50281
-
Plata #5341 Újra átolvastam STO wikin a Tulwar leírást,de nem találtam benne megoldást arra hogy a hajóm harc közben miért nyom cloak-ot pár másodpercre magától.
Tulwar,már pedig nekem ezt csinálja harc közben.Nem kap cd-t a cloak,de pár másodpercre harc közben láthatatlanná válik. -
DarkBlade #5340 Windows ->System32->drivers->etc
A perjelek nem jelentek meg. -
DarkBlade #5339 Szerkeszteni kell a windowsSystem32driversetc mappában a hosts fájlt.
Másold bele a következőt, és eu1 proxy -nál is eu2 -t fogja használni
79.125.26.110 eu1.proxy.crypticstudios.com
A hosts fájlt csak rendszergazdai joggal lehet szerkeszteni. -
Plata #5338 Sajnos nálam defektes a launcher,hiába kapcsolom ki hogy ne legyen proxy,akkor is vissza áll eu proxyra.Beállítom hogy ne legyen le okézom elfogadja és azért is van,és ezerszer is átállíthatom akkor is van.
-
Kolln #5337 A Proxy-nak a Launcher-ben ne legyen semmi beállítva, akkor jól működik, általában mindkét Proxy qvára túlterhelt és sokszor esik meg, hogy ledob. Én is így használom, hogy nincs beállítva semmilyen Proxy és nincs ilyen szerver ledobós vagy hosszú log-olós gondom. -
Plata #5336 Öt percig?Login ha eu1 kilépsz jobb felső sarokban piros x-re katt,újra login,5 perc alatt én hússzor is be logolok. -
gunji #5335 Az oké, de ha öt percig próbál loginolni, akkor a második próba inkább feladom ilyenkor éjfél körül :)
Nah, késő van már, talán holnap. -
Plata #5334 Ha eu1 kilépsz és újra indítod. -
gunji #5333 Hát engem folyton az eu1-re akar tenni, az meg mindig time outos. Marad a deault beállítás :( Sajna. -
GaborST #5332 Gameplay proxy ezt EU-ra -
a launcerben van egy szerverválasztó -
GaborST #5330 lehet hülye kérdés de azt hogy? -
Plata #5329 nem,kb félórát afkoltam,mert vacsi készítés meg hasonló és a karakterem ugyanott unatkozott ahol hagytam,válts Eu2 proxyra,akkor nincs lag meg dc. -
GaborST #5328 kérdés mást is ledobott ma a szerver mert engem már 3x -
Plata #5327 Na bakker ma két új rekordot lőttem inf eliten,először is a fun ferengi aknázómoly tac karival majdnem 67k-t lőttem beam overload 2-vel és mk11 destabilizing tetryon DBB-vel.Másik szintén infen klingon roma scivel brutális nagyot sebeztem,jött sok sphere kapuból árjuk dobtam gw-t és csapattárs is,majd az egész csapatba bele eresztettem thalaron ágyúval,brutálisat sebzett,a legtöbb sebzés 105.6k volt,de a többi is 70-90k körül kapott.Érdekesség hogy a lövés után a thalaron radiation a sci karimnál rengeteget critel,tac karinál szinte nem is láttam ilyet,de scinél tele lesz a képernyő critical sebzéssel. -
Plata #5326 Fleet hajóból sok van,nézz olyat ami nem veteran reward. -
GaborST #5325 nem tom csak akartam valami id. fleet hajót a karimnak
amúgy más fleet hajót enged de az megtudnám venni creditér (igaz a mirror verziót) de azokra akkor se dobok ki 4 fleet modúlt
Na mindegy -
Plata #5324 Mert talán nincs jogod flotta hajót venni,vannak olyan flották ahol hajót csak külön engedéllyel lehet venni.
Bár ha az ezer napos veteran hajó fleet változatát akarod megvenni ahhoz lehet kell lifetime,nem tudom.
Bár lehet hogy nem,fogalmam sincs,sose próbáltam megvenni,mert a fleet hajón se konzol se fegyver,és mit ér lifetime hajó fleetes változata a lifetime hajó konzoljai nélkül? -
DarkBlade #5323 Talán mert nem voltál soha 1000 napig élőfizetője a játéknak, vagy nem vetted meg 1x a lifetime -t? -
GaborST #5322 Skacok mért van az hogy nem enged fleet hajót venni?
Pirosan írja hogy vice admiral rank + Spire tier kettő
Jelzem mind a két feltétel megvan már egy ideje mi lehet a gond?
Ja a flottába is meg van már a rangom hozzá!
Help pls. -
Plata #5321 No winhez nem stf-re való hajó kell,no winre térsebzés kell,és olyan tac hajó aminn van LT Comm sci boff hely. -
Őszinte leszek, soha nem csináltam nowint, ijesztő, és mindig azt rebesgetik hogy csak premadeben érdemes csinálni. -
Plata #5319 Nem defera az lassú és keveset hoz.No winen több tízezret farmolhatsz. -
Plata #5318 Javaslom kérj dili mentes special projecteket,ha értelmes flottád van megértik és raknak be. -
Tudom, ha nagyon farmolhatnékom van, deferázok, az elég szépen hoz a konyhára. Szoktam belőle eladni, ha épp nagyon kreditekre van szükségem, de ettől függetlenül a flotta az első, ha ott van valami, nyilván oda adom be inkább, mint más flottákhoz. -
Plata #5316 Lemész dysonra 2 kör és van 10k dilid minimum,ennyi. -
Plata #5315 Sok sok ezer Fm-et lehet szerezni kis munkával,amit aztán eladhatsz pénzért,ebbe szerintem nincs senkinek bele szólása. -
Plata #5314 Nincs,én mindig eladom őket diliért,olyan 20-at meghagyok,többit eladom. -
Szerk az elsőhöz, Fleet Markokról beszélek. Kérdés persze, hogy a flottád mennyire tolerálja, ha átlépsz máshova rövid időre, eladni a Fleet Markjaidat.
WTB VIP. >< -
Sehogy, ha nagyon adakozhatnékod van, a trading channelen 3-4000 EC-ért megveszik darabját.
#5309 - minden Omega Mk XII projecthez 10 BNP kell, szóval nem árt ha megtartasz valamennyit, de váltogass be belőle nyugodtan.
#5305 - Ha ilyen DPS-el te voltál a második, az azért elég ijesztő, én 13-14k körül verek :D -
Plata #5311 Vannak special projectek,amikbe nem kell dili csak xp fm és doff,sok ilyen project van,rövid gyors sok fc-t ad,én is voltam admirális,tőlem mindig ezt kérték. -
Serinahun #5310 Meglátszik, hogy reggeles vagyok, fogalmazni se tudok normálisan. :) -
Serinahun #5309 Plata van értelem megtartani a neurálokat? Már 120-130 van belőle kb, szóval lenne egy kevés dilim hirtelen :)
A repu miatt, kérdezem, hogy valami finomat lehet egy belőlük gyártani vagy csak néhány darab kell 12-s cuccok legyártásához is.
Robokutya ha a repujaid ki vannak maxolva attól még mehetsz ugyan úgy pve instákba. Csak nem nuraka vagy dyson markot kérsz belőle hanem fleet markot. Ettől nagyobb mennyiséget nem tudom, hogy tudnál még összehozni.... -
gunji #5308 Föderációs karakterrel is lehetséges naponta 8000 dilithiumot begyűjteni. Itt egy link, a naponta (nagyrészt 20 óránként)ismételhető dilithiumot adó küldetésekről:
http://sto.gamepedia.com/Daily
Két hasznos írás a farmoláshoz:
http://shadow-fleet.proboards.com/thread/53
http://www.swat-portal.com/php/forum/index.php?page=Thread&threadID=28318
Ezekhez képest annyi változás történt, hogy a 'Defense Contract' már nem ad 'Computer Core Fragmentet', mert a 'Salvage Dispute' nevű küldetés megszűnt. Ezen kívül, ha a Nimbus III-on levő küldetéseket is végrehajtottuk, akkor ott a felszínen is fel tudunk három küldit venni, egyenként 480 dilithiumért, a kocsmában egy faszitól. Valamint az 'Explore Strange New Worlds' felfedezős küldik csak 24 óránként ismételhetők.
Ha valakit érdekel, szívesen írok egy saját összefoglalót róluk. -
Serinahun #5307 Sőt, csinálj még két karit, amikkel már alacsony szinten is tudsz menni, dilit farmolni. Így hamarabb is összejön a Zenre vakó. Fő karival napi 8K, két kis karival meg változó de lv 10-15 környékén is össze lehet szedni 2-3k-t szerintem. "Starbase24" asszem amir elhet meni alacsony szinten, 480dilit hoz. -
Kérdés
Milyen más módszerrel lehet fleet creditet szerezni bázisépítésen kívül? Az a gondom hogy lassan készek a srácok szinte mindennel és már csak dilit lehet szinte bedobni az meg pont kell a hajóépítés miatt.
Lehet esetleg valahol bázison belül venni?
Tegnap elvertem vagy 300 e fkt alkatrészekre újra kéne gyűjteni:)
-
nekem még ez is elég:) lehet most már csak a skillezésem lehet probléma tegnap mentem egy kört valaki mérte a bulit ez volt a 2. legjobb :)
-
Plata #5304 Egy elite stf 960 dili+1-6-11 borg neural vacak és 75-115 omega mark,5 neural vacak 1k dili,50 omega mark 500 dili. -
Egy karival szerintem ha klingon max 2-3 óra alatt meg lehet a 8000 dili per nap. -
Plata #5302 Szerintem nem jól próbáltad,ha 50 vagy mehetsz elite stf-re ahol kapásból 960 dili jön,de sok másból is jön.