2389
Sudden Strike mindörökké
-
#147 Próbálkozok a chat-el, de nem enged fel. -
tigger #146 Axon!
Nem jó az időpont!Most kaptam egy hirt mennem kell.Majd legközelebb!
Irok ugy is!
Tigger -
tigger #145 Szia axon!
Igen úgy más,hiszen ha véletlenül bezárnának a melohelyre és reggel jönne a főnök és te enyhén borostásan kidülledt szemekkel leégett géppel az ájulás határán csak annyit rebegnél el neki: győztünk--és menten összeesnél az éjszakai csata fáradalmaiban, talán megértene.
Most komolyan: Igen ugy neked rosszabb egy kicsit de majd kiprobálhatjuk ugy is hogy nem kell a tűzfaladat kikapcsolni csak a game exe-jet engeded el.
Tudunk dumálni az MMM 1.03-an kattints a chatre.
Ma ott leszek 11 20 -tol-11 40-ig tigger vagy honvéd név alatt.
Kurára otthon vagy a modokban!
Jah a v2-raketa már a sudden 2 alapban is megvolt de csak a multi modban.Nyisd meg a map editorát new missions-units-special-->>>V2.
Brutál nagyon!
Ugyanugy:Propaganda gép...stb.
Végül is a multi modban vannak olyan egységek amit a single -be be se mutatott.
Less more? -utánnanézek.
11-20 kor Chat-ha ráérsz!
Tiigger -
#144 Készül egy új mod a Resource War-hoz.
A neve
LessIsMore
jelenleg a 04-es verziónál tart. Egy japán oldalról sikerült lebányásznom.
Majd kipróbálom és élménybeszámolok. -
#143 Én csak a melóhelyemen tudok netezni. Itt 6-ig tart a meló, azután tudok a tűzfallal zsonglörködni. Hogy meddig maradhatok az pedig változó. Van amikor még 8-9 órakor is van itt valaki, de van, hogy 6 után bezárják az egész kócerájt. Akkor itt rekedek az épületben, mivel kulcsom nincs a főbejárathoz. Na abból a kakiból aztán nehéz lenne kidumálnom magam :-)
Ami még szóba jöhet az a szombat délután. Szombaton délig van munkaidő, de elég sokszor estig is vannak még itt. 12 órátol tudnánk multizni. Ezt mindig előre meg kellene beszélni, hogy mikorra időzítsünk és én akkor megérdeklődöm, hogy meddig maradhatok.
Szóval nem egyszerű már a próbálkozás sem, nem is beszélve a tűzfal problémáról. -
tigger #142 Figyelem aa topicot 20*00 kor -
tigger #141 20 00-kor ott leszek az mms 1.03-al gyere
-
tigger #140 20 -oo kor gyere
-
#139 Belenéztem a Budapest pályába.
Oroszokkal vagyunk, de itt bizony az oroszok nem annyian vannak mint az oroszok. Kevés egységet kapunk az elején. A németek megállás nélkül lőnek, úgyhogy hamar szétszedték az arcomat. Igazából nagyon meg sem tudtam őket szorongatni, minimális veszteséggel töröltek le a térképről.
A pálya szép és jól ketté osztja a térképet a duna. Van rajta 3 híd és egy sziget. Látszik, hogy aki készítette, legalább egyszer rápillantott a térképre. -
#138 V2 rakéta egyszer használatos. Kilövés után eltűnik a kilövő álvány is. -
#137 Ez a Siberium mod eszméletlenül jó.
Kipróbáltam a lovasokat.
Két féle van minden hadseregnek. Az egyik felderítő. Van távcsöve és puskával tud lőni. A másiknak nincs távcsöve, viszont a puska mellett van kézigránátja. Mivel lovon ül így nagyon gyors és ha kijelölsz neki egy célpontot, akkor először lő, aztán lovas roham és dob egy kézigránátot. Nagyon brutál tud lenni.
Érdekességek:
- V2 rakéta!!!!!!
Eddig csak mint tereptárgyak szerepeltek, de itt már használni is lehet őket. Jól meg van csinálva ahogy felszáll a rakéta és elég nagy területen pusztít, cserébe viszont nem túl pontos. Egyszer használatos, bár nem tudom, hogy a lőszeres kocsi fel tudja-e tölteni.
- Nukleáris bomba!!!
Hát igen, ilyen is volt a háborúban. Ez úgy néz ki mint egy lőszeres láda. Le lehet dobni repülőgépről. Letarolja a fél pályát.
- Propaganda repülőgép. A cél felett nekiáll szórólapot locsolni az egységekre. Gondolom a moráljukat változtatja. Az ellenségét lefele a saját egységekét felfele. Na de ez csak tipp.
Van néhány lengyel egység is. 3 tank meg vagy 2 teherautó, ha jól emlékszem.
- Vasúti ágyú.
Ebből az ágyúból 2 db volt a németeknek 280 cm-es bombákat lő ki. Olyan nagy volt a lőtávolsága, hogy ki sem tudtam próbálni, mivel (szerintem) túl kicsi volt a pálya. -
#136 Még a Sudden Strike 1. részéhez is készítettek 3 vadonat új pályát.
Fanatikusok :-) -
#135 Most szerdtem le egy pályát a Hidden Stroke-hoz.
A neve:
Sturm auf Budapest
Bizony, bizony, ez hazai vonatkozású. Alíg várom, hogy kipróbáljam. -
#134 Ma is multiztok?
Mert ma esteleg megpróbálhatnánk egy kapcsolatot felépíteni. 6-ig melózom, ezután viszont kikapcsolhatom a munkahelyi tűzfalat és próbálkozhatunk.
6 körül figyelem ezt a topicot, hogy itt vagy-e és ha igen, akkor irc-n találkozunk és megbeszéljük a részleteket. -
#133 Én sem sok játékot vettem még idáig, de a sudden strike antology-t megvettem. Nem bántam meg pedig nekem is megvolt a warez verzió mind a 3 részből.
A Hidden Stroke-ot pedig a modok miatt is meg szeretném venni. Hétfőn ismét megyek a coraba és ha még meglesz az az egyetlen darab amit láttam, akkor megveszem. -
tigger #132 Jah megnéztem a képeidet megint!
Tipp:Nem kell képlopo minek---hüleség!!!!!!
Bármilyen játékban képet akarsz csinálni nyomd meg a PRINT SCREEN GOMBOT majd nyisd meg a PAINTET.Szerkesztés --->>Beillesztés és VOÁÁÁLÁÁ! Nini ott egy kép!!! Bármit "lenyul"! -
tigger #131 Hi axon és wanted!
Igen a 6.5S szebb de mindenki a 6.5-el nyomja a multiban.
De kafa valakinek hogy origi cd-ket gyüjt!Hihi-
Lepd meg magad na meg enge egy clon cd-vel! /csak vicc/
Uj hir :3 -an voltunk magyarok tegnap!
Nagyon brutál győzelmet arattunk.Igy nagyon ok-volt mert összetudtunk dolgozni és összhangban tudtuk intézni a támadásokat vagy éppen a védekezést!
Blitzkrieggel még nem nyomattam a neten.Bevallom:Azzal nem is próbáltam!
Akkor müxik majd axon ha kikapcsolod a tűzfalat mert sajna az felfogja a joint!
Wanteed!
Sudden 2.2-es patchet dobd fel .És utánna az rwm-6.5-öt.Fontos hogy a sudden 2 mappába rakd! Csak azután crackeld /ha kell/ a sima sudden 2-öt.
Ha felraktad és minden ok megjelenik az asztalodon az MMS.1.03 ikon./ / Multi Mod switcher/ Elinditod! A tűzfalon engedd el a multi exe-ét.
Aztán megnyitod a mutiplayer részt és már látod is hogy kik és miota játszanak.Felirod az IP-t. Most a MMs.103-an belül a launch gamre kattintol.Elindul a játék./Ekkor a tűzfalad legyen már kikapsolva/
Bent vagy: Multiplayer klikk-join klikk-/internet-lanon legyen/-kéri az ip-t:beirod.Megint join! És ott vagy! Megvárod mig betölt mikor midenki ready.--->>FIGHT! Ennyi!!
Ugyanigy crealhatsz is:
MMS.1.03 Multiplayer klikk kidobja az ip-ket.
Alul látod:IP-USERNAME-MAP-COMENT-PLAYERS:Beállitod ahhogy akarod és klikk a HOST-ra! /Tűzfal klikk előtt ki/El is indul a játék.Multiplayer-kreat-Map-kreat-és ott vagy várj egy kicsit és jönni fognak!Közben természetesen a te ip-d már megjelenik az MMs-en és igy látják a többiek. A windows gombal minimaliáld a játékot és meg is nézheted! Eddig akárhányszor joinoztam délután mindig jöttek!
Röviden ennyi!
A legfontosabb hogy a 2.2 sudden patchet rakd fel mielőtt telepited az RWM-et!
LOS-LOS-LOS!!!!
Délután 17 -től éjfélig midig buli van!
Gyertek!
Tigger -
wanteed #130 hali!
ha tudod, pls ide írd!
thx -
#129 Az RWM 6.5 mod remek lett. Kétféle üzemmódban is lehet indítani a multimod switcherrel. Az egyik a sima (RWM 6.5), a másik pedig a textúrázott verzió (RWM 6.5 S). Ez utóbbit érdemes használni, mivel néhány német tank hihetetlenül gyönyörű festést kap benne. -
#128 El birom képzelni milyen lehetett :-)
Én eddig a Blitzkrieg-el multiztam neten keresztül. Elég sokat. Azok a csaták sem voltak semmik. Ott is voltunk többen egy csapatban.
A közös multit majd megbeszéljük. Egy irc csatornán majd felveszzük a kapcsolatot és próbálkozunk.
A Hidden Stroke-val kapcsolatban jó hír, hogy ma láttam a Cora-ban. Önmagában árulják nem pedig a sud2-vel közösben. 3 rugó az ára. Valószínűleg meglepem vele magam mikulásra. -
tigger #127 Szia Axon!
Nagy hírem van! Tegnap először sikerült a neten multtiznom!
Kuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaa nagy!!!! Ba....ott király!
Képzeld el tegnap felraktam a Rwm 6.5-öt és sikerült!
Először egy lengyellel játszottam!Mondanom sem kell:Győztem!
Aztán TIZEN együtt!!!! 2 5-ös csapatban!Ááááá az kész!!!Őrülten kafa volt!
Olyan transzban voltam hogy nem láttam nem hallottam!!
De hiányzott a magyar társ! Jó lenne ha tudnál majd jönni!
Ird meg hogy mikor akarsz és én tigger néven kreálok az MMS 1.03-al!
Ok?
Ezt ne hagyd ki!
Németek voltak ruszkik meg amcsik a csapatban!
Hihetetlen!
Baráti üdv:tigger
Jah a patch-el kapcsolatban igazad lehet.Majd valahogy megprobálom megoldani -
#126 Nos akkor nem biztos, hogy teljes értékű a patch-elt játékod. Álltalában az új patch-ek, megváltoztatják az eredeti indító exe file-t is. Te pedig visszatöltöd az 1.00-ás exe file crack-jét. Be kellene szerezni az 1.04-es exe file crack-jét, csak akkor lesz teljes értékű a patch. -
tigger #125 Szia Axon!
Csak gyorsan mert rohanok!
Nincs meg a hidden stroke eredetiben de felmegy a patch ha rögtön a telepités után felrakod és csak aztán crackeled meg!
Nekem igy kafa...de ha gondolod csinálhatok egy clon cd-t és feldobom valahova!
Nah most böngészem az álltalad adott linket!
Forever sudden!
Tigger -
#124 Önmagában nincsenek új egységek.
Az új egységeket a modok tartalmaznak.
A Resource War-hoz még csak 1 modot készítettek. A Long Range modot, amit a www.leonardslair.com oldaláról tölthetsz le.
Ha ezt felinstallálod, akkor már az eredeti Resource War küldetésekben is átírja az egységeket. Sokkal kidolgozottabb páncélosok, sokkal valósághűbb paraméterekkel. Több új egységet is tartalmaz a mod, amit az eredeti RW nem. -
#123 uj egységeket hova kell betenni a rescues warhoz? -
#122 Említetted, hogy feltetted a Hidden Stroke 1.04 patch-et. Akkor neked megvan eredetiben a HS? Mert akkor esetleg csinálhatnál nekem belőle egy Clone CD-s másolatot. -
#121 Ajaj...
Sajnos ez a mod is kéri az eredeti HS kiegészítő cd-t.
Kitolás, hogy Magyarországon nem lehet megvenni magában ezt a cd-t, csak a sud 2-vel együtt. -
#120 A HS 2 modját elég nehéz beszerezni. Általában a megadott linkeken nem szerepelnek. Én leszedtem az UCM legújabb 2.1-es modját. Szépen feltelepült, de sajnos indításkor kéri az eredeti Hidden Stroke cd-t. Így nem is tudtam kipróbálni.
A másik modot még csak most a héten sikerült letöltenem. Mindjárt ki is próbálom. -
#119 Indítsd el a telepítőt és majd az kérdezi, hogy hol van a telepített Sudden Strike Resource War. Add meg neki (pl. c:\Program Files\Sudden Strike - Resource War). Ennyi. Szépen feltelepül.
Ezután töltsd le a Long Range oldaláról az .exe-s file mellett levő multi mod switcher-t. Ezt is csomagold ki a fentebb megadott alkönyvtárba. Indítsd el a moltimodswitcher.exe filet és itt menüből kiválaszthatod melyik mod induljon el.
LRG: ezzel indul a feltelepített Long Range Mod
CDV: ezzel tudom az eredi mod nélküli játékot indítani. -
#118 Na itt egy jó kis oldal:
klikk
Itt megtalálod a Siberium mod-ot. Na meg még néhány másikat is.
A Siberium mod-hoz vannak pályák is, méghozzá szépszámmal. 16 db single, ami igen magas szám egy új modnál, és 3 db multi.
Itt szépen csoprtba szedve vannak a modok. Van 3 db a Sud1-hez, 6 db sud 2-höz, plusz megemlítenek még hármat (TOW, hellfire, FRMR). Van 1 mod a RW-hoz, és van 2 db mod a Hidden Stroke-hoz. Ez azért is érdekes mert az APRM Hidden Stroke-t nem tartják modnak (szerintem pedig az) hanem önálló programnak amihez modok készülnek. -
#117 A mod-ok kutatása már régóta a hobbim.
Szeretnék egy kis weblapot is összehozni, ahol felsorolom az összest és megjelölöm honnan lehet leszedni.
Na meg pályákat felrakni a legritkább modokhoz.
Vannak olyan modok, amihez összesen 2-3 pálya készült. Igazi kuriózumok.
Van olyan mod is (pl. FRMR) amit ki sem próbáltam még. Ez egy orosz mod és a mai napig aktívan fejlesztik. Saját weboldallal, gigantikus forgalmú fórummal és rengeteg saját pályával, amit a felhasználók maguk szerkesztenek és folyamatosan töltenek felfele.
Gondolhatod, hogy vértizzadtam amíg a ciril betűk dzsungelében megpróbáltam eligazodni. Egy idő után a modot sikerült letöltenem, de pályát nem. Azt hittem nincs is, de aztán valahogy rábukkantam a lelőhelyére és leszedtem vagy 40 single pályát, meg volt ott még egy tonna multi is. -
#116 A legjobbat majdnem kifelejtettm
Maus:
A világ legnagyobb és legkülönlegesebb tankja. -
#115 Nagyon jó a kép és jók a "járművek". Különösen a baloldali.
Hol készült? Te vagy a képen?
Én ide (Kubinka) szeretnék egyszer eljutni.
És megnézném:
ezt
Na meg
ezt
-
#114 A cold War Conflict tört verziója nekem is megvan. Inkább csak szeretném a teljes sorozatot eredetiben a polcomon tudni.
Nekem is a 2vh a kedvenc témaköröm. A CWC csak egyfajta érdekesség számomra, ami a Sud motorját használja.
A Siberium mod-ot már hirtelen nem is tudom honnan töltöttem le, de gyorsan megkeresem. -
tigger #113 hi-hi-de jó lenne.. -
tigger #112 jah a ház előtti parkolomban vagy egy két járgány!Kis városi autok..de tetszenek! -
tigger #111 Szia axon!
Sajnos nekem sem eredetiben van meg a cold war..de ha gondolod vagy ha neked nincs meg akkor felrakhatom a kedvedért valahova ahonnan lehozhatod!Csak szolj! A cold war...hát jó is meg kicsit más...én a 2wh-s tankok eszközök és miliő megszállotja vagyok.Tudod izrael korea...nem az én világom de különleeges! A koenigtiger füstje bizony megcsapott..jah meg a ferdinánd ereje...áááá.
Gulf war? ma hozom le a demoját és kipróbálom!
Amugy tetszik a cold war csak én annyira leragadtam a hidden stroknál hogy nem birom abbahagyni!
Axon ! "Beszartam" az új modon amit prezentáltál.És még mindig és mindig és mindig van új a nap alatt! Honnan lehet lehozni?
Tevésrohamot akarok intézni a a kv-tankok ellen! Nagyon nagy!
A hidden stroke 2-őt úgy várom mint a megváltót!
1.04-re tuningoltam fel!
Most 2 napig LAN-on nyomtuk a haverral! 4-5 órás csatákat nyomunk a végső kimerülésig!
Valahogy összehozunk egy multit mert annál frankóbb nincs!
Látom a modokban nagyon ott vagy!Örülök is neki mert én még csak most kezdtem el komolyabban "modozni"!
-
tigger #110 a long range mod telepiti önmagát. csak a multi mod switcherjét kell bemásolni a sudden strike resource war mappájába.
Igen a resources wart smswebről lehozhatod.végül is 200 ft-ot megér.
A www.wandoo.try.hu-ról.
Ha tényleg érdekel segitek mert ez a játék ez kua jó.megvan a maga varázsa. A panzer a soldiers:heroes of world war 2,-nek is meg van a maga varázsa de a suddenben annyi egységet irányíthatsz hogy elképesztő és nagyon nagyon realisztikus! Multiban játszani az meg maga a csúcs!
Sudden strike forever!
Tigger -
Garrett10 #109 és ezeket a fájlokat hova kell bemásolni mondjuk a modokat meg a pályákat na meg az egyégeket!
-
Garrett10 #108 ez fizetős?