52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#6673 talán nincs megtalálva az összes kamionkereskedő? -
#6672 már akkor letöltöttem, amikor még ide nem írtad be ezt -
#6671 na de nem tudja vki mit tegyek? -
Danny L #6670 Már lehet is letölteni -
#6669 az jó lesz, mert én nem tudom letölteni egy másik oldalról -
Danny L #6668 Hali! Pár perc és nemsokára felteszem a Volvo FH16-ot az oldalamra -
#6667 te sátánista -
#6666 6666 -
#6665 segítsen valaki plz -
#6664 modify.../submesh/attach(és összekattintod a tárgyakat) -
#6663 ebben az Zmodeler 2ben teljesen máshogy van, de ha megtalálom akkor elmondom -
#6662 letöltöttem as buszt, bemásoltam a megfelelő heéyre, a játék a menüjében észleli is. betöltöttem álásomat, elmentem a bóltba, de ott nem lehetett megvenni, akor most hogyan vezethetem a buszt? -
#6661 De a csoportban van!!
Behúztam oda...De egyszer látszik,egyszer nem...Akkor soha nem kéne látszania,nem???
De légyszi a textúrázást magyarázd el,mert meg szeretném tanulni!!!!
Kössz... -
#6660 Kiri!
steweee: a magánemberek cuccait egy játékba se szokták beletenni. -
#6659 eltűnés szerintem 2 ok miatt lehet, vagy textura, vagy nincs a 'csoportban' -
steweee #6658 mikorra várható az új része ? régen kötött már le így játék mint ez !remélem beleteszik az újításokat amiket magánemberek csináltak, mert az alapjátékot is az tette igazán élvezetessé -
#6657 Így első próbálkozásra
-
#6656 inkább írd le légyszi,mert szeretném megtanulni!!!!!!!!
és az eltünésről tudsz mondani valamit?????????,
-
#6655 MSN: [email protected] -
#6654 ha átpasszolod a modellt akkor letexturázom -
#6653 Köszi szépen!Én is most látom,hogy picit távol vannak a kerekek...
Majd közelebb viszem!
A #6639 -re valaki nem tud megoldást???
És a textúrázásra???????????????? Most az lenne a legfontosabb!!!
-
Danny L #6652 Már késő....feladtam -
Gerob #6651 Csákó!
Tudjátok mi lenne még egy nagy dobás kamion készítés terén?? Ha valaki ráérő szabad idejében csinálna egy régi Rábát. "Vasorrút" vagy a régi MAN fülkéset akár. Mondjuk kicsit hülén nézne ki az USA útjain, de akkor is... -
#6650 Ne add fel! kitartás -
Danny L #6649 Én az IFA-nak a jobb szélvédőjét csinálgattam 3-4 órán át majd beleuntam...azóta is szép álom, hogy megcsinálom egyszer. -
Danny L #6648 Hali! Ez a Volvo gép nagyon, de nagyon ott van. Tiszteletem a készítőnek! Remélem mihamarabb elérhető lesz. -
#6647 egyébként MAXban van olyan hogy csak az aktív modellt menti el (Export Selected...) Zmodelerben autómatán elmenti egybe az egészet, csak a textúra meg jelenítéssel lehetnek gondok utána a játékban. -
#6646 Talán ha psm-ben mindet kimportálod valahova és utánna a zmodelerben beimportálod őket a kék nyíllal. Pótokkal ez nekem sikerült -
#6645 Maxban Attach, vagy Zmodeler 1ben Unite Select-l, csak Zmodeler 2-t még én is most tanulom -
truck driver #6644 Nem találtak még ki egy egyszerűbben használható modellezőt (vagy mit)? Mert engem is érdekelne a szerelvénykészítgetés, de ha ilyen bonyolult, akkor inkább nem idegesítem magam vele. -
FiReBoY #6643 Ehhez egy kicsike tutorialt összedobhatnál. :) Engem is érdekelne. -
FiReBoY #6642 Hát zmodba csak egy dolgot tudsz egyszerre inmportálni, de 3ds max-ban asszem többet is lehet. -
#6641 Tok kiri! A kereket szerintem kicsit összéb kéne. -
#6640 Ezzel telt a DU-om nagy része, és még közelébe sincs a jónak...
Azt nem tudjátok véletlenül, hogyha van 3-4 alkatrészem, azt lehet-e egyesíteni egy alkatrésszé?
-
#6639 itt van még pót...
itt meg már nincs...
Mit tegyek???
Ja és ha már itt tartunk,a textúrázást is mondja meg valaki légyszi!!!!
Már ugyan nem piros,de így se szebb!!!!
-
#6638 Na erre adjon nekem valaki választ!!!!!
Csináltam egy tri-tandem pótot,beraktam,működött tökéletesen!
Újra elindítottam és most ha lekapcsolom a pótot csak a kerekei látszanak,ha felkapcsolom akkor minden tök COOL!!!!
Na ez hogy lehetséges?????
-
#6637 Mi volt ez? -
#6636 Innen tudod letölteni a Liaz Buszt és még sok mást!
Downloads link...1értelműűűű!
LIAZ BUSZ
-
#6635 beszar*k, rájöttem, hogy hagyan lehet moddolni -
#6634 köszi