Harmadik Mûszak/Vészhelyzet (TV)

← ElőzőOldal 31 / 31

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
A fõcímzenéje pl: The Crystal Method - Keep Hope Alive
Egyik örök kedvenc :)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Alien
Annyira birom ezt a sorozatot, annyira jók a szereplõk és olyan jól kijönnek benne az emberi kapcsolatok.

Amse
Jah.

Alien
Jó rész volt ez a mai is :)

Alien
:D

Amse
Hát nem :DFõleg hogy minden 4diket a csapos fizette :D

Punker
300 $-árt elinni 5 nap alatt nem is rossz :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Alien
jaja

Amse
Mindjárt kezdõdik

Alien
jujj :)

joebacsi
egy részt láttam eddig, azt, amelyiknek az elején összedõl az állvány, és közben leszakítotja a srác lábát...közben meg pont ilyen állványozáson dolgoztam, hát következõ nap már kicsit remegett a lábam 9 emelet magasan :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Alien
Hát igen

Amse
Megértem a Sully-t, de azért ideje lenne továbblépni és másra gondolni.

Alien
Szegény Sully ezekszerint nem tud egyenlõre túllépni a dolgokon

Alien
Hmmm , kiváncsian várom! :)

Amse
Ja ez a mai.

Amse
Az epizód ismertetése: Több rendõrtámadást is jelentenek a 9-11-en. Szinte minden járõr a bajba került kolléga segítségére siet, de a kelyszínen nincs áldozat. A riasztások alatt azonban mindig kirabolnak egy szõrmeüzletet. Cruz a saját módszereivel vadászik a tettesre, és ez kis híján az életébe kerül. Yokas egyre kevésbé szimpatizál a hadnagynõvel, emiatt Boscó-val is nézeteltérései támadnak. Sully egyre többet iszik és mindinkább képtelen irányítani saját életét. Davis úgy dönt, nem asszisztál tovább barátja önpusztító életmódjához.

Info:www.port.hu

Amse
thx:)

amse,király a logód!

Alien
jaja, már várom :)

Amse
UP!
Ma lesz :)De jó.

Alien
ahogy mondod, mindegyik jó nagyon, talán ez most simán jó volt :)))

Amse
Mind1ik jó rész:) Ez is, de nem volt olyan kiemelkedõen jó.

Alien
jaja, de jó rész volt most is szerintem :)

Amse
már vége:(

Alien
már megy! :))))

dehogy unták (pl. a mentõscsaj kim, most a '24' 4. évadában lesz az egyik fõszereplõ) - inkábbb a producerek nem akarták, hogy a nézõk megunják a sorozatot, és vért frissítettek
Serpa
megúnták ?

nemsokára indul a 6. szezon, igaz a szereplõgárda tavaly sajnos majdnem teljesen lecserélõdött, sokan elmentek...
Amse
Qrva sok jó zene van benne.

Amse
Nem tudtok mosdani olyan zenéket amik voltak a sorozatban?

PREMIERE1
A West Wing és az ER mellett szintén alapmû!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Hogy én legyek a kivétel: Carlos Rulez!

(Kim meg ... :)

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

Matthewpamer
de a fõnökcsaj se rossz.. :P

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

a rajongók 80%ának Bosco a kedvence,ezt csak ugy mellékesen mondom:D

Alien
az is igaz :)

Serpa
de legalább nem lesz hamar vége.

Alien
jaja, kár, hogy csak hetente van :(

Alien
Nekem is a Bosco a kedvencem :)) De az összes szereplõ nagyon jól elvan találva!

Matthewpamer
Egyik kedvenc sorozatom!Bosko a király!!:))

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Nekem is a kedvenc sorozatom a jóbarátok mellett:P
Mondjuk vannak benne unalmas részek is,de a többség az jó.Kár,hogy csak hetente van,asszem tavaly volt valami olyan h. naponta adták a részeket.

Alien
Alien
Még nem találtam errõl a sorozatról témát,
így gondoltam megérdemel egyet. Nekem az egyik kedvenc sorozatom, nagyon szeretem. Aki esetleg nem tudná, az RTL Klub-on megy keddenként :)

← ElőzőOldal 31 / 31