2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• Thanatos
    jah hjogy ez német... akkor felejtős nem beszélek németül és az elkövetkező párezer évben nem is fogok :)
    ugy emlegettétek itt a demot mintha valami emberi nyelven lenne :PPP
  • Sil3nt
    demo letölthető
  • Thanatos
    bővebben? én sehol nemt alálom hivatalos sziton a demo-t... :(
  • Realtibi
    ja
    én már szedem is le 100000000000 al
  • zoltang
    Van demo a hivatalos oldalon!
  • Breki33
    szerintem klasszikus
  • Thanatos
    jobban mondva most én rétettem félre na... szal mittomén mi az 1 az előző rész, kiegeket nem számolgattam...
  • Thanatos
    érteni értem csak nem vagyok oda értük annyira :)
  • Thanatos
    oks
  • pedro870
    Hát igen, piacon veszem már én is. Ha így tervezték, hogy enélkül nem is megy, akkor ok.
  • Breki33
    piac?
  • pedro870
    A demóról azt írták hogy jövő héten lesz....bár lehet hogy ez a már ez a hét lett volna :).
  • pedro870
    Nem voltam c1 fanatikus, de azért tetszett, viszont azt nem szeretem, ha egy rts-t csak túlzottan közeli nézetből lehet játszani, és nem látom át csaták helyszínét. C2 ezért is tűnt szimpatikusnak a képek alapján. Pláne lehet hogy nem igazi 3d, de én nagyon bírom az ilyen grafikát. Éjjel még játszottam, hát vannak furcsaságai, skirmishben csak hidaknál tudtam az ait megfogni, fogalmam nincs hogyan megyek majd át ellentámadásba. A coal folyamatosan elfogy...és akkor nincs lőszer. A cossacks2 fórumán elég sokan siránkoznak a játék miatt, szóval szerintem érdemes lehet megvárni a demót, mielőtt megveszed a gamét....hátha mégsem jön be. A lovas csapatok nem tetszenek, mert túl gyorsan mozognak, hülyén néz ki ahogy ide oda ugranak a képernyőn. Azt sem értem, hogy állítólag nincsenek hajók - nem is láttam még egyet sem - pedig a korábbi képeken látni lehetett párat. Mindezzel együtt ha nem kéne most elhúznom, azért nyomnám tovább :).
  • Breki33
    Cosack I-en az European Wars-t érted?
  • Thanatos
    szal szeritned megér 8k-t? még egy kérdés: cossacs 1 fanatikus vagy? csak mert ha az vagy és ugy ér meg 8k-t akkor inkább elhalasztom, cossacs 1 nekem annyira nem jött be :) de kettő képek alapján elég jónak tünik
  • Breki33
    oké köszi
  • Rusy
    Starforce 3 ?
  • pedro870
    mediamarktban vettem a bécsi úton, majd csinálok shotot ha van vmi érdekes, de eddig semmi olyat nem láttam, ami túltenne a már látott képeken
  • Breki33
    hol lehet megrendelni?

nyomhatnál pár screen-t
  • pedro870
    Meg, pláne 8k egész baráti. A szerkesztőt kipróbálom, kösz.
  • Breki33
    amúgy linkeltem be pályaszerkesztőt
  • Breki33
    na ne csigázz

megvetted?
  • pedro870
    Nem egyszerű a game, a grafika szerintem nagyon szép, főleg távoli nézetből van kellemes hangulata a terepnek.

Skirmishben még nem tudtam messzire jutni, az európa hódításba nem is mertem belekezdeni.

Amit nem értek: skirmishben mintha lenne 9 hely, mégiscsak egy ellen lehet menni. Sajnos random map nincs, csak előre kialakított kb 9 pálya (valszeg ezért lehet csak 1 ellen), ezek viszont jól megtervezve különböző típusú csatákra. A tutorial meg kellemesen bugos, eligazítás után volt hogy csak alt-tabra indult el a küldetés. Mindenesetre elsőre jó fárasztó a cucc, de jónak tűnik.
  • Breki33
    mi azonnal?
  • Jozs23
    Egyetértek Axonnal :))
  • Thanatos
    pontosan, és sf3 asszem és warez majd szeptember :)
  • Methylisocloro
    Mint látod minden országban már megjelent, igy Szamoán is csak az USA-ban fog 26.-án
  • Methylisocloro
    Germany, Austria, Switzerland
    released

USA
    April 26, 2005

UK, France,
    Other countries
    released
  • Axon
    Na ezek után az jön, hogy a franciáknál már a kiegészítő küldetéslemez is megjelent :-)
  • Breki33
    "Game works and is fully playable. US release is planned for April 26."
  • Breki33
    Ezt nem hiszem el

A németeknek már patch van hozzá

link
  • Breki33
    Áh a ruszkik már tesztelik

klikk
  • Breki33
    Állitólag 14-én kijött

nem értem mi van
  • Einhorn
    Én is kb 4 éve kozákozom a haverokkal neten meg LANpartykon, annyi időt sose töltöttünk vele, hogy profik legyünk, de újra meg újra elővettük a Back To Wart, és igazából sosem tudtuk megunni (persze a kb 4 évre kb havonta 1 játék esik). Sehol egy torrent vagy valami a 2-höz? A pokolba!
  • Breki33
    New extensive(!) Editors found!

Most of you will already now that to access an (limited) map editor you can click the "Main Menu" title while holding the CTRL key and many of you are not satisfied with that editor and for good reason.

But now listen! Our editor Eric has made a pretty interesting detection today: Try to click the "Main Menu" while holding SHIFT (the button on top of CTRL) instead of CTRL. A whole list with all kinds(!) of editors and things appears! We haven't looked through all the possibilities yet but it seems like there is really a lot to modify!

Maybe this detection is going to offer many new options and possibilities to the great Map-&Modcommunity. By the way our mapcenter, where you can up- and download maps, can be found here.

klikk
  • Breki33
    Releaseinfo

Germany, Austria, Switzerland
    released

USA
    April 26, 2005

UK, France,
    Other countries
    released
  • Breki33
    Cossacks2-net.de THE LEAGUE: Sign in for testing phase!

18.04.2005

The gaming system of Cossacks2-net.de THE LEAGUEchallenges the Cossacks2 players to battle it out all the way to the finals of the European Play-Offs. It appeals to both single players as well as clans due to the fact that at the end of every season there will be a clan ranking in addition to the individual tournament.The LEAGUE is managed by world's largest Cossacks2 Fancommunity Cossacks2-net.de and is supported by CDV Software Entertainment and GSC Gameworld.
    We're now happy to announce the final release of the English League-platform! Klick the subdomain http://league.cossacks2-net.de (without www.) in order to get all information about Cossacks2-net.de THE LEAGUE. Over there you can e.g. have a look at the challenging gaming-system and at the rules of the League. We've also put together the most important FAQ for you.

The well-rehearsed Cossacks2-net.de-Team has been working on this project since November 2004. The result is not only a nice presentation but even more important a brilliant player area, where the players have e.g. access to a PM center and to an individual game manager, where current game overviews and tables can be found and where the players can enter dates and results. Paired with a new game-mod system, there results a great interaction between technique and personal contact. The game-director and the game-mods will take care of a smooth course of action, helping the players if there are for example problems with finding a match-date and answering every question they might have about action.

The first season of the English League is scheduled to start in the middle of May. Until then several players are given the chance to test the League System for free in a three weeks lasting testing phase. Help the team to go on perfecting the League-system! The registration time for the test-league will end Thursday 21th so you have to be fast to get one of the limited starts.

To sign in for the testing phase, klick here.

The English League Board, where you can talk to admins and game-mods, is also opened.
  • Breki33
    Opsz a következő GUru-ban a Cossack lesz a teljes játék :-))))))
  • Jozs23
    Meg a te klánodról :)))
  • Jozs23
    Rambókám. Ki mondta hogy én a cossacks eurepen warsról beszéltem. Az amatöröknek való mint te. Amit állítottam az pedig igaz. A Cossacks art of warban 29000 fölött volt a népességem. Szerintem itt te vagy a spiler ha még azt sem tudod hogy az art of warban hány embere lehet valakinek :))) Ennyit rólad te ász!!