2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• Breki33
    Hm ha valaki leszedi majdf kilinkelhetné a három file-t

Bár még mindig a 4-es pályával szenvedek.
  • Axon
    Hajaj. Ezt nem lesz könnyű elindítani. Én azt vártam, hogy abban a részben ahol az install lépéseit írják le, az utolsó sor az lesz, hogy másoljam a crack könyvtár tartalmát a játék főkönyvtárába :-)
  • kj00
    YESSSSSSS!!!!!!!!
    bár ahogy nézem,nem egyszerű....
  • Breki33
    melyik sorban hányadik?
  • kj00
    Nem értem,én tudtam venni mindig szenet a piacon.Heavy Knight,te meg próbálkozz csak csalás nélkül :),a demo pályán le lehet nyomni anélkül is.És figyeld ezt : ha kijön warezban,itt meg fog jelenni : Nforce.
  • Heavy knight
    Szóval!Még mindíg nem tud valaki valami letöltőhelyet hozzá!!?????
    Tudom hogy mindenféle idióta biztonsági lf van rajt, de azt úgyis feltöri előbb,utóbb valaki!!
  • Heavy knight
    Aúgy biztos, hogy tudsz venni a piacon, csak nagyon drága!!!
  • Heavy knight
    Amit írtam cheat-et az ad 50k coalt!!!Tudom hogy ez csalás, de másképpp nekem sem ment!!Megpróbáltam mindent!!!min. 30x elkezdtem!!A végén már puskatussal,és szuronnyal küzdöttek az embereim, de nemigen tudtak mit csinálni a többezer puskagolyóval, ami feléjük repült!!:(
    Aztán meg elvesztettem az összes tanyámat,és nem tudtam visszafoglalni!Ott megint elveszett két egységem!A végén pedig lemészároltak,és vesztettem!!!Nagyjából ennyi!
    Nameg semmien formáció nem használt!!!Annyi katonával szemben, amennyit az ellen rám zúdított!
  • Breki33
    Nekem a coal-al vannak gondjaim

telirakom az utjuk erődökk de kiiírja hogy nemtud lőni mert nincs coal, viszont a piacon meg pont azt nem tudok venni vmiért.
  • Thanatos
    *lőszer
  • Thanatos
    kpszer = szén... :)
  • Heavy knight
    A lovasság valóban nagyon veszélyes, de ha közel jönnek egy szép sortűzzel simán megfutamíthatók!!A piros zónán belül jönnek, kb. a felére, akkor végük!!
    A falvak:
    -ládikó=arany
    -nyégyágú valami=kaja
    -2 háromszög egymáson=lőszer
    -kalapács=fém vagy mi az!
  • Heavy knight
    A csalás pedig a következő, ha érdekel valakit!!
    Enter->deposits
    Van több is, de nem szeretek cheaterkedni!!Itt viszont kénytelen vagy, mert a gazdasági rendszert a többihez képest nagyon hazavágták!!
  • Heavy knight
    Én sjna csak a domoval tudtam játszani,és a tapasztalatom az, hogy csak kiszedtek az eredeti játékból dolgokat, és így lett demo!!Ha meglenne a többi fájl, megpróbálnám beilleszteni!!
    Ami pedig a skirmis-ben az ellent illeti:Legyőzhető!
    De csak némi csalással!Ugyani annyi lőszer kell a többezer ellenünk nyomuló katona feltartóztatására, hogy az valami hihetetlen!!!
    Elfoglalod az utat ohol az ellen jön, 6-8 egységet felállítasz vonalban,és ilyen védekező négyszogletalakban!!!Építesz tornyokat,valamint ágyúkat állítasz fel a legjobb lőpozícióba!{lehetőleg valami közeli dombra}
    Ennyi az egész!
    Az ágyúk fedezik a seregeidet{ha sok van folyamatos lövetéssel szét is kergetik az ellenséges cspatokat}, akik megvárják, míg a támadók közel érnek,és akkor teljes tűz!!!Vagy szakaszosan tüzelsz!
    Majd a megfutamodó ellent a lovasságod szétveri,vagy épp megsemmisíti!!!
    mindezt jó időzítéssel hatalmas veszteségeket okozhatsz!!!!
    Amúgy lehet egy gyárral egynél több ágyút is gyártani????Mármint mindegyikből??
  • Breki33
    itt falakatlehet építeni?
  • kj00
    Hát,nem fog békénhagyni,az biztos.Egyébként a lovasokból is lehet(inkább kell)formációt csinálni.A jelek a falvakat jelentik,hogy melyik micsoda,arra nem emléxem.
  • Breki33
    Na alkalmaztam ezeket a formációkat jobban is szerepeltem de mire összeszedném magam újra jön egy sereg, szinte folyamatosan.

A távoli részeken amik még láthatatlanok mik azok a jelek?
  • Bodnar19
    thx
  • kj00
    Igen,ha létrehozod a 120-as formációt,akkor automatikusan hozárendelődik a parancsnok/dobos/zászlóvivő.Egyébként én kérek elnézést ha agresszívnak tűntem volna.És azért nem tölthető még le,mert Starforce 3 a cdcopy-védelem,ami egy elég mocskos kis dolog,kurva nehéz feltörni.A fejlesztők szempontjából mondjuk érthető,de külföldi fórumokon olvastam,hogy sokaknál elég komoly gondokat okozott az eredetiben megvásárolt,starforce-os játék feltelepítése.Windows instabilitás,cd elérés problémák(nem játék alatt).És bármennyire is védik az adott játékot,azé nemá mindenáron...
  • Heavy knight
    Osztag létrehozásakor ott kell lenniük a katonák mellett,akikből képzed a zászlóaljat,és minden gond nélkül azzá teszi őket!!Szintúgy a dobosok,és a zászlótartók!!!Szerintem!Én így tapasztaltam a demoban!
    Kül. bocsesz!!!De nem volt idegzetem már ezt a fórumot is végigolvasni!!
    Amúgy hogyhogy nem????
  • Bodnar19
    hm?valaki?HELP!!!
  • Bodnar19
    a parancsnokokat hogyan tudom osztagparancsnokká tenni?
  • kj00
    NEM LEHET LETÖLTENI!!!!!Nagyrészt erről szól a fórum...
  • Heavy knight
    Üdv mindenkinek!!!
    Tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni????
    Sajna most nincs rá manim, csak egy sms-t tudok megereszteni rá!!
  • Breki33

Cossacks 2 - Demo\Run\Data\Missions\Skirmish\ könyvtárba kell másolni és átnevezni
  • pietro
    Sziasztok!
    Két kérdésem lenne! Az egyik, hogy letöltöttem pályákat, de nem tudom a demóba berakni, mi lehet erre a megoldás?
    A másik, hogy én sem találom sehol, ahonnan le lehetne tölteni, mert elképzelhető, hogy megveszem, de ahhoz látnom kell, hogy valóban olyan jó-e, mert a demó nem igazán győzött meg. Van-e már fent valahol, mit tudtok?
    köszönöm:)
  • kj00
    be tudod,katt a barakkra,és jobbkatt,ahová szeretnéd,hogy menjenek default.Ha kétfajta egységet állítasz végtelenre,akkor felváltva gyátja őket.Ja,még egy,ha az ellen szétzavarja az alakzatodat,a katonák szépen visszamenekülnek a barakk köré,akkor pedig lehet újra formáció csinálni belőlük.
  • Breki33
    köszi ezt speciel nem tudtam, te be tudod állítani hogy ne az épület elé menjenek közvetlen?

tehát addig várjak mig egy helyen nem lesz 120?
    Igazából azt sem értem, hogy alapból ugye két fajta van és akkor az amelyiket előbb végtelenre állítom fog végig jönni?

amúgy semmi gond

igazából megvan a francia full csak énis lusta voltam hazavinni

• kj00
    Egység úgy lesz,hogy ha van már 120 katona,akkor a bal felső sarokban megjelenik egy ikon,ha ráviszed a kurzort,akkor kinyílik,és megjelenik a dobos/zászlóvivő/parancsnok,abban pedig egy szám,ha 0,akkor katt rá,és már készül is(persze csak ha van academy),ha nem 0,akkor pedig katt a katonák ikonjára,és már kész is az egység.Lövést engedélyezni kell nekik,maguktól nem lőnek(allow shooting).Formáció,egység alatt ugyanarra gondolok,bocs,ha ezzel megkavartalak.A küldetések kicsit húzósabbak,mert ott nem csak az m3d file tartozik hozzá.Kipróbáltam,hogy az első tutorial pályát kicseréltem másikra,és ugyanúgy kezdődött(jön befelé a városba a katona,csak épp hiányzik a város).Azt kéne kitalálni,hogy a full image file-okat hogyan osszam meg veletek,akkor aztán próbálkozhatnál kedvedre.Nekem most nincs rá időm,de hogy őszinte legyek,kedvem se.
  • Breki33
    jó de jönnek ki a katonák hogy lesz abból egység?

gondolom kell parancsnok dobos

vagy formációra gondolsz?

a lövésnél gondolom a puskát kell beállítani és nem a szuronyt.

Amúgy hogy a mappok így mennek a küldiket is megnézhetnénk P
  • kj00
    Igen.Ezért nem árt rögtön legalább 2 egységgel támadni,de ha van,akkor többel.Az első bandánál nem árt megvárni,míg a gép lő,és akkor közel nyomulni,és úgy lőni.
  • Breki33
    nekem mindig az volt hosz elkezdenek visszafele mászkálni
    gondolom szétesik a formáció
  • kj00
    A zöldek a falu saját milíciája.Csak azt védik,nem mennek sehová.Ha a tiéd,akkor téged nem bántanak,ha semleges,vagy az ellenségé,akkor igen.A saját csapatoknál figyelni kell arra,hogyha mennek valhová,akkor szigorúan a menetoszlop formációba állítsd őket,mert úgy nem fáradnak.Ha Line formációban küldöd valhová őket,akkor kurva hamar kifáradnak,romlik a moráljuk,szarul harcolnak.Ha ellenséggel harcolsz,és mondjuk ő egy 120-as egységgel elfoglalja a falut,akkor te küldj oda kettőt,lőj rájuk az egyikkel(akkor már line-ban),aztán takarodó hátra tölteni.Valószínű a gép is rádlő,ő is újratölt,na akkor a mási egységgel jó közel menni(piros tűzzóna),rájujk lőni,aztán már szaladnak is széjjel a picsába.Ha véletlenül mégsem,akkor mindkét egséggel közelharc,tuti siker.
  • Breki33
    najó én eddig egyenlőre még nem jutottam el mert szinte rögtön megtámadnak

tegnap elfoglalták egyik bányámat de hiába vettem körül nem tudtam sehogysem visszafoglalni.

Most tulajdonképpen a zöldek kik?
  • kj00
    Ahogy van elég nyersanyag,fejleszteni kell a malmot,meg piacozni.Dobost,tisztet,meg zászlóvivőt érdemes csinálni az egységekhez,mert erősebbek úgy,meg moráljavító.
  • Breki33
    Igen csak nekem marha gyorsan elfogy

A 120-as miéiciárt úgy érted hogy dobos tiszt meg ilyesmi alakzatban?
  • kj00
    Kaja?Kezdéskor elvileg van a közelben malom,katt rá,szerintem az a tiéd.Csak meg kell várni,míg az első packhorse-ok beérnek.Utána kezdi el számolni a fejlécben.
  • Breki33
    és a kaja?
  • kj00
    Vagy a billentyűzetem szar,vagy sok sört ittam ,de akkor is leírom,amit akartam.Szenet még sosem sikerült eleget termelnem(főleg mikor van már 7-8 120-as egység,harc közben nagyon el tud fogyni a szén),akkor sem,mikor 3 szénbánya-falum volt,3. szintre fejlesztve,úgyhogy a piac kurva fontos.A fa és kő termelést viszont te irányítod,azzal lehet bizniszelni elég jól.
  • kj00
    Fakk.azt akartam í