12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#835 Na lejött a cucc!
A TDC szerverére próbáltam felmenni,de kéri a cd-t :( !
Lehetséges hogy az nem tört? -
#834 jah :P -
#833 Ezt jól egyszerre mondtuk ! -
#832 PoE TS szerver ip: kovisoft2.game-server.cc:8768
Nincsen jelszó.A TS szerver csak a war kedvéért megy, azon kívül ki lesz majd kapcsolva. A szervert a KoViSoft adta (Ez itt a reklám helye! :) )
-
#831 NA FIGYELEM!!! :)
Akkor lehet szépen jelentkezni a vasárnapi poe funwarra nálam priviben!
Elkészült az ideiglenes TS szerver is. A cím: kovisoft2.game-server.cc:8768
Össze kellene jönni legalább 16-an :)
Nah számítok rátok ;) -
#830 A kódot majd mindenkivel tudatjuk a TS szerveren ;) -
#829 Én ott lezsek vasárnap 21kor, ha tudok elöbb. Talán annyit lehetne tenni, hogy poehu -ra lekódolni, hogy a külföldiek ne tudjanak akkor bemászni. -
#828 Én két 700MB feletti cumót is onnan szedtem le tegnapelőtt, nekem nem szakadt meg. A UK mirorról töltöttem mindet. Gudlákk! :) -
#827 Már elindítottam,kíváncsi leszek mire érek haza!
Azért kösz! -
#826 Azt hiszem az kill nekem sem fog nagyon menni!
Múltkor felraktam egy tesztre és azért egész más mint a dc!
Arról nem is beszélve,hogy a mappokat sem ismerem :( !
Remélem estére meglesz nekem is!
Nem ártana legalább a mappokat körbenézni :) ! -
Tgabbar #825 Ajánlom a fileplanet-et,már csak azért ,mert ha megszakadna,akkor onnan folytatja ,ha újra lövöd.Főleg a reggeli órákban ,mert akkor nem kell várakoznod a sok amerikáner miatt,akik épp ekkor fordulnak át a másik oldalukra az ágyikóban.Csak annyit kell tenned ezen az oldalon,ha nem is mewred,hogy regisztrálnod kell magad,ami ingyenes.
Ha esetleg várnod kell....nos az sem vészes,legfeljebb addig megnézel a gép mellett egy filmet,vagy lemész a boltba bevásárolni az asszonynak(na persze.....:) ).
És ez komoly,én innen szedtem. -
#824 Remélem ma este tele lesz a public server. Múltkor már sikerült ölnöm is. Nagyon megy már! :) -
#823 Hát ahogy láttom a szerverel szerintem nem lesz gond mivel ott van a TDC meg a ( BB ) poe szerverek. Ts-t szerintem meg ahogy drop is irta a war idejére hasznát vehetnénk. A jelentkezéseket meg vagy én vagy gero intéze. -
#822 nincsmit -
#821 Megnézem köszi! -
#820 Próbáld innen, nekem nem szakadt meg -
#819 PoE war-ra felajánlok TS szerveren egy szobát ha ez előremozdítja a dolgot. -
#818 Nem tudjátok feltenni egy magyar serverre a 0.3-at!
Az eddigi 3-4 mind megszakadt,a letöltésvezérlők (flashget,reget)pedig nem tudják folytatni!
Ti melyikről szedtétek le? -
#817 Kijelentés!Vigyázat április 1-e van :D -
#816 A szerverünkhöz perpill nem kell. Kiszedtük a mappackos pályákat :) -
#815 Figyi...ha ezt komolyan gondoljátok el kellene már kezdeni szervezni. :) Mert ugyebár először is el kellene dönteni hogy kinél lehessen jelentkezni sg-n, privibe. Aztán a TS szervert is ki kellene választani. Meg aztán nem ártana 2 csapatot sem osztani........nameg CSK-kat választani meg taktikát......ha ez megvan a TS-en megkapjátok a serverpasst azt lehet menni írtani ;) -
#814 700M-nál megszakadt ba.... meg ! -
#813 Én is ott leszek, és még talán pár embert tudok magammal rántani -
#812 Jaja megyünk! -
#811 Jaja! Linket majd ad Geronimo :) Vagy asszem a battlefield.hu-n is találsz. -
Tgabbar #810 Kell valami mappack-et leszednem?
-
#809 Ja akkor majd hétvégén nagy reklámakcióba kezdünk majd Zs0lt1-t megkérném hogy bf.hu-n hireze már ki hogy lesz PoE war és akkor szerintem a DC-sek is jönni fognak :) -
#808 Én jövök ha vasárnap lesz. Estére hazaérek. -
#807 De ez most sikerrel fog végződni,mert én szervezem :D
Vagy az egész egy nagy kudarc lesz és eljön a világ vége :D -
#806 Én benne lennék, de már a múltkor is volt ilyen kezdeményezés és sajna nem nagy sikerrel :( -
#805 Mondjuk legyen Vasárnap este a servereteken,ha nem gond.És akkor legaláb 20 embert össze kéne hozni vagy 16 is elég,ha 20 nem jön össze. -
Tgabbar #804 ok
-
#803 ÁÁÁÁÁÁÁÁ :)
naná......holnap olyan fél 9 felé jó :) -
Tgabbar #802 Akkor holnap?(persze csak miután army-ztam egy kicsit ) -
#801 NAVÉGRE :) -
Tgabbar #800 Jelentem elkészültem. -
#799 Ilyen meccsre már volt kezdeményezés....sajna nem lett belőle semmi....remélem most igen ;-)
De melyik szerveren is akartok játszani? :DDDD -
#798 Jaja Zs0lt1 szombaton nem érünk rá ;-) -
#797 Az lesz :P -
#796 Sok sikert a cb elleni war-hoz.