1546
![](\"http://kepfeltoltes.hu/051204/2_www.kepfeltoltes.hu_.gif\")
-
Most akartam én is beírni.=o) -
20:55, Vészhelyzet - Carter Karácsonya
Karácsony este van, a sürgősségi osztály ügyeletesei végzik a dolgukat, ahogy Carter is egy kongói klinikán. Munka közben eszébe jutnak kongói élményei, viszonya, mély szerelme a szépséges afrikai Makembával. Carter a szokatlan körülmények között, a franciák heves Amerika-ellenessége mellett is megpróbál kapcsolatban maradni chicagói barátaival és a hozzájuk fűződő jó viszonyból is segítséget kicsikarni a helybeliek számára... -
ma mi lesz? -
Az! -
hát ez elég gyenge rész volt -
R9 #301 -
Aspyrin #300 a középsőt -
lol a kiskölök lenyúlta a manusz ujját :) -
kezdődik -
na ma temetik majd Romano-t -
héz? -
De ez nem a jövő hézen lesz, hanem utána. -
-
-
Prof William #292 Biza felál a roncsból és kiderül hogy ő a T-800R-prototípus.
És ettől kezdve a rész átmegy szifi-eksön-horror-múviba.
Romano leszámol mindenkivek aki eddig a csőrét piszkálta. -
nálunk otthon is mindenkinek ő volt a kedvenc szereplője kár érte
akkor a helikopter befejezte a munkáját amit elkezdett egyszer !!!! -
Tom Hanksnek volt egy sorozata, amiben az Paul McCrane Pete Conrad asztronautát játszotta, aki leszállt a Holdra. Na abban a sorozatban - From the Earth to the Moon - ius az volt a legpoénosabb, legjobban megrendezett rész. Jó színész, de szerintem erősen be van skatulyázva az ER miatt.
-
kár Romano-ért tetű figura volt de jó poénokkal, abban bíztam a vörös medikusra esik a roncs az jó poén lett volna :) -
Hát ez durva volt:) Lehet a Bannerből kivenni rocky Romano-T:) De lehet, hogy Carternek is azt mondja majd az orvosa mint a magyar vadásznak a pampákról visszatérve:
" -Hát uram lehet jobb lett volna, ha benszülöttet lövi le és az oroszlánnal alszik":) -
Aspyrin #287 áz
mostantól csak a heti összefoglalót olvasom el -
Íme a jövő heti rész tartalma:
Vészhelyzet - Mellékhatás
Romano halálával szemben majd' mindenki durva részvétlenséget mutat, egyedül Corday gyászolja. Gallanthoz látogatóba jön testvére, aki elsősorban Prattre gyakorol igen nagy hatást. Sam nem bír Alexszel, a kisfiú tüntetően csak Kovacra hallgat.
Neela két olyan autóbalesetet szenvedett Amish tinédzsert lát el, akik fel akarják fedezni a külvilágot, hogy eldönthessék, vissza akarnak-e térni a maguk zárt közösségébe. Lewist nagyon felizgatja, hogy az osztályra behozott, eszméletlen ötéves kislánynak senki nem találja a szüleit. Pratt pedig felfigyel Gallant csodaszép testvérére, Valerie-re.
-
Meg Aspyrin. -
Hát igen, kemény volt! -
Romanonak kampec.
Kiáncsi vagyok, hogy ki megy el majd a temetésére? Max. Weaver és Corday. -
A második rész már nem volt lapos.Kemény rész volt. -
Buh ... -
mégse. -
úgy nézz ki a végén lesz a csattanó. -
veszük észre ...
:) -
mámegy -
ez kábé olyan volt, mint a végső állomás filmek. egyszer utolér a végzeted, hát Őt megint egy kopter kaptael:) -
és megint bizonyítékot nyert, hogy a DOHÁNYZÁS HALÁLT OKOZHAT:)) -
Csaba #274 Esélye sincs, rázuhant az égő helikopter...Kár, pedig ő volt az egyik kedvencem. Most az a kérdés, hogy ő akart kiszállni, vagy az alkotók tették ki... -
Azt a brutál kurva mindenit! :)
De szerintem ő is rágyújtott ... :) -
Aspyrin #272 Ha kiírják nálam végetér a sorozat -
Csaba #271 Szegény Romanot csak kiírták a sorozatból... -
AAAAZZTTTAAAA.....
szerintetek Romano feláll a roncsból, mint annak idején Arnold? -
Csaba #269 Hú, bazzeg, ez durva volt! -
A helikopter feldobta 1 picit. =o) -
Aspyrin #267 ez hihetetlen b@sszameg !!!! nehogymár kiírják Romanot