31698
-
#2898 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2897 Lehet ellesték gubától az editirozást, és lebuktak... :D -
#2896 jah, próbáltak csítelni :Ddddddasdasd -
#2895 Csíterek... -
Zséé #2894 akkor jó :) -
#2893 hát olyan 2 hete volt egy hír miszerint mégsincs üzlet és újra mérlegelik a Bayern, Newcatle, Monaco, Palermo ajánlatokat -
#2892 Agüero még sehova sem igazolt, mivel eltörölték az Atletico szabálytalan szerződését -
Zséé #2891 hát a sajtó szreint már odaigazolt, de Rosicky után már semmi sem biztos -
#2890 Bayern, Newcastle, Palermo és még nemtom ki az aki ajánlatot tett érte -
Zséé #2889 hanem? -
#2888 ja valszeg, mivel Agüero se hozzájuk meg :D -
#2887 :DDDD!!!! -
Zséé #2886 jóvétel volt Atleticósok biztos örülnek nektek -
#2885 jesssz -
#2884 ez már komoly, signed tehát aláírt az Arsenalhoz :) -
#2883 És akkor Campbellel mi van/lesz? -
Zséé #2882 Azis biztosnak tűnt, hogy Atleticóhoz igazolt. Sztem ti is úgy tudtátok, hogy már odaigazolt...
De Arsenalba jobb helye lesz mint Atleticóba -
istenem de örülnék neki ha tényleg 100%lenne :)))))) -
#2880 BBC nem szokott álhíreket kiírni -
#2879 öö ez már tuti? O: -
#2878 Fabregassal ketten jó kis kettőst fognak majd alkotni! -
#2877 Arsenal secure Rosicky transfer
Rosicky is the first summer signing at Arsenal
Arsenal have confirmed the signing of Tomas Rosicky from Borussia Dortmund for an undisclosed fee.
The Czech Republic international midfielder has arrived on a long-term contract for an undisclosed fee.
The 25-year-old said: "I'm really happy to be here at Arsenal, it is a great day for me. This is the best club in Europe and I will give everything."
He will join up with his new Gunners team-mates after the World Cup finals in Germany this summer.
He added: "The team showed their strength recently in the Champions League and have big potential with a lot of young players. I think we can be even better next season."
606 VIEW
Rosicky is a great signing, next on the shopping list is Fernando Torres
IC
606: Have your say
Gunners boss Arsene Wenger said: "We are delighted to welcome Tomas to our squad.
"He has great technique, skill on the ball and sharp passing.
"Tomas has good experience at all levels for club and country and we look forward to welcoming him to Arsenal after what will hopefully be a successful summer for him at the World Cup."
Rosicky, who has been a long-standing target of Spanish side Atletico Madrid, has scored 15 goals in 53 appearances for his country.
He cost Dortmund £18m - a Bundesliga record - when he arrived from Sparta Prague in 2001.
megvan szvsz
-
Monoton #2876 Speculation in England and Turkey is mounting that Fenerbahce are in talks with Arsenal defender Sol Campbell about a possible move to Istanbul.
Sources close to Fenerbahce's board have reported that Campbell is contemplating an offer made by the Turkish club after a meeting was held between Campbell's agent Sky Andrew and a Fenerbahce official in Germany.
Campbell endured a troublesome campaign last season, with personal problems and injuries keeping him out for much of the year.
However, the England international returned to Arsene Wenger's starting line-up towards the end of the season and scored in the UEFA Champions League final against Barcelona last week.
Fenerbahce are currently recovering from the shock of losing the Turkish Super Lig title on the final day of the season after Galatasaray capitalised on their rivals' 1-1 draw at Denizlispor.
Arsene Wenger is adamant he wants to keep the stopper, but Campbell may be interested in a fresh start abroad. -
#2875 Szvsz hülyeség lenne -
#2874 na a blikk ilyen Sun szerű lap annak soha se szabad hinni szvsz....blvár mind..majd ha Arsenal honlapján is kinn lesz akkor elhiszem -
#2873 Na most vagy a Blikk kamuzik megint vagy tényleg eladták Campbell-t mert már tényént kezelik hogy eladták?? -
#2872 az Arsenalban tényleg nem nyomja vmi jól de sztem az utolsó Stuttgartos szezonjában megmutatta,hogy kurva jó pléja -
#2871 az nso szerint már ide is igazolt -
#2870 Nem lenne rossz vétel. -
QPR #2869 Olyan esetlenül játszik, legalábbis a képernyőn keresztül (élőben még nem volt szerencsém), sok premier league meccsen is láttam, nekem kilóg a sorból (főleg mikor elkezd cselezni és belebonyolódik...)
-
#2868 első kérdésere sztem hleb igenis jó játékos,érdekes én már láttam jól játszani nem is egyszer (bl meccseken főleg) -
QPR #2867 Két kérdés:
- mit lát Hlebben Wenger? Sok Arsenal meccset néztem, de mindig kirivóan rosszul játszott...
- miért nem kellett a szerb Nikola Zigic Wengernek? A VB után mindenki kapkodni fog érte, most még feleáron elvihette volna. Klasszis játékos lesz. -
#2866 nemhiszem -
Zséé #2865 de akkor viszont Hleb mehetne el nem? -
#2864 uhh nagyon nagy vétel lenne o: -
Zséé #2863 Tomas Rosicky az Arsenalban folytathatja -
#2862 :DDDDDDDD!! -
#2861 Ezt ugye most nem komolyan mondtad....
Lehmann klasszisokkal jobb mint Király -
#2860 Ha már királyról van szó, akkor egyértelműen Illés Béla kell nektek... -
#2859 Szeritem Király jobb mint Lehmann... és nem olyan nagyképű...