46688
-
nipponia #2181 Így leszedte. Köszönöm a tippet és a segítséget. -
Juhasz27 #2180 Kinek megáll a letöltés és nem mozdul jó ideig (én újratelepítés után csináltam!!!),az a telepített mappán belül LIVE mappából törölje ki a patch,piggs,prepatch mappát és indítsa el a játékot hogy újból letöltse az egész fost.
Vmi gubanc van a letöltött fájlokkal,lehetséges hogy hibásak.
Nekem ez segített!
vmi 6ezer akárhány száz MB akar letölteni,de nekem hamar leszedte,kb 1 óra volt és 10Mb-es netem van. -
nipponia #2179 Amúgy nem lehet valahonnan leszedni a felpeccselt full install verziót valahonnan? -
nipponia #2178 Mi a fenéért nem tudom már két napja lefrissíteni a játékot? Amióta volt egy nagy szerverleállás, azóta nem frissíti le, csak darabokat. De az uccsó 200 mega nem jön le. -
Reg5 #2177 A mirror eventeket hol lehet felvenni, illetve milyen ikonnal jelzi a map? -
Plata #2176 Nekem frissítette és nem hajlandó elindulni. -
gabor145 #2175 Ez nem a reggeli, hanem még a tegnap délutáni. Még azt sem tudtam letölteni. A Pr telecom a netszolgáltatóm. Aszem lebegőpontos I.P. kiosztás van. Wiffis routeren keresztűl van a net. Eddig semmi hasonló probléma nem volt. -
Plata #2174 Csak engem nem enged fel a játék? -
#2173 áh ez HUD rendező gyönyörűen meg van csinálva:D -
Lacimanyó #2172 Igen.. Nyomsz egy ESC-et és ha jól emlékszem a legelső ikonra katt és voálá..
-
#2171 a skillbar elmozgatható? kicsit zavar mikor átfedi azt a kis panelt ahol a fegyvereket mutatja, meg a BOeket a skilljeikkel -
Lemming #2170 Nekem relatív rossz netem van, 1szer "szakadt" tegnap de amúgy jó.
Most megint patchel valamit a drága. -
Lacimanyó #2169 Ez még a reggeli frissítés??? Ami nem jött le neked?
Nálam semmi gond sin, kb egy perc alatt lent szokott lenni!
Melyik szolgáltatónál vagy? Fix az IP-d? -
gabor145 #2168 Hát én nekem meg is szakad a frissítés, szóval abba hagytam az egészet, majd valamelyik nap próbálkozok vele. -
Lightman #2167 Na, sikerült. Beletellett jópár órába, de lefrissítette végre. -
Reg5 #2166 Az mitől lehet, hogy a kijelölt ellenfelet nem követi a kamera, csak ha direkt ráfordulok? Volt egy küldetés amit komppal kellett megcsinálni azóta nem bír beállni a kamera fixen. -
gabor145 #2165 Értem. Köszi szépen. Hát akkor majd pár nap múlva megpróbálom. Csak tudod az a furcsa hogy másnak meg rögtön lefrissül még 10 perc se kell hogy le tudja tölteni. Nekem meg nem megy:S -
Lightman #2164 Nem hiszem, hogy a készülékedben van a hiba, valószínűleg csak túlterhelt a rendszer. Nekem tegnap este 4%-nál akadt meg a frissítés, most 11%-nál nem megy tovább. Nem tehetünk mást, mint türelmesen kivárjuk. -
gabor145 #2163 Nekem is rettenetesen lassan tölti, sőt néha egyáltalán nem tölti le a patchet, valaki esetleg tudna segíteni mi a probléma. Ugyanis tényleg borzalmas lassan tölti és már azt is próbáltam hogy kilövöm a tűzfalat, de nem történt semmi változás. -
bgabor #2162 És ezeket az üzeneteket nem lehet valahogy kikapcsolni? Valahogy nagyon nem érdekel, ki mikor mit szerez meg. -
#2161 Esnek lockbox-ok mob-okból, ahoz kell venni security key-t C-storeban (100) vagy Exchange-en 1-1,5mill-ért. Elég kis eséllyel esik belőle. -
Kope91 #2160 a cardassian crusiert hogyan lehet megszerezni, vagy azt nem lehetséges, mert előttem csomószor felvillan hogy vki megszerezte?
-
Lacimanyó #2159 Az Exchange-t ajánlom, mert van amit jóval olcsóbban meg lehet venni:) -
Juhasz27 #2158 Exchange-nél az Earth Space Dock,Dozana System,Starbase 39,DS9 stb... -
Juhasz27 #2157 Csak nekem tölti csiga lassúsággal le a patch-et ?
-
Reg5 #2156 Hol tudok az embereimnek fegyvert venni? Egyszer már vettem, de elfelejtettem hogy hol. -
Skill #2155 beteg. tuti fun. -
#2154 oFF!
-
Lacimanyó #2153 Én az összes skillemet fejlesztettem és igen jól sikerültek, persze még fejlődöm. Szerintem ha a BO-id jól vannak felfejlesztve akkor megbirkóznak jobb híján az ellenel még egy OD fedélzetén is. Én is Tactikai vagyok de nekem ezzel nincs bajom. Nagyon sokat számítanak a különféle konzolok és a BO-k. Nekem a Taktikai BO a támadásra és a zuzásra vannak felfejlesztve az Eng. BO-k a pajsz és a regenerálódás a Sience BO-k pedig a különféle bénításokra és sensor megtévesztére szakosodtak. Lényegében ez a hajód épp olyan amilyenek a rajta szolgáló emberek. Jobb mindenre odafigyelni a kezdetektől, mert a legvégén kezd körvonalazódni az, hogy mindenki és minden számít egy hajón! :) -
Skill #2152 http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=183374
http://www.stowiki.org/Bridge_officer_abilities -
#2151 linkeld már be ide, meglesném :) -
Skill #2150 ma meglett a lvl 40 a science emberemmel . egy leírás alapján skillestem az embereket és azt kell mondjam , hogy baszott jó lett. alig lehet megölni pvpbe mert healem magam, ha meg a társam ölik akkor őt . eközben meg erősen bontom az ellenfél shieldjét. -
#2149 ds9-en az omega csoportnál tudod őket beváltani az asztalnál ülő parancsnoknál. -
Kope91 #2148 multkor már feltettem a kérdést, hogy borg vagy prototipus chipeket hol lehet felhasználni az is R&D-ben?, hát igen én is megkaptam öddüsseyat, de hát monjuk én tactikalban játszom az a hajó viszont nem igazán felell meg jobb lenne inkább egy vice admiral defiant, mert ode lehet vinni 3tactical embert akik most egyébként tényleny jo skillekkel rendelkeznek.... -
Reg5 #2147 És tényleg :) Hogy nem vettem észre. -
Lacimanyó #2146 Én megcsináltam, de majd csak az 50-es "Vice Admiralis" kapom meg:(
-
Lacimanyó #2145 Léptest elő őket a "Promotion" -
Reg5 #2144 Az embereim hogy tudnak szintet lépni? Mindegyik megrekedt az ensign rangon. -
#2143 yep -
#2142 Vagy ha megcsinaltad a 2 eves Anniversary dayen a questet, akkor kaptal volna egy Odyssey class hajot :)