Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit húzós hétvégém volt,tegnap majdnem az eventet is elfelejtettem.

CLR—Infected Space<2:49>2:49>— Dmg(DPS) —Liesa 22 631 636(148 892) Kao 6 861 184(41 085) Janaran 6 312 687(42 367) Malena Mor 2 499 474(16 553) Karlus_Te 1 628 934(9 872)
Bug az volt,meg marha jó lag.
Mikor bementem infectedre és aktiváltam az álcát kaptam hy buffot. 😄
Ami vicces mert akkor kellene kapnom amikor kijövök álcából. XD
Ez 55 nap átfutási idő.
zizi
Plusz egy űr ponty jött ma.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Sőt a csonti boss-t is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.22. 21:23:11
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
CLR—Infected Space Elite<8:56>8:56>— Dmg(DPS) —Liesa 124 046 976(231 431) AhSciKa Ta 91 461 992(170 957) Martin 17 705 364(33 032) Nyau' Nyau 17 516 648(32 926) Landora 4 517 514(8 444)
Max. One-Hit: 3 048 070 (Maelstrom Quantum Torpedo)
Hát én jobban örültem volna ha egy zombi helyett valami mást lehetne megidézni. XD
Ha már Crusher-nek lehetett szellem szeretője miért ne lehetne egy hasonló csak nőben. 😄
Az omega ship jol nez ki, 4+4-es es speedbol kapja a dmg buffot es lesz egy ideiglenes immunitasa rear arcra, ertheto okokbol. Dobozos lesz ha jol ertettem, nem zenes, de nem figyeltem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.10.21. 21:20:05
Mi lesz a mostani jutalom?
Próbáltad az álcáját?
Ugyanaz van rajta mint a B'rel-en,spéci álca,boff képességeket és torpedót vagy aknát tudsz használni álcázva is.
Sanda gyanúm hogy az álca mivel ugyanaz valószínűleg ez is bugos és halhatatlan leszel tőle. XD
Vagy legalább is olyan nem ami nekem tetszik,a negvar sosem volt az én világom.
Bár fura hogy még töltőképernyőn semmi nincs.
Boszis eventre legjobb szerintem engivel menni,a winter eventes lánccal össze lehet rántani a hülye csontikat egyhelyre.
Mert holnap veget er a mostani, es mas karakterrel mennek egy egyhetes RA "alibi" eventre es massal a halloweenire. De, mind a kettore uj recruittal mennek, amelyeket elobb rendbe kellene tenni s annyi idom es energiam nincs, hogy most mind a kettonel elkezdjem menedzselni az eroforrasokat, kiszedni a szukseges geareket missziokbol, flottabol, a boffok szaros skilljeirol es az uj hajok station eloszlasairol nem is beszelve, amitol agyfaszt kapok akarhanyszor belekezdek (egyenkent promotalni, megvenni, berakni, urben ujrarendezni az osszes skillbart, mert minden kib.szott hajo default szarral indul, stb. Mar felcseszi az agyam ha csak irok rola. Jo, ertem, vegyek Zenert upgradet es kesz, elerheto minden, es csak a hajoval kell szopni, de addig alljanak fel labon amig en erre koltok... 😊
Ha egybol a boszik jonnek, akkor az konnyebb, de oda meg akkor lowlvl (50 alatti) karakterrel mennek, nekik meg modulokat kell kivennem recruit levelingbol vagy reclaim cuccokbol, az gyorsabb, de az is pepecselos.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.10.21. 10:03:29
Egyébként idegesítő lag van.
TOS féle lomha bazi nagy dögök,vagy a SNW féle alienek?
Bár mintha a dominium háborúban is lett volna,de nem emlékszem hogy láttam volna.
Join Sunna, our Developers and writers from IDW Publishing tomorrow at 11am PT to talk about the new ship, and get a sneak peek at our upcoming Halloween Event Rewards!
You can join us here, and get the chance to win a T6 Ship Coupon tomorrow: "
Már a mikulás puttonya is tökig van fed hajóval.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.20. 17:44:39
de addnám hogy ez a excalibur jönne a sto-ba
Amivel állítólag valami nem túl tökös hajót kapunk. XD
De ez csak pletyka,szóval ne vedd kézpénznek.
Random csapattal tökéletes korfez. 😮

Ilyen fasságokra miért nem figyelnek?
Van amelyiknek már négy is van. 😄
De újra vannak ordas bugok,vagy nem tudom mi a szösznek hívjam.
Archer systemben álcában volt rendesen pajzsom,endeavor volt hogy öljek tholian hajót.
Gamma kvadránsban quantum slipstream drive-ot használva aktiválódott a traitem és a torpedók kaptak hy buffot. 😄
Mellesleg megint rossz kvadránsba mentem. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.19. 17:12:57
Jó nagy sebességgel elhúzott a francba.
Nem tudtam tőle vásárolni mert nem egyenesen haladt hanem kanyargott mint aki be van rúgva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.18. 13:09:46

A giveawayt az Epicen lattam reggel, alienware cuccok kornyeken 1-2 naponta rakeresek a star trek online kifejezesre az aruhazban, hogy van e uj ingyenes "dlc" (giweaway pack) ellensulyozando a PC-s kulcsokat, ott lattam ezt. Az, hogy bugos, azon nem lepodtem meg, de gondolom idovel majd elerheto lesz, addig is erdemes behuzni a csomagot. Ki tudja, lehet csak idoszakos, jobb nem lemaradni rola.
Hívd a legénységet, irány az ellenséges terület, zúzzátok szét az Aetherian Collective-et a Miniatűr spóra-relé csomag segítségével!
Hívd össze a legénységet, irány az ellenséges terület, és zúzzátok szét az Aetherian Collective hatalmát a Miniatűr spóra-relé csomag segítségével, kizárólag az Epic-en!
A csomag tartalma:
•1 univerzális készlet modul – Miniatűr spóra-relé
•5 főnix doboz T2 token
•25 000 tapasztalat bónusz pool
A Miniatűr spóra-relé modullal 5 méterrel előre teleportálsz, 3 aknát hagysz a helyeden, amelyek 2 másodperc múlva élesednek és felrobbanhatnak.
Váltsd be a Zen Store Promóciók lapon. Fiókonként egyszer igényelhető. Az igényléshez teljesített tutorial szükséges.
Van akinek csak negyed milliárdos doff hiányzik,de van akinek a 900+ milliós.
Feljöttem kb félórája hogy megcsinájam eventet,de cset miatt még elmaradt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.16. 06:15:53
Borticus/Cryptic/DECA válasz, átmeneti megoldásként.
zizi
Másik karinál gondoltam le kraftolom,elsőre engedte is,másodjára nem és eltűntek a doffjai,ami azért ciki mert azok speckó doffok voltak.
A kraftolós karimnál nagyon jó doffok voltak,pont azért mert vele kraftoltam.
Jó az orion karinál is van ur meg epic,de ennél drága is volt.
Őszintén szólva az isten sem tudja hogy mi a retkes franc volt a nevük,így hogy a fszba kérjem vissza.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.15. 17:00:00