2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
#544 nincs semmilyen más törés -
deicide #543 hello mindenkinek...!
mOst olvasomom az egyik oldalon hogy mindenféle indítási gondok vannak a gaméval..!
hát jöttem is rögtön ide okosodni..!:)
szóval...
irta valaki hogy érdemes felrakni rá a javítást mert sokat segit...!
viszont olvastam máshol is hogy nem kell össze-vissza bootolni meg variálni mert van hozzá normáis törés...!
valóban....?
a javításhoz van törés vagy alpbol van törés normális...? -
#542 beszéljünk már a játékról is
szval hogy kell ágyúval lőni? -
DokySG #541 Nekem simán elindul pedig nem egy bika gépem van :\
1GB DDR,160gb HDD,ASUS A7V8X-X alaplap,ATi Radeon 9600 SE 256mb DDR,meg Athlon XP 2800+ proci.. Es allitolag az ati 9600 se az butitott :\
És mégse szaggat :D -
#540 Ment PM-be a link.....ne kérdezzen senki semmit...aki kért az kapott... -
#539 Megtettem, elhiszed? Mégsem megy, de azért kössz. -
#538 Megy azzal az alaplappal is nekem is olyan van. Kapcsold ki amit leírtak és menni fog ugy is. -
#537 Na megnyertem az első pályát, de ezt az ágyut nem értem egyszerűen nem tüzelnek, hiába auto fire meg klikkelgetek az ellenre csak forognak -
Loco #536 Ha nem is elsőre, de sikerült elindítani:) Megy, és nemtom, nekem nem hiányzik a 3d, ez full nem erről szól, nem csalódtam, nagyon jól sikerült:) -
#535 há me hátha úgy elindul, mert pl a gtr is csak úgy indult el ha lehúztam, hiába mondták hogy elindul ha disable-gatok. valahol azt olvastam egyébként ha jól emlékszem, hogy nforce2-es alaplokkal nem emgy az sfnightmare, de lehet nem is igaz, mind1. ezért próbáltam ki, de úgy sem ment. -
#534 Miért is húztad le? -
#533 pedig érdemes -
#532 lehúztam minden optika meghajtót, így sem indul el. nem érdekel. kész -
Thanatos #531 ha nem rebootolsz akkor senkinél sincs ott..., nem véltlen van beleirva nfo-ba is a reboot :) -
Thanatos #530 jó, én cossacks 1-et nem csiptem de ez elég türhető :) -
#529 hát még egyszer sem indult el, szal ez egyenlőre lényegtelen. -
DokySG #528 szóval ilyen ez -
DokySG #527 hát ja :D
nálam se kért :D -
#526 mondjuk érdekes, hogy sérial-t csak tőlem kért -
DokySG #525 Viszont azért írtam első ponthoz oda hogy reboootolj!!!! (indítsd újra a gépet)
Mert nem mindenkinél lesz ott a driversbe rögtön install után a driver.. pl se nálam,se egyik havernál nemvolt :\ -
DokySG #524 így mennije kell :)
nekem semmi bajom nincs vele.. ma ujraraktam a windowst,szóval új windows is van,újrainstaláltam a játékot,és ugyan így csináltam meg,és megy. -
DokySG #523 kivan csillagozva a lényeg :] -
DokySG #522 én sejtem miért..
nem elég figyelmesen olvastad el a leirást..
1. Rakd fel a játékot,rebootolj!!! (Mert másképp nem lesz meg az sfdrv01.sys fájl!)
2. Csomagold ki a fájlokat!
2-1.Elindítod az sfdrvrem.exe-t. De ne indítsd újra a gépet!
2-2.Utánna elindítod az sfdrvup.exe-t. (kiirja hogy 1072-es error,utánna le OK -ézod!
2-3.Utánna elinditod az sfdrvpatch.exe-t,kikeresd a fájlt,(Windows/System32/Drivers),crackeled,és újraindítod a gépet!
3.Miután újraindúlt a gép,elindítod a játékot,meginn reboot kell neki. Hát Yes!:)
4.Utánna letöltöd SFNightmare -t,éss kikapcsolod ezeket: Disable CD,Disable ch2,Disable node.
És utánna serialt se fog kérdezni :D
Ha mégis kérdezne: ZPCP-329B-2M2W-HN3W (DE NEM FOG!)
És *MINDEN JÁTÉK INDÍTÁS ELŐTT* elkell indítani SFNightmare -t,és: Disable CD,Disable ch2,Disable node.
És utánna menni fog! -
DokySG #521 mert miért nem?
mit ír? -
#520 kössz.
de úgy sem megy, sehogy sem sajna -
DokySG #519 hali!
manuálisan :)
-
#518 Egyébként meg mert nem teljesen világos:
2-1.Elindítod az sfdrvrem.exe-t. De ne indítsd újra a gépet!
Itt no-t nyomok, vagy hagyom had fusson és -
2-3.Utánna elinditod az sfdrvpatch.exe-t,kikeresd a fájlt,(Windows/System32/Drivers),crackeled,és újraindítod a gépet!
-itt nyomok neki yest, vagy manuálisan indítom újra?
-
#517 jó
sztem jobb, EE2-őt még kise probáltam ezt 6 órát nyomtam este
nemirok sokat hogy legyen időd elolvasni :-) -
steweee #516 nincs időm olvasgatni a topicot. rövid kérdés: jó? pl olyan szempontból hogy az empire earth 2 sokka rosszabb mint az első rész volt, pontosabban az volt nagyon jó. itt mi a helyzet? -
#515 Hi!
Kéne egy kis help! Amikor először felraktam ezt a lépést kifelejtettem:
STEP 3:Click game icon and again it will ask to to reboot to install
protection system.(Bah)
Persze így nem indult már el. Game uninstall, előlről az egész. A gond ott van, hogy mikor feltelepítem, majd el akarom indítani, nem akar újraindulni, hanem kiírja hogy rossz a lemez. Felcrackelem a file-t, a többi minden ugyan úgy működik, de a végén mikor a lemezt ellenörzi, a végén kiírja hogy nincs licensem. Szal nem indul. Van esetleg ötlete valakinek, mit lehetne csinálni?
-
Thanatos #514 tény, és bugmentesebb is :) csak hát ugye az egyik nem pótolja a másikat :) -
Thanatos #513 skirmishre gondolsz épitkezős alatt? :)
amugy kijelölöd a szállítót és jobb click vele az ágyura, vársz kicsit és hozzákapcsolja -
kj00 #512 Jaja,én is ezt mondtam,próbálgassa más,nekem jó így :) -
#511 Nekem így most jó nek akad be úgyhogy tegye fel valaki más :-) -
NiGhTM4R3 #510 Egyébként vki feltette a patchet?
Kér utána CD-t? mert no-cd cracket nem láttma még.
Egyébként érdemes feltenni a patchet, mert elég sok újítás/javítás van benne, pl 25%-al gyorsabb lesz a játék lassabb gépeken :P -
#509 Hehh....én is felajánlottam már tegnap hogy ha valakinek kell allor írjon privit és megadom a címet ahonnan ingyé teljes sávszéllel szedhetik.....
de hát a sok balga inkább fizet érte....akkor csak fizessen... -
NiGhTM4R3 #508 Nagykirály vagy, így csináltam, és végre elindult!
-
NiGhTM4R3 #507 Jah, látom már leírták -
NiGhTM4R3 #506 Skacok, látom mindenkinek elindult, csak nekem nem!
Vmelyikőtök privátba, vagy akár itt is elárulhatná mit kell csinálni h elinduljon.
Cossacks 2 -Clone Carbon-os verzióm van. -
#505 akinek kell ír annak egy privit aki felajánlotta
aki meg kicsit okosabb az visszaolvas és elfelejti az ilyen fizetőseket
ne itt a fórumban már please