Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvárom a hétvégét, hátha javítják.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Klingon hajó VR a roma és fed hajó UR kártyát ad.

Igen tudom hogy admy event van,épp most tolom,pedig mennék Sw ToR-ba tolni season küldiket.
Egyébként a klingon ruha is hülye,eltűnt a karim nagyrésze,se feje se végtagjai.,szóval inkább felejtős.
Egy pozitívum van az új hajókban,kaptak egy tonna skin-t.
Csak megint bugos a trait rendszer,nem tudom melyik karival szedjem ki a traiteket hogy ne csesszen el mindent.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.11. 19:03:32

Jah és még:
- ma este 21.00 óráig még admiralty week is tart.

Kulcs-bugok: hát végül is bug hunt van, nem? 😛 😄

Szerk:
ma a könyvtárban ezt a három könyvet kellett feltenni a polcra:
- Live Long and Pros-pun
- Here Today, Gorn Tomorrow
- Levitt's Big Book of Puns
Szóval mindhárom pun volt 😄
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.11.11. 18:59:41

Jó bugos. XD
A kulcsok összevissza vannak,egyik kulcs promotional lock box key a másik sima,az egyik acc bound a másik karakter bound. XD
Egyébként nagyon szegényes csomag,.
A hajók legendaryk,az tény,de semmi új dolgot nem adtak hozzájuk,a régi hajók konzolja és kész,se új fegyver se semmi.
Neghvar traitje jónak tűnik,ha lesz időm kiszedem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.11. 18:58:25

Jelenleg:
- még ma este 21.00 óráig Red Alert
- holnap este 21.00 óráig a halloweeni Fall of Old Ones
- elkezdődött a nagy event 6. befejező része: Bug Hunt két hétig (+bónusz)
- +60%-os endeavour bonus week egy hétig

Aranyos kis jószág.

Mázlim volt,ennyit kaptam admyraktiból,csak lefelejtettem.

minek ez a kép amúgy?
ezaz.....
Ma hajnalban letoltam red alert és boszi eventet is,más más karival, földi akadémián láttam egy irtó pici karaktert.
Volt vagy 100 centis,de szerintem még annyi sem.
Alien karakter volt,de akkor sem tudom hogy csinálta.
Másik karival Ds9-ről mentem,Ds9-en volt egy orion karakter aki full pucér volt,ruha helyett valami fura mintás izé volt a testén.
Bár inkább hülyén nézett ki.
A törpe kari aranyos volt,ez meg meh.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.10. 16:44:18

Klassz akkor most ilyen sok endeavor xp helyett olyan sok endavor xp-t kapok. 😄
Potosan kiszámolva marha sokat. 😛

Csak akkor holnap várnom kell estig,mert napközben szoktam letolni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.10. 16:16:24

PiszkosFred
Ideje volt már egy ilyennek is. 😊

Our first Endeavor XP Bonus Week will kick off on PC tomorrow. Earn 60% more Endeavor XP from your Universal and Personal Endeavor tasks!

Be a part of our first Endeavor XP Bonus Week and earn 60% more Endeavor XP when undertaking a new Universal or Personal Endeavor task!

This event will run from November 11th at 8am PT to November 18th at 12pm PT on PC. We would love to hear your feedback on Discord, on our social media, and on the STO subreddit about the rewards offered and any other suggestions to make this system even better when it returns in the future!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ha csak elite-n lehet bizonyos alapanyagokat beszerezni, akkor oda kell értük menni, ha elbírja a hajó, ha nem...
Néha összejön és lehozzák a nagyok, néha nem, mert csak (uo) gyengékkel dob össze...

(még mindig kilóméter hosszú a hozzászólásom a fórummotor miatt - sehol máshol nem tapasztalok ilyet)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Napi endeavor 30 borg hajó,elmegyek elitre,be hív,elindul TFo négy csapattárs meghal azonnal,majd egy lelép,maradunk négyen,a többiek dps-e együtt van kb 10k.
Mi a bánatos franc van már?

JÖN MOOPSY
mintha a hellbore fix után elszállt vmi a tfo-kon de csak az elite-ken
Valami van,tegnap elite öszintén rémszar volt.
Ma reggel dettó.
Tegnap este is még próbálkoztam,de elite random ilyesztően szar volt komolyan.
Sw ToR-ban voltam egy állati degeneált bandával random FP-n,az első boss után leléptem,mert egyedül öltem meg,a többiek megdöglöttek,vagy lószart sem csináltak.Felhúztam magam hogy hogy az úristenbe lehetnek ilyen elbaszott állatok,felmentem STO-ba és ugyanazt kaptam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.08. 10:35:01

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

most voltam egy igen idegesítő inf eliten az egész csapatból én voltam dps/élet képességből a legjobb volt rajtam kivül még egy dps de őt 2 sec alatt szét kapta a borg a többieket pedig one-shota a borg engem meg állandóan triggeretek és gruppenbe vágtak 8-szor haltam meg új hogy volt hogy 20km-ről lőttek ki mint még a régi időkben mikor volt az a idegesítő bug lehet hogy plata te még emlékszel rá
Sok hülye zombitól lagol a játék.

Mivel endeavor borg TFO így jelentkeztem advancedre,valamiért az elite nem mindig adja meg.
CLR—Infected Space<2:34>— Dmg(DPS) —Liesa 20 469 490(136 463) Morf 8 292 505(54 199) Xintia 7 618 801(50 792) Olson 2 487 869(16 155) Burizin 704 610(4 666)
Ilyen elcseszett bandát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.07. 12:28:22

Sajna elég méregdrága lett, így ezt a készletet is megint főként az ügyeskedő feketézők fogják tudni beszerezni, vagy az olyan sznobok, akik azt se tudják, hogy mi az a 'felső rész', amit el lehet távolítani a hajóról (ahogy a srác mondta).
Amúgy sajnos annyira nem lehet jól legoból ST hajót építeni. De azért, ha olcsóbb lenne, lehet, hogy bewarpolna a karácsonyfa alá.

Köszönöm, akkor valami miatt nem vettem észre a nagy gombot 😞
Igen-igen, a macskák miatt éreztem nehezebbnek. Engem is követtek és így az utóbbi hatból négyszer húzódott el, hogy újra le kellett lőni a nagy koponyát.

PiszkosFred
kedden, ez volt a harmadik nap 3/5.

Boszis resz nekem reggel ugyanolyan volt, mint eddig, 3 perc az egesz lvl15 es lvl60+ karakterrel is. Viszont a nemito fekete macskak kikeszitenek, ujabban mar kovetnek is.

A Red Alert ma kezdődött? Mert hülyén jönne ki az öt napos event öt napra.
Közben szétizélődtek a hajóskillek, new feature \o/
Szerk: meg mintha kicsit nehezebb lenne megint a boszi bossos rész
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.11.06. 18:09:47

Táncoló zombikat idéző ketyere szerintem kicsit hülye ötlet volt.
ESD tele van táncoló zombihordákkal.

Én ebből szeretnék egy modernebb erősebb változatot.

Vagy egy raptort.
Van bundle erősségű raptor,kettő is,de mamuskám,olyan hülyén néznek ki hogy a frász kitör tőlük.
Plusz pilot hajók. raptorral piruettezni,na mennyen má a múmia hátsójába. 😄
Guramba amúgy egy nagyon érdekes és fura jószág,az alakváltása poén.
Bár a régi T5 guramba eredeti Javelin animációja jobb volt,látszott a hajón hogy tölt a javelin és el is lehet sütni.
T6-ról ez teljesen hiányzik.
Na és az eredeti hang effekt is nagyon király vót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.05. 19:12:18

Nagyon rohadtul nem. 😄
Egy Lego guramba vagy raptor kellett volna,vagy bármi fordulékony és erős tac hajó,ez egy neghvár,lassú lomha viziló. 😄
Szerintem a Bortas megeszi reggelire.
De meglátjuk.

PiszkosFred
Nem neztem tegnap a streamet, de milyen a klingon hajo, ilyesmire vartal?

Sajnos a kelvin filmeknek is kampec,lelőtték a negyedik kelvin filmet és végeztek a kelvin trek-el.

szerintem már beteg egy ideje a st legacy lett volna tényleg az utolsó neki ha a paramount nem köcsögösködik és több lett volna a capitan seven
Kár.
Lehetett volna még valami Picard folytatás.

https://x.com/MCUFilmNews/status/1985692939344040121
patrick stewart vissza vonul ez a szerep után
Our new Legendary Ship Bundle is only a week away! Join Counselour Sunna and our Developers today at 11am PT in a Ship Reveal Livestream to find out everything about them!
Join us here, and chat with other players and the developers for a chance at a T6 Ship Coupon: https://www.twitch.tv/decagameslive

Egy pofás Star Trek lego lehet érdekelne.
De nem igazán vagyok Lego őrült,nincs is lego-m.
Gyerekeknek volt sok,de nem igazán szerettem összeszerelni. 😄

pite
Pár hete azt írtam a sok dili és átváltása kapcsán: "a zen megromlani nem fog".
Ha lelövik az STO szervereket, akkor ebből híres utolsó mondatok egyike lesz.

zizi

pite
Gondoltam, megtrollkodlak és belinkelek egy keresést/találatot Star Trek Klingon LEGO hajókról (nem lego=legendary, hanem LEGO blokk).

Plata, az élet kegyetlen, még LEGO blokkból sincs klingon hajó hivatalosan. 😄

De vannak huligánok, akik már rászánták az időt és energiát és összekalapáltak egy Klingon hajó modellt... Ehhh, mi? 12 éve?
LEGO IDEA

Persze van Mega bloks, Gobricks, Playmobil meg más kuytafüle hajó ha az kielégíti a szomjadat.

zizi

Én akarok egy új klingon lego hajót. 😄

PiszkosFred
Ez a tipikus "akarok 10 perc kieroszakolt figyelmet" eset, amikor valaki ir valami baromsagot a csetre, vagy barhova, barmilyen nyilvanos kozossegi terbe es elvezi a figyelmet, pedig tudja, hogy kamu az egesz.

Mindenki tudja, hogy mar nem sok van hatra az STO eletebol, de azert nem szuk ket honap, a DECA meg probalkozni fog mielott lehuzzak a rolot.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.11.04. 12:05:48

Sok cseten vagyok fent.
De azt hiszem vagy a reddit vagy no public cseten kezdték ezt a január egytől lehat a sto dolgot. Legalább is én ott láttam először.
Szerintem is hülyeség,a hivatalos streamben az volt hogy még sokéig szeretnének dolgozni rajta.Meg sok ötletük van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.04. 11:52:42

PiszkosFred
Bar a csetjeiden akkora baromsagokat irnak az emberek, hogy mar tanulhattal volna belole, de az teny, hogy benne van a pakliban, hogy lassan vege a dalnak. De nem januar elsejen, azt mar bejelentettek volna. Jovo ev vegen mar elkepzelheto, elotte akkor is lesz egy totalis ingyenes idoszak, ahol minden hajo es upgrade ingyen kiprobalhato, aztan csokolom.

De, szerintem a DECA meg tervez a jatekkal, egy-ket evig meg jonnek frissitesek, minimum - igaz en is csak tippelek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.11.04. 11:00:58

Én azon lepódtem meg hogy reggel öt óra után milyen istentelen balfasz csapatok vannak.
Reggelente olyan jó csapatokat kapok más eventeken,itt meg csupa majmot.
Egyébként már nem csak a külföldi cseten de a flottában is szó volt róla hogy január elsején lelövik a szervereket.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.04. 10:30:55

PiszkosFred
Csak harom hetet kesett vele, lassan vege az eventnek 😊

Hozzateszem, barki, akinek elege lett a jatek faekegyszerusegu mechanizmast lesz.ro ostoba PUG partikbol, az valoszinuleg mar a masodik-harmadik napon raprobalt a patrolokra es szembesulhetett azzal, hogy sokkal konnyebbek, mint par eve es alig par perc letolni azokat. Aldom a napot, amikor annyira felb.sztak az agyamat, hogy raneztem en is ezekre, igy csak egy hetet kellett kibirni, azota minden gyors es olyan, mint amilyennek lennie kell 😊 Ma be is huztam a rewardot es a 8000 dilis elso bonuszt, es a ket run nem volt osszesen 10 perc. Egyedul a markokat sajnalom, de azok majd jonnek random space puggal, ott a legtobb TFO bolondbiztos, egy-ket f.sz nem boritja fel mindenki jatekat (nyilvan nem eliterol beszelek, oda nem jarok).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.11.04. 09:56:40