2389
Sudden Strike mindörökké
-
#507 Remek új hír!
Megjelent a kedvenc modom legújabb verziója a Longrange 5 (LRM5).
Minden van benne mi szem-szájnak ingere.
Hatalmas lőtávok, meseszép festésű tankok, fojamatosan ágyúzó tüzérség.
Ez is természetesen a Resource War-hoz készült.
Használatához kell a legújabb multi mod switcher is.
Letölthető a weblapjáról:
www.leonardslair.com -
#506 Öööööö, nos nem szoktam keményfejű lenni, de most nagyon annak érzem magam és legszívesebben egy amolyan szőkenős "Most miiivaaan???"-t szívesen elengednék :-)
Szóval mit is írjunk ezután a képek alá és melyek azok a nem fejlesztői képek? -
#505 +P :) -
#504 Kérném a kedves fórumozókat, hogy lehetőség szerint a nem fejlesztői képekhez írják oda a forrást, legalább ennyi. Köszönet.
HWG -
Nowotny #503 Nem a tűzfal a probléma az ki van kapcsolva. A Medal of Honorban tudok szerverhez csatlakozni, persze olyanhoz amelyik nem igényel eredeti játékot. No mind1, akkor marad az egyszemélyes küldetés...
Kéne keresni magyar klánt, akik ezt a Suddent(2, RW) nyomják... -
#502 Végre találtam infot a hamarosan megjelenő Gulf War-ról.
Megjelenés szeptember 9, azaz már csak kettőt kell aludni. megrendelhető 27 euróért.
info itt:
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0007CGXG6/qid=1126104910/sr=1-1/ref=sr_1_8_1/202-1027420-4798215
Sajnos még borító sincs. -
#501 Egy csemege a pacific War Mod-ból
-
#500 Úgy látom kicsit hosszú lett a képgalériám :-)
Mindenesetre, érdemes lesz várni erre a remek modra. -
#499 Ezt a poént nem tudtam kihagyni így a végén:
-
#498 Gyönyörű textúrájú repülőgépek. Ez szintén újdonság a modban
-
#497 -
#496 -
#495 Szép jelenet, amit a repülő 2 rakétával kilövi a Panzer IV-es tankot
-
#494 -
#493 Na ezt az arzenált törje át valaki
-
#492 ... és keményen harcolni kezd
-
#491 Egy gyanutlan JagPanther az alsó sarokban
-
#490 -
#489 Van utánpótlás szakadásig. Jól látszik, hogy multi pályáról van szó.
-
#488 "Jenkik haza!" :-)
-
#487 Szép ez a Marder, na meg érdekes a jobbalsó sarokban lévő tüzérségi ágyú
-
#486 Érkezik az utánpótlás
-
#485 "Megvédjük a magaslatot az életünk árán is!"
-
#484 -
#483 Tigris és a terepszínű párduc éppen osztják az "észt" :-)
-
#482 Egy kis tisztogatás
-
#481 -
#480 -
#479 Elképesztő a háborús atmoszféra a képeken
-
#478 -
#477 -
#476 -
#475 Éppen párducok készülnek rendet teremteni -
#474 -
#473 Csak sikerült elrontanom.
Na mégegyszer:
-
A nagy méretű képhez a részletesség miatt ragaszkodtam. Kisebbre konvertálva nagyon romlik a minőség. -
#471 Keményen készülget az RWM 6.6 mod. Úgy néz ki, hogy szeptemberben végig tesztelik, aztán kiadják. Elképesztő új hangok és harckocsi festések.
Ősszeszedtem róla egy kis képcsokrot. -
#470 Biztos nem kell szervert bérelni. Valószínűleg a tűzfal beállításokkal lesz a gond. Kapcsoljátok ki mindkét gépen a windows beépített tűzfalát vagy ha van fent más tűzfal akkor azt is. Ha így megy, akkor vissza lehet kapcsolni a tűzfalat csak engedni kell a sudden strike-nak a kommunikációt a tűzfal beállításaiban. -
Nowotny #469 Ja. Jó ha megvan.
Nos: Interneten nem működik legalábis nekem nem. Úgy csináltam föltelepítettem itthon, indításkor nem kéri a cd-t, és levittem haverhoz. Csináltam itthon egy HOST GAME-et, és megadtam havernak az IP-t, de sajnos nem látja a JOIN-nál. :(
Lehet neki is meg kéne vennie? kitudja...
De már próbáltuk nem eredeti verziós Medal of Honort, hogy csinálok HOST-ot, annál sem működött, lehet ezeknek szervert kell bérelni.... :((( -
#468 Egyébként simán megéri az árát. Tényleg nem drága és remek kis játék. Én a teljes sudden strike sorozatot (ss1, ss forever, ss 2, hidden stroke 1, hidden stroke 2, ss rw) megvettem eredetiben, pedig nem sok játékot szoktam megvenni, de ezeket feltétlenül ott szeretem tudni a polcomon. Sajnos a Cold War Conflict-ot sehol nem tudtam megvenni eredetiben, mivel nálunk nem árulták, így az csak warez verzióban van meg.