1546
-
#266 aztakurva -
#265 lapos ?!
:)
heli szépen forgot. -
#264 még csak gyakornok vagy mi. talán két rész óta toppant be így. -
Aspyrin #263 lapos ez a rész :-/ -
#262 Abby mióta orvos ? -
#261 :) -
#260 ehh :DDD -
#259 kezdődik -
BlackWolf #258 mindig elfelejtem megnezni :) -
Aspyrin #257 az egyetlen akiért érdemes nézni a sorozatot.. -
#256 =o) -
#255 a kéznek ma is lesz szerepe :) -
#254 Letelt az idő! Hol a kezem?
:D -
#253 ez a Romano... kész :DDDDDD -
#252 ja -
#251 bakker, az öreg csávó kinyírta magát -
#250 lol jó kezdés -
#249 20:55 Vészhelyzet - Az élet nem habostorta
Az epizód ismertetése: Mindenki meglepetésére Lewis doktornő randevúzik azzal a betegével, akit vakság veszélye fenyeget. A doktornőnek arra is van ideje, hogy saját adóügyeivel foglalkozzon, ellásson egy kimerült háziasszonyt. Neela és Pratt betegét a börtönben támadták meg, Gallant át akar helyeztetni egy rákbeteget, Kovac és Corday pedig hosszasan és hevesen vitatkoznak azon, milyen kezelést is adjanak egyik betegüknek.
from port.hu -
DecenS #248 Valakinek nincs meg a Vészhelyzet november 9-én sugárzott adása?
Video? Avi? Valami... :) -
#247 nem ártana ha leadnák.
nincs kedvem "letöteni".
:) -
#246 Igen. Az, hogy ez is egy amerikai katonai-kísérleti-X-aktás-dolog. -
#245 Háát ha jól emlékszem nem igazán, bár ott a végén nem csak ilyen üres fehétség lesz, hanem más, de nem árulom el:) A második rész lényegében hasonló, mint az egy, de modernebb a kocka, nekem voltak dolgok amik már nem tetszettek. Kocka 2 is lesz a tv-ben? -
#244 2. részből ki is derül vmi ?
:) -
#243 csúsztatva vannak az évadok, megveszik szinkron stb.... -
R9 #242 de most vége lett és most forgatják vagy a retek klub nem vette meg? -
#241 jaja az még soká sajnos :) -
#240 jaja néztem :) Szerintem jó rész volt.
Utána meg átkapcsoltam én is a Kockára, mondjuk már láttam, de nem baj :) Utána meg X-akták :)) -
#239 soká :) -
R9 #238 én néztem az er-t utána meg a kocka végét!
mikor lesz már 3.műszak?? -
#237 egy darabig. -
#236 nézitek? -
#235 mitől olyan jó az a kocka és ménem inkább GÚLA? -
#234 Hmm szerintem egyszer meglehet néznia Kockát, nem rossz. A második részét már nem ajánlom (nekem legalábbis nem tetszett) de az elsőt megnézheted. Nézd addig a Vészhelyzetet amíg nem kezdődik a Kocka :) -
#233 20:55, Vészhelyzet - Mr. Hatékony
A tartalmat lásd a #229-ben :) -
#232 #211 -
#231 #210 még nem válaszoltatok :C -
#230 Kockát nézzek vagy ER -t ?
-
#229 Pratt és Kovac heves vitába keveredik egy terhes asszony állapota miatt. Pratt mindenáron meg akarja menteni a gyereket, miközben Kovac amellett kardoskodik, hogy nem szabad rengeteg pénzt és időt áldozni arra, hogy életben tartsanak egy súlyosan sérült újszülöttet. Kovacnak jut még egy bonyolult eset: el kell látnia egy pszichológusok által túlgyógyszerezett gyereket, aki az őt bántalmazó nevelőszüleitől vissza akar menekülni vér szerinti, ám narkomán anyjához... Lewis doktornő egyik betege a fenyegető vakság elől megpróbál az öngyilkosságba menekülni... Chennek pedig újabb hódolója akad, az egyik orvos személyében? -
#228 ma mi lesz benne? -
#227 durva volt amikor Romano összetörte a fiolát ...
:D