49786
-
Plata #49106 Azzal hogy szarnak magasról a klingon romulán vagy lekvár frakcióra jó pár régi játékost elvesztenek.
De szerintem továbbra is csak a Fed oldalt akarják tolni.
Remélem hogy cserébe lerohad a némiszervük. -
Orbancapitan #49105 ez rengeteg pénz idő és sok munkaerő kellene ami a deca-nak nincs rá a skydance meg nem adna rá pénzt -
Plata #49104 Mai endeavor megint könnyű volt.
Egy archer patrol meg egy kis lövöldözés home küldiben.
Kellett 20k antiproti sebzés groundon,wrist lance-val gyorsan meg lett,viszont vagy a wrist lance-től bugolt be a kitem vagy csak rájött a hülyeség.
Amíg a wrist lance aktív volt addig a rizsa kitem állandóan proccolt. -
Plata #49103 KDF-et nem nagyon fogják erőltetni mert ezek erősen fed TOS buzik.
Új játszható fajhoz hülyék.
Kiszedett régi sztorikat nem tudják megcsinálni mert kevesek hozzá.
Új frakció dettó.
Repu talán,flotta épület megint magas nekik. :D
Social központ? Hááát,nem tom,szerintem ahhoz kevesek.
Grafikus motorhoz hülyék,túl elavult nekik és nem értenek hozzá.Éjjel nappal ciklust már megcsinálták,csak eladták a játékot másik cégnek és ki is vették.Nagyon szépen meg volt csinálva,már rizsa sem ilyen elvault szar volt mint most,hanem szebb és váltakozott a napszak.
Foudryhoz abszolút teljesen hülyék.
Nekem iszonyúan bejött a váltakozó napszak,voltam is tesztelésen és kurva jól megcsinálták. Rizsa és Bajor totál más lett.Mintha megtelt volna élettel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.17. 11:12:43 -
gunji #49102 Hát, ha teljesen új hajógarnitúra jönne a T6-nX helyett, az elég nagy öntökönlövés lenne a fiúktól. Csak bátran, amikor a nagyhalak is kilépéssel fenyegetnek. Ehelyett amit kéne csináljuk:
- új hajómodellek, KDF is;
- új játszható fajok;
- a régi kiszedett B'Vat-szál aktiválása;
- a régi küldik felújítása holotörténetekké;
- új kvázifrakciók létrehozása (a TOS-kieghez hasonlóan), pl. TNG, ENG, stb.;
- új repuk és flottaépületek;
- több social központ;
- a grafikus motor átdolgozása, hogy legyen éjjel-nappal ciklus;
- egy új 'Foundry';
és még sorolhatnám.
-
Plata #49101 Ma reggel 14 ezer bónusz dili járt volna eventért,de a dili event megbolondította és 33 ezer lett. -
Plata #49100 Jön a T7. XD -
Orbancapitan #49099 -
Plata #49098 Mai universal endeavor nagyon könnyű.
Csak dabo-zni kell. -
Plata #49097 De a dilit megadja,csak épp nincs kész. :D -
gunji #49096 Nekem régről van még kettő valahol. Nem merem megnyitni ilyen 'szerencsével'. -
Plata #49095 Én azt nem is figyeltem,de a dilithium mining claim küldi az nem tudom hogy nem defektes-e.
Megcsináltam a bányászást és megkaptam a franc tudja mennyi dilit,nem emlékszem rá. :D
De ugyanúgy azt írja még mindig hogy beszéljek az fdma vagy mi a bánat ügynökkel.
-
gunji #49094 Ez a dilibányászat még mindig egy nagy átverés. Egyet ugrik a score, s megint kell forgatni a fejet, így mire elmegy 40-45 másodperc, csak 200-300 pontot sikerül gyűjteni, aztán vagy meglesz a 735, vagy nem. A negyedik fejtésnél garantáltan nem. :( -
Plata #49093 Néha olyan könnyű endeavorokat lehet kapni.
Ma 10 borg groudon,20 hurka űrben és 500k kinetic.
Hurkák közé Gw és megvan oldva. :D
-
Plata #49092 Orion karival is történt olyasmi ami nem igazán érthető.
Elmentem vele doffozni nebulákba,volt is jó küldi,de betraka nebulánál olyasmi kellett amiből nem volt elég,kék szutyok,le hívtam a kereskedőt hogy vegyek tőle,erre eltűnt minden doff küldi és nem is tudtam újra előhozni.
Üres ablak jön elő ha megnyitom a doff küldetés ablakot.
Ez már sok volt mára és amúgy sem tudtam tovább játszani,így kiléptem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.15. 06:42:48 -
Plata #49091 Elmentem az eventre,klingon karival,ahogy bementem eventre látom hogy hiányos a skillbar,le volt jőve device és konzol. :D
Megnéztem a traiteket és azokból is,hajó és repus traitekből is hiányzott.
Ds9 felett nemvolt hiányos.
Jobban megnézve látom hogy a hajónak nincsenek experimental traitjei,na és ott figyel az Upgrade felirat.
A hajó meg T6-X2.
Event gyorsan lement és bementem Ds9-re a hajógyárba hogy még is mi a franc van,hajógyárban azt mutatja a hajó T6-X2 és nem lehet upgradelni,ha nem a hajógyárban nyitom meg akkor az a felirat van hogy Upgrade ship. Na és az exeperimental trait nem látszik.
Ilyenkor mi a fene van? -
Plata #49090 PC Patch Notes for 8/14/25
Check out the exciting changes coming to Star Trek Online on PC in our latest patch notes!
By Fero August 14, 2025, 01:57 AM
General:
Resolved an issue preventing the Sagan Command Cruiser from using the Type 7 material.
Increased the duration of the Federation Mission Scout Ship's Oscillating Destabilization Beam to 20s to be a bit more effective when it ramps up, and matches the duration of the Let It Go Ability.
Resolved an issue where the Federation Mission Scout Ship's Oscillating Destabilization Beam didn't work with bridge officer cooldown reduction abilities.
Fixed an issue where the Tri-tone Shorts (Female) costume were clipping through the body.
Reskinned Bandshirts and Simple Shirt geometry to prevent clipping issues.
-
Orbancapitan #49089 új szerintem -
gunji #49088 Nem úgy volt, hogy tegnap (lesz) volt a maintance? Vagy ez újabb? -
Plata #49087 Juhé jön egy új Kelvin mozi,imádom a Kelvin mozikat.
-
Plata #49086 Be másolok ide egy cikket.
"Visszatér a mozikba a Star Trek - új eredettörténet és a Kelvin-idővonal folytatása is készül
Chavalier | 2025 augusztus 14. 10:48
Új lendületet kapnak a Star Trek filmprojektek a Paramount és Skydance egyesülése után.
Bár az utóbbi években a Star Trek-rajongók főként a Paramount+ kínálatában és más streamingplatformokon találtak maguknak friss tartalmat, a jogokkal rendelkező stúdió újra a mozivászonra helyezi a hangsúlyt. Igaz, a Skydance-szel egyesülő Paramount nem először ígéri filmfolytatást: a Chris Pine-féle Kelvin-idővonal utolsó darabja, a Star Trek: Mindenen túl még 2016-ban került a mozikba, azóta pedig számos terv született és bukott el. Volt egy S.J. Clarkson-féle változat Chris Hemsworth visszatérésével, Noah Hawley is dolgozott egy projekten projekt, Matt Shakman szintén, sőt még Quentin Tarantino is.
A friss fejlemények hátterében a Paramount vezetésében történt nagy átalakulás áll. Az új vezérigazgató, a Skydance-et is irányító David Ellison a befektetőknek tartott beszámolóban kijelentette, hogy céljuk a világ első számú filmes stúdiójává válni az alkotók és a tehetségek számára, és ennek részeként évente több mozifilmet is szeretnének piacra dobni. Ellison neve egyébként nem ismeretlen a Trek-rajongóknak, hiszen 2013-ban a Sötétségben producere is volt.
Jelenleg két filmterv is asztalon van. Az egyik egy Csillagflotta eredettörténet, amelyet Toby Haynes (Andor) rendez, a forgatókönyvet Seth Grahame-Smith írja, Simon Kinberg és J.J. Abrams pedig producerként jegyzi. A másik pedig a régóta húzódó Star Trek 4, amelyben ismét visszatérne Pine Kirk kapitánya, Zachary Quinto Spockja és a teljes megszokott legénység a tragikus balesetben elhunyt Anton Yelchin kivételével. Ezt Steve Yockey írja, Abrams itt is produceri szerepet vállal.
Bár a negyedik rész több rendezőt is "elfogyasztott" már, az új irányítás alá került Paramount talán most végre el tudja juttatni a projektet a tényleges forgatásig. Hogy ki ül majd a rendezői székbe, és mikor indulhat a produkció, azt még nem tudni, de az, hogy Ellisonék kiemelt franchise-ként kezelik a Star Treket, megnyugtathatja a rajongókat." -
Plata #49085 Jupiter irratus-on a végső harcnál lökött csajszi hajóját lehet szivatni bortasqu konzollal. :D
Mikor ment volna bele abba a menekülő transztér ablakba vagy mi a fenébe elkaptam bortival és visszarántottam. XD
Kétszer is.
Ma poénból a dilis engimmel mentem,akinek tök lököttre van építve a hajója,rajta van a hétrészes bortas szett. :D
-
Orbancapitan #49084 A saját hetes jellemét amit a picardban volt rá jellemző és nem azt amit kurtzman-ék újra gondoltak -
Plata #49083 Ma mázlim volt endeavorral.
Kellett gyűjteni zűrben egy vackot,3 dread,30 voth.
Dyson űrben vártam hogy spawonjanak az óriás dreadek meg a sleppjük,de egyszer csak alattam spawnolt három kishajó,gondoltam kilövöm őket,nyomtam rájuk gw-t és elkezdtem lőni őket,erre nem három hajó lett belőlük hanem végül 28. Csak spawnoltak a kis vackok egymás után.
Mikor végeztem mázlim volt,jöttek az óriás hajók és kettőt le tudtam lőni.
Harmadikhoz nem értem el,így mentem egy ISE-t.
De Dyson és ISE is baromi lagos volt.
ISE-ben volt hogy nekimentem a borg generátornak mert lagolt.
CLR—Infected Space Elite[2:26]— Dmg(DPS) —Team Mess- 89 961 120(616 172) Dante 80 405 248(562 274) Liesa 36 184 068(253 035) Dukath 17 389 992(121 608) Ming 9 768 796(67 839)
-
Plata #49082 Miért Hetes mit akart?
-
Orbancapitan #49081 akkor csak elérte a szinész amit akart :D De persze amit jeri Ryan szeretet volna azt nem ez szomorú...... -
Plata #49080 Ma olyat olvastam hogy talán még is lesz Star Trek Legacy,ha igen akkor a Picard sorozatban meghalt kapitány is visszatér.
Aki a Titan kapitánya volt.
Vészhelyzeti mérnök hologram lesz belőle vagy mi a túró. -
gunji #49079 Pedig egyik nap a chaten megint mondták, hogy 'T7 - no way' :D -
Plata #49078 Tényleg el is felejtettem,azt a konteót láttam hogy a mudd csomagok újra behozatala nem véletlen.
Mert ősszel valószínűleg lesz szint emelés az új seasonban,vagy T6-x3 vagy T7 hajók jönnek. -
Plata #49077 Hetes klassz,mudd bundlikra kíváncsi vagyok.
Szerintetek melyiket éri meg megvenni? -
Orbancapitan #49076 -
Plata #49074
Ma sem rossz az endeavor jutalom. :D -
Plata #49074 Jöhetne valami érdekesebb hajó.
Főleg klingon jöhetne.
Abszolút semmi kedvem dilit farmolni, hetente jó ha egyszer admiraltyzok.
Tudom hülyeség de engem nagyon lelomboz az hogy nincs klingonnal foglalkozva.
Eventet és endeavort tolom, néha doffozok, de admihoz nincs kedvem.
Bár ha tényleg lesz Mudd sale a hónapban akkor lehet veszek pár olyan bundli amiben van klingon hajó.
Kellene fejlesztenem az Orion karim. De én nem nagyon értek hozzá hogy merre kellene fejleszteni.
Saját build, de őszintén csak mázlim volt vele, tisztán poén karinak indult. -
Plata #49073 Talán a következő hajó ha jön megint megbolondítja és nem lesz limites. :D -
Orbancapitan #49072 LIMITES a tokken most kb csak a kettővel ezelőtti új zenes hajókra érvényes és az előttiekre
-
Fogalmam sincs, Orionoknak kellene mar valami nem fedes hajo, valami bortas-szeruseg, 5-3-as, tac es ami tokennel elerheto acc szinten. Majd szetnezek, nagyon a tokent sem neztem, hogy van e limit rajta, vagy szabadon hasznalhato e. Razer kellene, de az masik "polc" plusz az nem acc wide. -
Plata #49070 Az éves gezemicéből mit veszel ki?
Ha szabad kérdezni. -
Plata #49069 Ó igen.
És jön dilis pajzs is.
Hátha zen megugrik.
Bonus Dilithium Event
Captains on PC can get bonus Dilithium throughout the game, save 20% on Ships in the Dilithium Store, and grab Vanity Shields for Dilithium!
By Fero August 11, 2025, 08:00 AM
Star Trek Online is running a special event where you can earn bonus Dilithium Ore by playing content throughout the game! It’s time to hit the drills, Captains! The Dilithium Ore event runs on PC from August 12th at 8am PT until August 17th at 12pm PT. Additionally, you can enjoy a discount of 20% on Ships in the Dilithium Store!
During the event, bonus Dilithium Ore will be provided for the following content:
Vlugta Asteroid Field:
100% Bonus Dilithium Ore for Daily Mining Missions
100% Bonus to all Rich Dilithium Claims
Fleet Dilithium Mine:
100% Bonus Dilithium Ore for Daily Mining Missions
Everywhere else in the game
50% Bonus Dilithium Ore
Dilithium rewards from completing Event Reputation Projects no longer receive a bonus.
This excludes Event Reputation Projects
Please note: The Dilithium event does not effect rewards from the Endeavor system.
Further, it's time to deck out your ship. We're making it easier to get your hands on some of our Vanity Shields for a limited time. 15 Vanity Shields, which had previously only been available in Lock Boxes, will be appearing in the Dilithium Store for a limited time. These shields will be a per character purchase, for 280,000 Dilithium* and are bound to account. Grab the following Vanity Shields from August 12th at 8am PT until August 17th at 12pm PT on PC:
Prodigy Vanity Shield
A Safe Galaxy Refit Vanity Shield
Courier Raider Vanity Shield
Emerald Chain Intel Juggernaut Vanity Shield
Discovery Refit Vanity Shield
Tzenkethi Vanity Shield
Discovery Vanity Shield
Ferengi Vanity Shield
Hur'q Vanity Shield
Emperor's Vanity Shield
Section 31 Vanity Shield
Kelvin Divergence Vanity Shield
Borg Vanity Shield
Ba'ul Vanity Shield
Zhat Vash Vanity Shield
Shrike Vanity Shield
Fly the colors you choose, Captains (although we know most of you will choose black.)
*This price may change for future runs of this sale, if they occur.
We hope you enjoy this special event and we’ll see you in-game!
-
Vasarnap befejeztem en is az eves eventet es a mostani futot is, igy kifejezetten jol jonnek a bonusz dilis napok, mert ha jol lattam, holnaptol az jon PC-n
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.08.11. 20:32:07 -
Plata #49067 Nem tervezem hogy használom.de kivettem,minden event jutalmat meg szerzek.