2389
Sudden Strike mindörökké
-
#227 Hidden Stroke megjelenésről csak annyit lehet tudni, hogy Németországban és az USA/UK -ban 2005-ben jelenik meg. Hát ez nem sok, de legalább már jelezve van az évszám, mivel eddig az sem volt. Mindenesetre a cd-tok borítója már kész van
-
#226 A Hidden Stroke-hoz készült Second World War Part.II mod újdonságait átnézve érdekes adatokat láttam.
Először is van benne Panzer I F. Ez számomra azért is fúrcsa, mivel tudtommal csak A és B változata készült.
Emi viszont igazi kurriózum, hogy szerepel benne a Panther 2-es harckocsi. Ennek csak a tervei készültek el, tudtommal még prototípus sem. -
#225 Új hír: Megjelent a Multi Mod Switcher 1.05-ös verziója. Két verziója van. A Sudden Strike 2-höz és a Resource War-hoz is készítettek. -
#224 Sajnos nem a gépen múlik. Természetesen otthon is van gépem, méghozzá gondosan ügyelve rá, hogy a legújabb csili-vili csodák is gond nélkül fussanak rajta. Egyszóval folyamatosanfejlesztem.
A probléma az internettel van. Az, hogy nincs. Nincs otthon netem és nem is igen lesz. Sőt, egy jó darabig biztos, hogy nem lesz.
Marad a munkahelyi netezés. -
tigger #223 hi Sudden őrült barátaim!
Axon te mindig meglepsz valami ujjal!
Ez szeretem benned!
Nem is nézem mikor jelenik meg a sudden 3 hiszen itt ugy is mondod majd!Hála az égnek!
Wanted-Látom nem vagy....
Axon vegyél már egy gépet pls...ne kelljen a munkahelyi gépen xarakodni!-->Bárcsak ilyen egyszerü lenne-mi? Csak poen volt!
Wantedot már megcsapta a harc szele engem meg a csajom csapott meg egy fakanállal hogy minden este FIGHT!...
Axont meg a főnök fogja megcsapni ha kikapcsolja a tüzfalat! D;D
Én felveszem a rohamsisakot is multizás közben és beleélem magam...DD
Nah megyek mert még meghalok itt a sját favicceimen.
Jok legyetek.By.
Tiggerhonved / a katonaszökevény / -
#222 Még néhány kép:
-
#221 Monjuk lehet, hogy ez egy mod lesz a Cold War Conflict-hoz. -
#220 Itt egy kép:
-
#219 Készül egy új mod a Sudden Strike 2-höz.
A neve Global Force. Ez is a hidegháborúba vezet bennünket.
Nem tudom, hogy csak mod lesz, vagy pedig önálló formában is megjelenik mint a Cold War Conflict. Egyelőre modként beszélnek róla. -
wanteed #218 Dír Honvéd!
Eddig vártalak! :(
Next time nem tom mikor lex, us szervízbe megy a gép, majd idde üzenek!
uff -
#217 Jól tetted.
Már csak a Hidden Stroke miatt is megéri, mivel azt már elég nehéz beszerezni. Így pedig használhatod a Hidden-hez készült modokat is. -
#216 Nekem nem hagyományos tűzfalam van, akkor nem is lenne gond.
Szuperspéci munkahelyi tűzfal van, ami teljesen más elven működik mint a hagyományos tűzfalak, így nem lehet ilyen egyszerűen átverni.
Más...
File-t darabolni legegyszerűbben a winrar-al tudsz. Egyszerűen úgy tömörítsd a winrar-al az egész cd-t, hogy beállítod a darabolás méretét. Érdemes a 15 megás darabolást kiválasztani, aztán ha wanted letöltötte a 70 mb-nyi anyagot, akkor feltolsz újabb 70 megát. 3-4 adagnál úgysem lesz több. -
wanteed #215 Hali megint.
Megvettem a sudden2 gold-t
Hiddennel árulták 4rugóért.
Este csináljunk party-t!!! -
tigger #214 Hay nektek!
Wanted nem jo mert az a kuuua freeweb em engedi nyomatni a cuccot csak 70 mb-ig.Fuck!
Darabolni meg nem tudok!
Egész vasárnap az ba..tattam!
Msnen nem voltál pedig vártalak!
Feltöltéskor ki kellett kapcsolnom mert nem ment a feltöltés!
Ki tud egy olyan tárhelyet ahol nincs file méret limit!
Ok!
A képeket már tudni fogom!
Remélem sikerűl megvenned-mert akkor aztán---Hajrá!!!!
Ax-gxere te is!!!
Uj hir: Nem kell kikapcsolni a tuzfalat csak engedd el a multiswitchert és joinkor a többit!
Wanteddal már multiztunk LRM-en!-Kua jo volt az is!
Ügyes amugy nagyon!
Na by!
Este Msn-en dekkolok!
-
wanteed #213 hali mesterek!
Tigger Úr!
Ma kiderül van-e még sudden 2.
Ha igen, akkor még az éjjel nyomathatunk egy rwm-t!
Messengeren leszek!
Tisztelettel!
W -
#212 Képeket én sem látom.
Ha be akarsz szúrni egy képet, akkor szükséged van a teljes elérési útra. pl. (http://iaro.srv.hu/kep/rwm65_1.jpg). Mint láthatod a végén mindig a kép neve van, ami az esetek 99 %-ban .jpg -re végződik.
Ha megvan ez a cím, akkor "ez" az ablak alatt (ez amibe éppen én is írok) van négy kis link (szmájlik, makrók, url, kép). Ezek közzül nyomd meg a kép gombot és a megjelenő kis ablakba másold be a címet. pl.( http://iaro.srv.hu/kep/rwm65_1.jpg). Figyelj rá, hogy a http:// csak egyszer szerepeljen.
Ezután már megjelenik majd itt a kép. -
wanteed #211 amúgy én nem látom a sudden 3 képeket... :( -
wanteed #210 hali!
Tigger honvéd! :D
ugye jöxx ma éjjel lrm!
gyere messengerre majd előtte!
F. -
tigger #209 -
tigger #208 Ax és Wanted!
Benyomok ide néhány sudden 3 képet.
Kua nagyok!
Alig várom hogy megjelenjen! -
#207 Igen a HS-t hozta a télapó :-)
Nem használok msn-t. Még a windózból is kigyomláltam a beépített msn-t. Max. IRC-zni szoktam. Ha van valami ötleted akkor írj ide, vagy priviben is írhatsz. Szívesen feltöltöm valahova a HS-ot, ha van tárhely. -
wanteed #206 para van megvan a team speak2, de error getting list
az üzenet -
wanteed #205 hali!
tigger!
ha tudod, töltsd le, pár perc alatt megvan a messenger. msn-t válaszd!
ha leszel, vegyél fel partnernek:
[email protected] -
tigger #204 szia Axon!
Nekem se jelennek meg a képek tényleg.Nem baj majd felteszem.
ÚÚÚÚ a hidden nagyon jo lenne ha megtennéd nagyon megköszönnném.
Szolj axon msn-en:Cimem: [email protected]
Wanted!!-->>neked is!
És megdumáljuk mert van egy tippem hogy kellene!
Csak meglepted magad mikulásra...kis huncut..
-
#203 Nekem nem jelennek meg a képek.
A sud2-m eredeti és szívesen csinálok róla egy másolatot bár szerintem felesleges, mivel nincs védelem a cd-n, így egyenértékű a warezes verzióval. Ami miatt esetleg mégis megéri, az az, hogy én a most megjelent sudden striuke antology-t vettem meg amiben benne van a sud1, sud forever, sud2. Viszont ezeknek már a végső verziói. tehát például a sud2-t feltelepítve már rögtön a 2.2-es verziót teszi fel, nem pedig a 2.0-ást amit még patchelni kell.
Az SWW2 mod nem fog működni az eredeti Hidden Stroke lemez nélkül. Ezen már sajnos van védelem, nem úgy mint a sud2 cd-n. Én pont a héten vettem meg a Cora-ban. Mondanom sem kell, hogy már sehol nem lehet kapni, semmilyen kiadónál. A Coraban véletlenül marad 2 db. Ebből hoztam el az egyiket. Ebből tudok készíteni clone cd-s másolatot ha érdekel. Csak nem tudom sehova feltölteni.
Talán regisztrálnod kellene egy email-t valamelyik szolgáltatónál amelyik 100 mega tárhelyet biztosít (talán a hotmail, de nem biztos) akkor szépen elküldeném neked néhány részletben.
-
tigger #202 -
tigger #201 -
tigger #200 egy kis nyalánkság!
pz5 panther d
-
tigger #199 Az SWW2"-modot nem engedi-->wrong disk inserted.
A francba!
Pedig azok az álcahálos tankok...mikor nem indul a cd, jaj a szívem majdnem megszakad....../ -
tigger #198 Már megint én!
Ax-ha orig cd a sudd 2-akkor feldobnád valahova?Nekem is kellene mert nekem is war..zos van csak!
Mailem :[email protected]
Ha megtennéd persze./ De nem muszály/
thx -
tigger #197 Ax-királyak a képek!!!
Köszi megtaláltam a magyar tankokat!
Kár hogy az rwm-be nincsennek ott!
Nem tudod hogy a suddn 3 mikor jelenik meg?
Tudod a NEXT-el való screenshotuk?
Már várom de ahogy elnézem sokkal másabb lesz!
Remélem a gyökerei megmaradnak! -
tigger #196 Ja:msn-em nincs mert nem használom de csinálok ha kell!
Rakd fel a ts2-öt az jobb./TEAM SPEAK2/Google-ban keress rá.Az kafább valamint ott látod hogy kik suddenoznak. -
tigger #195 Wanteed!
Holnap irok és hétvégén partyzunk egy hatalmasat!ok?
Fight! -
wanteed #194 tigger!
ha van msn-d: emil címem:
[email protected]
így könnyebb egyeztetni multizáshoz -
#193 Az RWM 6.5 az egyik leglátványosabbra sikerült mod. Ebben szerepelnek az álcázófestékkel ellátott tankok, amik hihetetlenül jól néznek ki.
-
#192 Jól mondta tigger. Az RWM 6.5-höz kell az eredeti Sudden Strike 2. Nekem megvan, de nem tudom hogyan tudnám elküldeni neked. Ha van valami ötlet akkor szivesen feltöltöm valahova, ahonnan lehúzhatod. -
#191 Érdekes, hogy a Maus mellett a királytigrisek, milyen kis szobacirkálók lettek. -
#190 A Karl mozsár képe kimaradt:
-
#189 A magyar tankok az ssn mod 2 (ssn2) -ben vannak. Turán harckocsi, Zrínyi rohamlöveg, Csaba páncélautó és ha jól emlékszem Nimród páncélvadász (ez utóbbi a 105 mm-es ágyújával igen hatékony. A moddal feltelepül vagy 6 single pálya és ebből az egyikben szerepelnek is a magyar tankok.
A Mus harckocsi szintén az ssnm2 modban van benne és a Karl 600mm-es mozsár is:
http://www.tankmuseum.ru/images/pav6-14.jpg
Itt a Maus:
Magyar páncélosok, bár elég sötét a kép:
A Zrínyi rohamlöveg van kijelölve, de mellette ott van a turán harckocsi is, bár elég nehezen kivehető. -
tigger #188 Menj vissza vanteed és várj mert látlak!
Megyek csak várj!