52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Gerob #6633 Csá!
A kamionokat+trailereket nem az install mappába kell bemásolni!! Hanem a Dokumentumok\Pedal to the metal\\makes\truck v. trailers mappába. Így működni fog (elvileg) -
#6632 Hali! Biztos nagyon unjátok már a kérdést, de hova kell bemásolni a kamionokat meg a trailereket?
[install dir]\makes\trucks
[install dir]\makes\trailers
Bemásoltam, de nem müxik.
pls help -
#6631 mit kell kiszedni és mivel hogy át tudjam szerkeszteni a modelleket és a texturákat? -
truck driver #6630 [trebuchet]Jó lesz ez a kamaz, csak a kerekei szerintem ne legyenek ilyen szép modernek és fényesek, hanem régitípusúak jobban álnának neki. És a festése is lehetne "rusty". -
#6629 ezt a buszt honét tudom letölteni? mert ami felette van link, 404 hiba -
#6628 Olvastatok a 3dartpol-os hülye állatról? :) Még jó hogy a srác nem hagyta abba a további kamionkészítést, mert ha én a helyébe lettem volna, hagytam volna a francba. Csak akkor soha nem mehettem volna a Volvo FH16-ossal. :) De akkor biztos meglincseltük volna azt a barom fórumokon randalírozó gyereket :) Már jöhetne a Volvo... -
#6627 a DXTBmp-ben lehet megadni, hogy valami menyire fényes. Van egy olyan, hogy alfa chanel. Ez az eredeti DAF-nál full fehér, ezért fénylik, mint állat.
Következőt kell tenni: DXTbmp-ben felső menü: alpha/export alpha chanel. valamilyen néven kiexportálod, valamilyen képszerkesztővel sötétítesz rajta, majd megnyitod a festést, a DXTbmp-vel, alpha/import alpha channel. És menteni. -
#6626 hú bammeg pár hónap kihagyás után most KORMÁNNYAL végigmentem amerikán, nagyon jól esett, ajánlom mindekinek :) -
#6625 hogy csináltad meg a daf paint1.dds mattítását? -
#6624 és a textúra? -
#6623 Ja, meg nem volt belső tere, csak az ülések. -
#6622 Magát a modellt nem, de mikor beraktam a játékba, minden egy szinő volt. Kicsit szétszedtem, meg itt-ott alakítgattam rajta. De még vannak egyébb terveim is vele:) -
#6621 te csináltad? -
#6620 Őőőőőőőő (ez sem éppen kidolgozott, de legalább kamaz):
-
Scania LB 140 #6619 Hagyd ott a tengelyt és ja jól emlékszem akkor gumi kacsa csinált már egy tandemet, te meg csinálj egy tridemet, hidd el jól fog mutatni. -
#6618 és az miért van,hogy ha a standard kamionokhoz épphogy hozzányúlok a Zmod-ban,a játék loadnál lefagy és az a köcsög Prism3D bejön...!!???
-
#6617 tudom én...
De úgy jobban nézne ki!És akkor hogy csináljam meg ezt a gubancot????
-
Scania LB 140 #6616 Minek törlöd ki? Létezik 3 tengelyes tridem pót is annyi a különbség a tandemtől hogy egy tengelyel több van. -
#6615 Van egy kis gond!
A képen látható problémát,hogyan tudom orvosolni????
A másolást a többi tengelyről nem engedi!
Ha kiveszem,hogy csak 2 tengely legyen (ahogy szeretném),akkor a játékban össze-vissza állnak a kerekek,pedig csak azt az egy tengelyt tötöltem ki!!!!!
Ezt hogyan lehet megoldani????
-
#6614 csinálok egy tandem pótot,de a kerekek mozgatásánál problémák vannak!
a játékban ide-oda inog a trailer,pedig maximális pontossággal próbáltam behúzni a kerekek illesztését a helyükre!!!
Nincs valami opció ami berántja a pontokat a helyükre?????
-
#6613 na, rájöttem!(gondoltam, hogy lehet, hiszen már a zmod 1esben is lehetett, csak ott más volt a neve)
szóval: nem kell külön rajzolgatni, mivel össze lehet vonni az object-eket. rákattintasz a modify.../submesh/attach-ra, és összehúzod (pl.) a kockát a trailerrel. utána már csak át kell festeni a trailer dds file-ját(asszem legalábbis. azt még nem próbáltam). -
#6612 értem!
megpróbálom,de már a tököm kivan vele vazzee
-
#6611 átváltasz 'Vertex' nézetbe, utána 'create...'/poly, és utána vmelyiket kiválasztod (én a single-t hásználom), és rákattintasz az objectre, amelyiket át akarod hegeszteni. -
#6610 miért fagy le mikor be akarok load-olni???
Csak akkor mikor azt a trailert loadolom amit átszerkesztettem!!!
-
#6609 hozzárajzoltál?????
azt meg hogyan???
könnyebb mint a textúrázás? -
#6608 ezt a kockát a zmodban textúráztam
-
#6607 úgy csináltam, hogy nem kreáltam új objectet, hanem hozzárajzoltam a trailerhez(de már kapisgálom a külön tárgy textúrázását is) -
#6606 Hogyan textúráztál?
Nekem miért nem sikerül?
még egy kockát sem tudtam betextúrázni!!!!!
-
Gerob #6605 Valaki aki ismer olyan oldalt, ahonnan kész kamionokat lehet letölteni, az légyszi írjon ide párat! Köszke -
#6604 gumikacsa!
te hogy mattítottad ki a dafot? átszíneztem a gloss-t, de nemtom' hova kell berakni -
#6603 ilyen is van:
-
#6602 jah. azóta találtam párat. -
truck driver #6601 igen létezik 1 pár -
#6600 létezik vmi kúltúrált oldal, ahonnan lehet is szedni vmit, és ha lehet, akkor véletlenül kép is van hozzá?
thx -
truck driver #6599 de le lehet tölteni a Dafot az oldaladról, csak nem a mattítottt változatát -
#6598 siker:
-
#6597 ez a zmodeler1-hez van. ott én is tudok textúrázni -
#6596 sztem 3dsmax-szel -
#6595 mert már készül egy másik is, ezek mellett az enyém kidolgozatlan -
#6594 Ezeket a modelleket tuti nem Zanozával csinálják!