2389
Sudden Strike mindörökké
-
#347 Egy jó hír.
Letölthető a várva-várt Pacific War mod 1.0-ás verziója.
Innen:
http://www.hsm-suddenstrike.de/
Ez az a mod ami dugig van repülőkkel és a légi harcokra van kihegyezve.
Letöltés után élménybeszámolót tartok :-) -
#346 A sudden-strike-maps.de oldalon már 7 új pályát készítettek a fanatikusok a Hidden Stroke 2-höz. Mondjuk nekik könnyű, hiszen a német verzió már egy hónapja megjelent. -
#345 -
#344 Találtam két jó képet a Rseource War-hoz készült MWAW4.1-es modból:
-
#343 Most pedig egy megjelenési dátum:
Hidden Stroke II release 2005.03.24.
Bizony, bizony jól látjátok, ez holnap lesz. Egy pezsgőt be is lehet tenni a hűtőbe -
#342 A Párduc akcióban:
-
#341 na akkor a képek:
Ez bizony egy Párduc lesz -
#340 Az új verzióra tekintettel megjelent egy hivatalos pálya is hozzá, a neve (LRM4) Remagen Bridge. Majd kipróbálom és írok róla, de mások tapasztalataira is nagyon kíváncsi vagyok. -
#339 Jaj, most látom, hogy a lényeg kimaradt. Na akkor kezdem előröl.
megjelent a Longrange Mod 4.0-ás verziója amely a Resource War-hoz készült. Szépen csendben fű alatt fejlesztettek, mert csak a végeredménnyel rukkoltak elő.
Mindenkinek ajánlom a letöltését (359MB):
www.leonardslair.com
Újdonság, hogy a mod-ot cd-n is meg lehet rendelni, gondolom ezt itt Magyarországon kevesen fogják igénybe venni -
#338 Ha tippelnem kellene, akkor az alsó az egy szép terepszínű festésű Stug IIIG (105 mm-es ágyúval). A felsőnél már bizonytalanabb vagyok, de szerintem az egy Marder. -
#337 Néhány kép a Longrange 4.0-ás modból, amely ass2-höz készült.
-
tigger #336 Killgore!
Axonak igaza van! A resoure wart sokféleképpen lehet tekinteni de mindenképpen véleményem szerint is egyfajta modja a "sudden strike" "játéknak függetlenül attol hogy önállo cd-n van jelen!
A másik: Ha én találkozok egy sudden rajongoval akkor nem fikázni kezdek hanem épitő jelleggel sőt! pozitiv hozzáállásal probálok meg viseltetni iránta!
Ez téged minősit! Ilyen teamtársam ne legyen soha-az biztos!
Na üdv és gondolkodj másképp vagy ...maradj..pszt...csendben -
#335 Az ember azért titkon reménykedik, hogy építő jellegű hozzászólásokat láthat egy topikban, de sajnos nem mindig van így.
Először is nem lehet eldönteni, hogy kinek és melyik beírására válaszoltál. Folyamatosan követem a topicot, de nem emlékszem, hogy valaha is mod-ként írtam én vagy bárki más a Resource Warról. Ezért második mondatod máris érvényét veszti, bár kijelenthetem, hogy ebben a topikban bárki-, bármikor megszólalhat és nem te fogod eldönteni, hogy ki és mikor. Részemről bárki nevezheti mod-nak a RW-t én szívesen meghalgatom mindenki érveit és ha megfelelően alátámasztott akár igazat is adok neki.
Annak pedig, hogy ki minek örül, az teljesen az egyénen múlik, szintén nem rajtad. -
#334 A resource war egyáltalán nem egy mod! Inkább ne szólaltál volna meg. Nemsokára Sudden Strike 3-nak is örülhetünk! -
#333 Megjelent a Hidden Stroke 2.
Elvileg ez a német verzió és hamarosan jön az angol is.
Ezen az oldalon már megrendelhető:
http://www.il-gamershop.de/product_info.php?products_id=1584
15 eurót kóstál. -
#332 Na és persze repülőgépek sz@rásig:
-
#331 Még, repülőgépek:
-
#330 Újabb repülőgépek:
-
#329 Légiflotta:
-
#328 Újabb képek jelentek meg a készülő Pacific War modból.
Az arzenál :-) -
#327 Nem tétlenkedtek a Modern World At War mod készítői és kiadták a Resource War-hoz készült modjuk 4.1-es verzióját.
-
#326 -
#325 -
#324 -
#323 -
#322 Néhány kép is előkerült:
Meseszépre sikeredett -
#321 Újabb hírek a Hidden Stroke II -ről.
Megjelenés március 24. -
#320 Mostanában nekem is kevesebb időm van híreket gyűjteni. A HS2-t azért várom és ha meglesz, akkor majd jöhet róla néhány kép és élménybeszámoló. -
wanteed #319 Üdv ujra!
Bár rég nem voltam, a lelkesedésmég a régi.
Már csak 4 vizsga, és jöhet az orrba xájba sudden. Persze csak akkor, amikor nem iszom... Valahogy helyet kell csinálni a köv vizsgaidőszaknak...
Na pár nap..hét, és jövök!!!
byz -
#318 Szerintem nem lesz demo-ja. Azt csak új játékoknál szoktak kiadni, ez meg csak egy kiegészítő lesz. Bár a képeket elnézve akár egy teljesen új játékként is kiadhatták volna és akkor már biztos lenne demoja is.
Február már nincs messze, de akkor még csak a német nyelvű verzió jelenik meg. Az angol nyelvűre márciusig kell várni.
Remélem lesz belőle warez verzió is. Bár feltett szándékom, hogy megveszem eredetiben, de az majd csak valamikor a nyáron lesz, amikor már elfogadható áron adják. Na meg még az sem biztos, hogy Magyarországon árusítják-e. -
tigger #317 Most kész vagyok Axon!
Basszus!
Nagyon brutál!
Demoja van axon????
A képek magukért beszélnek!
De jo de jo de jo!
Aludjuk át az egy hónapot!
Mindenről értesíts plíííízz!!
-
#316 -
#315 Ott totyog a végén az elefánt is.
-
#314 -
#313 -
#312 -
#311 -
#310 No comment.... über.
-
#309 Ez pedi ott középen az amik Mausa, ha élhetek ezzel a képzavarral. Pontos nevét most hírtelen nem tudom, de böhöm nagy jószág volt az biztos és érdekes megfigyelni a dupla lánctalpát.
-
#308 Szuper grafika (Sud2 motort alapul véve persze) és a jó öreg Mause már megint romból. Hát nem édes?