52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#6553 nem tudtok egy full-verziós ogg konvertert? -
#6552 nem tudtok egy full-verziós ogg konvertert? -
truck driver #6551 A Daf miért táncolgat állóhelyzetben? Még útközben jó is, mert olyan mintha nem lenne teljesen sima az út, de állóhelyzetben elég zavaró. Nem lehet kijavítani ezt a hibát? (elég kiábrándító tud leni) -
#6550 kösz. csak nemtom' textúrázni -
truck driver #6549 Ez nagyon jó 5let! -
#6548 törött, de nem Daf. Egy Peterbilt. -
truck driver #6547 Köszi Gerob! Nagyjából én is erre a megoldásra gondoltam De miért csak a Makes mappába pakoljak? Vannak olyan letöltések is amiket nem oda kell betenni, nemde? -
#6546 Hali! Letöltöttem a hardtruck.try.hu-ról a DAF XF-et, kicsomagoltam a makes/trucks/daf mappába (természetesen c:/Dok./PTTM-ben) és én nem látom a kereskedésben. Mi lehet a gond? -
#6545 hali az 1.07 es patchban benne van a kormáyzás javítás, és kell hozzá crack? -
#6544 A zanozával próbáltam szerkesztgetni a Scania-t, de nem sikerült mert le van védve vagy mi a frac van vele -
#6543 Kell DXTbmp + egy Paint shop pro vagy Adobephotshop,de ellátogatsz Fireboy oldalára és ott a tippek,trükkök linkre vagy mire rákattintasz és ott leírja neked, hogy mit hogyan kell -
Gerob #6542 Truck driver! Szerintem csináld azt, hogy uninstallod a játékot teljesen a gépedről illetve letörlöd a Dokumentumokban lévő Pedal to the metal mappát és ezután rakd újra a játékot. Ne rakj bele még semmi kiegészítést, próbáld ki, hogy megy-e (elvileg mennie kell) és utána pakold bele a kiegészítőket, de csak a MAKES mappába rakjad őket. Csá -
#6541 Valaki tudja,hogy lehet a kész munkát textúrázni???
Nekem is úgy néz ki,mint #6536 -ban!!!!
Help please!
-
#6540 Ne csigázz!!! -
#6539 van, de nem kis mennyiség. -
FiReBoY #6538 Angol tutorial már van nem? Akkor azt majd lefordítom, ha van. -
FiReBoY #6537 Törött Daf Xf? :) -
#6536 nem sok látszik belőle, de vki tudja, mi ez?
-
truck driver #6535 Az előbb jól elkiabáltam hogy minden király. De most meg amikor végez a betöltéssel, akkor kilép a windowsba. Pedig már a legtöbb letöltést kiszedtem. :((( -
#6534 ja, és egy tutorialhoz túl keveset tudok -
#6533 az nem is árnyékolás, hanem inkább 'árnyéktalanítás' -
#6532 árnyékolni Surface.../Normals/Calculate-tel szoktam
textúrázni meg a vice cityhez tudok csak(a zmod1-ben) -
#6531 -
#6530 értem!!!Köszi a megértésedet és a türelmedet...
Amúgy Kacsa ötletét díjazom!
Csokifűrész! -
#6529 Úgy látom, te nagyon vágatod ezt a zanoza kezelést. Nem írnál egy magyar nyelvű tutorialt, ahol a fontosabb dolgokat leírnád?
Nekem is sokat segítene, mert sok mindent nem tudok.
Jól jönne, ha tudnám, hogyan árnyékoljak, illetve textúrázni sem tudok. -
#6528 fényeket a Copy-val csináltam, majd Move-oltam őket. Behúznom nem kellett, mert alapból oda rakta, csák át kellett neveznem light8-ra, light9-re..... -
#6527 de hoogy? nem lehetek ilyen láma...
Annyira szeretném megtanulni ezt a progit,deh...ááá
-
#6526 fények is vannak:
-
#6525 én:
csinálok egy kockát, Modify.../Move-olom a trailer közepére, Modify.../Scale-lel shiftet nyomva tartva megnagyobbítom, és behúzom a Cube-ot a Roll-ba. Ezután kiexportálom(csinálok egy másolatot a roll.psm-ről)az egyik roll.psm-re, majd felülírom. Utána csak bemásolom a mappájába és kész. -
#6524 mostmeg elszúrtam a fényeket is...
lemásoltam sokszor az egyiket és egymás mellé raktam,behúztam a trailer nevébe,de most a régiek se látszanak !!!!!!!! -
#6523 nah,megvan,kitöröltem az úthengert...
Most a trailer alját akarom egy szintbe hozni a kerekek tetejével!
A kockát létrehozom,széthúzom,tíra,ríra (EXACT TRANSFORM)-al.
bemozgatom ahova kell.Volt a trailer aljától az úthenger tetejéig egy piros vonal ami kocka formájú volt,olyan volt mint egy doboz aminek csak a sarkai látszódnak,úgy gondoltam,hogy azon belül jeleníthetők meg a tárgyak,de beraktam az úthenger alá egy kockát és nem láttam a játékban!Leszedtem az úthengert és az üres trailer-re tettem egy új kockát és most sem látom!!!!
Te jó ég,még a textúrázást sem tudom,hogy kell csinálni,hogy ne oylan piros legyen!!!!!
Meglévő trailer textúrát csináltam már,de új tárgyra nem tudom,hogy hová kell rajzolni a *.dds file ban....
-
#6522 írd le pontosan, hogy mit hogyan csinálsz!(a beimportálás után kezdd) -
#6521 hogy csináltad?????????????????????????????????
Nekem miért nem törli ki az egészet és miért nem rakja be azt a kockát???????? -
truck driver #6520 Király! Minden működik amit bemásoltam! Csak le kellett istallálnom a játékot ez egyik meghajtóról és visszarakni. Szerencsére a dokumentumokból semmit nem kellett törölni! -
#6519 nekem sikerült:
ja és ha tudok, segítek -
#6518 köszi szépen,még segítessz nekem ha elakadok????
Hálás vagyok!
-
#6517 Sok cuccot kijelölni a 'Select...' és pl. 'Quadr'-rel lehet(ez téglalap alakú kijelölés, de van kör alakú is-'Circle', és még nemtommilyenek'). Itt is átrakod pl. Polygonra, Quadr-rel kijelölöd, SELECTED-et nyomsz, és a bill-en Delete-t -
#6516 de nekem akkor se látszik a játékbann...Már próbáltam!
plz.: #6513
-
#6515 Szerintem a patch baja. Hanem hogy sok cucc van benne! -
#6514 rájöttem. Jobb oldalt van egy nagy fehér vmi, amiben a trailer és az alkatrészei nevei vannak. Amit te csináltál(pl. CUBE), azt alapból nem rakja bele a trailerbe, hanem neked kell behúznod(csak simán rátolod a tárgy nevét a trailer nevére).