos faw-al és spreadel, az boxos inquiry-vel néztem vele nem is rossz mert inf-en hamar ki tudod ütni mindegyik oldalon az 5 generátort kb egyszere nem kell tenned egy kört hozzá csak hát bugos ugye ez ilyen megszakítható gomb nyomásra az aktiválás mert max 45sec-ig tart de random módon kikapcsol vagy mikor át megyek rajta v ha vmi hozzáér.........
  • Plata
    Hülye telefon át írta a szöveget. XD
    Max 2 kör.
  • Orbancapitan
    tökéletes mert nem égetően fontos azért írtam h majd mert még úgy is buildet rakok össze a portál fegyverhez a hydra-hoz bugos egy kicsit úgy néz ki viszont Faw-s ac v bc-hez szuper elvileg
  • Plata
    Ákos én este játszom talán 7 után ha haza érek.
    De ma kihagyom egy nap admiraltyt, úgyis fáradt leszek.
    Szerintem sci karival ma 2 kör és kész.
  • Orbancapitan
    plata majd mikor segitesz ki húzni a shrike traitjét? mert nem akarok át pakolni rá semmit és fapadosként papírnak tűnik
  • PiszkosFred
    Igy mar vilagos akkor, koszonom. A kivaltott doboz meg atadhato, de ahogy kiszedem a hajot, onnantol az hasznalja, aki nyitotta. Nem akarok kockaztatni, a bankos karakterrel meg epp csak feluton jarok, egyelore azzal nem tudok meg ilyen esetekben probalkozni kockazatok nelkul :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.08.07. 15:21:13
  • Plata
    Bocs, de a telefonom minden szót kijavít amit nem ért.
  • Plata
    Bocsi, figyelmetlen voltam.
    A prémium nem acc wide.
    Az egy promós hajót ad.
    Cirka másfél milliárd ec értékű.
    Csak egy kari kapja meg.
    Minden boxos lobis és promós hajő csak egy kari kap meg, amelyik kinyitja.
    Kivéve ha Mudd shopban veszed akkor acc wide lesz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.07. 15:06:24
  • PiszkosFred
    Akkor maskent kerdezem :), mert lehet rosszul fogalmaztam: amit a most kapott 1 darab T6 premium tokennel veszek, az account szinten lehivhato lesz mas karakterrel is vagy nem? Mert a tooltip azt irja (idokozben beleptem), hogy a ship account szintu, de nem tudom, hogy most a hajot tartalmazo ladara gondol, amibol ki lehet venni a hajot, vagy arra, hogy ha kivettem ebbol a hajot, akkor azt lehivhatom/reclaimelhetem/stb. minden karakterrel az accon?
  • Orbancapitan
    a trait-je érdekes a konzolja fun xd
  • Plata
    Persze.
    Promót nem,.de zenest természetesen.
    Ugyanúgy mint gift kuponnál.
    Gyakorlatilag ez olyan mint a t6 gift kupon csak más a neve.De ugyanúgy meg vehetsz egy t6 hajót ingyen.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.07. 14:06:07
  • PiszkosFred
    Apropo, gyors kerdes: a mostani eves eventert kapott 1 db premium T6 hajo tokent ha hasznalom, az olyannak szamit, mintha a boltban vettem volna, vagyis megkapja minden karakter az accounton, ugye jol gondolom? Reggel elfelejtettem a tooltipet elolvasni, tavaly meg a simat tokeneket valasztottam :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.08.07. 13:08:40
  • Plata
    Régebben sokszor volt eventen ship upgrade token,egy csomó volt a bankomban mielőtt jött volna a T6-X2.
    Azóta meg sosem elég.
    Emlékszem a T2 upgrade előtt volt kb 28 boundos tokenem,most meg örülök ha be esik egy kettő.
    Bár a ship bundlikhoz adnak annyit ami kell,de az kevés.
    Mostani hajócsomaghoz is járt 9,de az régebbi hajókra kellett. :D
  • Plata
    Polaronos hajó,ezzel ki is van lőve.
    Jem hadar karinak a lego vanguard hajó a legjobb,sosem cserélném le a kis dögöt semmi másra,ezt már egyszer be szoptam,kivettem neki a promós drenyát és megbántam.Bár érdekes dolgok vannak hozzá.Az a portál vices.
  • PiszkosFred
    Na, event behuzva, az aktualis is es a kampany is.

Most akkor van ujabb 2xT6 meg T6premium hajo token, amit be kellene valtani (amihez donteni kellene, hogy mire) es amely hajokat upgradelni sem artana (amihez ujabb 9 token kell minimum ha jol emlekszem, akkor 1+2 upgradebe faj egy hajo). Igy vagy grindelek dilit mar megint boxokert es a phoenix eventen kivaltok parat az II-IV-es phoenix tokenekbol, vagy fizetek ertuk zennel. Ki van ez talalva, az "ingyen" hajo elcsabitja a nepeket es vegul csak koltenek. :)

De, ennel rosszabb problemam sose legyen persze.
  • Orbancapitan

nem csak a wiki létezik!!!!!
  • Plata
    Megnézném a wikin,de halott.
  • Orbancapitan
    nekem holnapra lesz meg és asszem a shrike-ot választom a konzolja miatt
  • gunji
    Gratz :D
    Én még csak 3000-nél járok. Majd egyszer.
  • Plata
    Olyan kicseszett hosszú a lista hogy nincs az az isten hogy be írkáljam.A negyedénél elaludnék. :D