52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • eightmiles
    nem tudtok egy full-verziós ogg konvertert?
  • eightmiles
    nem tudtok egy full-verziós ogg konvertert?
  • truck driver
    A Daf miért táncolgat állóhelyzetben? Még útközben jó is, mert olyan mintha nem lenne teljesen sima az út, de állóhelyzetben elég zavaró. Nem lehet kijavítani ezt a hibát? (elég kiábrándító tud leni)
  • eightmiles
    kösz. csak nemtom' textúrázni
  • truck driver
    Ez nagyon jó 5let!
  • eightmiles
    törött, de nem Daf. Egy Peterbilt.
  • truck driver
    Köszi Gerob! Nagyjából én is erre a megoldásra gondoltam De miért csak a Makes mappába pakoljak? Vannak olyan letöltések is amiket nem oda kell betenni, nemde?
  • DJ Bee18
    Hali! Letöltöttem a hardtruck.try.hu-ról a DAF XF-et, kicsomagoltam a makes/trucks/daf mappába (természetesen c:/Dok./PTTM-ben) és én nem látom a kereskedésben. Mi lehet a gond?
  • akyyy
    hali az 1.07 es patchban benne van a kormáyzás javítás, és kell hozzá crack?
  • kesenyi
    A zanozával próbáltam szerkesztgetni a Scania-t, de nem sikerült mert le van védve vagy mi a frac van vele
  • kesenyi
    Kell DXTbmp + egy Paint shop pro vagy Adobephotshop,de ellátogatsz Fireboy oldalára és ott a tippek,trükkök linkre vagy mire rákattintasz és ott leírja neked, hogy mit hogyan kell
  • Gerob
    Truck driver! Szerintem csináld azt, hogy uninstallod a játékot teljesen a gépedről illetve letörlöd a Dokumentumokban lévő Pedal to the metal mappát és ezután rakd újra a játékot. Ne rakj bele még semmi kiegészítést, próbáld ki, hogy megy-e (elvileg mennie kell) és utána pakold bele a kiegészítőket, de csak a MAKES mappába rakjad őket. Csá
  • soprano
    Valaki tudja,hogy lehet a kész munkát textúrázni???
    Nekem is úgy néz ki,mint #6536 -ban!!!!
    Help please!
  • gumikacsa
    Ne csigázz!!!
  • gumikacsa
    van, de nem kis mennyiség.
  • FiReBoY
    Angol tutorial már van nem? Akkor azt majd lefordítom, ha van.
  • FiReBoY
    Törött Daf Xf? :)
  • eightmiles
    nem sok látszik belőle, de vki tudja, mi ez?
  • truck driver
    Az előbb jól elkiabáltam hogy minden király. De most meg amikor végez a betöltéssel, akkor kilép a windowsba. Pedig már a legtöbb letöltést kiszedtem. :(((
  • eightmiles
    ja, és egy tutorialhoz túl keveset tudok
  • eightmiles
    az nem is árnyékolás, hanem inkább 'árnyéktalanítás'
  • eightmiles
    árnyékolni Surface.../Normals/Calculate-tel szoktam
    textúrázni meg a vice cityhez tudok csak(a zmod1-ben)
  • eightmiles
  • soprano
    értem!!!Köszi a megértésedet és a türelmedet...
    Amúgy Kacsa ötletét díjazom!
    Csokifűrész!
  • gumikacsa
    Úgy látom, te nagyon vágatod ezt a zanoza kezelést. Nem írnál egy magyar nyelvű tutorialt, ahol a fontosabb dolgokat leírnád?
    Nekem is sokat segítene, mert sok mindent nem tudok.
    Jól jönne, ha tudnám, hogyan árnyékoljak, illetve textúrázni sem tudok.
  • eightmiles
    fényeket a Copy-val csináltam, majd Move-oltam őket. Behúznom nem kellett, mert alapból oda rakta, csák át kellett neveznem light8-ra, light9-re.....
  • soprano
    de hoogy? nem lehetek ilyen láma...
    Annyira szeretném megtanulni ezt a progit,deh...ááá
  • eightmiles
    fények is vannak:
  • eightmiles
    én:
    csinálok egy kockát, Modify.../Move-olom a trailer közepére, Modify.../Scale-lel shiftet nyomva tartva megnagyobbítom, és behúzom a Cube-ot a Roll-ba. Ezután kiexportálom(csinálok egy másolatot a roll.psm-ről)az egyik roll.psm-re, majd felülírom. Utána csak bemásolom a mappájába és kész.
  • soprano
    mostmeg elszúrtam a fényeket is...
    lemásoltam sokszor az egyiket és egymás mellé raktam,behúztam a trailer nevébe,de most a régiek se látszanak !!!!!!!!
  • soprano
    nah,megvan,kitöröltem az úthengert...
    Most a trailer alját akarom egy szintbe hozni a kerekek tetejével!
    A kockát létrehozom,széthúzom,tíra,ríra (EXACT TRANSFORM)-al.
    bemozgatom ahova kell.Volt a trailer aljától az úthenger tetejéig egy piros vonal ami kocka formájú volt,olyan volt mint egy doboz aminek csak a sarkai látszódnak,úgy gondoltam,hogy azon belül jeleníthetők meg a tárgyak,de beraktam az úthenger alá egy kockát és nem láttam a játékban!Leszedtem az úthengert és az üres trailer-re tettem egy új kockát és most sem látom!!!!
    Te jó ég,még a textúrázást sem tudom,hogy kell csinálni,hogy ne oylan piros legyen!!!!!
    Meglévő trailer textúrát csináltam már,de új tárgyra nem tudom,hogy hová kell rajzolni a *.dds file ban....
  • eightmiles
    írd le pontosan, hogy mit hogyan csinálsz!(a beimportálás után kezdd)
  • soprano
    hogy csináltad?????????????????????????????????
    Nekem miért nem törli ki az egészet és miért nem rakja be azt a kockát????????
  • truck driver
    Király! Minden működik amit bemásoltam! Csak le kellett istallálnom a játékot ez egyik meghajtóról és visszarakni. Szerencsére a dokumentumokból semmit nem kellett törölni!
  • eightmiles
    nekem sikerült:

ja és ha tudok, segítek
  • soprano
    köszi szépen,még segítessz nekem ha elakadok????
    Hálás vagyok!
  • eightmiles
    Sok cuccot kijelölni a 'Select...' és pl. 'Quadr'-rel lehet(ez téglalap alakú kijelölés, de van kör alakú is-'Circle', és még nemtommilyenek'). Itt is átrakod pl. Polygonra, Quadr-rel kijelölöd, SELECTED-et nyomsz, és a bill-en Delete-t
  • soprano
    de nekem akkor se látszik a játékbann...Már próbáltam!
    plz.: #6513
  • Duddits
    Szerintem a patch baja. Hanem hogy sok cucc van benne!
  • eightmiles
    rájöttem. Jobb oldalt van egy nagy fehér vmi, amiben a trailer és az alkatrészei nevei vannak. Amit te csináltál(pl. CUBE), azt alapból nem rakja bele a trailerbe, hanem neked kell behúznod(csak simán rátolod a tárgy nevét a trailer nevére).