12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#795 OK.A vasárnap este az jó!Természetessen a piálást én se szoktam lemondani :D -
#794 Bazzeg na és pont az ivászatot hogyom ki hogy én mekkora egy láma vagyok :DDD én most már nem is mondok semmit majd valaki adjon egy mecs idöt :D -
#793 Te, szombaton megyünk inni, nem? :Ð
Vasárnap este 7.-kor lesz warunk, ha az gyorsan lemegy, utánna tolhatnánk egyet természetesen én is benne vagyok!
Az egyik map feltétlen Stalingrad legyen pls! :-) -
#792 SZOMBAT LESZ AZ APOKALIPSZIS NAPJA SEMMI MECS SEMMI PROGRAM JIHAAAAA :D -
#791 Akkor szombat :D de ez már legyen jó. -
#790 Szerver probléma megoldva. A nagyonhülyék bennefelejtettek egy félkész pálya file-t a patchben. (Vagy kifelejtették magát a pályát belőle :) ) Mostmár megy a szerver lehet zúzni !!!!!! -
#789 Mennék én is,de 1G hiányzik hozzá :( ! -
#788 :D -
#787 Bazzeg nincs egy szabad ideje az embernek ha klánozik most látom hogy pénteken is mecsünk lesz na bazzeg :D -
#786 Hát bassza meg én nem tudok menni.:(
Na mind1 akkor most nem fogom alázni a népet.
Na majd máskor. -
#785 köszi ;) -
#784 Ott van nagy batükel hogy beta 3 és allata vannak linkek a 0.3-hoz -
#783 akkor inkább legyen pénteken,akkor biztos mindenki ráér.Nem tölti nekem a gamét:( a full gaménél melyikre kell nyomni? -
#782 Bazzeg most jutot az eszembe hogy ma lesz a Cb elleni war :( -
#781 "Lehet,hogy megse leszünk" ettöl félek :( -
#780 Az kár lenne! -
#779 Természetes,hogy jöhetsz.Lehet,hogy megse leszünk. -
#778 Ok,csak azt hittem,hogy meglesz a banda a klánok tagjaiból és nem lenne odavaló egy akármilyen klánon kívüli! -
#777 Egy barátságos war lesz Szóval mindenkit szivesen várunk nem kell belépö vagy meghivásos alapon :) -
#776 Ebbe a meccsbe én is beszállnék ha lehet vagy ha nincs meg a csapat valakiknél!Ha ilyen van plz szóljatok!THX! -
#775 Na azt hiszem ma este mégis csak lesz ma egy barátságos war :) -
#774 Ok thanks, így gondoltam én is! -
#773 THX a linkeket.
U.I.:Megegyeztünk :D -
#772 Ja, ez a szar. -
#771 PoE 0.3.2 patch
PoE 0.3 teljes
Inkább egyezünk ki abban hogy mindketten egyszer szoktuk lefragelni egymást és bocs a sok pixel kempért :D -
#770 oks de honnan lehet letölteni?:D
U.I.:De akkor együtt leszünk,nem akarlak mindig megölni,mint a BFV-ba :)
(Vagy te öltél meg mindig,már nem emlékszem :)Az biztos,hogy én Huey-al voltam,te meg MI8-al és egyszer átmentem letékázni téged :D -
#769 Akkor csapj a letöltésekre és akkor este -
#768 na hi mindenki!
Arra gondoltam,hogy egyik este kéne rendezni egy POE csatát 2 csapattal.Mondjuk össze állítunk 2 csapatot és bemegyünk ts-be és nyomunk 2 mappot mondjuk 200 ticketről és mind a 2 csapat választ egy-egy mappot.Persze nem kell komolyan venni,csak egy barátságos meccs lenne a 2 csapat között.Kb 8vs8-ra vagy esetleg 10vs10-re gondoltam.
U.I.:Még én is leszedem a 0.3-as POE-t meg a 0.3.2-est,mert nekem még nincs fönt a POE. -
#767 Bfv-->1.2-->1.21+crack-->0.3 PoE-->0.3.2 PoE -
#766 A BFV-re elég a 0.3 ast és a 0.3.2-est feltenni?
BFV 1.21-nél jár?
Gondoltam elütöm a bf2-ig az időt :) !
Remélem még tört a server! -
#765 Gondolom erre a linux patchre gondoltál drop.
Linux Patch 0.3.2 -
#764 Egyenlőre a TDC szerverén a sima BFV jön be!Ez érdekes -
#763 Mindenki küzdjön a kliensel nyugodtan, 16 óra felé már otthon leszek és megpróbálom a szervert is valahogy megbűvölni. Sajna szar a linux szerver patch. -
#762 Ez nem igaz!Hogy lehetek ennyire hülye? -
#761 Meg előtte nem árt a BFV-t is feltenni -
#760 Erre nem is gondoltam!! -
#759 ha már letöltöted a 0.3-s PoE-t és utána felteted a 0.3.2-s patchet akkor vagy kész :) -
#758 Sziasztok! Ezt(PoE Client v0.3.2) csak felteszem és kész?Semmi teendő?? -
#757 Jelenleg zűrös a szerver, mert a server patch nem a legstabilabb. Remélhetőéeg estére megjavul a dolog. -
#756 Kipróbálta már valaki hogy a szerveren játszható-e egyálltalán? Kicsit problémásan indult el reggel.