1546
-
#143 Jaja elég durván -
#142 Hát ez durva volt!!! -
#141 Jesszus micsoda rész és micsoda vég...
Szegény Alex
Doki
Johnson hadnagy
És a vége! Így befejezni... Jesszus... Most várhatunk hónapokat, hogy mi lesz
Huhh, imádom ezt a sorozatot -
#140 Kemény.Jó rész volt a Taylor halálát eltekintve.Durván halt meg. -
#139 ááááááááááááááááááááááááááá -
#138 Werbung van.Nitros kocsi lol volt.=o) -
#137 Kezdődik és 16-os karika van :)
Harmadik Műszak rulez, irány a tv elé! -
#136 ma lesz az utolsó rész idén? -
winnie #135 Jövő héttől vészhelyzet lesz :( Vagyis kb 3-4 hónap múlva láthatjuk újra kedvenc sorozatunkat :(
remélhetőleg a téli uborkaszezonban megint harmadik műszak lesz 8-10 rész erejéig, hogy nyáron visszajöjjön. -
#134 Nekem marad az alias(azt jobban is szeretem) -
#133 ER-ben több poén van. -
#132 sajna Már most várom az új évadot :) -
#131 Jaj ne már!!! -
#130 Jövő héttől vészhelyzet lesz :( Vagyis kb 3-4 hónap múlva láthatjuk újra kedvenc sorozatunkat :(
Na de a mai rész azért még hátra van :) -
#129 jó rész lesz és kész :) -
#128 Azért maradjunk a realitás talaján:)) -
#127 Szerintem hivatalosan színésznő.=o) -
#126 Na ez lehet. Egyébként hivatalosan tűzoltó csak "kölcsönadták", mint Morientes-t a Real:)) -
#125 Szerintem mentősként hal meg.Úgy emléxem az előzetesbe a dokival megy 1 kocsiban. -
#124 Szerintem tűzoltóként hal meg, de nem biztos. Az előzetesből nem látszik túl jól, hogy melyik ruhába van, az tuti, hogy egy autó felrobban mellette-alatta:) Emlékeztek mikor elütötte egy autó? Én már akkor keresztet vetettem rá. -
#123 Meghal? :( Szegény.
Az apja a WTC romjai között, és ő is ...
Miért nem marad a mentősöknél? Vagy mentősként hal meg? :( -
#122 a Taylor az kis szőke tűzoltó-csaj? eleinte jó epizód-szerepeket kapott, mostanában nem nagyon láttam, esetleg villanásnyira:( pedig nem rossz bőr. nem is csodálom, ha kilép a sorozatból... -
#121 jó rész volt :) na és ahogy vége lett... :)
Keddi rész tartalma:
Noble megadja Cruznak Buford címét, a rajtaütési akció azonban nem sikerül, mert a kábítószer- kereskedő az utolsó pillanatban elmenekül. A rendőrség a nyomába ered, de egy tömegszerencsétlenség véget vet az üldözésnek. A sérültek ellátása közben egy felrobbanó kocsi Taylor halálát okozza, és Johnson hadnagy is súlyosan megsérül. Bosco ismét Yokas-hoz fordul segítségért, mert Cruz hallgat, mikor Willie G. meggyilkolása miatt egy ártatlan embert akarnak bíróság elé állítani...
Megint állati jó rész lesz! -
#120 én is szidtam őket. értenek hozzá, hogy hogy kell a képernyő elé ültetni minket a jövő héten is:)) pedig nem indult ilyen jól ez a rész -
#119 ááááááá ilyen véget basszus :((( -
#118 most is reklám van:(
-
#117 jól kezdődik :) -
#116 na reklám van már, utána jön :)) -
#115 ja jó:) -
#114 holnap is jó rész lesz -
winnie #113 e pl ott volt az úszóedző esete kiderült az a manusz se csinált semmit mégis tönkretették az élet
off, de honnan veszed, hogy nem csinált semmit? -
#112 A Cruznak vannak szemét húzásai néha-néha, a tegnapi részben is volt egy pár. A Boscot én még mindig birom :) -
#111 Bosco-t teljesen lehúzza ez a csaj. eddig bírtam a palit, de most, hogy hajt erre a cruz-ra, így már nem annyira jó. -
#110 Jövő heti tartalom már most, csakhogy időben képben legyünk:)
A bűnmegelőzési csoport a drogdíler Willie nyomában van, mert remélik, hogy elvezeti őket egy Buford nevű kábítószer-kereskedőhöz. Noble azonban - önvédelemből - lelövi Willie-t. Cruz futni hagyja, de cserébe segítenie kell Buford elfogásában. Bosco hazudik Cruz miatt, később azonban nagyon kellemetlen helyzetbe kerül. Yokashoz fordul segítségért, de volt társa elutasítja. Noble tovább udvarol Kimnek...
-
#109 hát igen az már a másik véglet -
#108 ezért nem nézem ezeket a "legalja délutáni műsorokat". egyébként szeretem az amerikai sorozatokat és mozi-filmeket (én még a Dallas-on nőttem fel). nem akartam megbántani senkit, csak arra próbáltam célozni, hogy ott a nagy amerikában mindenki tisztában van a jogaival és élnek is vele, ha kell ha nem, állandó a mellveregetés, de őket is meg lehet érteni. -
#107 az ilyen délutáni műsorok a legalja, de pl ott volt az úszóedző esete kiderült az a manusz se csinált semmit mégis tönkretették az életét, szal ezek olyan dolgok amiket meg kell említeni és nem az asztal alá söpörni, és nagyon nehéz dönteni mert az ilyen embereket el kell söpörni de csak óvatosan mert könnyen lehet hogy ártatlan embert hurcolnak meg. -
#106 nem általánosítottam -
#105 Nézz meg egy akármilyen magyar vetélkedőt, vagy kapcsolj át az RTL Klubra 14:00 után, és csodát fogsz látni: a magyar is épp olyan hülye, mint amilyennek az amerikait hiszik ...
Nem kéne általánosítani! -
#104 HI ALL!
Én is nagyon szeretem ezt a sorozatot, nem hagynék ki egy részt sem. A tegnapi közepes volt, de hát ilyen is kell, érzelmi szálakat is kell göngyölgetni. A korábbi részekben a Nyeto téma volt jó, szerintem nagyon jól csinálták és kiemelték azt, hogy az amerikai mennyire buta népség...