2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
kj00 #303 Fakk.azt akartam í -
kj00 #302 Ja,még egy dolog,szenet az istennek seb -
kj00 #301 Elvileg úgy működik,hogy se bányát,se malmot nem tudsz és nem is kell építeni.Vannak,el kő foglalni,ami eddigi tapasztalataim alapján úgy működik,hogy odaküldesz egy 120-as egységet,a biztonság kedvéért az uccsó emberig lemészárolod az ott levő milíciát(nem feltétlenül),és tiéd a falu.Egyébként ki is ír vmi olyasmit,meg mondja is,hogy "village is ours" vagy vmi hasonlót.Utána a milíciát "újratermeli",de azzal nem tudsz mit kezdeni,a falut védi,de ha a tiéd,nem támad meg.Kontrollálni nem lehet.A parasztokat sem akik ott dolgoznak.Vannak még a packhorse-ok,amik parasztokkal vonulnak keresztül-kasul a térképen(akár az ellenséges seregeken keresztül is),azok viszik a mindenféle nyersanyagot a town hall-ba,és asszem csak akkor kapod meg,mikor odaérnek.Ha ráklikkelsz a bányára/malomra akkor kiírja,hogy owner : neutral/computer/te.Fejleszteni lehet minden falut,de teljesen automatikus a dolog,ha fejleszted,akkor +n paraszt fog benne dolgozni.Ha a 120-as egységet ott hagyod a faluban,akkor azt is újratölti emberekkel(nem mindig fullra),ha eseleg hullottak harc közben(sorozás).Nekem tetszik,hogy ez a harcra(morálra,fáradtságra,taktikára) lett kihegyezve,nem arra,hogy ki tud gyorsabban kattintgatni az akadémiában. -
#300 Na hogy lehet bányát visszafoglalni? -
TuaPapa #299 Nah megvettem végül eredetiben... kurva jó :) -
#298 szupi működik a 4-es mappal
sokkal jobb mint a demoban vő csak ezt a bányakérdést nem értem
mind foglalt zöldek vannak benne aki szövetségesnek tűnikmeg azt sem értem, hogy kaját hogy tudok a malmok is foglaltak az elején én meg nem tudok építe -
#297 nekem is lejött, mindjárt kipróbálom -
kj00 #296 Na,némi trükközés után mégis sikerült.Le is töltöttem,kicsomagolható a zip. -
kj00 #295 Bakker,folyton csak hibásan tudom feltölteni.Egyelőre hiába szeded le,majd otthonról újra próbálom.A link ugyanez lesz,szólok,ha fent van.Sorry. -
#294 köszi kiprószáljuk -
kj00 #293 hát igen,érdekes elmélet :).
Kipróbáltam az egyik skirmish pályát,átneveztem arra ami a demoban van,elindult faszán,de játszani nem volt vele időm,így az esetleg felbukkanó hibákra nem tudok mit mondani.Ha esetleg valaki tökölni akar vele,itt vannak a skirmish pályák a full game-ból.
próbacseresznye
Azok kedvéért,akik esetleg az AMDFan által vázolt csoportba tartoznak :),a Cossacks 2 - Demo\Run\Data\Missions\Skirmish\ könyvtárba kell másolni,egyszerre csak egy file-t,skirmish3.m3d és .txt néven.Előtte backup az eredetiről! -
#292 biztos van ilyen ftp :-Á) -
AMDFan #291 Lehet, hogy te vágod miről van szó, de volt már rá példa, hogy egy tök értelmes (komolyan) és rendes srác megkérdezte tőlem, hogy az ftp-kre hogy kerül fel a cucc. Azt az elméletet állította fel, hogy egész nap DC-znek az ftp-sek és onnan szedik rá át a cuccot -
DokySG #290 Nforce.nl en még nem láttam kinn.. szal érdekes :) -
zoltang #289 ANGOL: Cossacks II Patch 1.1 Multilingual (50 MB)
Download Mirrors:
1. gamedemos.de
2. gamesweb.com
3. cdv2-download.de
Description
Current patch to “Cossacks 2: Napoleonic Wars” updates the game from version 1.0 to 1.1.
Patch enables to speed up the game functioning on computers with low RAM (512MB) up to 25%.
- Fixed a problem with pack horses pathfinding
- Added “Back to the chat button” in the room of Created game.
- Fixed a problem that displayed "Buffer overrun detected!" message for Egypt in Battle for Europe.
- Improved maps balance in Skirmish mode.
- Improvements for multiplayer chat und stability
and many more...
NÉMET:
Cossacks II Patch 1.1 Multilingual (50 MB)
Download Mirrors:
1. gamedemos.de
2. gamesweb.com
3. cdv1-download.de
Beschreibung
- Performanceverbesserung bei Rechnern mit 512MB RAM um ca. 25% verbessert.
- Pathfinding von Packpferden verbessert.
- “Zurück zum Chat” - Button in MP mode eingefügt.
- Kleinere Verbesserungen (z.B. Sprachkorrekturen) an Lokalisierung vorgenommen
- Balancing in Skirmish Maps verbessert/angepasst
- Möglichkeit das gegenerische Bevölkerungslimit und die aktuelle Bevölkerung des Gegners einzusehen behoben.
- Meldung "Buffer overrun detected!" im Modus “Schlacht für Europa” beseitig/gefixt
- MP Chat verbessert
Cossacks II Installer Patch (0,2 MB)
Download Mirrors:
1. cdv2-download
Bei Installationsproblemen, die sich wie folgt äußern können:
- Installation bricht bei der 2. CD ab
- Rechner hängt sich bei der 2. CD auf
- Installation bricht ab und bringt Fehlermeldung "$$$.tmp"
Vorgehensweise:
1. Legen Sie anschließend die Cossacks II CD 1 ins Laufwerk und brechen den Autostart bzw. die Installation ab.
2. Starten Sie bitte dann den Cossacks II Install Patch
2. Folgen Sie dann bitte den Anweisungen.
4. Schliessen Sie während des Kopiervogang und der Installation keine Fenster!!
5. Danach können Sie Cossacks II mit der 2. CD starten. -
#288 #153 -
zoltang #287 http://www.gamestar.hu/
[PATCH] Cossacks II
Megérkezett a Cossacks II: Napoleonic Wars első javítása. Feltelepítve a kevés memóriával (értsd: 512 vagy kevesebb) rendelkező gépeken 25%-kal gyorsul a játék, ami azért nem semmi. itt
Van már javítás is, ami egy "picit" gyorsítja a játokot is. Már csak egy működőképes programot kellene szerezni. -
#286 igen arra -
kj00 #285 Igen,azt jelenti.Mit gondoltál átnevezni?A demoban levő map nevére egy másikat?Nem hülyeség...kipróbálom,majd megírom mire jutottam,de egyelőre meló :(.
Dear AMDFan,szerintem a legtöbben itt tisztában vagyunk azzal amit leírtál,én naponta legalább 3-szor nézem az Nforce-t,de azé` hadd próbálkozzunk már... -
#284 De az gondolom azt jelenti, hogy csak ugyanazt a map-ot hozza be.
Ki kéne próbálni átnevezni egy másikat hátha bejön. -
#283 Ez nem teljesen így van
Másrészt meg mint írtam én a map-okat szeretném kiszedni illetve hasonlót mint a 280-ban a srác írt.
Azonkívül ugye aki leszedte a játékot nem kell újra leszednie ha kijön a crack.
De azért köszi a kioktatást P -
AMDFan #282 Istenem. Nem tudom mi a fenét vártok a torrentektől.
Ami nem jelenik meg isonews-on vagy nforce-on, hogy fel van törve annak max egy clonecd-jét tölthetitek le ami NEM fog működni crack nélkül. Rá kéne jönni, hogy amíg nincs fenn ftp-ken addig torrenten sem lesz fenn... -
kj00 #281 Ja és még annyi,hogy ha jól tudom a demoban a campaign rész a tutorial.Érdemes végigjátszani,nem túl hosszú,és legalább kiderül nagyjából miben más mint a Cossacks 1 volt,a legtöbb eddig feltett kérdésre is választ kaptok belőle. -
kj00 #280 Hi!
Hagyjátok a fenébe,az a crack(torrentmatrix) annyi,hogy a demo-ból kiszedték az engine.exe és a protect.dll nevű file-okat,és persze gyönyörűen elindul cd nélkül,csak éppen demoként működik.Ezt magamtól is kipróbáltam.Nekem egyébként megvan az angol verzió image-ben,persze használni én sem tudom.Egy haverom megvette,nálam volt pár napig a game,eléggé bejövős.Ha esetleg akar(tud) valaki starforce-ot hackelni,szóljon :),szívesen megosztom az image-ket valahogy. -
nick név #279 most olvastam a kommentek alapján nem -
#278 nekem is a francia kiírja hogy kéne a CD -
nick név #277 torrentmatrix.com-on van hozzá egy "cossacks2 crack.torrent" csak nemtudom, hogy müxik-e, mert nekem még nem jött le teljesen -
Loco #276 demonoidon vann fenn egy torrent, onnén van, de krekket nem láttam, lehet, vak vagyok, te hol láttál krekket? -
nick név #275 honnan töltötted?
van hozzá krekk torrenten, nem? -
Loco #274 Valószínűleg pórul jártam, mds fájlok lent vannak, game felinstallálva, sf3 nem enged semmit:( jól tudom, hogy nincs megoldás, igaz? -
Jozs23 #273 Én néztem az isohunt helyen, ott nem volt pedig más azt mondta hogy ott van. -
Thanatos #272 ? -
#271 na várjuk azt a torrentet -
Thanatos #270 te se sok játékal foglalkozol az tuti... -
L3oN #269 igen jó a cossacks 2 demo végig jáccottam a mapot. Egyébként igen elég gázosan oldották meg a bánya el és visszafoglalásio szekciót. ugy müködik hogy ha elfoglalnak egy bányádat akkor formácioba rendezett mondjuk 120-as katona századot oda vezényelsz és müködik. Ha neutrál a falu akkor meg a formáciot kel oda küldeni. azért pont formációt mert az az uton halad és amikor eléri a falut akkor ha egypár milicistát kinyit akkor tied lesz. szóval érdekes de igy müködik. Amugy a demo nagyon kezdetleges. pl nincs semmi fejlesztési lehetőség a bányán kívül. A tower az is igen gagyi. a puskás véderőtorony igen jó lett de ami ágyút lő az gagyi. Grafika ,épületek, egységek királyak lettek. Ami még sztem bug hogy votl hogy jött egy lovas egységhalmaz és az egyik bespurizott a városba de olyan gyorsan mintha ha a 3 ghz procim helyett 6 ghz lenne. szóval ez ehhh érdekes volt. Ez a hirtelen villám begyorsulás nem kéne. Az ágyú meg a puska hangok igen jók az ágyú becsapodás nem oylan mint a trailerben ezt megint nem vágom miért. Trailerbe faszán felverte a port,követ mindent. A füst része igen jó ez kellett bele. Szóval remélem a fullba a hibák már kilettek benne javitva. Jó lenne letölteni valahonnan de sajnos én is fake-ba botlottam vele. :( -
L3oN #268 Sziasztok! Hát ne haragudjon a világ,ilyet még nem éltem meg hogy ami már megjeletn azt másnap ne tudjam letölteni dc-ről. Cossacks 2 kivétel. SEHOL SINCSEN. még fizetős warez is jó lenne de nincs. Honnan töltsem le? -
Thanatos #267 amugy nem hiszem hogy menni fog...., nem véletlen van a demon is sf3.... :) -
Thanatos #266 oks :) -
#265 de megpróbálom átrakni a map-okat -
Thanatos #264 nem jó..., vagyis jó maga az image csak éppen a védelemmel nem tudsz micsinálni...