46688
-
DarkBlade #1810 Ezen a linkenvan.
Van még 3710.
De a kód igénylése előtt regisztrálni kell az oldalon.
-
DarkBlade #1809 Most vagy én nem mondok igazat, vagy te.
De hogy bizonyítsam a magam igazát.
Promo oldalról: "*Only valid for new Star Trek Online players."
Mikor meglévő, lejárt acc -hoz akarom hozzá adni: "We were unable to complete your request as you do not meet the requirements for activating this product. Some products can only be activated once per account. If you believe this is an error, please contact Customer Support."
-
Wlanseraf #1808 Érdekes lenne mert én nem uj accountra nyomtam a codot:))
Mikor megvan a cod és a be akarod adni kérdezi hogy uj vagy régi acc.. -
#1807 Viszont én nem látok kódot a linken. -_- -
DarkBlade #1806 Csak ÚJ account -ot lehet létrehozni az Allienware -s kóddal.
-
Wlanseraf #1805 Bármilyen accot beizzit 10 napra:) -
#1804 Kösz, megpróbálom akkor. Már csak az extrák miatt. -
#1803 kitömörítve minden felrakva kb. 9 GB -
#1802 Ha már Cryptic/Perfect accountom és játszottam a demóval/bétával nem gond? Csak mert nem akarok hatszáz accounot létrehozni.
De mégse... nincs elég HDD helyem. Hán yGB a játék? -
Wlanseraf #1801 Ha letekernéd ezt a fos fórumot már réges rég játszhatnál!!! mivel van ott alienwares 10 napos ingyen kód!! tehát jan 17 mínusz 10 nap egyenlő jan 7!!:) -
#1800 Már tölthető a STO? Épp nézem a Perfect World vette át? Steam fórumon kérdeztem és úgy fest jön Steamre is. :)
Bár anno a demó után nem jött be annyira, de várom 17.-ét. -
navahok #1799 Régebben ha egy mentem egy systembe és ott valaki már csinálta azt a q-t amiért én odamentem automatikusan csatlakoztam hozzá, mióta most megint feltettem már mindig csak egyedül vagyok pedig látom hogy vannak ott mások is az űrnézetben. -
#1798 Azért a Dx11-mód még béta, okozhat grafikai hibát, találtam is egy párat .Csak óvatosan :) -
Tomy Lee #1797 Holnap letesztelem végre.Meglátjuk mit mutat Dx11 full HD-be -
#1796 Hát ha a trial karakterrel, szeretnél F2P-be is játszani nyugodtan jelentkezzél. -
darkling #1795 Steam store-ból már kiszedték, gondolom F2P indulás után visszakerül. -
#1794 A teljes játék jobb? Mert a demóban nagyot csalódtam. A hajó nézet és irányítás szörnyű, a Trek hangulat nincs meg, túl action központú az egész. -
#1793 Nagyon megtetszett a játék!
Ajánlom mindenkinek, hogy lépjen be a flottába, végre egy hely ahol egységesen képviseljünk magunkat, összetartást és jó játékot kívánok mindenkinek a F2P időszakhoz :) -
#1792 köszi -
DarkBlade #1791 A mai update tartalma:
Link -
DarkBlade #1790 Csak a délutáni/esti update után lehet majd belépni. -
foxxi #1789 Hm, ezt jó tudni. Már telepítem is -
#1788 Sziasztok! A hivatalos honlapon azt írják, hogy aki valaha is előfizető volt az ma, azaz január 5-én az early access során már játszhat silver játékosként. Valakit már beengedett így a rendszer? -
Tomy Lee #1787 30-40 kb/sec töltöm STO-t:/
Holnap csinálhatok új trial acc.-ot mert fele lejár már és el se kezdtem lol
mrzoltan,jelentkezzek flottához mint trial gamer vagy várjam meg még átrak F2P-be és inkább majd akkor? -
#1786 Csak annyit tudok mondani, hogy nekem a játék telepített mérete 8,5 GB.
Szerintem a legfrissebb telepítőbe már benne van az S5. -
#1785 nem törölnek semmilyen account adatot, tehát a válasz nem. -
#1784 lehet hülye kérdés de: törlik a trial végén a karidat, vagy most az átállás miatt lehet folytatni? Jó lenne :) -
Tomy Lee #1783 Az jó lenne.
Kulcsot meg nem kellett volna aktiválnom mert most trial time elkezdődött klienst meg max holnap töltöm le:)
-
foxxi #1782 nekem még mindig ugy mutatja hogy fent van steamen. Ott csücsül a nem telepített gammáim között. -
#1781 Vajon majd Steamre is felkerül? -
foxxi #1780 Szerintem ugyan azt a klienst fogja használni. -
Tomy Lee #1779 Köszi
Klienst töltöm ami max.4 GB viszont rendszerkövetelménynél 10GB szabad helyet ír,hogy annyi kell legyen.Készüljek fel úgy 6 GB patch-re ha lejött a kliens vagy ez csak free trial kliens és élesbe majd ha indul f2p nagyobbat kell letölteni? -
foxxi #1778 Mindjárt ingyenes lesz. Szal érdemes előpróbát végezni vele -
#1777 Tessék, ez jobb, mintha trial-t adnék. Remélem csatlakoztok a Flottához is, így tudunk segíteni a fejlődésben.
Tisztelettel,
Katie@LTZOLE
Kapitány
Flotta weboldal
Minden jelenlegi és jövendőbeli játékos figyelmébe!
Az Alienware oldalán még mindig tart a szeptemberben megkezdett játékos kulcsok kiosztása. Jelen idő szerint még 4749 kulcs várja gazdáját.
A kulcs tartalmaz:
10 nap ingyen játékot
22. századi Enterprise egyenruhákat
NX osztályú csillaghajót
8 órás xp boostert
A kulcs felhasználásának feltétele, hogy:
*Csak új felhasználó aktiválhatja, vagyis meglévő accounthoz nem jó,
csak akkor használható ha még nincs játékos karid, csak accountod.
A kulcs megszerzéséhez, be kell regisztrálni az Alienware oldalára,
majd itt
http://www.alienwarearena.com/giveaway/star-trek-online-subscription-bundle/
lehívni a kulcsot.
A kulcsot aztán bejelentkezés után beírod az STO weboldalán ide:
http://www.startrekonline.com/activate
és már zúzhatsz is a játékban. Ez most különösen jól jöhet, hiszen pár hét és itt az ingyenesség (f2p), vagyis ez a legjobb alkalom megalapozni a karaktered.
Sok szerencsét, és remélem sokan kaptok kedvet kihasználni ezt a lehetőséget.
[Beküldte Ben Reilly]
-
Tomy Lee #1776 Ez jó ötlet.Én is szeretnék egyet persze Tombi után! -
#1775 sziasztok valaki küldene 1 trial kulcsot? köszi :)
Nagyon várom már a játékot, régebben csak a havidij tartott vissza -
Tomy Lee #1774 Tényleg,nemsokára f2p.Várom én is:) -
leopard26 #1773 már rá vagyok kattanva:D
-
Tomy Lee #1772 F2P '12 Jan.17 -
Airuss #1771 Hali! Nekem ugyanaz a probléma az aktiválásnál. Hogyan lehet megoldani?