1546
  • Punkerwork
    millió munkám van, ha végeztem berakom
  • Amse
    thx
    Akkor kérd meg Punker-t ,hogy rakja be.
  • Alien
    Szerintem jó
  • Amse
    Na nekiestem és ezt csináltam.Remélem jó lesz.
  • bigapó
    Hi mindenki!

Nem annyira csípem ugyan az ER-t (régen jobb volt), de azért tegnap megnéztem a közepétől. Kicsit furcsáltam, hogy Kovac-ot mutatják az elején, mint főszereplő, aztán meg "kivégzik". Egyszerú reklámfogás az egész, így majd tűkön ülve várjuk és persze megnézzük majd a következő részt is:)
  • Punker
    ha az az a film amiben a Karib Tenger Kalózai-ban lévő csaj is van akkor igen.
  • Alien
    Illetve a port.hu szerint a 10-ik megy :)
  • Alien
    jaja 10. évad :) Nem semmi :)
  • winnie
    de, de. már a 10. évad van a tévében?
  • Mnemomic
    Hi!

Ez az új csaj nem a Csavard be mint Beckhem egyik főszereplője volt?
  • Alien
    Jövő heti rész:
    Vészhelyzet - Az eltűnt doki

Carter Afrikába megy, hogy megkeresse Kovacot. A háború dúlta területeken mindenki segítségére szüksége van. Carter rájön, hogy Kovacon kívül önmagát is itt keresi.
    Carter visszatér Kongóba, ahol, miközben az eltűnt Kovac doktor nyomára bukkan, újra találkozik régi ismerőseivel. Az országban akkora káosz és bizonytalanság uralkodik, hogy Carter élete közvetlenül is veszélybe kerül. Kovac doktor pedig erős maláriarohamok közepette is elszántan küzd a mindenkit elsöprő halál ellen...

na ez érdekes rész lesz onnan Afrikából :)
  • Alien
    Köszi Punker!
  • Alien
    jaja :) nagyon cuki :)
  • Punker
    ok
  • Alien
    Oké köszi! :) Valami klassz kis megosztottat a két sorozatról :) Biztos jó lesz, te mindig összedobsz ilyen jókat:)
  • Aspyrin
    Natyon csini csibe
  • Amse
    Holnap csinálok 1 logot ha kell.
  • Alien
    Oké szerintem jó lesz , mert így akkor nem süllyed le elvileg a topic :) Hisz ha most nyinánk egy újat az ER-nek, akkor ez lemenne, mert most nem megy, viszont ugyanaz lenne fordítva is ha beindul a Harmadik Műszak.

Na akkor Punker megkérlek, hogy változtasd meg a címet Harmadik Műszak - Vészhelyzetre /vagy ER-re, az mindegy, csak a Harmadik Műszak legyen elöl/ köszi :)
  • Punker
    nekem mindegy
  • Alien
    Hopp tényleg nem szállt ki, imdb-n megnéztem és úgy van írva a nevénél, hogy: Goran Visnjic .... Dr. Luka Kovac (1999-) tehát tényleg nem szállt még ki :)
  • Alien
    hmm Punker legyen ez egy Harmadik Műszak-ER topic együtt? mit gondolsz? És akkor lehetne egy feles bannert is csinálni. Vagy ne?
  • Punker
    én úgy tudtam még nem szállt ki
  • Alien
    Hát ja kicsit éredekes.. Nem tudom, lehet, hogy kiszállt
  • Punker
    kezdés képpen kinyírták Kovac-ot? vagy ez csak a szokásos hangulat fokozás?
  • Alien
    Néztétek az ER-t? Nekem tök szimpi ez az új csajszi, szerintem nagyon aranyos :)
  • Alien
    ER sem rossz, bár a harmadik műszakot jobban szeretem :)
  • Punker
    ma már ER lesz, szeretem mert jóka tlehet rajta röhögni :)
  • Mighty
    A durvasaggal semmi problema, csak akkor ne kovessenek mar el kapitalis hibat. Csinaltak volna ugy, hogy Taylor oltja a tuzet, de nem vette eszre a tartalyt, ami szepen fel is robban, stb.
  • painkiller1986
    tudtok olyan oldalakat ahol lelehet tölteni a harmadik műszak részeit.freemailem:[email protected]
  • AnuluWork #154
    Ha valakit ki akarnak venni a sorozatból, akkor ebben a HMban általában elég durván teszik azt. Taylort minden áron ki akarták szedni - nem értem miért - és ki is szedték. Bobbut iski akarták venni ...
  • Shodan
    Ugyanezt nem értettem én se, hogy lehet hogy kint voltak a tűzoltók és egyszerűen nem oltották a tüzet, szerintem ilyen a valóságban azért nincs.
  • Mighty
    Nem tudom, hogy mukodik a dolog, de ez kicsit bassza a csorom.

Van egy tomegszerencsetlenseg, ahol mar javaban meloznak a rendorok, mentosok (attol tekintsunk el - bar ez is eleg erdekes -, hogy a mentosok es a tuzoltok egy idoben kaptak a riasztast, megsem egyszerre erkeztek a helyszinre...) es a helyszinre erkezo tuzoltok egy resze nem ugorik neki a tuz oltasanak. Tudom, azzal magyaraztak, hogy meg messze van a tuz a benzintartalytol, de akkor is. Egy ilyen karambolnal lehet szivargo benzin es annak eleg egy szikra is, nemde?
  • bigapó
    Hi!

Nekem nagyon tetszett az "utolsó" rész, arra azért kíváncsi lennék, hogy Amerikában is több hónapos szünettel folytatták? Vagy csak velünk "hülye" magyarokkal lehet ezt megcsinálni???

Kicsit ugyan lelőttétek a folytatást, de még így is izgalmas lesz és már nagyon várom. A Taylor-halál nagyon durva volt, nem szeretném így végezni:) akkor inkább a fejem szakadjon és ne lássam a végeredményt...
  • AnuluWork #150
    Olvastam.
  • Punker
    ezt olvastad vagy saját teoria?
  • a.carkey
    Semmi. Új társat kap ...
  • Shodan
    És mi lesz a jó öreg Boscoval?
  • a.carkey
    Na szóval ...

Megölik Noble-t. Ezzel mindent elmosnak. Yokas megsebesül és tényleg úgy néz majd ki a dolog, mintha lövöldözésben purcant volna ki Noble. Johnson parancsnokot meg Doki segíti át a halálba, miuán az könyörög neki, hogy tegye meg. Cruz visszamegy járőrnek az utcára ...
    Az a srác, aki Taylor halála napján be kellett volna, hogy ugorjon színrelép, Taylor helyett, de mivel nem ő halt meg, mindenki utálja.
  • Alien
    jaja
  • Shodan
    Már tudtam hogy valami ilyesmi lesz a 16-os karika miatt.