2389
Sudden Strike mindörökké
-
Egy remek hír!
Megjelent az RWM 6.6-os mod. Mérete kb. 310 mega. Éppen most töltöm és roppant kíváncsi vagyok rá. Ezt a modot főleg multira hegyezték ki, de remélhetőleg a rajongó tábor meglep minket 1-2 single pályával is, márcsak a kipróbálás végett is. -
kalel #546 Csá wanted ha hamarosan visszatérek a játékhoz felveszlek msnben talán téged is sikerül úgy megtaníttani mint a másik srácot aki veled egy időben kezdett, bár ő kitartóbb volt annyira hogy pályát is szerkesztett ami nagy siker lett és ami nem elhanyagolható egész jó megtanult játszani.
Ha tényleg játszani akarsz majd vele rendesen akkor szívesen látunk, de ahhoz az kell hogy te is akarj játszani ez pedig heti legalább 3-4 meccs esetleg 6.
hamarosan találkozunk szerintem msnen amint lessz majd időm és energiám újra játszani vele addig gyakorolj sokat.
Arra a kérdésedre, hogy van e ts szerver a válasz igen és ha majd jössz kapsz címet és kódot.
Csao. -
wanteed #545 kalel!
Ha dobsz egy mailt, vagy rámzörögx MSN-n megyek játszani szívesen!
Ha másnak nem is, golyófogónak biztos jó vok addig, amíg belejövök!
mail;MSN:[email protected]
-
De jó is lenne...
Talán még Creutzfeldtel-el is jobb lett volna a harcmezőn tisztázni a nézeteltéréseket :-)
Már többször leírtam a topicban, hogy munkahelyről netezek és az itteni tűzfal nem engedi a multis játékokat.... sajnos. Otthon pedig nincs internetem .... sajnos.
Nekem marad a single játék, de a remek pályák és mégremekebb modok kárpótolnak a multis élmény hiányáért.
-
kalel #543 Hello Axon érdekelne hogy mi a nick neved (gondolom nem axon az is) ha játszol esetleg RWM-mel 6.5 ben, vagyunk páran magyarok és elég ütőképes is a csapat ha mindenki van. Esetleg te is jöhetnél ha van kedved és megmutathatnád, hogy mit tudsz. Creutzfeldtel már játszottam párszor, wanteedel csak 2*, de minél több a magyar annál jobb a játék. Épp ezért bátorítanálak téged és a többi vállalkozó szellemü RTS rajongót próbálja ki, és legalább 3 játékot játszon végig mielött dönt.
-
A Suddenstrike 1 részéhez készült az RWM 5-ös mod. Az RWM 6-os mod már a sud 2-höz készült és abból valóban a 6.5-ös az utolsó, de már gőzerővel készítik a 6.6-os verziót. Alant meg is találod a képeket a 6.6-os verzióból. -
wanteed #541 szoktatok lenni vhol team speakon? Feljönnék én is néha, kiéheztem egy jó game-re. -
wanteed #540 RWM-ből nem 6.5 van? mi az 5ös mod? -
Látom azóta sikerült megtalálnod az induláshoz mindent.
Ha valami konkrét dolog mégis kellene, akkor csak szólj.
Én most nem is tudom hirtelen minél is ragadjak le.
Nagyon jó a Hidden Stroke 2. Remek az új LRM 5-ös moddal hajtott Resource War, de még mindig a legjobban a Sudden Strike Forever-t szeretem tolni az RWM 5-ös moddal. Szóval dömping rendesen :-) -
Remek kis gépet kaptál! -
wanteed #537 nah azóta megtaláltam mindent, uh ma éjjel visszatérek a harctérre :D -
wanteed #536 Halics. Mivel új gépet kaptam (AMD Athlon64 3200+, ASUS A8N-E, Inno3DGe6600GT, 2*512mb Kingmax Hardcore 500MHz, Zalman coolers, Chieftech ház :D) kéne megint minden a SS-hoz. Ha erre járx, és bepötyögnéd,h merre van verzió frissítés, MMS, meg RWM mod azt mekköxönném!
Üdv: Feri -
Szia wanteed!
Rég jártál erre. Szoktad még tolni a multi csatákat? Esetleg kipróbálsz egy-egy új modot vagy új pályát? Bár időm általában kevés, én azért próbálok minden új modot kipróbálni. Nosztalgiázásból elkezdtem a Sudden Strike Forever német kampányát az RWM 5-ös mod-al. Hihetetlen élmény! :-)
Emellett, bár nem sud-os téma, de a hetekben elkészült két remek játékhoz a működő crack. A Soldiers Heroes WWII és a D-Day-hez is. Mind a kettő megvolt, ráadásul a D-Day magyar nyelvű verzióban, de olyan kábel lehúzgálós verzióban, azt meg nem szerettem. A D-Day-al elég jól elszórakozom, már néhány pályát megcsináltam. Egész jó.
A kötekedőkröl meg csak annyit, hogy annyira szánalmasak voltak, hogy csak mosolyogni tudtam rajtuk. Az pedig már csak az én "rossz" szokásomhoz tartozik, hogy perverz módon még mindig vonz a "virtuális pofozkodás". Egy időben - elég rég volt már - élvezettel jártam különféle politikai fórumok dühöngőjébe, ahol jól ki lehettet adni magunkból a fáradt gőzt. Ott mondhatni "minden" megengedett volt. A politika már régóta nem érdekel, de azok az órákon/napokon/heteken át tartó késhegyre menő viták még mindig elevenen élnek bennem. Nos az ottani "szörös tökű" profikhoz képest az alábbiak csak egércincogásnak tüntek.
A jogi tanácsadást pedig köszönöm, alkalomadtán élek vele. -
wanteed #534 Sziasztok!
Nagyon rég jártm errefelé, de most benéztem, felidézni a régi szép időket. Sajnálattallátom, a másik portálról jött arcok szájtépését. Történetesen én jogásznak tanulok... Vicces, Axon ne aggódj, nincs az az ügyvéd aki ezt az ügyet elvállalná, történetesen, mert nem anyagi javaid gyarapítására használtad a képeket. Mindenesetre megérné egy olyan vezércsel,h írsz egy kommentet, ezzel a szöveggel:
"A továbbiakban a csillaggal (*) jelzett képek az XY társaság oldaláról származnak.
Ezek után csak oda kell bigyesztened a *-t a képekhez.
És ezzel megszabadítod magad a kötekedő emberkéktől.
Üdv további jó tűzerőt.:D
Want -
Menetoszlop a faluvégén. -
Maximális hent, semmi finomkodás, null tolerancia :-) -
Előástam az RCM -hez két darab képet: -
Megjelent egy új mod a Resource War -hoz. A neve Real Combat Mod 1 -
A Siberium mod-ot letölthetitek a weboldaláról:
http://www.siberium.net/index.php?page=news&lang=en -
-
Két kép a Siberium modból:
-
Evezzünk kellemesebb vizekre:
Remek hír, hogy megjelent a Siberium Mod 1.5-ös verziója.
Ez még a Sudden Strike 2-höz készült mod. Tudjátok ez az a mod, ahol hős tevés lovasokkal is rohamozhatunk a sivatagban, keményen pisztolyozva az ellenséget, miközben kézigránát esőt zúdítunk az ellenfél tankjaira. -
Látom máris pöccen az agyad, vagy a helye... :-)
"Széttapostam volna a pofádat"
Nézd csak a kis kulturlényt, máris kilóg a kapanyél a szájából! :-)
Aztán micsinálsz, lefejeled a monitort? Esetleg le is köpöd? Izomagyúka?! Ez itt a virtuális tér vagy ha neked jobban tetszik a virtuális aréna, itt bizony a pofonok (vagy a pofaszéttaposások) is virtuálisan folynak. Egyelőre bőven te álsz vesztésre.
Pistikének a csúnya bácsik megnézték a képecskéit! Jújj! Csúnya bácsik! Szaladj vissza a mamihoz és kérj még egy kis kocka cukrot... te kis pofaszéttaposó ;-) -
Creutzfeldt #524 Nem azzal van bajom, hogy terjeszted a dolgokat, hanem ahogy csináltad az az inkorrekt dolog.
Nézd eddig én próbáltam kultúrált hangot megütni...csak szólok, hogy szemtől szemben egy ilyen megnyilvánulásért már széttapostam volna a pofádat. Vegyél vissza kicsit az arcodból. Senki sem támadt neked, csak szóltunk, hogy viselkedj korrekt módon. Ha képtelen vagy ezt megérteni, akkor az a te szellemi színvonaladat minősíti. -
Arról sokat lehetne vitatkozni ki nem érti a lényeget.
Az aki szeretné, hogy minél több emberben életben tartsa a sudden strike játék nyújtotta érzést, vagy az a hülyegyerek, aki hisztizik ha más is szeretne játszani a kisautójával.
Ha pedig nem tetszik amit itt látsz akkor nem kell ide jönnöd, menj vissza a wargamer oldalára és ott hisztizz a piszok tolvajokról, akik ellopják mások képeit... -
Creutzfeldt #522 mármint, hogy PzIV az áldozat... -
Creutzfeldt #521 A komolyabb Sudden Strike játékosok esténként vállvetve harcolnak és nem egymással vitatkoznak...
"Szép jelenet, amit a repülő 2 rakétával kilövi a Panzer IV-es tankot" ez honnan látszik a képről? :D
Amugy meg részemről befejeztem, a lényeget úgysem érted, amint látom. -
Tudod mit! Jelents fel ;-)
Régóta követem már a wargamer portált, még abból az időből amikor szimplán a sudden strike-al foglalkoztak. Nem szabad többet feltételezni arról mint ami. Max 10-20 ember látogatja az oldalt semmi több, még ha most elérte az 5000 látogatót akkor is.
El kell, hogy szomorítsalak, de még anno mikor gondban volt az oldal látogatottsága, akkor megigértem a készítőknek, hogy azokba az internetszobákba ahová karbantartani járok, beteszem az oldalt nyitóoldalnak, hogy ezzel is segítsem az oldal életben maradását. Na most akkor gondolhatod, hogy egy forgalmas emagyarország ponton, hányszor is indítják el a böngészőt (és így letöltve a nyitóoldalt) és hány gépen is teszik ezt. Én is örültem az 5 ezres számnak, de attól ez még mindig az a max 10-20 ember érdeklődése.
Mint említettem továbbra sem fogok semmilyen megjelölést tenni egyetlen kép alá sem mivel ritkán írok a topicba mivel ritkán történik valami érdemleges. Először is ez egy fórum, ahol nagy néha benéz egy-egy emberke és a képek láttán hátha kedvet kap, ebből kifolyólag roppant szánalmas lenne, ha még hivatalos forrásmegjelölés is lenne a képek alatt. Másodszor bunkón kértétek. Harmadszor pedig szarok a szerzői jogaitokra és nagyon szeretném látni, mikor tudod bebizonyítani egy jpg file-ról, hogy a te tulajdonod, az állítólagos fantom jogászotoktól pedig majdnem befostam, na természetesen a röhögéstől. Utoljára az óvodában volt divat a többieket rémíszgetni a nemlétező karatés bátyóval.
Harmadszor pedig roppant szánalmas amikor az a néhány sudden strike rajongó, aki maradt még ebben az országban egymással vitatkozik...
Ha nem tetszik zárassátok be a topicot. Sírni nem fogok utána, legfeljebb azt a néhány srácot sajnálom, aki néha-néha benézett ide, hogy lássa nincs egyedül.
Aztán visszamehettek a kis szemétdombotokra és nagyhangon kukorékolhattok mennyire is fasza nektek a saját képeitek között, amit csak ti nézegettek. -
Ó, azért van még szemem és látom mi van a képen ezért nem túl megeröltető egy-egy kommentet hozzáfűzni.
Egyébként számomra meg az szánalmas, aki kötekedni jár egy sudden strike fórumba, akkor amikor már majdnem teljesen kihaltak azok akik játszanak ezzel a remek játékkal, de így van a maradék csak had ölje egymást, szép régi pártus szokás... -
WinG #518 Nos, el kell, hogy keserítselek, de a wargameren lévő képanyagok NEM tartoznak a "free" kategóriába, ugyanis fel van tüntetve, hogy azok a képek a Hungarian Wargamer Portal tulajdonát képezik. A HWP-nek nem csak domain-je van, hanem szerzői jogai is (sajnos ehhez nem értek, de jogász barátunk "elintézte"), így a továbbiakban javaslom az önfeledt kikopizgatások mellőzését (mivel már többször is megtetted), vagy kérésünknek eleget téve jelöld a forrást.
köszi,
wing
HWP-team -
Creutzfeldt #517 Az elvről van szó! De úgylátom fingod sincs róla, mit jelent. Azt meg főleg szánalmasnak tartom, hogy képek alapján kommenteket írsz egy olyan csatáról, amiben nem vettél részt(RWM 6.6). -
A kötekedésért felesleges ide írogatnod.
Egyébként pedig az alább felsoroltak free modok és az abból készült képek is "free" kategóriába tartoznak, így még véletlenül sem fogok megjelölést tenni honnan származnak. Ha jól megfigyelted egyetlen képnél sem írtam oda, hogy én készítettem őket. -
Creutzfeldt #515 http://www.wargamer.hu/
Szóba került, hogy fejlesztői kép vagy nem...
Az RWM 6.6 és LRM 5 screenshotokat én készítettem játék közben és jelen pillanatban szerves részét képezik a Hungarian Wargamer Portal-nak. Amennyiben a fórumban valaki beszúrja őket tegyen meg már annyit, hogy közli a forrást.
Köszönöm.
és egy kis kiegészítés: "fojamatosan ágyúzó tüzérség." egy "ly"-al jobb lenne...
Creutzfeldt- Wargamer Team
-
Képek alapján is kötelező darab minden fan-nak :-) -
-
-
Mostpedig a hummelek jól odaszólnak az ellennek:
-
Gyünyörű festésű hummelek (ilyet még nem is láttam).
Na meg ha jól látom, akkor egy önjáró légvédelmi ágyú.
-
Lerombolt épület szépen elkészített tűzefektel
-
Jöjjön néhány kép:
Téli ütközet