2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• Mr.Max
    www.isohunt.com
    www.btbot.com
    www.torrentsearch.us
    www.watchen.tv

Úgy emlékszem az isohunt-on találtam.
    üdv.

(még mindíg nem sikerült kicsomagolni)
  • atwe
    mondjátok meg
  • atwe
    lehet már tölteni honan szetétek
  • csuhi
    uhh...

próbáld meg totalcmd-ben megnyitni vagy valamilyen tömörítőprogival... esetleg

és az EM3-mal voltam valami hasonlóképpen, ott torrentről leszedtem két mappát amibe 001---051 meg ilyen kiterjesztésű fájlok voltak és nemtudom.. valahogy mingid kicsomagoltam és ugyanezek jöttek ki...
  • Mr.Max
    Hi All!

Következő lenne a problémám, remélem valaki tud segíteni.
    Van egy 644MB-os iso file-om. COSSACKS2 - NAPOLEONIC WARS.ISO.
    Ha ezt megnyitom DaemonTools-al, akkor egy újabb iso file látható ugyan azzal a névvel, csak ebben a formátumban: Cossacks2 - Napoleonic Wars.iso. Tehát kis betűvel.
    Ha kicsomagolom WinRar-al akkor szintén ezt az file-t kapom eredményül.
    Ha a kicsomagolt file-t ismét kicsomagolom megint az iso file látható, és így tovább.
    Van valami megoldás az iso file-ban lévő adatok kinyerésére, vagy ez valami olyan sérülés ami nem javítható?
    Egyébként nem én készítettem a file-t, csak letöltöttem a netről.
    Előre is köszi a segítséget.
    Üdv.
  • Breki33
    Na most olvasom a torent fórumon, hogy egyik srác leszedte állítólag valahonnan.

Kiváncsi leszek.
  • Jozs23
    "Rambo seven" nem tom kicsoda te nem tom honnan jöttél melyik világból, de az a szar Roma Total w.... sosem lesz olyan jó játék mint a Cossacks! Én felraktam annak a szarnak a demóját hát egy köpedék.
  • Breki33
  • Breki33
    Ez értelmes hozzászólás volt

• Nahar
    Túl sablonos lesz a gamma!!!!A katonákra értem!
  • Breki33
    Releaseinfo

Germany, Austria, Switzerland
    21. March 2005

France
    6. April 2005

UK, Other countries
    8. April 2005

USA
    15. April 2005
  • Breki33
    Rome: Total War
    Developer: Creative Assembly
    Publisher: Activision

Game: Cossacks II: Napoleonic Wars
    Developer: GSC Game World
    Publisher: CDV Software Entertainment

Szval vmit naon de nagyon elnéztél
  • SeS7thRambO
    Ha a kivácsiságotokat szeretnétek kielégíteni akkor nézzétek meg a Rome Total Wart és kb egy az egyben ugyanazt fogjátok kapni amikor kidobják a Cossacks2-öt, ugyanis ugyan az a fejlesztő gárda csinálta azt is, egy nagy moslék az egész. Én 5 éve kozákozok benne vagyok a HUNban az elözö részeket mind megvettem és tetszett is, de mára meguntam sokáig vártam a 2öt de már nem várom, mert szarabb lesz mint az elöző részek, sorry ha vkit lelomboztam ez ügyben de ez a nagy igazság. by [HUN]Vini
  • Breki33
  • Breki33
    nemár
  • Jozs23
    Állítólag áprlisban a játék! Ki tudja
  • Jozs23
    Hát nem tudom, de legalábba a demo hát nem?
  • Breki33
    ápri.?
  • Realtibi
    ja
    állitom már ápriéisban sem adják ki azta kibaszott gammát
  • Jozs23
    Soha
  • Jozs23
    Sose jön ki az a kurva demo bassza meg! :)
  • Breki33
    January 14th: Again on the spot at CDV!

--------------------------------------------------------------------------------
    I will visit (maybe this time accompanied by Schriller) the CDV headquarter in Karlsruhe (Germany) next Friday (January 14th) and will there have the possibility to play Cossacks2 for some hours. We'll focus on Free Camapign game and on Multiplayer (especially on Skirmish) this time.

We wanna find out more about diplomacy, town- and armybuilding on the global strategy map and about the attacking, defending and capturing of provinces on the tactial RTS map. Also we wanna know how the "Nation sharing" in Multiplayer skirmish and the European Conquest mode over Internet are supposed to work. In our focus are also some current gameplay aspects like e.g. "hore pulled cannons" (rumours that they'll even be in have been heared from Kiew), capturing of artillery (hope it works properly), the use of pioneers and AI - and also Bugs.

Of cours we'll ask about all the release matters like demorelease -size ... and about an upcoming Addon, too.

Please feel free to add further aspects if you think that we should have a closer look at them! More news about our visit soon tomorrow. Cu later then
  • shaky
    Nincs még mindig kint a demó? kicsit elkéstek! Legalábbis ha jól néztem péntekre igérték!
  • Breki33
    jah értem
    ezt nem tudtam
  • janler
    A www.cossacks.com is de-s oldalra vezet.
  • Breki33
    én a de-s oldalt olvasom

• janler
    A a www.cossacks.com-on a baloldali oszlopban azt írják, hogy 2005 első negyedévében jelenik meg, a középen lévő szöveges részben pedig azt, hogy 2005 áprilisában.
  • Breki33
    ja akart

sztem jó a rendszer

és csak azt kell fejleszteni

ezzel sztem n. gond
  • Pluskast
    bocsessz az szinte akarat lenni:)
  • Breki33
    színre?
  • Pluskast
    Nem az, hanem az egész rendszer szinre semmit sem változik. Ez az amiért mondtam.
  • Breki33
    remélem jól esett le P
  • Breki33
    miért is?

mert hasonlít az elöző részekre?
    ami bevállt jóhogy meghagyják
  • Pluskast
    Nem tudom de nekem ez a játék a képek és az előzetesek alapján eléggé rókabőr szagúnak látszik.
  • Aces High
    Hú,kellett egy pár nap míg leesett,a nemjóját!Azé köszi a segítséget,höhö.
  • Jozs23
    Engem is érdekel a demo ha kijön, ha valaki tudja hol van akkor kérem irjon
    [email protected]
  • Jozs23
    :))
  • Aces High
    Zavart elme benyomását fogom kelteni:Milyen ace-t?
  • Breki33
    lehet, hogy felraktad az ace-t
  • Aces High
    üdv embörök

kérdésem még az első részhez,az european wars-hoz kapcsolódik.Instalálom,crack,indítom erre pár másodperces fekete képernyő után visszaugrik az asztalra és ennyi.Kölcsöncédével is detto.Mi a manó lehet?(Régóta megvan,sosem volt vele probléma).