2831
![](http://iaro.srv.hu/kep/mainback5.jpg)
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
DokySG #423 vagy inkabb meg se :| mer warez :| -
DokySG #422 kirakom ideiglenesbe atw.hu ra -
DokySG #421 de nem chellorol.. szal ha vki ad nekem 1 ftpt.. ahova par mb/seccel tok felrakni felrakom nektek -
DokySG #420 Skacok.. Ha vki mond 1 oldalt,ahol tobb mint 1gb a tarhely.. felrakom -
whoami108 #419 Igen, de én meg sosem használtam a torrenteket sem hasonlót és idő hiányában sem nagyon tudom kiismerni, hogy itt mit hogyan kell. Ezért gondoltam egy ideiglenes helyre.
De ha valakinek van hozzá türelme és leírja egy lamernek a módját, akkor persze megpróbálkozok vele magam is. :-) -
yousendit-et 7 -nap után törlik
jobb a rapidshare
de ezek nem igazán erre lettek kitalálva
és ha visszaolvasol látod, hogy van két torrent is -
whoami108 #417 Egyébként kockázat mentesen fel lehetne rakni a netre a http://www.yousendit.com segítségével, hiszen ez létrehoz egy ideiglenes noname helyet egy serveren (max. 1Giga) és a címzettnek csak egy ide mutató linket küld.
Erre a linkre kattintva meg már tölthető is az oda feltöltött anyag, majd később akár törölhető is az ideiglenes helyfoglalás.
Így minden érdeklődőnek, aki a fullt le akarná valahonnan tölteni, elég lenne csak ezt a linket elküldeni, majd mikor meg szinte mindenkinek megvan, törölhető a hely. -
whoami108 #416 Én is megköszönném, ha valaki röviden vázolná, hogy honnan és hogyan lehet a fullt letölteni. Az se baj ha nem ingyenes. Köszi -
ez a bittorent hogy működik? full ingyenes? egy speckó progival lehet leszedni a könyvtárakból a játékokat? max.a letöltési sebesség? -
visszaolvastam nekem nem a crack kellene csak hanem az egész, minden. -
Thanatos #413 nekemse :) -
Thanatos #412 pontosdan ugy kell csinálni ahogy nfoban volt és nekem még serialt se kért...
amugy second sight topicban valahol lepötyögte magyarul is ha valaki nagyon nem érti angolul -
Elindult. Érdekes módon egy deka serialt nem kért. -
olvass már vissza -
honnan szedtéttek le? -
" STEP 1:Unpack and install game mounted on newest daemon tools.Start game:
Game will then ask you to reboot to install the protection system.
Do as asked and reboot. "
Nálam nem ez történik. Ugat, hogy rakjam másik drive-ba a CD-t. Azért rebootolok, hátha... -
honnan lehet letölteni? asszem már feltörték -
DJ Lacek #406 a STEP 3 ban mit ir?? -
DokySG #405 csuhi:
az érdekes :P -
DokySG #404 Na valakinek sikerült már elindítani? -
akkor mi van ha felraktam daemonnal és mindig a cd-t keresi?! -
Hát ennyit illik tudni, deha mégse
klikk -
DokySG #401 magyarul pls -
Finally run the sfdrvpatch.exe on the file located in
Windows/System32/Drivers.Should tell you it is cracked.
Now reboot.
STEP 3:Click game icon and again it will ask to to reboot to install
protection system.(Bah)
DE én csak az nfo-t néztem idáig -
DJ Lacek #399 en ne mcsinaltam semmi utan lehet hogy ez a gond -
A sfdrvpatch.exe után volt reboot? -
DJ Lacek #397 ainek elindult irja le hogy kell vagy hogy en nem rontottam-e el valamit ameddig eljutottam.
koszi -
DJ Lacek #396 nah en addig jutottam hogy: Cossacks.2.Patch-Carbon ebben a mappaban van 3 file. Azt kicsomagoltam eliditottam sfdrvrem.exe -t itt megkerdezi hogy ujra akarom-e inditani arra kattintotttam h nem. Ezutan elinditottam a sfdrvup.exe-t ez csinalt a filet a windows/system32/drivers konyvtarba, amit a 3. fileval lehetz fellulirni (sfdrvpatch.exe). Felulirtam. Utanna kell a Nightmare progi amit innnen lelehet szedni http://starf.bestmedia.kiev.ua/ Leszedtem elinditottam. Ezeket kell kikapcsolni: disable cd, disable node, disable ch2. Aztan beteszed a daemonba a 2cd-t es itt akadtam el mert nem jo a serial. Beirom ami az nfo ban van es azt irja ki hogy nem jo. Szol el sem fogadja. -
DJ Lacek #395 1 pill lehet elsikerul inditanom -
#394 Leírnád lépésről, lépésre milyen módon csináltad? Esetleg valaki más? -
?? -
Napoleon űrhajókkal az oroszok ellen? :-) -
DJ Lacek #391 most irtak hogy muxik :)
#387 -
Cossacks.2.Clone-Carbon Ez megvan vkinek mar? -
akkor írjátok le azoknak akik még most szedik, hogy csináltátok -
DokySG #388 reggelt!
Jajah tökéletesen müxik,én is letöltöttem:) -
Thanatos #387 nah carbon féle változat tökéletesen müxik..., nem kell félni tőle :) -
Thanatos #386 #341 -
nick név #385 thx
valakinek sikerült már elindítani, a carbon féle krekkel? nekem nem sikerült, mindig a cd-t kereste... -
L3oN #384 Ezt vártam,már valahol biztos megvan ------> http://www.nforce.nl/index.php?m=nfo&id=90441