1546
-
#466 Hi all!
Én is imádom a sorozatot, és jó lenne ha valaki bökne egy TUTI megbízható feltöltési helyet ahonnan az eddigi részeket le lehet szedni.
Az sem baj ha angol, csak van hozzá felirat valahol (remélem)
Kár hogy nincs akkor tábora mint a Jóbarátoknak vagy a Vészhelyzetnek.
Azok már kint vannak szinkron dvd-n is, de ezt még DC-n csak egyetlen emberkénél láttam pár részt a 6. évadból, mi meg még ugye csak az 5.-nél járunk.
szal ha van valakinek 5lete... plz ossza meg!
Akkor ez a emonkey megy vagy nem???
Vannak rajta részek???
Szinkronos forrást nem tud senki??? -
#465 Oké, köszi! :) -
#464 volt. valami megbeszélésen vett részt, ahol azt tárgyalták, hogy mennyi ampullát kapjanak valami új csodaszerből. Ő azt mondta, hogy 3 az már sok, így sem férnek el a táskában. Ha annyit akarnak belerakni, akkor kell új táska is, ami nagyobb. Erre jót nevettek rajta, hogy máris át akarja "szabni" a költségvetést. Aztán végül úgy döntöttek, hogy 2 (vagy 1?) ampulla elég. Mire Ő: Csak ennyi, kész is vagyunk? :) szal nem nagyon tököltek a döntéssel. Igaz menniük kellett egy balasethez (azt nem értem, hogy miért, de talán a járvány miatt, bár akkor, még nem tudták hogy az lesz...)
a végén meg még beszélt Carlos-szal, akitől kérdezte, hogy milyen az új ember. Neki bejön, de szólt, hogy nem kell megszoknia:) magyarán vissza fog térni sima mentősnek. -
#463 Dokival végülis mi lett? Mert ugye én az előzőt nem láttam, az az előttiben meg ugye az volt, hogy nem ment el a Taylor temetésére (azt tudom, hogy aznap vagy előző nap volt utoljára mentős, mert előléptették). A mostani részben viszont egyáltalán nem szerepelt. Volt róla szó a múltkori részben? -
#462 Valóban nem tartozott a legjobb részek közé az tény, de azért nem volt olyan rossz :) -
#461 hát... nekem annyira nem tetszett a mostani rész. lehet, hogy a nagy meleg teszi és punnyadt vagyok, de csak azt érték el, hogy majdnem elaludtam. ez a Jimmy-gyerek féle szenvedés, "Én vagyok a Főnök" eléggé nevetséges. Egyébként tényleg nem való főnöknek, de ezt be lehetne látni és tovább passzolni a dolgot. jó, persze benne van a hiúság, hogy márpedig Én kaptam és nem adom fel. ez helyes is, csak ami nem megy az nem megy.
szóval elég lapos rész volt. ha így folytatják az évadot, akkor nem csodálom, hogy nem készül több rész. pedig annyira jó volt, most mi lett velük? más írja a forgatókönyvet? -
#460 jó rész :) -
#459 Köszi, elolvastam :)
Én meg a múlt hetit láttam, csak a mait nem :)) No de a jövő héten nézem ismét ha minden jól megy :) -
#458 jó volt, de annyira nem, hogy "sírj" miatta. :)
mondjuk én meg a múlt hetit nem láttam :(
ha gondolod beírom a lényeget, de a port.hu-val lehet jobban jársz:) -
#457 Nem láttam ma, mert nem voltam otthon -
#456 Tévedtem, már jött le fake fájl, igaz figyelmeztetett rá a program. -
#455 megpróbálom. :)
-
#454 Töltsd le. Nekem is volt már így wma-nál, leszedtem a licenszet és utána ment. -
#453 Nos fake fájlt nem szedtem le, de a third watch főcím zenét wma-ban igen. Az meg kéri a liszencet. :(
-
#452 Azt hiszem kezdem érteni ezt az emajmot, de nem szedi a fájlokat, csak kijellzi, hogy vannak. Státuszra kiírja, hogy looking. ??
-
#451 valami edonkey-ről van szó, de nem értem. -
#450 A download-ra kattintva bejön az alábbi link, majd az IE kiírja, hogy a lap nem jeleníthető meg.
ed2k://|file|Third_Watch_-_1x01_-_Welcome_To_Camelot.(DVD).SFM.[www.the-realworld.de].divx.avi|368179200|F49D27B0985194316ABE64E5975D09DC|/ -
#449 Bocs, a reg. már meg van. De még mindíg nem tudom, hogy mitől fogom érteni, ha innen szedem le a 3. múszak részeit. -
winnie #448 nem kell regisztrálni, deha rányomsz a login gombra, akkor tudsz -
#447 Egyébként hogy lehet itt a www.the-realworld.de-n regisztrálni? Mert login részt talátam, de regisztrációst nem. -
#446 A www.the-realworld.de-n magyar hangal is fenn lenne? :)
-
winnie #445 nyilván olyan filecserélőt kell alkamazni, ami megbízható. nekem még sosem sikerült fake file-t letölteni. próbálkozz valamelyik torrentkereső oldalon, vagy a www.the-realworld.de-n (ez utóbbin szerintem fent van az eddigi összes rész) -
winnie #444 max télen -
#443 francba lemaradtam
lesz ismétlés? -
#442 Jó rész volt. (ahogy mindig)
Doki teljesen kiborult, azt hittem, hogy úgy lesz, hogy az utolsó pillanatban még eléri a hajót. -
Aspyrin #441 ma 17:30 -
#440 Nos a fájlcserélgetőkről csupa rossz tapasztalatom van. Előszőr is pokolira lekorlátozzák a letöltéseket, másodszor többször előfordult, hogy nem az volt a fájl, mint amit a neve mutatott. Arról nem is beszélve, hogy nem ismerem a titkot. -
Aspyrin #439 fájlmegcserélgetőszupertitkosdolgokrólpl -
#438 És honnan lehet letülteni a részeket? -
winnie #437 a harmadik műszak még sehol, semmilyen formában nem jelent meg dvd-n. le kell tölteni a részeket és kiíírni. -
#436 Nem tudjátok, hogy megjelent-e az első öt évad már gyüjteményként DVD-n? Ha igen, hol lehet megszerezni? Occsóért? :) -
#435 naggyon érdekes rész volt:)) kavartak rendesen, FBI, ez nekünk dolgozik, az meg nekem. de nem is így van, hanem úgy... :DD Viszont az nagyon komoly eutanázia-szerű kérdést vet fel, amit Doki csinált. A feleség pl. egy szót nem szólt ellene, valszeg már az elején belátta, hogy nincs értelme a további szenvedésének, hisz úgyis csak egy roncs lenne hátralévő életében. egyébként én is majdnem lemaradtam róla, csak az asszony nézte ezt a szörnyű V.I.P.-t vagy mit és a végén adták az előzetest (maradjanak velünk, mert a reklám után következik a ...) :)) -
Aspyrin #434 nem -
#433 ismétlés volt? -
Nickstokes #432 bassssssssza meg! Elfelejtettem hogy ma már van!
Miért nem lehet keddenként, ahogyan régen volt? -
Aspyrin #431 ááá, genyó fájdalmas rész volt -
Imádom ezt a sorozatot. -
#429 huhh tényleg, már majdnem el is felejtettem :) Köszi, hogy szóltál, furcsa, hogy vasárnapra tették :) -
Aspyrin #428 Na gyerekek, 17:30 reteklubb. -
#427 Így van :)))