1546
  • samatcsavok
    Én úgy tudom Faith-nek írják. (PORT.HU, TV-újság, egyszer már a sorozatban is láttam) Megnéztem mégegyszer a tegnapi részt, Carlost vagy az anyja vagy vki más verte át, de én inkább a 2.-ra szavazok.
  • Tarajos Sül
    Igy ke kimondani Féjsz :DD
    asszem Face
  • R9
    azért sajnálom a balra a 4.et :D hogy megbénult
  • samatcsavok
    Az 1. lett az új főnök. Amúgy lehet hogy többet utalt át. Nekem az a furcsa hogy csak így simmán bekerül egy országos TV-csatornába.
  • bigapó
    itt baloldalt van, ha minden igaz. nagyobb képet nem találtam.
  • bigapó
    a parancsnok nincs rajta, mert "csak" másodszereplő (ezek szerint).
  • Serpa
    elég durva.
    országon belül 1000$ a repjegy.
  • R9
    ja sztem is szegény
  • Serpa
    Carlost átverték.
  • R9
    köszi szépen
    a faith aki a fennti képen balról a 4.?:D
    cruzt nem láttam a mai részben,és melyik tűzöltó halt meg?aki a képen elsp vagy 3.
  • samatcsavok
    A szmájlit nem akartam.
  • samatcsavok
    Cruznak csak súrolta a fejét a golyó, Faithnek a gerincében állt meg a golyó így lebénult. Johnson hadnagy (tűzoltóparancsnok) is meghalt. Jimmy lett helyette az új főnök aki összeveszett egyik barátjával aki azt állította nem jó főnök. Jelenleg Kim a mentőállomáson a csoportvezető, mert Dokit előléptették. Utána Gary Barnes tárgyalása van. (Ő az akinek a drogjától halt meg Letty aki Cruz tesója. Barnes ezután felrobbantotta a házat ő meg elmenekült...) Barnes megöleti Halsted Barbarát, mert ő lenne a bíró a tárgyaláson, de Sully megmenti a bírónő életét. Ezután házi őrizetbe veszik Barbarát, ő (Sully csekély örömére) Sullyt választja. Utána a tárgyaláson üldözni kezdik az egyik (tárgyaló teremből távozó) férfit. A helyszínen Sully kiszáll a helyszínt átvizsgálni, ezután DAvis erősítést kér, és kiszáll a kocsiból. Az ember avval fenyegetőzik hogy megnyomja a detonátort. Sully kilövi a kezéből. Ezután Barnessal egyezkednek. Kevesebb börtönbüntetés ha elárulja Richard Buford (drogdíler) rejtekhelyét. Az akció nem sikerül, mert Bufordot nem találják. Egy embert aki rájuk lő lelőnek. BArnestól azonban nem tudnak több információt mert a börtönben megkéselik. Meghal. Attól fegyveres embertől kérnek infót akit az előbb lelőttek. Ő azt kéri hogy vigyázzanak a családjára aki Buford veszélye alat van és elmondja a címet. A FBI-t nem érdekli a család, Buford címére mennek és rajta akarnak ütni. Bosco és Cruz elmennek a családhoz ahol egy másik fegyveres ember tartózkodik. Ezután megérkezik a házhoz Buford egy kisbabát kérve. Boscoék erősítést kérnek és végül elkapják Bufordot. Doki elüt egy bűnözőt. Kim ezért megfenyegeti. (Szerintem Kimnek az a baja hogy Doki visszajött. Azt hitte csoportvezetői állásba jött vissza, de nem. Amúgy Doki úgy osztotta az észt mintha még mindig főnök lenne.) (Reggel visszamegy sima mentősnek. Azt mondja hiányzik neki a munka, nem a papírmunka. Azonban Kim megtudja a nagyfőnöktől hogy lefokozták.)
    JA MOST JUT ESZEMBE A WWW.RTLKLUB.HU/HARMADIKMUSZAK-on rajta van a tartalom. A Titkok és szenvedélyektől vannak az új részek, de az A merénylet ótamár ha jól tudom volt már 3 rész.
  • R9
    Vki help!Kicsit lemaradtam szal utso résznek én azt láttam mikor körbe állták egymást pisztollyal szegezve a nő bosko meg a főnök nő.Most onnan folytatták és mi lett?
  • samatcsavok
    NAgyon izgi volt a tegnapi rész. Remélem lesznek még hasonló részek.
  • samatcsavok
    Sziasztok! Teljesen igaza van Szolnokboynak. Doki igaz mostanában megváltozott, de Kim is. A főnök azt mondta lefokozta Dokit, de Doki mégis letagadta. Kíváncsi leszek a fejleményekre.
  • Szolnokboy
    Hülye az a Kim ! Most megvárná amig Sully-t meg Davis-t lelövik... Doki nagyon jól tette amit tett. Én is ezt tettem volna.
  • bigapó
    melyik volt az a Barnes? aki robbantgatott? Carlosnak van gyereke? mintha keveset szerepelne:) gondolom a komolyabb oldalát mutatják be ezzel. Doki tényleg elütött valakit?
  • Alien
    Az epizód ismertetése: Barnes egyezséget köt a rendőrséggel és elárulja Buford rejtekhelyét. Az akció nem sikerül, de Barnes nem tud több segítséget nyújtani, mert az előzetesben megkéselik. Cruz és Bosco egy másik díler segítségével fogja el a veszélyes bűnözőt. Doki egyre furcsábban viselkedik, végül szándékosan elüti mentőautójával az egyik gyanúsítottat. Kim megfenyegeti, hogy egy életre eltiltatja a hivatásától...

port.hu :)

Tehát Bufortot elkapták, Cruz mindkét térdét szétlőtte, ugye írja, hogy Barnes-t megkéselik, de azt nem, hogy meg is hal benne. Carlos kislánya súlyos beteg, csontvelő átültetésre van szüksége, de sajnos carlos nem megfelelő donor hozzá.

Nagyjából ennyi történt :)
  • bigapó
    mi volt, mi volt?? valaki írjon egy részletes tartalmat.
  • Alien
    Ejha, Doki nem szarozott a tegnapi részben :D
  • Szolnokboy
    most láttam a bemutatót a tvben remélem megint jó rész lesz. KI NE HAGYJÁTOK !
  • bigapó
    igen, nekem is az ilyen részek jönnek be. Az már kicsit unalmas volt, hogy szegény kicsi Faith(fész:)) nénit sajnáljuk. Most tetszett ahogy beszólt, hogy Ő nem a boltot látta, hanem ahogy "bűnöztek" mellette :DDD
    az ütközést nagyon fajinul megcsinálták, ilyen belső kamerás felvételeket hiányolok sokszor, most végre adtak ilyet is:))
    kíváncsi vagyok, hogy Doki-val mi lesz? otthagyja a mostani (szerintem számára beskatulyázó és ezért ideges) állását és visszamegy-e mezei mentősnek?
    ez a rész tetszett
  • Szolnokboy
    Tényleg nagyon fain rész volt azok a legjobbak ahol halad a cselekmény elöre és történik valami a szereplökkel.Nah ez most pont olyan volt
  • Szolnokboy
    Faith
  • Alien
    Huhh az elején nem volt semmi az ütközés a busszal.
  • Aspyrin
    rohadt jó rész volt, végén csávókámat meglátogatták a börtöncimbik
  • Amse
    Face-el mi történt?(nemlátta az eddigieket)
  • Punker
    komoly rész volt.
  • Alien
    Háromnegyed óra múlva jön. Már nagyon várom :)
  • Aspyrin
    tessék nem kihagyni a mai részt
  • Brutal
    Vészhelyzet II.évad eladó 2 DVD (duplát kaptam belőle) akit érdekel esetleg
  • Alien
    huhh, szépen leszedték :D
  • Aspyrin
    ez a fejlövés halálos volt
  • Alien
    Yokas állapota továbbra sem igazán javul, Cruz beépült egy prostihálózatba, de egy faszi eléggé megverte és megerőszakolta őt. Sully megmentett egy bírónőt egy merénylettől és így őt bízták meg, hogy felügyelje a nőt, azonban egyszer sikerült kijutnia egy kávézóba a nőnek és amikor visszamentek egy fickó bombát helyezett el, ami felrobbant a végén, megsebesítve Davist, így lett vége.
  • Alien
    Huhh, hát igen, eléggé megjárta.
  • AnuluWork #471
    Mi volt a vasárnapiban? Nem láttam. :(

[Pontosabban elfelejtettem ...]
  • Aspyrin
    lál, bizony
  • bigapó
    jah, ez már tényleg jobb volt:) a rendőrcsaj jól benyalta a 2. menetet:)) úgy látszik Őt is meg lehet lepni, nem annyira "profi"...
  • Alien
    Na ez jó rész volt :)
  • attyspocak
    Az emonkey-t én is leírtam, mert edonkey, de egy nagy rakás....
    Fent van egy marék rész, de olyna sebességgel jön le, hogy kihullik a hajam, mire egy évad első lemezéhez hozzá jutnék mondjuk német nyelven. :(