Harmadik Mûszak/Vészhelyzet (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
Jaja.Ennek a 2õnek volt már közös része is szóval azért elég sok a közös bennük.Az elnök embereinek köze sincs ehez.Szóval tényleg nem ide való.

Punker
más téma más stílus szerintem nyiss neki külön topic-ot.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

AnuluWork
Vegyétek bele a West Wing-et is (Az elnök emberei)! :)

Lécci, lécci, lécci, lécci! :)

Normális sorozat a "gagyitévéken" úgyis csak ez a három megy ... :(

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Alien
jaja :)

Serpa
életben van Kovác doktor ...

Alien
20:55-kor lesz :)

Alien
nekem is fura volt, hogy mi ez a némaság itt :)

Én nézem:)

Punker
na mi ez a csend? ma nem nézitek? :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
jó lett nagyon a banner, nem csinálnátok a Star Wars topic-hoz is? :)

Alien
oksi

Punkerwork
millió munkám van, ha végeztem berakom

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Amse
thx
Akkor kérd meg Punker-t ,hogy rakja be.

Alien
Szerintem jó

Amse
Na nekiestem és ezt csináltam.Remélem jó lesz.

bigapó
Hi mindenki!

Nem annyira csípem ugyan az ER-t (régen jobb volt), de azért tegnap megnéztem a közepétõl. Kicsit furcsáltam, hogy Kovac-ot mutatják az elején, mint fõszereplõ, aztán meg "kivégzik". Egyszerú reklámfogás az egész, így majd tûkön ülve várjuk és persze megnézzük majd a következõ részt is:)

The Matrix has you...

Punker
ha az az a film amiben a Karib Tenger Kalózai-ban lévõ csaj is van akkor igen.

Alien
Illetve a port.hu szerint a 10-ik megy :)

Alien
jaja 10. évad :) Nem semmi :)

de, de. már a 10. évad van a tévében?
Mnemomic
Hi!

Ez az új csaj nem a Csavard be mint Beckhem egyik fõszereplõje volt?

Alien
Jövõ heti rész:
Vészhelyzet - Az eltûnt doki

Carter Afrikába megy, hogy megkeresse Kovacot. A háború dúlta területeken mindenki segítségére szüksége van. Carter rájön, hogy Kovacon kívül önmagát is itt keresi.
Carter visszatér Kongóba, ahol, miközben az eltûnt Kovac doktor nyomára bukkan, újra találkozik régi ismerõseivel. Az országban akkora káosz és bizonytalanság uralkodik, hogy Carter élete közvetlenül is veszélybe kerül. Kovac doktor pedig erõs maláriarohamok közepette is elszántan küzd a mindenkit elsöprõ halál ellen...

na ez érdekes rész lesz onnan Afrikából :)

Alien
Köszi Punker!

Alien
jaja :) nagyon cuki :)

Punker
ok

Alien
Oké köszi! :) Valami klassz kis megosztottat a két sorozatról :) Biztos jó lesz, te mindig összedobsz ilyen jókat:)

Natyon csini csibe

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Amse
Holnap csinálok 1 logot ha kell.

Alien
Oké szerintem jó lesz , mert így akkor nem süllyed le elvileg a topic :) Hisz ha most nyinánk egy újat az ER-nek, akkor ez lemenne, mert most nem megy, viszont ugyanaz lenne fordítva is ha beindul a Harmadik Mûszak.

Na akkor Punker megkérlek, hogy változtasd meg a címet Harmadik Mûszak - Vészhelyzetre /vagy ER-re, az mindegy, csak a Harmadik Mûszak legyen elöl/ köszi :)

Punker
nekem mindegy

Alien
Hopp tényleg nem szállt ki, imdb-n megnéztem és úgy van írva a nevénél, hogy: Goran Visnjic .... Dr. Luka Kovac (1999-) tehát tényleg nem szállt még ki :)

Alien
hmm Punker legyen ez egy Harmadik Mûszak-ER topic együtt? mit gondolsz? És akkor lehetne egy feles bannert is csinálni. Vagy ne?

Punker
én úgy tudtam még nem szállt ki

Alien
Hát ja kicsit éredekes.. Nem tudom, lehet, hogy kiszállt

Punker
kezdés képpen kinyírták Kovac-ot? vagy ez csak a szokásos hangulat fokozás?

Alien
Néztétek az ER-t? Nekem tök szimpi ez az új csajszi, szerintem nagyon aranyos :)

Alien
ER sem rossz, bár a harmadik mûszakot jobban szeretem :)

Punker
ma már ER lesz, szeretem mert jóka tlehet rajta röhögni :)

Mighty
A durvasaggal semmi problema, csak akkor ne kovessenek mar el kapitalis hibat. Csinaltak volna ugy, hogy Taylor oltja a tuzet, de nem vette eszre a tartalyt, ami szepen fel is robban, stb.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

tudtok olyan oldalakat ahol lelehet tölteni a harmadik mûszak részeit.freemailem:[email protected]
AnuluWork
Ha valakit ki akarnak venni a sorozatból, akkor ebben a HMban általában elég durván teszik azt. Taylort minden áron ki akarták szedni - nem értem miért - és ki is szedték. Bobbut iski akarták venni ...

Shodan
Ugyanezt nem értettem én se, hogy lehet hogy kint voltak a tûzoltók és egyszerûen nem oltották a tüzet, szerintem ilyen a valóságban azért nincs.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Mighty
Nem tudom, hogy mukodik a dolog, de ez kicsit bassza a csorom.

Van egy tomegszerencsetlenseg, ahol mar javaban meloznak a rendorok, mentosok (attol tekintsunk el - bar ez is eleg erdekes -, hogy a mentosok es a tuzoltok egy idoben kaptak a riasztast, megsem egyszerre erkeztek a helyszinre...) es a helyszinre erkezo tuzoltok egy resze nem ugorik neki a tuz oltasanak. Tudom, azzal magyaraztak, hogy meg messze van a tuz a benzintartalytol, de akkor is. Egy ilyen karambolnal lehet szivargo benzin es annak eleg egy szikra is, nemde?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bigapó
Hi!

Nekem nagyon tetszett az "utolsó" rész, arra azért kíváncsi lennék, hogy Amerikában is több hónapos szünettel folytatták? Vagy csak velünk "hülye" magyarokkal lehet ezt megcsinálni???

Kicsit ugyan lelõttétek a folytatást, de még így is izgalmas lesz és már nagyon várom. A Taylor-halál nagyon durva volt, nem szeretném így végezni:) akkor inkább a fejem szakadjon és ne lássam a végeredményt...

The Matrix has you...

AnuluWork
Olvastam.

Punker
ezt olvastad vagy saját teoria?

a.carkey
Semmi. Új társat kap ...

A medve nem játék.

Shodan
És mi lesz a jó öreg Boscoval?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

a.carkey
Na szóval ...

Megölik Noble-t. Ezzel mindent elmosnak. Yokas megsebesül és tényleg úgy néz majd ki a dolog, mintha lövöldözésben purcant volna ki Noble. Johnson parancsnokot meg Doki segíti át a halálba, miuán az könyörög neki, hogy tegye meg. Cruz visszamegy járõrnek az utcára ...
Az a srác, aki Taylor halála napján be kellett volna, hogy ugorjon színrelép, Taylor helyett, de mivel nem õ halt meg, mindenki utálja.

A medve nem játék.

Alien
jaja

Shodan
Már tudtam hogy valami ilyesmi lesz a 16-os karika miatt.