49769
-
Plata #49129 Majdnem meg lett két miska.
Max. One-Hit: 1 963 130 (Enhanced Weaponized Mycelium Emitter)
Lassan de haladok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.18. 13:58:41 -
Orbancapitan #49128 igen pont ezért is írtam az ue5-t csak ki tudja hogy milyen a sto motorja hogy megéri e így hagyni vagy érdemesebb részben át rakni ue5-ben -
Plata #49127 Igazából szerintem az űr részt nem kéne piszkálni,az nekem jó,de a ground részekre kicseszettül ráférne a felújítás.
Némelyik pálya már annyira elavult hogy az már durva.
Plusz :a karakter modellt is le kéne cserélni,néhol már nagyon ciki.
Plusz 1:nem lenne rossz ha a barbi testet is lecserélnék valami jobbra.
Most a romulán karival elkezdtem csinálni a küldiket,ugye recruit kari,zéró küldi volt neki teljesítve.Abban a küldiben amikor a sztori szerint átöltözik az átvezető videóban pucéran ment be a turbóliftbe vagy mi a szarba,hát nagyon ronda.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.18. 12:59:16 -
Valojaban az osszes felsorolt "de jo lenne ez meg az" ficsor kozul az UE5-os port lenne a legkonnyebb. "Legkonnyebb", mert persze az osszes objektumot, hajomodellt, epuletet, stb. ujra kellene alkotni a render miatt. De, a 20 eves motorhoz nem kellene hozzanyulni, mert azt meghagynak a scriptek, inventoryk, stb alrendszerek kezelesere.
Lasd az Oblivion remastert, a Bethesda kiszervezte a grafikai melot a Virtousnak (a vilag legnagyobb fejleszto cege, aki 90%-ban ezt csinalja, portol es bedolgozik) csak a rendert vegezteti az Unreallel, az osszes tobbit a szinten 20 eves Gamebryo motor csinalja, mert az Unreal motor kepes futtatni sajat magaban egy masik motort (kvazi egy pluginkent kezelve azt). Ezert is maradt meg minden bug, minden "vicces" jelenseg az Oblivionban, mert csak a rendert vegzi az UE5.
Ha a DECA belevagna abba, hogy egy csapat grafikussal ujrakeszit mindent, 2-3 ev alatt, akkor itt is megoldhato lenne egy csilli-villi STO. A gond, hogy ez minimum 2-3, extra kiadas, stb. es az a bizonyos cella az excelben lehet, hogy mar nem zold szamot mutatna, hanem pirosat.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.08.18. 12:46:55 -
Orbancapitan #49125 igen ahogy mondod és tuti hogy gondolkodtak már azon hogy a sto-t át viszik ue4-5-re csak a motor miatt nem lehet vagy nagyon nehéz lenne importálni plusz ahhoz is kéne egy 20-30 fős csapat a kód nagysága miatt ha lehetséges lenne -
Orbancapitan #49124 pontosan -
Plata #49123 Az egyik vidióban azt mondták a STO hozza messze a legtöbb bevételt az átvett játékok közt.
Én tudok dilit feltenni.
Monnyuk én állanbdóan dilis vagyok ezért aztán van túltermelés. :p -
DECA nem balfek, csak nekik mas a profiluk. Az egyes atvett jatekokhoz felvesznek par, a jatekon mar dolgozo veterant (lasd par fo ex-Cryptic alkalmazottat), toboroznak hozzajuk palyakezdoket (lasd a korabbi kommentjeik, miszerint most lelkesek, de turelmet kernek, mert a ujak most tanulnak bele a dolgokba), es a megszerzett jatekokat kvazi par evig lelegeztetogepen tartjak. Menet kozben persze fejlesztenek is, de ez sokkal lassabb folyamat, mint amihez hozza voltak a megmaradt jatekosok szokva.
Azt se felejtsuk el, hogy a jatek 15 eves, ehhez adj meg hozza (minimum!) 4-5 evet, vagyis egy olyan fejlesztoi kornyezetben kell dolgozniuk, ami also hangon is 20 eves es emiatt nagyon elavult. Ezzel a "motorral" mar a Cryptic is szivott, most pedig meg kevesebben vannak, akik ertenek hozza. Az a csoda, hogy eddig ami jott, az mukodott, nyilvan a bugokat most hagyjuk, azokat gyorsan javitjak. De, ezt a motort fejleszteni, uj dolgokat belerakni, stb. kvazi lehetetlen, max a meglevo tartalomhoz tudnak nyulni, de ott is minimalisan.
A DECA-nal azert van nagyobb turelem, mint volt a Crypticnel es a tulajoknal, mert ok ezt csinaljak mas jatekokkal is, fel van erre keszitve az mind infrastruktura es mind a HR menedzsment. Csodat ok sem varnak, tudjak, hogy ez mar a jatek utolso par eve, viszont az itt szerzett tapasztalatokatbol (munkaeropiaci szempontbol) meg lehet penzt csinalni.
A zen vasarlasos dolgot passzolom, de gondolom csak technikai malor lehet a reszukrol, mert az nagy hiba lenne, ha az egyetlen penzforrast logva hagynak. -
gunji #49121 Pedig eddig (korábban) azt mondták, hogy jól megy a szekér. Itt is sokat hülyültünk, hogy mire költik.
Amúgy a DECA meg ha annyira balfék, mint amennyire látszik, akkor megérdemli a sorsát. Pl. legalább másfél hónapja nem lehet zent venni ('There was an error getting the product' hibát dob). Lejelenteni meg nem lehet, mert nincs hova (l. megszűnt a fórum, a discordot meg hagyjuk, az nem erre való). -
Én is most mentem egy Counterpoint-ot. Kevesebb dil, mint tegnap, de érthető, mivel véget ért a hétvégi dil bónusz időszak.
Most már az exp bónusz hétvégét jelzi az Overview fülön. -
Meg az sem szamit, hogy ST fan vagy gamer e, a dontest excel tablakban a profit cella hatarozza meg, azt meg az oltonyosok keszitik es az STO-ban ez a szam annyira rossz, hogy az a csoda, hogy a DECA meg probalkozik.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.08.18. 09:02:05 -
Plata #49118 Tegnap klingon karival 33 ezret kaptam ,ma fed lekvárral 25 ezret. :O
Van bónusza bőven. -
Orbancapitan #49117 az egy dolog hogy st fan de lehet hogy nem gamer barát ugye vannak ilyen fönökök -
Plata #49116 -
Plata #49115 Hááát,pofám leszakad,meghaltam advanced TFO-n,olyan lag jött az első generátornál hogy a hajóm semmire nem reagált.
Max. One-Hit: 1 202 550 (Lucia)
Ennyit sebzett a plasma konzol.
CLR—Infected Space[2:35]— Dmg(DPS) —Lucia 12 470 491(80 977) Billman 12 249 318(81 662) Tigerione 7 556 064(50 712) Robert 4 797 400(31 356) J'Oghurt 3 277 835(21 285)
-
Plata #49114 Hát én még nem láttam,vagy ma a szokásosnál is figyelmetlenebb vagyok. -
Lattam en is a loading screenen. 14 napos lesz, ship upgade, arany item upgrade lesz meg valami harmadik, boff vagy kapitany up token, arra mar nem emlekszem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.08.17. 19:12:40 -
Plata #49112 Én fent vagyok,mert kivételesen kedvem támadt admiraltyzni.
Cseten megy a hiszti a zen exchange,lag és a T6-X3 miatt.
Lag tényleg vacak,néha félperc mire előjön a kariválasztó és csak tölt,vagy időnként server not responding van.
Jó zen exchange is szar kicsit mert hát kell vagy 60 nap,de ha van fent mindig ajánlatod akkor nem olyan vészes. -
gunji #49111 Olvasom, hogy Red Alert jön keddtől két hétig.
A nagy eventen meg 4000-nél állok, pont nem lennék kész. Kíváncsi vagyok, mit adnak majd a dínós folytatásra. -
Plata #49110 Remélem a Kelvin mozi végre összejön,nagyon szeretem a Kelvin filmeket.
Sajnos Chekov meghalt,de remélem a többiek benne lesznek.
Chris Pine ezerszer vagányabb Kirk.
No és az új bones is állati jó,meg persze Spock,na és a lökött Scotty a vicces haverjával.
Nagyon tetszik az SNW sorozat,de őszintén szólva a szereplőket nem igazán találták el,még spock ok,de kirk,az már meh,Scotty dettó. -
gunji #49109 Nem, de most rákerestem: cikk
Lényeg: 'as of right now, Paramount is developing a film in the Star Trek franchise that features brand new characters; it has Andor director Toby Haynes on board to direct with Seth Grahame Smith writing and Simon Kinberg and J.J. Abrams producing. The studio has another installment with Captain Kirk, Spock and the rest of usual characters returning with Abrams producing and Steve Yockey writing.'
Tehát jöhet végre a Kelvin-idősíkos film és egy másik tök új felállással az Andor c. sorozat rendezőjétől - redditten írják, hogy biztos az andóriaikról szól majd :D
Szerk: én jobban örülnék minisorozatoknak, akár animálva is, pl. a romulán háború, vagy esetleg engedhetnék/átvehetnék az Axanart.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.08.17. 17:54:22 -
gunji #49106 A felsoroltak közül soknak nyilván nagy az erőforrás igénye, amit nem tudnak fedezni (bár a Skydance új góréja állítólag durván ST-fan). De például a B'Vat szál visszatétele nem hiszem, hogy sok pénzt emésztene fel. Nem is emiatt írtam őket, hanem, hogyha a DECA akarná, akkor nem az lenne a legnagyobb teljesítményük, hogy átteszik hétközbenre a hétvégi eventeket (dupla xp, dili, stb). Már ha értik, hogy a játékos mikor bír többet játszani. (Zárójelben: emlékszem még a régi-régi rendszerre, amikor két-három óránként váltották egymást az ilyen eventek. ;) -
Plata #49107 Cseten ma azt olvastam hogy nem is egy hanem két új mozi jön.
Tudtok valamit róla? -
Plata #49106 Azzal hogy szarnak magasról a klingon romulán vagy lekvár frakcióra jó pár régi játékost elvesztenek.
De szerintem továbbra is csak a Fed oldalt akarják tolni.
Remélem hogy cserébe lerohad a némiszervük. -
Orbancapitan #49105 ez rengeteg pénz idő és sok munkaerő kellene ami a deca-nak nincs rá a skydance meg nem adna rá pénzt -
Plata #49104 Mai endeavor megint könnyű volt.
Egy archer patrol meg egy kis lövöldözés home küldiben.
Kellett 20k antiproti sebzés groundon,wrist lance-val gyorsan meg lett,viszont vagy a wrist lance-től bugolt be a kitem vagy csak rájött a hülyeség.
Amíg a wrist lance aktív volt addig a rizsa kitem állandóan proccolt. -
Plata #49103 KDF-et nem nagyon fogják erőltetni mert ezek erősen fed TOS buzik.
Új játszható fajhoz hülyék.
Kiszedett régi sztorikat nem tudják megcsinálni mert kevesek hozzá.
Új frakció dettó.
Repu talán,flotta épület megint magas nekik. :D
Social központ? Hááát,nem tom,szerintem ahhoz kevesek.
Grafikus motorhoz hülyék,túl elavult nekik és nem értenek hozzá.Éjjel nappal ciklust már megcsinálták,csak eladták a játékot másik cégnek és ki is vették.Nagyon szépen meg volt csinálva,már rizsa sem ilyen elvault szar volt mint most,hanem szebb és váltakozott a napszak.
Foudryhoz abszolút teljesen hülyék.
Nekem iszonyúan bejött a váltakozó napszak,voltam is tesztelésen és kurva jól megcsinálták. Rizsa és Bajor totál más lett.Mintha megtelt volna élettel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.17. 11:12:43 -
gunji #49102 Hát, ha teljesen új hajógarnitúra jönne a T6-nX helyett, az elég nagy öntökönlövés lenne a fiúktól. Csak bátran, amikor a nagyhalak is kilépéssel fenyegetnek. Ehelyett amit kéne csináljuk:
- új hajómodellek, KDF is;
- új játszható fajok;
- a régi kiszedett B'Vat-szál aktiválása;
- a régi küldik felújítása holotörténetekké;
- új kvázifrakciók létrehozása (a TOS-kieghez hasonlóan), pl. TNG, ENG, stb.;
- új repuk és flottaépületek;
- több social központ;
- a grafikus motor átdolgozása, hogy legyen éjjel-nappal ciklus;
- egy új 'Foundry';
és még sorolhatnám.
-
Plata #49101 Ma reggel 14 ezer bónusz dili járt volna eventért,de a dili event megbolondította és 33 ezer lett. -
Plata #49100 Jön a T7. XD -
Orbancapitan #49099 -
Plata #49098 Mai universal endeavor nagyon könnyű.
Csak dabo-zni kell. -
Plata #49097 De a dilit megadja,csak épp nincs kész. :D -
gunji #49096 Nekem régről van még kettő valahol. Nem merem megnyitni ilyen 'szerencsével'. -
Plata #49095 Én azt nem is figyeltem,de a dilithium mining claim küldi az nem tudom hogy nem defektes-e.
Megcsináltam a bányászást és megkaptam a franc tudja mennyi dilit,nem emlékszem rá. :D
De ugyanúgy azt írja még mindig hogy beszéljek az fdma vagy mi a bánat ügynökkel.
-
gunji #49094 Ez a dilibányászat még mindig egy nagy átverés. Egyet ugrik a score, s megint kell forgatni a fejet, így mire elmegy 40-45 másodperc, csak 200-300 pontot sikerül gyűjteni, aztán vagy meglesz a 735, vagy nem. A negyedik fejtésnél garantáltan nem. :( -
Plata #49093 Néha olyan könnyű endeavorokat lehet kapni.
Ma 10 borg groudon,20 hurka űrben és 500k kinetic.
Hurkák közé Gw és megvan oldva. :D
-
Plata #49092 Orion karival is történt olyasmi ami nem igazán érthető.
Elmentem vele doffozni nebulákba,volt is jó küldi,de betraka nebulánál olyasmi kellett amiből nem volt elég,kék szutyok,le hívtam a kereskedőt hogy vegyek tőle,erre eltűnt minden doff küldi és nem is tudtam újra előhozni.
Üres ablak jön elő ha megnyitom a doff küldetés ablakot.
Ez már sok volt mára és amúgy sem tudtam tovább játszani,így kiléptem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.15. 06:42:48 -
Plata #49091 Elmentem az eventre,klingon karival,ahogy bementem eventre látom hogy hiányos a skillbar,le volt jőve device és konzol. :D
Megnéztem a traiteket és azokból is,hajó és repus traitekből is hiányzott.
Ds9 felett nemvolt hiányos.
Jobban megnézve látom hogy a hajónak nincsenek experimental traitjei,na és ott figyel az Upgrade felirat.
A hajó meg T6-X2.
Event gyorsan lement és bementem Ds9-re a hajógyárba hogy még is mi a franc van,hajógyárban azt mutatja a hajó T6-X2 és nem lehet upgradelni,ha nem a hajógyárban nyitom meg akkor az a felirat van hogy Upgrade ship. Na és az exeperimental trait nem látszik.
Ilyenkor mi a fene van? -
Plata #49090 PC Patch Notes for 8/14/25
Check out the exciting changes coming to Star Trek Online on PC in our latest patch notes!
By Fero August 14, 2025, 01:57 AM
General:
Resolved an issue preventing the Sagan Command Cruiser from using the Type 7 material.
Increased the duration of the Federation Mission Scout Ship's Oscillating Destabilization Beam to 20s to be a bit more effective when it ramps up, and matches the duration of the Let It Go Ability.
Resolved an issue where the Federation Mission Scout Ship's Oscillating Destabilization Beam didn't work with bridge officer cooldown reduction abilities.
Fixed an issue where the Tri-tone Shorts (Female) costume were clipping through the body.
Reskinned Bandshirts and Simple Shirt geometry to prevent clipping issues.