2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
atwe #504 Hello minden kinek nincs valakinek egy szabad wanadoo jel szava nagyon
megköszöném
[email protected] -
#503 Grafikában pedig sztem simán veri a Stronghold-ot.
És már nemis akad :-) -
#502 Én meg az első pályán vagyok az "építkezősben" és nagyon tetszik.
6 óra után jutottam el kb oda hogy enyém a térkép fele és elég sok bánya.
Nemakarom elkiabálni, de lassn elkezdek énis támadni.
Ja viszont van egy problémám készítewttem az ágyúhoz egy szállítóeszközt, de nem tudom, hogy kell rárakni rákattintok akkor megjelenik egy ikon, de folyton odébbgurul, nekem meg nem volt sok időm támadgatni, hisz folyamatosan jönnek. -
Thanatos #501 amugy a european war mód nekem nagyon bejön..., tulképp én szememben egyetlen játékmod aminek értelme van szintne...
a campaign gyk végig a tutorial folytatásának tünik gyk külömböző szituációkat gyakoroltat be, mig a skirmishben az épitkezős moká nekem nagyon nem jön be emiatt a szenes szenvedés miatt..., meg ugy eleve...
kereszteskérdés: multiban is csak 1v1 van mint skirmishben? mer tha igen az elég gáz... :/ -
Thanatos #500 #498 ??? -
King Royy #499 Hello.Kérlek segítsetek.A kedvenc játékom és nem tudom honnan lehet letölteni.Írja meg vlki légyszi mit tegyek. -
#498 Figyelj én egy ingyenes oldalt akartam adni....ahonnan teljes sávszéllel jön...de ha nem hát nem...csak küldjél sms -
Thanatos #497 tudom , de ettől még engem irritálnak az iylen fazsok, ez van :/
multiban probálta már valaki? -
#496 Ilyenek mndíg voltak/vannak/lesznek, azt várják hogy nyald ki a seggüket minden infóval mert lusták keresni :) Kitartás! -
#495 Ne sajnáld a grafikát, ez a gém nem arról szól! A célnak pont megfelel, nem kell 3D-ben csillognia villogni valaminek ahhoz hogy jó legyen!!!!
Kicsit próbálgattam a gémet néztem a kempént, meg az európafoglalást is.
Valaki lejjebb kérdezte hogy milyen a taktikai térkép része (ezzel az a gond hogy az pont a stratégiai része (stratégia= nagyban gondolkodunk, taktika=kicsiben)). NEm kell total war szintre gondolni. Az elején választasz egy "főhőst" meg népséget. A főhőssel lehet támadni ahogy fejlődik egyre több egysége lehet. Provinciákra van oisztva az ország. MIndegyik kivéve a főváros alap védelemmel indul, ezt fejleszteni kell!!! (bár drága) kör alapú, minden provincia ad bizonyos mennyiségű nyersanyagot körönként. CSak akkor védesz egy provinciát ha éppen a támadás idején otttartózkodik a főhős, ha nem akkor a gép automatikusan eldönti hogy elfoglalta e az ellen a területet avagy sem. Értelemszerűen van diplomácia, kereskedés fül, valamint a parancsnoki fül ahol új egységeket szerzek a parancsnoknak. Én Ausztriával kezdtem (nevetséges hogy BP a főváros) és ahhoz képest hogy milyen gyenge az osztrák haderő (mindíg is az volt) simán szarrávertem a kor legjobban felszerelt seregét (Poroszország), szegénynek márcsak a fővárosa maradt, de azt nem tom bevenni mert 24+a parancsnok egységei védik, ahhoz még kicsi vagyok. 2-es szinttől elérhető a lovasság, gondolom 3-astól a tüzérség. Csata közben minél több egységet futtatsz meg annál több XPt kapsz (ergo hamarabb szintet lépsz, tehát több+jobb egység). Az egységek is kapnak XPt. Ha megfut az egység elveszett nem rendeződik újra.
Hmm hirtelen ms nem jut eszembe.......ha valakit izgat még valami kérdezze, hátha tudok válaszolni (bár nemtom mikor érek haza, most hogy ennyit baszakodnak a töri érettségivel...)
Jó éjt mindenkinek! -
Thanatos #494 nem az max nálatok divat még :) bye lamikam :) -
#493 Valaki majd benyom egy-két printscreent? Bár úgy hallottam hogy a grafika nem nagyon változott sajnos. -
pietro #492 Naa! Most jött le nekem, akinek priviben elküldtem - mostantól szabad a pájja!:-))) -
pietro #491 oks, egy már volt, elküldtem, de akkor most kérje mindenki, mert egy óra mulva lefexek. -
#490 akinek kell priviben elkéri -
pietro #489 mindjárt lejön a cuccos:-))) Na! hogy legyen a jelszóval? -
#488 ja a DC P -
#487 mentésed? -
kj00 #486 Szerintem Breki tudja mire gondolsz,csak ugrat :)
Breki: még nem.Most is azt próbáltam csak ki,hogy elindul-e,meg hogy a mentésem jó-e.Fél órákat nincs kedvem játszogatni vele,talán hétvégén lesz összefüggő hosszabb időm. -
pietro #485 De, igen csak a 4-ik sörömet iszom, ilyenkor már a mammut is hamu:-))) -
pietro #484 Ok, kinek kell priviben? -
pietro #482 Fájcserélő bazze!
100 terrabite anyagban lehet mazsolázni! -
#481 holnapig jó jeszó a wandoo.try.hu-hoz kell vkinek? -
priluki #480 DokySG köszi,,örök hála ...sikerült!!! THX -
#479 A taktikai részével (mikor a térkép van) játszottál már? -
#478 amúgy miaza DCC? P -
#477 ezt jobb lenne privátban -
pietro #476 http://wanadoo.smsweb.atw.hu/wandoo.php?dir=smsdata//Cossacks.2.Clone-Carbon
Ez a cím, kb. fél óra mulva jön a jelszó is. -
kj00 #475 Ez is egy szempont.Én segítenék szívesen,ha tudnék a torrenten kívül más módot vagy letöltési helyet. -
pietro #474 Nnna! hogy segíccsek a szegény kossaks 2 rajongó barátaimon!
Befizettem a wanadoo warez site-ra, 24 órára!Nekem most jön le a cuccos, átlag 360k/s -el, az első CD mindjárt lent van. Ahogy én kész vagyok, bedobom a felhasználónevet-jelszavat a közösbe, és holnap estig lehet ész nélkül letölteni! -
pietro #473 Értem hogy nem bonyorult, be is lőttem egyszer. Olasz nyelvű filmeket akartam letölteni, és el is indult, csak 2k/s -el ment, meg néha nem ment, és akkor formáltam át a frizurámat ( TI.: kitéptem a hajam:-).Aztán rájöttem, hogy nem kell nekem ezzel kinlódni, mert ami ott van, az van DCC-n is, ha meg ott nem, akkor valamelyik rendesen karbantartott fizetős warezen.(mint pl. a wanadoo)
Talán már DCC-n is megtaláltam volna, de az a gépem, amelyik erre van belőve jelenleg romokban hever, kigyilkoltam, most lessz gyalu aztán teljes szűz telepítés BSA érdeklődés miatt. Ergó DCC jelenleg nincs, torrent ujra belövésére nincs időm (sok munka, ritkán itthon), ezért marad a fizetős warez.
Egy sms bruttó 2kiló, ha bejön a jáccódás, irány a CD galaxis, ott meg 8 rugót fogok fizetni.:-) -
#472 Nekem tökéletesen működik az NFOban leírtak szerint...érdekes lett a gém...
Annak érdekében hoyg sok egységet tudjanak megjeleníteni feláldozták a grafikát.........ezer éve nem láttam sprite egységeket gémben, de itt tulajdnoképp nem is zavar........egy dolog zavar nagyon: Ausztria fővárosa Budapest, bécs pedig egy egyszerű kisváros, azé ez elég nagy baki a készítők részéről.......
Bár számomra a poroszoknak berlin is fura........... -
#471 Ha valakit érdekel megmondom pm-be honnan töltse -
#470 egyetértek -
kj00 #469 Kivéve a Cossacks 2-t :),de viccet félretéve,én nem szívesen fizetek eleve lopott dolgokért,de te tudod,és azért a bittorrent sem egy nagyon bonyolult dolog,főleg ha 3M-s neted van,az új cuccokat eléggé valószínű,hogy full sávszéllel tudnád húzni lefelé. -
DJ Lacek #468 most akkor mi mert ha ujrainditom nekem ugyanazt irja ki -
pietro #467 kösz a segítséget tapló, modcsak, a teheneket megetetted? -
DokySG #466 újraindítás:) -
DokySG #465 hm :) -
DJ Lacek #464 bocs hogy iylet kerdezek de a reboot alatt mit ertesz? Mert én a gép ujrainditasat, de gondolom nem azt kellene. Valaki mondja meg h mi ez!
koszi