1546
-
#346 hát én ma kihagyom.
cselzi - barsza meccs.
^-^ -
#345 20:55 Vészhelyzet - A meglepetés baba
Abby és Neela három hetes rotációban dolgoznak az újszülött intenzív osztályon, és bár rengeteget tanulnak, teljesen másképpen gondolkodnak egy sürgosségi osztály feladatairól. Azért persze nekik is meg kell vívniuk a maguk napi csatáit az osztály vezetojével és fonovérével. Abby találkozik Weaverrel, akinek a barátnoje itt hozza világra a gyermekét, és akit közösen akarnak felnevelni... -
#344 A Pratt annak a srácnak akit az apjával együtt hoztak be. Intubálás közben. De vmi betegségben szenvedett a srác, azért is tört el olyan könnyen a nyaka. -
#343 Kinek és ki törte el? Csak az elejét láttam, mert bealudtam. -
#342 de már volt vmi a nyakával, hogy rögzítve volt.
ilyen könnyen nem törhet el. -
#341 Amúgy jó, hogy van újra :) Jó rész volt :)
Közben meg remélem nagyban csinálják a harmadik műszak szinkronjait :D -
#340 mekkorát reccsent -
peter31 #339 Beszarás eltörte a nyakát... uhhh -
#338 20:55 Vészhelyzet - Játék a tűzzel
Carter visszatér a kórházba, ahol bevezeti a köztudatba párját, és születendő gyermekét is. Sam egyre aggódóbban szemléli fia viselkedését, és mind jobban rászorul Kovac segítségére. Prattet ezúttal szakmailag és magánéletileg is nagy pofonok érik... -
#337 jaja végre :) -
#336 ma lesz -
#335 :)
most nézem az Indy -t, szünetében mutatták. -
#334 megelőztél :) én is beakartam írni, csak elfelejtettem :)) -
#333 ER nem sokára folytatódik. -
#332 ööö biztos Hamradik műszak volt éjjel, de az csak ismétlés. -
#331 melyiknek? ER vagy HM
-
ZsirosKenyer #330 a tegnapi durva volt..látta vki?
egész megrázott.. -
#329 ma is lesz ismétlés -
#328 régiek -
#327 igaz... -
#326 Új részeket nem szoktak ilyen későn adni. -
#325 Ezek új részek? Vagy már leadták? -
R9 #324 ma:
01:00 Harmadik műszak (amerikai filmsorozat, 1999) 45' (12) Szex, hazugság, videó -
#323 Köszi, már le is szedtem:) -
winnie #322 a harmadik műszakot ismételgetik éjszakánként, de most a vészhelyzet elvonul téli szünetre - és nem harmadik műszak lesz helyette. -
#321 Somewhere over the Rainbow
Többen is előadták már ezt de itt Israel Kamakawiwo'ole előadásában volt hallható egy Hawaii énekes. -
#320 ehh, letörted a jókedvem:) -
Aspyrin #319 inkább a heteket számold -
#318 Nekem is a Green doki-s rész tetszett a legjobban, főleg a végén a zene. Tényleg, nem tudjátok véletlenül, hogy mi is annak a címe?
Én már a napokat számolom csak, hogy mikor tér vissza a THIRD WAAATCH... -
#317 A Kobrában nincs társadalomrajz, hacsak a debil motorosbanda életét nem vesszük annak. :) -
#316 Akkor ne nézd az ER-t hanem mondjuk inkább STallone Cobráját:) ott nem lesz ilyengondod, hogy gondolkodni kell vagy együt érezni ott lehet "szórakozni". Szerintem minden ER részben volt nagyon sok társadalomkritika... ÉS ezt a ziccert az afrikai vonallal nem lehetett kihagyni és még a borzalomba is sikerült belevinni valami kis humort (carter és a lábnélküli kisgyerek a tolókocsiversennyel) De a legellentmondásosabb rész az volt mikor az anya ül a gyereke mellett aki haldoklik és közben boldog karácsonyt kívánnak neki.... -
#315 Ha a 3. műszakban Carlos puerto rico-i gyermekkoráról készülne film, amiben bemutatná, hogy milyen sok mindent kellett kiállnia a kiskölyöknek, az sem tudna lekötni. -
#314 Nem igazán érdekel. Ha eddig leültem Vészhelyzetet nézni, szórakozni akartam. Ez az afrikai vonal és az éhező, háború sulytotta valóság, nem szórakoztató. Ha ez érdekel, betszem a Bruce Willis filmet. Az ER is pont ezért volt jó. Ha voltak is részek, az profi munka volt. Most már azt hiszem, hogy a Klinika "Udo, a gazdag német orvoscsemete Afrikában" kalandjait nézem. Ez valahogy nem érdekel. Mondom, semmi bajom, ha egy rész szomorú, és nem fröcsög a vér, de az afrikai valóság keverése az amerikai élettel ugyanazon a részen belül, nem szórakoztat, hanem inkább idegesít. Mondom ezt azután, hogy Green doki halálát bemutató rész volt szvsz a legjobban megrendezett ER rész, és ott sem csöpög a vér. Szvsz. -
#313 Az lehet, és mondjuk hozzátartozik, hogy nem sikerült 100%-osan a filmre figyelnem szal biztos azért sem fogott úgy meg ez a rész.
-
#312 Azért mert nem csorgott patakokban a vér?
Azt hiszem egyértelmű üzenetet próbált közvetíteni ez a rész. Azt, hogy mennyire kilátástalan helyzetben vannak a szegény országokban élő AIDS (vagy egyéb más) fertőzésben szenvedő emberek. És ezt egy gazdag ember (Carter doki) nem tudja megoldani. Valószínűnek tartom, hogy ez a rész akkor készült, mikor az USA drasztikusan csökkentette az AIDS kutatásokra szánt pénzek osztását. -
#311 inkább elgondolkodtató -
#310 szerintem se volt jó -
#309 Jó szar rész volt a tegnapi ... -
#308 kezdésnél a rókázó télapó fullos volt -