52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#6353 wrecker -
ZOLEE22 #6352 [IMG] http://18wheels.wz.cz/images/download/gmc3500.jpg[/IMG] -
#6350 -
Scania LB 140 #6349 Jól nézki az öreg 1838-as merci, apám volt cégénél is volt egypár ilyen :D. -
#6348 -
#6347 Miért? -
#6346 elvonási tünetek?
-
#6345 Paint shop pro vagy Adobephotshop -
#6344 Csak az a baj, hogy én nem tudom megnézni, csak letölteni tudnám, de nem tudok az oldaladon jobbegeret nyomni. -
Danny L #6343 Na szóval már megoldottam a coca-cola pótos problémám. Meg is nézhetitek a végeredményt, ugyanis elkészült a Pedal To The Metalhoz az első videóm:). Nem nagy, csak egy kis poén. Nézzétek meg. -
KING OF THE TOPICS
-
#6341 Új ajtó, a jobb és bal oldal külön elem, így nem tükröződik. csak most az a retek pótkerék szaródott el. Na de még dolgozom rajta.
-
#6340 Kacsa!
A Hungarocamion-os trailer textúráját melyik trailer-re húztad rá??
Vagy újat csináltál?Lécci mond el nekem,hogy hogyan tudnék én is csinálni egy ilyen Hungarocamion-os cuccot,csak sárga ponyvával :-)
megpróbálnám és majd megmutatom,hogy mekkora láma vagyok,vagy mégsem...
Köszi előre is.
-
#6339 akarom mondani:
Milyen progival és hogyan tudok Trailer-t textúrázni???? -
steweee #6338 na, konklózióm, szép és érdekes játék, főleg a peccsekkel igazán élvezhető. végigjártam az utakat, aztán csít, kamcsikat mind kipróbáltam és itt a vége. jó volt, várom a köv részt -
-
Danny L #6336 Ahoj mindenki! Tyűű de baromi régen voltam már erre felé. Látom vannak újak szép számmal. Van egy kis problémám. Tudna nekem küldeni valaki egy igazi jó kis Coca-Cola trailert, mert amit Gumikacsa küldött, nem műxik, fogalmam sincsen miért. Köcci! Email címem (MSN cím) alul olvasható -
#6335 Ja itt a magnum, a midtown madnessből. (ha így bepakolják a játékba, az már jó. Szerintem nincs ezzel semmi baj:
-
#6334 De. de azt hogy miért csak az tudhatja, aki készítette. -
#6333 Nem a linkeddel van a gebasz (szerintem),hanem a truck-al...
Neked (nektek) ,nem mozog a 4kerék ha áll a kocsi???
Mintha menne mindig kicsit arrébb...
-
#6332 Nem tudom, nem én csináltam. Sajna nem othon vagyok, majd a hétvégén javítom a linkeket -
truck driver #6331 [marquee direction=right]letölteni?
dehogy
a mehet gomb alatt kattints a makrókra -
#6330 Hihi -
steweee #6329 vaóóóó. király. betűtip neve, letöltési helye ?
egyébként a 6324-re vki ? -
truck driver #6328 [blur=240,10][dropshadow=NAVY,1,1][courier]hoppálé. nem nem jól írtam be a betűtípust -
truck driver #6327 [marquee direction=left][arnyek=navy][nagy][curier][szin=gold][u]jaja. szerintem is-------->jól összeválogattam mi? -
#6326 KIRÁLYAK EZEK AZ EFFEKTEK!!!
-
#6325 Nem vágja valaki,hogy miért "ficánkol" a Daf XF kereke????
Nem bír egy helyben megállni ha parkolok vele....
Kacsa,ezt még tőled szedtem le,nem tudsz segíteni?
Ja és mivel lehet textúrázni a Trailer-t és a Truck-ot???
Thx.
Vamos a la playa. -
steweee #6324 na, mi a játék vége ? van neki egyáltalán ? vmi cél ? lehet vhogy a saját kamionjaim között váltani hogy melyikbe üljek vagy csak a "régi" lecserélésével ? amit veszek és beleültetek sorőrt az úgy is marad ? -
#6323 nekem valahogy aránytalannak tűnik az egész kamion -
#6322 Oké. Ugy már király lesz. :-) Remélem. -
#6321 nézd meg jól van e belinkelve.. mert getright-al sem jó
Azért jó lenne ha letudnánk tölteni! mert így senki se tudja. akkor mi értelme a honlapnak? -
#6320 Mivel még nincs kész. De csavarok azok nem lesznek. -
#6319 Hát szerintem a trailer nem valami szép. Így lyan mintha egy festett papírdoboz lenne rajta. Olyan csavarok is kellenének rá. -
#6318 valóban igazad van. a 2 daewoo, és az összes volvo 404. De a többit le birtam tölteni.
Egyébklnt nem tudom, mi lehet a hiba, a fájlok feltöltve, hivatkozások jók, mégis 404...Úgy látom ez az atw még rosszabb, mint a freeweb. -
#6317 Nem tudom. getright-al próbáld meg. -
#6316 Ja, de csak annyi a különbség, hogy a pótkerék hátul van. -
#6315 Ez két külön pót? -
#6314 Hi All!!
Gumikacsa: miért nem tudok semmit letölteni az oldaladról? Mindenre 404 hibát ír:( Össz-vissz két dolgot tudtam leszedni. -
#6313 A dafot nem én csináltam, csak a textúrát. A pótot viszont én kreáltam, igaz meglévő pótok darabjainak összeadásával, mozgatásával.
De még nincs kész, mert az ajtót ki akarom cserélni, illetve az meg akarom oldani, hogy ne tükrözze a textúrát. 1-2 nap és letölthető lesz, töbféle festéssel.