12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
haxoror #875 Krekkes PoE szerver IP-ket tudna adni vki plz? -
#874 BSZN Geronimo!
-
#873 Elsö PoE Shoucast itt. -
#872 GO!GO!GO!, JIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! :D -
#871 Jah és már tört a szerverünk..szal lehet gyülekezni ;) -
#870 Nagyon túpa -
#869 Na kijöt a PT-91 renderelt képe és ahogy tudni lehet a Szudáni hadsereg oldalán lesz. -
#868 igen,igen,igen. on nyert. rossz volt a 0.3 installer. felig felment aztan beadta ablakot hogy ennyi. en megy toltam ok-et mint allat es fel se tunt hogy a hibauzenet. kicsit gaz ez a installer ami van hozza. lehetett volna 1 kulon ablakban a hiba ilyen szep ikonnal:. ez azert feltunt volna. na mind1 a lenyeg az hogy mar megy csak most epp nem tudok jatszani vele mert megint nem leszek otthon 1 hetig... -
#867 Nem....ilyen nálam is volt....feltettem a poe 0.3-at de az hibás volt...arra tettem a 0.3.2-őt és nekem is mindent textúra fehér volt...letöltöttem a rendes 0.3-at és ment is :) -
#866 VGA driver volt ? -
#865 asszem meg van a gond. -
#864 hi. kéne kis segítség nekem. vmiért nem látszanak poe texturái és a hangok 1 része sincs meg. vietnam az megy jól de poe csak ilyen fehér dolgokkal van tele. conf: ati radeon 9600xt meg sb live. feltettem: poe 0.3 és 0.322 meg vietnam patch 1.2 és 1.21 mi lehet a gond? -
tsabi #863 hmmmm.....
az MBT az nem main battle tank?Lásd T-90MBT a poe-ban,ami nem medium szerintem
vagy ha az akkor overlordok(C&C Generals) lesznek a "nagyok" :) -
#862 MEg is lepödtem hogy Szudán lesz azt hittem anglia na mind1, legalább lesz littlebird meg MI-17 :D, huuu de várom már a kövi updatet hogy megtudjuk mi lesz a szudániak többi jármüve és fegyvere :P
Ja egy kis update a szudán hadsereg kisebbik tankja ami a BMP és a breadly szintjén lesz a T-55Agm. Azért ez kicsit érdekes lesz mivel a T-55 az MBT (medium battle tank) na de majd meglátjuk :) -
#861 A betyárját....ez nagyon dúrva lesz. Huhh....super cobra terep festéssel....ááá :) -
#860 Hát tegnap kijöt egy mega UPDATE és bejelenteték az uj népet aki harcolni fog ez a Szudáni hadsereg aki sok néptöl veszi a hadieszközeit a többit itt találjátok. -
#859 Na megkezdödöt a a PoE 0.3.3 testelése a mai napon és kint a lista hogy mik lesznek benne eddig az ujitások. Itt
A lényeg:
-egykét uj kézi fegyver
-uj jármüvek
-uj skinek jármüveknek
-2 uj pálya és a gazala némilég modositva
-ja és az ironsight is lesz benne ha a tesztelések során beválik :) -
#858 Mindent kipróbáltam ami itt levolt írva a fórumban,de csak kérte a cd-t!
Single player ment de a serverre nem tudtam felmenni :(!
Aztán két nap próbálgatás után mérgemben uninstall lett a vége. -
#857 Mi nem működött ? Mert a TS ment. Cak valahogy embere nem voltak. Sajna az multkori időpontkor nem voltam itthon.... -
#856 Én mennék,de az istennek sem akart működni :( ! -
#855 PoE war mikor is lesz emberek? Hiába csináltam TS szervert?? -
#854 PoE Stunt minimod -
Nauron #853 na akkor itt az ideje.:D -
#852 Ízlés kérdése,nekem az jobban bejön (bár a 0.3-at még nem néztem)! -
#851 Szerintem akkor sem lenne ilyen jó mint ez!De ez csak az én véleményem!! -
#850 Nem gyenge képek!
Ha csak a DC-n fele ennyit fejlesztetének...!
-
tsabi #849 Vagy Németország.
Minden cuccuk megvan,gondolj csak a H&K fegyverekre!
Mit nem adnék egy PSG-1-ért..... -
#848 Akkor marad Anglia :) -
#847 A PoE hivatalos forumán európai országra gondolnak :) -
#846 AZTAQRVA ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D
3. nép...hmmmm....csaknem kína? :DDD -
#845 -
#844 JIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D -
#843 PoE Update:
Ja és egyinterjú melyben kiderül hogy a 0.4-es bétában egy harmadik nép is bekapcsolodik a harcokba :) -
#842 Én ugyan nem :D -
#841 Persze, persze! Itt éled ki a dtk hajlamaidat, ne is tagadd, nincs értelme! :D -
#840 Azért nem tettünk, mert mi is szoktunk egymás között szórakozni :) De szigorúan csak egymás között! -
#839 Az éppen működő POE szerverekre nem ártana autokick -4-nél, mert pl most is CB Gery és Tomi folyamatosan dtk-zott a főbázison. -
#838 Akkor körülnézek :) ! -
#837 Megnéztem de nekem simán megy :) Tehát tört
Nézz körül magadnál ujra vagy próbáld ismét ! -
#836 Nem lehetséges, de megnézem mindjárt :) Lehet nem indítottam el a törést, bár elvileg megvolt.