Harmadik Műszak/Vészhelyzet (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
Igen. Az, hogy ez is egy amerikai katonai-kísérleti-X-aktás-dolog.

The Matrix has you...

Alien
Háát ha jól emlékszem nem igazán, bár ott a végén nem csak ilyen üres fehétség lesz, hanem más, de nem árulom el😊 A második rész lényegében hasonló, mint az egy, de modernebb a kocka, nekem voltak dolgok amik már nem tetszettek. Kocka 2 is lesz a tv-ben?

Serpa
2. részbõl ki is derül vmi ?
😊

Punker
csúsztatva vannak az évadok, megveszik szinkron stb....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

de most vége lett és most forgatják vagy a retek klub nem vette meg?

Alien
jaja az még soká sajnos 😊

Alien
jaja néztem 😊 Szerintem jó rész volt.

Utána meg átkapcsoltam én is a Kockára, mondjuk már láttam, de nem baj 😊 Utána meg X-akták 😊)

Punkerwork
soká 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

én néztem az er-t utána meg a kocka végét!
mikor lesz már 3.mûszak??

Serpa
egy darabig.

Punker
nézitek?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Rafaelo
mitõl olyan jó az a kocka és ménem inkább GÚLA?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Alien
Hmm szerintem egyszer meglehet néznia Kockát, nem rossz. A második részét már nem ajánlom (nekem legalábbis nem tetszett) de az elsõt megnézheted. Nézd addig a Vészhelyzetet amíg nem kezdõdik a Kocka 😊

Alien
20:55, Vészhelyzet - Mr. Hatékony

A tartalmat lásd a #229-ben 😊

Punkerwork

VinylToy
#210 még nem válaszoltatok :C

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Serpa
Kockát nézzek vagy ER -t ?
<#conf>

<#vigyor3>

Amse
Pratt és Kovac heves vitába keveredik egy terhes asszony állapota miatt. Pratt mindenáron meg akarja menteni a gyereket, miközben Kovac amellett kardoskodik, hogy nem szabad rengeteg pénzt és idõt áldozni arra, hogy életben tartsanak egy súlyosan sérült újszülöttet. Kovacnak jut még egy bonyolult eset: el kell látnia egy pszichológusok által túlgyógyszerezett gyereket, aki az õt bántalmazó nevelõszüleitõl vissza akar menekülni vér szerinti, ám narkomán anyjához... Lewis doktornõ egyik betege a fenyegetõ vakság elõl megpróbál az öngyilkosságba menekülni... Chennek pedig újabb hódolója akad, az egyik orvos személyében?

Punker
ma mi lesz benne?

Serpa
durva volt amikor Romano összetörte a fiolát ...
😄

Alien
ja, durva volt

baszki,hogy begyulladt a csaj a kocsiba,anyád!!

Alien
-Mi a dögvész van itt??
-Takarítunk...

😄

Alien
aranyos ez az új csajszi aki ott a betegfelvételnél volt 😊

Alien
nicsak a robotdoki 😄DDDDDDDDD

Punkerwork
majd meglátjuk milyen lesz.

Alien
21:00, Vészhelyzet - Távol Afrikától

Kovac visszatér az osztályra, és megújult szemlélettel szervezi az ellátást. Új talpraesett nõvér érkezik a csapatba, Abby pedig úgy dönt, hogy visszamegy az egyetemre. Kiderül, hogy a rezidensek közül se való mindenkinek ez a pálya.

Lewis azon aggódik, hogy az egyik betegének, egy építésznek egyre romlik a látása. Abby megint tanulásra adja a fejét és a helyére új nõvér érkezik: Samantha Taggart.

Corday doktornõ felfedezi, hogy a karizmatikus Dr. Dorset sem tökéletes.

A medikusokat pedig kétségbeesésbe kergeti az osztályon uralkodó látszólagos káosz.

Mighty
Ez egy elég langyos rész volt...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ánnyirá nyem, a fekete pákóról szólt , Romano is kb 10mp-et szerepelt, pedig õt bírom a legjobbanö.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Alien
én nem láttam tegnap, nem tudtam nézni, jó rész volt?

Punker
kezdõdik

Punker
ma rendes idõben kezdõdik

Punkerwork

VinylToy
Tényleg meghalt Green doki?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Lehet hogy volt már...
Ezekben a kórházi filmekben (fõleg a vészhelyzetben) azt imádoma legjbban, amikor hordágyról kell a kórházira valakit áttenni:
"Háromra... egy, kettõ, három... NYEKK!" Szegény beteg akkorát puffan, hogy lehet diagnosztizálni a gerincsérülését.

bigapó
Jól beolvasott az új srác Romano-nak 😊) "a haveroknak csak Coop" LOL
Nálunk az ABC-t hívják így😊)

The Matrix has you...

Alien
Jaja 😊

Punker
jó rész volt

Alien
Romanonak milyen maszek keze van.

Alien
és igazuk is volt 😊

Punker
port.hu szerint csak 21:30-tól kezdõdik

Punker
már csak fél óra

Punker
mai rész is mókás lesz 😊

Amse
Na találtam 1 számot ami volt anno az 1ik Harmadik mûszak részben.
Fat Boy Slim - Right Here Right Now

a.carkey
Skipp Sudduth nyomta a Roninban is! Kicsit soványabb volt a faszi.

A medve nem játék.

AnuluWork
Végülis uarról szól! A Maffiáról.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Tsúniák vadtok! A kisszisza kergessen meg titeket!

#195 Jó ötlet! 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Alien
Bocsi, de ahogy a többiek is mondták, nem illik ide 😊 Nyiss neki egy topicot ha gondolod 😊

Punker
Elnök Embereihez a Maffiózókat ajánlom 😊

bigapó
Ja, nem idevaló.

az a rész nagyon tetszett, fõleg Bosco stílusa😊)

The Matrix has you...