2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
pietro #463 effective a torent nem megy, de nem is nagyon ástam bele magam, mert amit szeretnék azt vagy dcc-ről, vagy warezról leszedem. -
kj00 #462 Vagy privát üzenetet,nemtom látszik-e az emailcímem. -
kj00 #461 Az 1.1-es patchről annyit,hogy valószínű a starforce drivereket is upgrade-eli,úgyhogy akinek van kedve kipróbálhatja,én ugyan nem :),és valószínű újra kéne crackelni,de mivel nem ugyanaz lesz az sfdrv01.sys verziója,szerintem nem fog menni.
Pietro,ez a torrent nem megy,vagy általában a torrent?ha az előbbi írj e-mailt. -
pietro #460 Köszönöm neked, tulajdonképpen a tiéd volt az egyetlen értékelhető reagálás.
Végül is, ez volt a kérdésem, és egyedül te adtál választ rá, mégegyszer köszönöm:_))
Jó játékot neked, remélem találkozunk a harcmezőn:-) -
Thanatos #459 hát ha van rá pénzed és csiped a gammat vedd is meg..., amugy emg torrenten kivül csak fizetős van de azokat meg nem is ismerem meg reklámozni se fogom, akinek nem jó torrent/dc az vessen magára, ennyi -
Thanatos #458 de csak ha szépen nézel az axelerosokra vagy chellosokra vagy valakire... -
zoltang #457 Fizetős warez.
Itt is megvan a carbon féle játék. -
pietro #456 De, visszaolvastam. Látom, hogy valamilyen torrent oldalról sikerült többeknek letölteni. Azt is látom, hogy azok nem funkcionáltak.Aztán valakinek sikerült letölteni egy olyat, amelyik működik is.Na arra kérdeztem, hogy azt ugyan honnan....mert az nem torrent, ha jól veszem ki.Mert ugyan 3M/s netem van, mégis, ez a szutyok torrent valahogy nem megy nálam.Egyszerű segitséget kértem, hogy esetleg máshogy....
Nem gáz, 3-4 nap, és fizetős warezen is fent lessz.
Majd leszedem onnan.
Örülök, hogy ilyen barátságos-segitőkész embereket ismertem meg, de tényleg.
Ha meg nem tudom letölteni (mert basztok segíteni) akkor megveszem.köszi. -
zoltang #455 patch 1.1 (50MB) Én erre gondoltam. -
#454 azért írta mert nem voltál képes visszaolvasni a 3 órávval azelőtti ugyanilyen kérdéshez. -
pietro #453 Eztet nem mondod komojjan! A Zinternetről??? És én is be tudnám köttetni??? -
#452 Azér akar visszavonulni mert megbontottad a formációt -
Thanatos #451 a zinternetről -
pietro #450 Hali!
Örömmel olvasom, hogy már tudtok jáccódni vel! kirájj! Nade! honnan lehet letölteni???? -
DokySG #449 zoltang:
van már 1.1 is? :D lol -
DokySG #448 Eh én itt már nagyba gamelek közbe..
Legyártottam kb 4000 embert :D:D a képernyőn mindenhol csak ember van :D
azzal elmentem támadni,viszont az elég gáz,hogyha letámadjátok az ellenséget,harcol kb 2 percig.. utánna automata vissza akarnak vonulni :D
ez elég gáz :D -
zoltang #447 A javítást(1.1) valaki próbálta feltenni? Úgy megy a carbon féle? -
zoltang #446 Feltettem a carbon verzót. Simán megy a leírás (nfo) alapján. Kódot nem kért. -
DokySG #445 Nekem így sikerült:
1. Rakd fel a játékot,rebootolj!!! (Mert másképp nem lesz meg az sfdrv01.sys fájl!)
2. Csomagold ki a fájlokat!
2-1.Elindítod az sfdrvrem.exe-t. De ne indítsd újra a gépet!
2-2.Utánna elindítod az sfdrvup.exe-t. (kiirja hogy 1072-es error,utánna le OK -ézod!
2-3.Utánna elinditod az sfdrvpatch.exe-t,kikeresd a fájlt,(Windows/System32/Drivers),crackeled,és újraindítod a gépet!
3.Miután újraindúlt a gép,elindítod a játékot,meginn reboot kell neki. Hát Yes!:)
4.Utánna letöltöd SFNightmare -t,éss kikapcsolod ezeket: Disable CD,Disable ch2,Disable node.
És utánna serialt se fog kérdezni :D
Ha mégis kérdezne: ZPCP-329B-2M2W-HN3W (DE NEM FOG!)
És minden játék indítás előtt elkell indítani SFNightmare -t,és: Disable CD,Disable ch2,Disable node.
És utánna menni fog!
Ennyi :) -
DokySG #444 na srácok nekem megy
-
#443 Jogos, igazad van . SfNightmare-val kevertem össze. -
#442 Amúgy tök érdekes nekem kérte a serial-t de nem fogadta el.
Aztán átraktam a másikra majd vissza újra checking erre elindult :-) -
#441 dehogy kell
a sfdrvpatch.exe-ben tallózásban megkeresni és crack
(on the file located in
Windows/System32/Drivers) -
#440 Felül kell iratni azzal amit letöltesz az nfo-ban lévő oldalról. -
DJ Lacek #439 nekem is ezt rija ki. De 1 x mar feltettem es letoroltem. Gondolom emiatt nem megy.... -
priluki #438 Majd lesz ha eljutsz addig.. :) -
DokySG #437 most mondjam azt hogy nekem olyanom nincs
:D -
priluki #436 Hali,valaki segitsen és irja le hogyan kell elinditanom a játékot, mert nem értem mit kell pl azzal az-- sfdrv01 sys-- filével csinálni.. Please HELP!!! -
DokySG #435 sfdrvup.exe -> No installed protection drivers found to update.
sfdrvrem.exe -> No protection drivers found to remove.
és nincs olyanom hogy SFDRV01.SYS
Na ilyenkor mivan ?:D -
DokySG #434 skacok!
No installed protection drivers found to update.
ezt irja a patcheknel :D
na ilyenkor mivan? :D -
Thanatos #433 énis csak megemlitettem hogy jelen esetbe megint tök fölösleges mindenféle crackelt verzio amikor a clone-ok patchelhetőek... :) -
#432 Nem hiszem hogy azt mondtam volna, hogy senki ne szedle je a Carbon verziót hanem várjon Reloaded-re.
Csak megemlítettem hogy ő majd feltöri. -
Thanatos #431 ls minek ha van már müködő amit még patchelni is lehet...?? -
DokySG #430 na olvassatok privit -
DokySG #429 illetve kicsit másképp..de megy
-
DokySG #428 hehe nekem megy ugy ahogy levan irva :] -
#427 Ennek is full ugyanaz a védelme mint a Second Sight-nak akkor nemsokára jön reloaded verzió 2-3 hét. -
DokySG #426 ugyertem hogy ami ott van azzal nemtom felrakni .. mer chellorol kene.. ha vki tud adni ftpt.. privátba felh név + jelszoval felrakom.. -
DokySG #425 hát joh érted ..
De oda nemtok ftpkliensel felmenni.. csak online van :P -
whoami108 #424 Esetleg a yosendit-tel 2 linkre nem tennéd fel?
Állítólag gyorsan felmegy és sok szenvedő lényt mentenél meg vele. :-)