2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
#143 és a Stronghol 2?
Amúgy legalább egy demo kijöhetne -
zizzenet #142 Én filóztam rajta, de az angol fórumon olvastam a sok jó mellett néhány rosszat is róla.
Például állítólag iszonyatos gépigénye van, főleg RAM. A tagnak elég jó konfigja van leírása szerint, több mint 3 GHz-es procival és 1 GB memóriával, és összesen 5000 főnél már szaggatott neki, mint a fene.
Mindazonáltal engem kétségekkel tölt el a játékmenet is. Szerintem fenemód hajaz a Rise of Nations-re, mind a stratégiai térkép, mind pedig a csatatér része. Kár a RoN után egy újabb, alapjaiban még mindig a klasszikus RTS-ek rendszerére épülő játékot készíteni.
Félek, ez is egy amolyan gyárts minél több egységet és rohand le az ellendéget típusú játék lett. Akkor már inkább várok az Imerial Glory-ra. -
#141 hm nemis rossz
megvette valaki? -
zizzenet #140 8000 Ft. -
#139 spiler -
#138 Hmmm Jozs23látom te sem hiányoztál a suliból amikor a Nagyotmondást tanitották, de azért látom amit állítasz azt elég magabiztosan teszed, ehez csak gratulálni tudok de talán pont ezért kellett volna 1 cossacks klánba belépned, hogy ne irj ekkora baromságokat.60órás gamét nyomtál gratulálok hozzá...:))))) 30.000 embert irányitottál??? max 8000-t lehet de te ugylátszik ügyesebb vagy :))) szívesen kiállok ellened bármikor egy 1v1 meccsre ha már ennyire speler vagy jozsóka30000- legyen ez az uj nicked szerintem. -
#137 mennyiért? -
Thanatos #136 warezba nem jött ki... -
zizzenet #135 Miért írjátok, hogy nem jött ki? CD Galaxis és PC Dme már napok óta árulja a honlapjuk szerint. -
Thanatos #134 ez is sf3? akkor ha nyár elején elsz warezba szerencsések leszünk...
de addig ki kell derülnie hogy egyátalán "rendesen" tényleg kijött ma? -
aiguo #133 Starforce vedelem miatt lehet,hogy varni kell egy kicsit:( -
Thanatos #132 viszont ez a game csak nem akar ma kijönni :( -
Thanatos #131 :DDDDDDD -
#130 oké bácsi -
Thanatos #129 életkor ismeretlen , igy nemfoglak bácsizni az tuti :DDD -
Thanatos #128 ??? -
Lupis #127 miután lejött egy multi?:D -
#126 de leromboltad P
amúgy köszi a gyerek-et :-) -
Thanatos #125 hát kb, de nem akartam szegény gyerek lelkivilágát lerombolni demo ügyileg :)
én viszotn legkésöbb ma este már szeretném töltenia full-t és tojok a demora :) -
Lupis #124 Tuti már csak egy kedves levél kell hogy végre elhatározzák magukat a demó mellett amit most rögtön el is kezdenek és addig nem pihennek amíg kész nem lesz:D -
Thanatos #123 hát akarni emg vakarni kettő de szvsz game elött már tuti nem lesz demo, bár megprobálhatsz nekik mailt irni hátha figyelembeveszik :) -
#122 de én előbb akarock
az eredetie demojávol is hetekig játszottam -
Thanatos #121 majd lessz ha kijött :D -
#120 csak nem értem miért nincs demo? -
Thanatos #119 lol, és szerinted őket rédekelni fogja a dühöd? :) -
Realtibi #118 remélem kiadják
mert ha nem akkor dühbe gurulok -
Thanatos #117 hát elvileg ma kéne kijönnie... -
Jozs23 #116 Remélem idén azért még kiadják a 2. részt is. -
Jozs23 #115 Mr.Max próbáld meg egy nero-val, egy ujraírható cd-n. Én a commandos 3-at annak idején azzal csináltam, ugy emlékszem. Egy próbát megér. -
Jozs23 #114 Szóval rambókám kezdjük hogy te honnan tudod hogy én menyyit játszottam a cossacks sorozattal, mert kurva sokat érted, kurvára sokat. Ezt ugy vedd hogy kb 60 órás játékaim voltak. Nem beszélve ilyen 30000 emberkékről és ez nem kitaláció. Nekem nem kell mindenféle cossacks klánokba járni hogy tudjam hogy kell játszani frofi módon, elárulom neked is hogy nem 2 éve játszom a játékkal rendszeresen. "HUN Vini vagyok és a HUN kozákklán" vicces vagy öreg. A 2 játékot meg ne hasonlisd össze, mert nem lehet, és ahogyan már mások is mondták, az hogy késik az nem azt jelenti hogy szar lesz. Én sem örülök neki, fél éve keresem a demóját mindennnap. Amúgy nem akartam megsérteni senkit. -
#113 Demo nincsen? -
tudatlanka #112 Cdgalaxis mi a manó azonnal szállitják?????? -
Realtibi #111 nemsokára kintvan a gammácska -
#110 "kell 3d"? ezért van ott ez a béna játékipar ahol van. még nnincs elég erő a gépekben, hogy több 1000 minőségi! egységet megmozgassanak, ezért kissé rondák az egységek. persze lehet csak nekem nem jön be ez, ez van. Inkább szerintem legyen egy szépen megrajzolt izotermikus strat játék mint egy "pacákat" felvonultató stufa. Szerintem.
Ráadásul mint olvastam a harcra helyezik a hangsúlyt a 2. részben ami szerintem egy újabb hiba, az első rész szerintem igazán ütős volt, de a 2. rész eddig nálam nagyon nem bejövős. -
#109 Gamepro ban Cossack II. teszt !!! -
NiGhTM4R3 #108 No, Én próbáltam az összes Cossacks részt, pontosabban a kiegészítőket. Én meg voltam elégedve a játékkal, sztem baromi jó, legalábbis a maga idejében, mert mára nincs mit szépíteni elavult. Ezért kell a 3d. Amivel nem is lesz gond, csak a hibákat javítsák ki amikkel tele voltak az előzőek.
Gondolok az MI-ra, grafika, BUGok stb.
Régóta figyelem a C2-t, a képeket, videókat, de egyetlen egy dolog feltűnt már most ami nem változott. Az egységek!
Van egy 1000fős sereged, egymás hegyén hátán, teljesen ugyanazok, sztem iszonyat hülyén néznek ki, főleg majd 3ds tájnál.
Előre nem vonok le következtetést, de csalódás lesz számomra a játék, de bizakodok! -
shaky #107 Szerintem attól,hogy sokat kell rávárni az nem jelenti azt,hogy szar lessz.
Főleg,ha ugyanaz a fejlesztőcsapat csinálta a rome total wart!
Valószínüleg van pár millió emberke még a világon akik ugyanúgy várják a játékot mint mi, és gondolom mindenki kipróbálta már a romet- amikor kijött. beleértve engem is.
abban a játékban sok teljessen új dolog van pl:3d ami teljessen eltolja az új játékot a régitől. valszeg a napóleont is tele akarják tömni 3d-vel. Csakhogy azt én is és az a néhány millió emberke is tudja, mekkora változást jelent.
Akik viszont a kozakot imádták régen azok tuttira a kukába dobták volna a napóleont, ha olyan lett volna mint a rome, mint ahogyan azt én is tettem vele. Mivel az egy szar.
Remélem tanulnak a rome hibáiból "és itt nem programhibákra, hanem egyszerű játékélvezetre gondolok" és ha kell dolgozzanak még 10évig is rajta, adjanak ki 5000 másiknevű játékot,ha kell nekik a tapasztalat,és jöhet az új game!
Amitől viszont majd lefosom a bokámat és újra 10-évig is istennek fogom tartani!
Nézd meg a többi ismert játékot! Pl: colin !!!
az 1. mindenkinek tetszett de a hardware gyengeségek miatt szar volt.
a colin 2-t gondolom nem kell bemutatni!
De mi értelme a 3-4-5-nek? Csak arra volt jó, hogy a colin nevet a sárba tiporták! Mert aki colinozni akar az most is a colin2-t fogja csapatni, mert nem a legszebb a grafja talán,de kifogástalan és játékélvezetbe a mai napig a No1 a világban. Attól függetlenűl,hogy vannak más autós gamék,amik szebbek meg mittomén! A colin2 akkor is veretlen maradt azóta is!
Egy szónak száz a vége!Én is régóta kozákozom és várom a napóleont,de inkább várom mint,hogy kiábrándúlva a polcra tegyem és még csak ne is örüljek neki!
Ti se adjátok fel!
Üdv! -
#106 Naaah akkor Jozs23 akárki.Ha már ennyire megadtad az idösebbnek a tiszteletet akkor elmondom,hogy HUN Vini vagyok és a HUN kozákklán egyik alapítója vagyok,már akkor is kozákoztam amikor te még a csattogószárnyúlepkédet kerested az ágy alatt.Na akkor most már tudod ki vagyok. Én személyszerint 2 éve várom a hitegetések alapján a Cossacks2-öt de szerintem már semmi nem lesz belöle,vagy kurva nagy csalódás lesz. ezért irtam a Rome Totalwar-al kapcsolatban amit irtam. Na thx Byez -
#105 ez mit jelent? -
nick név #104 letöltöttem én is, sztem csomagolhatod a végtelenségig, nem lesz belöle semmi