49766
-
Oh, logikat mar nagyon regen nem keresek en semmiben sem, foleg nem az online terben (legyen az barmi, ami ott zajlik).
Csak kivancsi voltam, mert mondjuk egy Azuranal irja, hogy bonusz X pontnyi hajo meg Y pontja hajo kiszabitasa, itt semmi, csak megy felfele a szamlalo es csokolom. Akkor valoszinuleg "csinaljanak valamit a lowlvl karakterek is a TFO-ban" jellegu alibi cucc lesz ez. -
Mult heten kaptam, el is raktam kesobbre a kepet, mert 2db 500k-s meg sosem volt nekem.
-
Plata #49044 Egész jó ec jött endeavorból.
-
Kotomicuki #49043 Gondolom, nem akartak mindent, ha lelövöd, akkor végeztélre kihegyezni és kellett bele, vmi változatosság. (Anno még nem volt annyi OP dolog, hogy egyből kinyírják az állomást.)
Szerintem számít az átsugárzottak száma, mert jelentős, pontbeli eltérések mutatkoznak. Ahogy a bezárt térkapuk is.
...és nem minden csapat tudja kiütni a Terran-okat. :)
Meg nem kell mindenben logikát keresni, ez ST, nem űrfizika. :)) -
Hat, a regi indexen Sixxet nagyon szerettem olvasni. Kb husz eve volt itt Debrecenben egy sorozatokkal foglalkozo heti radiomusora Brutival, amelyet azota is nagyon sajnalok, hogy megszunt, de arra jo volt, hogy az ido alatt megkedveltem a stilusat es onnantol mindig kovettem a kritikait es beszamoloit (leginkabb a CC-n). Aztan lelepett, talan programigazgatonak egy kabelcsatihoz/streaming platformhoz vagy valami ilyesmi, azota csak ritkan szerepel, neha egy-egy podcastban hallottam.
Aztan jott helyette a Gyula meg a Sajo, hat kosz szepen, hamar le lett verve a lec, elobbi meg csak-csak konyitott hozza picit, a Port.hu-n is voltak jo irasai, de utobbinak (se elotte, se utana, se most) lovese sincs az egeszhez, mai napig nem ertem mit keres a mediaban, de ez mar egy masik lapra tartozik. :)
A valtas utani "uj" indexben meg leginkabb a David irja a kritikakat, de az egy katasztrofa, hihetetlen a sotetseg es a vele jaro amokfutas, amit muvel. Picit olyan, mint BadSector a gamingben. De, biztos, hogy megvan a celkozonsege es celcsoportja, mert evek ota ott van es csinalja, igy annyit tehetek, hogy kerulom a tartalmait.
Nalam hetvegi menet lesz a Wednesday meg a ST SNW uj reszei, de addig tovabbra is kerulok minden posztot es kritikat, mert jobb szeretem ha tv elott ulve kvazi "eloben" tortenik minden, nem szeretem, ha mar elore tudok valamirol, maximum, ha egy kiszamithato kliserol van szo, annak ugyis mindegy.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.08.07. 09:33:16 -
gunji #49041 Áh igen, párszor belefutottam kritikába, pl. megboldogult index-en, hogy nem értettem a cikkírót, hogy most mit is nézett. Vagy én vagyok hülyén bekötve, hogy a kritika által lehúzott film tetszik. De hát ez van: minden ember más, mindenkinek más tetszik.
Amúgy van Picard és Lower Decks 1-2 évad is, igaz csak feliratosan, de legalább teljes felirattal. -
Orbancapitan #49040 NE OLVASS kritikát mert megbizhatatlan -
Plata #49038 CLR—Infected Space Elite[3:06]— Dmg(DPS) —Dante 76 322 848(433 653) Boras 73 087 760(395 069) Liesa 43 419 224(246 700) xXx.Elvis. 14 326 518(82 812) Havcius 5 498 998(31 244)
-
Plata #49038 Nem érdekel amíg minden rész kint nincs.
Egyszerre szeretem végig nézni.
Utálok várni következő részre.
Inkább várok és elolvasom a kritikákat. -
Orbancapitan #49037 kint az első 3 rész a snw 3. évadból magyarul -
gunji #49036 #49033: Jahogy ez ma van :o :D
Olvasom, hogy upgrade weekend jön mától szombatig. Víkend hétközben... Miért nem volt jó hétvégén?
#49027: Igen, most futottam bele a redditen, két hónapos a dil->zen átfutási idő és 13,5 milliós a backlog. Tehát még pár hét van kitenni a dilit, ha belőle szeretnénk hajót venni majd a fekete pénteki leárazáson :D -
Plata #49035 Lobi Store, Legendary Bundle & Key Sales
Get Keys at 15% off on PC and save on Legendary Bundles and in the Lobi Store on Xbox and PlayStation!
By Fero August 05, 2025, 08:00 AM
Greetings, Captains! The Ferengi merchants have prepare some great deals this week. Check out all the details below!
Rule of Acquisition # 74: Knowledge equals profit.
Any wise Captain knows that when a sale this good comes your way, it’s best to take advantage of it. We’re pleased to announce that Ferengi Merchants are putting a 15% sale on Keys from August 5th at 8am PT to August 12th at 12pm PT on PC. Now is the best time for Captains to load up on your Keys and grab those ships you’ve been eyeing.
Remember Captains, Rule of Acquisition # 22: A wise man can hear profit in the wind. Now is the time to act.
For a limited time only starting today, players will be able to purchase the Key Ring Bundle! This special pack includes 20x Master Keys (used to open any Lock Box) for the price of 2250 Zen.
As an additional special promotional offer when purchasing this bundle, every pack also includes a single Ultimate Tech Upgrade. Applying this item to any upgradeable piece of equipment will instantly set both its Mark and Quality to maximum (usually Mk XV and Epic/Gold quality) with zero Dilithium Cost!
This promotional bundle will be available in the Zen Store from August 5th at 8am PT to August 12th at 12pm PT on PC.
The ships of Star Trek are a character unto themselves, and we find ourselves attached to ships that have become Legendary. Now, you can own those Legendary ships for a lot cheaper. From August 5th at 8am PT to August 10th at 12pm PT on Xbox and PlayStation, you can save 35% on all of the Legendary Bundles we've ever released, including the 10 Ship Legendary Bundle! That's right, the anniversary bundle is back for a limited time, Captains.
Get your hands on ships that come with every look, trait and console that had ever been released for them, up to the point of their initial sale. And take a Captain up to Level 65 instantly!
The Lobi Crystal Consortium is pleased to announce their latest featured sale on Xbox and PlayStation! From August 5th at 8am PT to August 11th at 12pm PT, shrewd Captains will be able to choose from their wide selection of wares, just by visiting the in-game Lobi store. All items in the Lobi Store will be 20% off for this entire sale! Now’s the best time to take command of a Kelvin Timeline Intel Dreadnought Cruiser, or get your hands on a Boolean Heavy Assault Cannon, or fly the stars in a Vaadwaur Astika Heavy Battlecruiser. Enjoy, Captains! -
Plata #49034 Ez érdekes újítás. -
Orbancapitan #49033 General:
The no-trade version of Hangar - Baltim Raiders is now restricted to the same ships as stated in the tooltip rather than another ship.
The following Consoles and Hangar Pets no longer have a Breen-only restriction:
Console - Universal - Sensor Disruption Field
Console - Universal - Energy Discharge Capacitors
Console - Universal - Resonant Dissipation Matrix
Console - Universal - Breen Energy Dissipator
Hangar - Bleth Choas Fighters
Hangar - Advanced Bleth Choas Fighters
Hangar - Elite Bleth Choas Fighters
Hangar - Plesh Brek Frigate
Hangar - Advanced Plesh Brek Frigate
Hangar - Elite Plesh Brek Frigate
Added the customization option in the Breen Yod-Thot Dreadnought to use all the materials that are also available on the Breen Keth Sarr Intel Courier.
Added the Breen Yod-Thot material to the customization options of the Breen Keth Sarr Intel Courier.
Hangar Pets now appear in front of the Breen Yod-Thot Dreadnought Carrier when activated.
Resolved an issue with the Breen Yod-Thot Dreadnaught's customization that made the interior opaque when using the randomize button in the ship customization interface.
The Breen's Free-Fire Starship trait now increases the duration of Beams: Fire at Will by 9s, up from 7s. -
Plata #49032 Magoldottam,hive onslaught elite,berepültem egyből a borg hajók közepébe ahol a legsűrűbben voltak és meg is lett a pajzs heal. :D -
Plata #49031 Ma is kék doff jött.
Könnyű endeavor 25k shield heal.
Eddig 3k jött össze,pedig direkt nem álcában harcoltam borg TFO-n hogy hátha lelővik a pajzsom,cseszték. -
Plata #49030 Valószínűleg ezek magasan képzett nagyon elit kommandósok akik megpróbálják elcsórni a csúnya rossz Leeta csipkés bugyogóit. :D
Vagy lehet hogy inkább valami bőrnacija van és ostora? XD
Szerintem nem számít mennyit sugárzol át.
Be parkolok 9-10 kilóméterre terok nor elé és pár másodperc alatt szétrúgom.
Utána már csak a spawnoló balfékeket kell lőni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.05. 11:07:38 -
Kerdes:
A Counterpoint TFO-nal ugyebar adott egy reszfeladat, hogy kommandosokat "boarding partykat" sugarzunk fel a Terok Nor allomasra. De miert, mit csinalnak ezek (nem sztori szerint, hanem jatekmechanikailag)? A repair kepesseget csokkentik? Kevesebb a respawn? Nagyobb szamu atsugarzott csapat nagyobb szamu markot ad? Vagy csak disz?
Nyilvan a TFO-n csak az elso 2 groupot kell megolni, onnantol afk, mert minden timerre megy, de mindig is erdekelt, hogy eredetileg mi lett volna a megszallo csapat funkcioja.
A TN-t kb 5 sec alatt romma lovi minden random party, igy nagyon megfigyelni sem tudnam, ha akarnam. -
Plata #49028 Voltam defense of starbase one TFO-n az uni endeavor miatt.
Nagyon érdekes volt,sokszor a megsemmisült klingon hajók az elpárolgásuk után még visszatértek egy kicsit szellemeskedni. -
Plata #49027 Azt hiszem június 8. -
Plata #49026 Time and tide küldit le tolom újra.
Amikor a hajóra transzportálunk a küldi elején valami fura történt.
A karakterem és a boffok a szoba túlsó végében jelentek meg,a kamera meg ott ahol a transzportfülke van. XD -
Plata #49025 CLR—Assault on Terok Nor[9:04]— Dmg(DPS) —Lucia 608 329(1 129) B'Torres 281 872(518) Charvi Tah 196 229(414) CGB 173 206(320) Stryker 139 491(262)
Egész jó lett a romulán kari groundra,pedig totál idióta build van neki. :D
Nincs semmi op traitjre vagy ilyesmi,főleg mert ilyen dilis buildhez nem is tudom mi illik,mivel azt sem tudom mi a fenének számít a fegyvere ami nem is fegyver. :D
Eventes gear van rajta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.04. 09:34:26 -
Plata #49024 Nem tudom. -
Orbancapitan #49022 mennyi idő után? -
Plata #49022 Tudom hogy lehet, de a hetediket nehezen fogtam ki.
Néztem hogy nincs-e bent újra, de sajnos nem volt. -
A 7/7-es nebula küldetéseket lehet folytatni, ezután egy ismétlődő DOFF küldi lesz. Ha crit-re proccol akkor lila (very rare) DOFF-ot ad, ha nem crit-tel a küldi akkor ugyanaz a kék sutyerák lesz, mint a 7/7 lánc végén. -
Ezt a megnyitott ablak tartalom buggal én is találkoztam.
Nálam az Exchange (berakott cuccok listája) ablakban jött elő, mikor két karinál is ugyanaz van berakva a ex-re, de egy ablak becsukás/nyitás rendberakja a dolgot. -
Plata #49019 Hótbiztos hogy az endeavor upgrade-el valamit módosítottak az endeavoron.
Soha nem volt még ennyi fölösleges dilim az orion karimmal,mást sem csinálok csak endeavorozok meg doff és admy.
De azt sem viszem túlzásba,na és régen is csináltam.
-
Plata #49018 Jött egy kis zenecske.
-
Plata #49017 Na kaptam egy kék bríín suttyót.
-
Plata #49016 Röhej.
Az orion karitól úgy logoltam ki hogy ez a doff küldetésd volt megnyitva,átmentem a másik karira repu miatt,erre annál is ez a doff küdetés van. XD
Közben nem is doffozok vele.Becsultam a doff ablakot meg vissza és eltűnt.:D
A karakteremen KHG honor guard páncél van,elmentem vele DS9-re repus ládáért,DS9-nél elég nagy lag van,ahogy transzportáltam az állomásra megint jött egy lag,először a karakterem teste jött meg majd a feje és végül a ruhája. XD
DS9-en lehetetlen repus küldit indítani,várni kell kb 10-20 másodpercet mire elindul a küldi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.03. 11:53:05 -
Plata #49015 Végre megcsíptem a rolor 7-es doff küldit.
Kíváncsi vagyok mit ad.
Fogadok egy ződ balféket. :D
-
Plata #49014 Romulán karival jelentkeztem eventre,mindenre kivéve arra az idióta jupiter irratus-ra.
Forged in fire lett.
Volt a csapatban egy másik játékos is akinek rainbow tribblije volt.
A két tribbli buff így összeadódott,de szerintem nem jól számolta a critet,szinte minden lövésem és képességem krit lett,nagyon nagyokat sebeztem,nem volt sajnos bekapcsolva a dps mérő,de nagyon vicces volt az egész TFO. -
Plata #49013 Ma csináltam eventet és endeavort de lag volt. Counterpointon olyan lagok voltak mint a fene. -
Orbancapitan #49012 mindenhol az volt amikor én voltam negyed 6 fél 6 körül -
Plata #49011 Megint durva lag van,doffozni is vacak,de az univerzális endeavorhoz még a tour is kihívás volt.
Volt olyan rendszer amit nem is érzékelt a játék,hiába haladtam át rajta kétszer. -
Plata #49010 Kampány pipa. :D
-
Plata #49009 Jujtúbon már vannak vicces videók az új lekvár csajról. XD -
Plata #49008 Hát hallod,úgy sem jön klingon zenes hajó,én azt hiszem két három mudd csomagot megkockáztatok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.07.31. 15:26:32 -
Orbancapitan #49007
javitoták az esd ship tailor fényeket végre