46683
-
Plata #45803 Hogy hogy? Voltam a sarki virágboltban, ismerem a tulajt vagy 30 éve, de mikor kérdeztem tőle van-e star Trek prodigy kicsit furán nézett rám és rám akart turkálni egy zsák virágföldet meg pár muskátlit. -
Orbancapitan #45802 max doff nem volt winteren se külön admy missionok -
Orbancapitan #45801 kint a virágboltba magyarul is tegnap este óta a st prodigy s2 és a s2e05-ben említik a cerritos-t xd
https://imgur.com/a/6gzkgxF ha nem jelenne meg a képek
-
Plata #45800 Nem tudok róla.
Csak a karaktereim két csoportra vannak osztva,admiraltys és kicsit afk,az admiraltysok közül választottam ki párat rizsa bulizásra,nem akarom összekeverni őket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.01. 14:20:47 -
#45799 Lesznek az event alatt specko admirality feladatok is Risan? -
Plata #45798 Ma elkezdtem elköltöztetni a karaktereket rizsára,már akinek van kék vagy lila hátizsákja és az aktívabb admiraltys karik közt van.
Tailornál észrevettem hogy új opció van,már a tailornál is lehet faj-t váltani. :O -
Plata #45797
-
Plata #45796 Vissza ültem a vadkutya promós hajóból lego attack vanguard verdába.
Lomha izé után a kis hülye gép tök mókás.
A hajó akkora mint egy kissebb köpőlégy,a vanguard szettel meg előjön belőle egy böhöm nagy pet. XD
Csak tudnám honnan. :D
-
Orbancapitan #45795 jéé igaz bocs rosszul rémlet. -
gunji #45794 És megváltoztatta már szerencsétlen officer a nevét? xD -
Plata #45793 De a junior officer weekend event NPC bent van,lehet dumálni vele eventről,de ennyi. -
gunji #45792 Úgy tűnik dupla xp hétvége lett helyette. xD -
Plata #45791 Újabb infinity box promó jön,egy ronda diszkós hajhóval.
Link. -
Plata #45790 Eléggé engi volt az.
Adv sumér süket hajó.
Szívás de a 4 részes szetthez kell a t5 hajó is,holtbiztos hogy nem veszem meg újra.
Nem éri meg sem a 800 lobit sem azt a párszáz millát. -
Orbancapitan #45789 a t5 szerintem sci-s volt -
Plata #45788 Sem az akadémián sem kronoszon nem találtam exokomp küldit. -
Plata #45787 Mert ez nekem erősen engi carrierre hajaz.
A T5 is hasonló volt,egy joined trill engit kezdtem miatta annak idején.Ha jól emlékszem. -
Orbancapitan #45786 az okéé de a boff meg sci carrier secondary def nélkül -
Plata #45785 Én nem találok semmi lehetőséget. -
#45784 Barmit is valtoztattak, nem a lila doffos kuldetest javitottak. Bar meg remenykedek, hogy este 18 utan aktiv lesz, hatha. -
Plata #45783 Valamit ma is frissített a játék. -
Plata #45782 A konzol kiosztás sem jön be nekem.
Ez valami tankos carrier akarna lenni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.27. 22:27:06 -
Orbancapitan #45781 a boff kiosztása gázos -
Plata #45780 Ship Details:
Tier: 6
Faction: Any
Required Rank: Must Complete the Tutorial
Hull Modifier: 1.65
Shield Modifier: 1.1
Fore Weapons: 3
Aft Weapons: 3
Device Slots: 4
Bridge Officer Stations:
1x Lieutenant Tactical
1x Lt. Commander Engineering / Miracle Worker
1x Commander Engineering / Command
1x Ensign Science
1x Lt. Commander Universal
Consoles: 3 Tactical, 5 Engineering, 3 Science (scales with level)
Base Turn Rate: 8
Impulse Modifier: 0.15
Inertia: 40
+20 Auxiliary Power
Console - Universal - Subspace Fracture Tunneling Field
Can Equip Dual Cannons
2 Hangar Bays
Hangar Bays equipped with
Obelisk Swarmers
“Inspiration” Ship Mechanic
Subsystem Targeting
Starship Mastery Package (Engineering Carrier)
Quick Deployment (+Hangar Launch Recharge Speed)
Armored Hull (+Max Hull Capacity)
Enhanced Hull Plating (+Energy Damage Resistance Rating)
Advanced Shield Systems (+Max Shield Capacity)
Reconstructive Conversion Wave (Starship Trait)
Admiralty Stats
Eng: 53
Sci: 31
Tac: 21
Special: -10% Maintenance per SciShip or EngShip
Link. -
Plata #45779 Én meg el linkeltem,be néztem az időpontot,azt hittem csütörtöktő. :D -
#45778 Kedd este ota, meg te linkelted. -
Plata #45777 Mi a fene van?
Már fut red alert event. -
Plata #45776 Ez az event szerintem mindig hétvégén szokott lenni,tuti hogy elkúrták a kiírást.
Szerintem WoWs-ban is elkúrták a kiírást.
Captains, it's time to answer the call to Starfleet. Star Trek: The Next Generation is coming to World of Warships on June 26th.
Én nem láttam nyomát sem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.26. 19:31:33 -
#45775 Akkor megsem "weekend", ahogy a wiki irta, hanem "week", ahogy a cikk. Akar igy, akar ugy, holnap karbantartas, remelem megoldjak :) -
#45774 Írták hogy június 25-től lesz event, ma reggel (június 26.) néztem, sehol semmi részecskebigyó az akadémiákon, ergo nem aktív a dolog.
Tavaly futottam bele abba, hogy R&D event alatt volt elérhető a Junior Officer event NPC meg a részecskebigyó gyűjtögetés, de junior officert nem lehetett elővarázsolni, ergo már akkor bugosnak tűnt a event.
Vagy a dátumot kefélték el vagy az event bugos, majd kiderül a hétvégén (R&D event meg pont jövő héten lesz). -
#45773 Tavaly mar megcsinaltam az akkori/"visszateres utani" uj karakterekkel, igy nagyjabol remlett, hogy valami par kattintasos cucc ez es mar jon is egy lila doff. Sot, az is remlett, hogy az akademian kellett valamit csinalni, de ennyi. Most lementem oda, de nem talaltam sehol a kvesztet, igy gondoltam, hogy hatha a sima gagyi doff recruithoz van koze. (bezzeg a reszecskegyujtogesre emlekszem, komoly ptsd-m van tole). Csak azt felejtettem el, mint utolag kiderult a masik wikis cikk alapjan, hogy a hivatalos oldalon a cikkben egy hetrevalo tartalmat soroltak fel, ez meg csak hetvegen lesz elerheto, igy ma hiaba is kerestem.
-
#45772 Jól írta Plata.
Ferra (FED) és S'stas (KDF) adja a küldetést, de az rossz helyre mutat (walkthrough részben is írják hogy a junior event karira mutat, nem arra aki ténylegesen adja a DOFF-ot).
Elvileg ugyanabban a szobában vannak a DOFF-ot adó karik (FED-es biztosan, ezzel én is sz*ptam korábban), ahol felveszed a Reinforcement küldetést. De ezek a DOFF adó karik nem permanensek, csak Junior Officer Weekend alatt lehet őket elérni (Jarol (FED), Laroj (KDF)-re nincs link...).
Utoljára szerkesztette: pite, 2024.06.26. 18:02:38 -
Plata #45771 Ha lesz rá zened váltsd ki a venguardot és próbáld újra azzal.Hidd el jobb.
Régebben volt Vanguard starter pack giveaway,ugyan a legjobb dolgok nincsenek benne,de a faj-t adja. -
#45770 Deltat favorizalom en is, de tetszik a TempAgent koncepcio, hogy a multbol erkeztek. Tavaly sajnos csak egy tac lett belole, igy iden kell egy sci es eng is, igy azatn minden recruitbol van minden oldalon 1-1 tipus (kiveve a gammat, abbol csak 1 van, eleg is). -
Plata #45769 Temporal recruit nem nagyon a kedvencem,1 temporal karim van és kész passz. -
#45768 Pont most lattam, hogy a Summer eventtel egyidoben jon, igy teljes lesz a roster es a nyari baromsagokkal picit konnyebb is lesz majd szintezni (bar eleg hosszu a tutorialja, mire elerheto lesz a zen store es az event miatt Risara tudom majd portoltatni oket). -
Plata #45767 Csütörtöktől szerintem.
Fred pár nap és jön a temporal recruit. :D
Tempomatos event gyün.
Tévedtem a doffos event él.
June 25th at 8am PT to July 2nd at 12pm PT on PC
event
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.26. 17:31:18 -
#45766 Nem ad, de kozben latom a wikin, hogy ez "weekend" event, igy akkor par nap mulva lesz aktiv? -
Plata #45765 Ferra az NPC.
Kattints a linkre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.26. 16:47:14 -
#45764 Remlik valami specko npc is, akivel beszelni kellett, de nem latok ilyesmit :) Olyan regen volt, nem emlekszem. :D