1546
-
winnie #386 ezért dráma a műfaja. -
#385 Hát ja!
Betont is folyton szivatták. -
#384 azon gondolkodtam, hogy miért van az, hogy a szereplőket mindig megszivatják a forgatókönyvírók. Olyan még nem volt, hogy valaki boldogságban lehúzott volna 1 évnél többet -
#383 bannerban balról a 2. -
#382 az melyik?
[nem látta] -
#381 jaja :( -
#380 hát apám, már csak ezért sem éri meg leszbinek lenni. volt gyerek, nincs gyerek:(( -
#379 lenyúlták a kiskölköt -
#378 a kis feka vajon visszajön irakból? -
#377 Al Bundy elvitte a pénzemet. -
#376 Valaki megvette/megveszi a Vészhelyzet 1. évadot? Érdekelne van é itt ekkora fanatikus. Én biztosan letöltöm majd a ripeket -
#375 "Ez aztán a medika" hö :)) -
#374 Ha találok akkor bemásolom :D -
#373 ER hez van érdekesség?
^-^ -
#372 20:55
Vészhelyzet - Lázas igyekezet
Carter ugyan megvédi védencét, Neelát Weaverrel szemben, ám azt tanácsolja neki, legyen aktívabb. Neela annyira komolyan veszi a tanácsot, hogy túl messzire megy egy agysérült beteg kezelésében...
-
#371 Szerencsére túlélte. Basszus idáig nem is lehetett tudni, hogy van gyereke
Amúgy Lucáéknak örülök, én is bevállalnám a Sam-et
Meg a Neela is nagyon aranyos :) -
#370 jaja :D -
Aspyrin #369 szegény gyermeknek érdekes arca van -
Aspyrin #368 folyik a lé belőle -
#367 bazzeee meg ne haljon a recepciós manusz -
Aspyrin #366 "azt mondta fog egy tankot és szétlövi a seggem" -
winnie #365 szinte biztos, hogy nem fogja senki megvenni - ilyen 3-4 évente egyszer fordul elő. no meg persze minden sorozatnak valamikor véget kell érnie. -
#364 felvettem jó volt -
Aspyrin #363 már vége is -
#362 mindjárt kezdődik :) -
#361 Egyébként nem is értem, hogy hogy lehet egy ilyen sorozatot befejezni. Nézettsége tuti volt. Na mindegy, én egyenlőre várom a folytatást az rtl klubon, addig hátha történik valami pozitív dolog, valamelyik tv társaság megvehetné. Csak ne az legyen mint a Sliders esetében volt :( -
#360 ne már :( Hátha folytatja valami másik társaság :(
Amúgy légyszi a hatodik évadról ne árulj el majd részleteket.
Alig várom, hogy legyen újra. -
winnie #359 aki nézi a harmadik műszak 6. évadját a neten, az jól becsülje meg, mert az NBC lelőtte a sorozatot, jövőre nem lesz már 7. évad -
#358 Romano a sírjában forog ...
micsoda alapítvány.
^-^ -
#357 Romano forog a sírjában -
#356 olyannyira, hogy már van.
^-^ -
#355 mindjárt jön :) -
#354 2 hete nem volt.
várom ... -
#353 ma is lesz :) -
#352 Nekem mindig is azért tetszett a VH mert nem csak az akció és a pörgés a lényeg benne, hanem megmutatják az emberi oldalukat is... Mondjuk amikor a 3. műszakban a felesége halála után kikészült a Sullivan az sem volt egy rossz évad... -
ZsirosKenyer #351 elment...
azért a harmadik műszak az igazi. -
winnie #350 nagyon jó volt. -
#349 Én néztem :) Szerintem érdekes rész volt, bár jobb amikor a sürgősségin vannak, de tetszett ez a rész is. -
#348 én nézem majd -
R9 #347 én is