52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#6713 Textúrázási tanács:(nem biztos, hogy jó) A Zanoza 2.0.0.5-ben ahol a beimportált cuccoknak tudjuk váltani a nézeteit(left,right,front,..stb.) ott az ikon mellet van egy olyan, hogy Display. Arra katt és ott van olyan, hogy Image, rákattintottok aztán Select image.Szerintem itt kell próbálkozni!! (Ismétlem ez csk egy tipp, nem biztos, hogy így van) -
#6712 Egy ilyet hozzon a pttm-be a Jézuska! -
#6711 Csini kis kama3 -
#6710 Ja azt akarom, de a maxal sem tudom megnyitni, csak ha lenne gta plugin. Vagy mi. mert ez .dff file, de a zmod1.7 nem nyitja meg, mert kiírja, hogy hibát okozott. -
#6709 ennél egyszerűbben is lehet,
MAXban exportálod .3ds-be azt importálod Zmodelerbe -
#6708 faxa -
#6707 Hehe! Vazze!
Ez a roncs nagyon állat! -
#6706 ez nem semmi -
#6705 Vazzzzzeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez nagyon állat!!!!!
-
#6704 érdemes ezen melózni?
-
#6703 nah,csak tudod Te ezt!
Köszi,kipróbálom! -
#6702 Nah, nekem van egy modellem a GTA-ból, de a zmod1.7 nem hajlandó megnyitni. Van egy szerkesztőm, ami megnyitja, de azzal nem tudok exportálni olyan fáljba, ami jó lenne. Nem tud valaki a 3DStudiomax5-höz GTA plugint? Megpróbálnám bepakolni a játékba. Itt a modell:
-
#6701 Ja persze. Nekem a kamion oldalfala a storage oldalából van, az elejéből és a végéből le ven véve, az ajtó a reffer ajtaja, stb. Ezeknek mind külön textúrája van. Kikisérletezem, hogy hova kell a felírat, oszt ráteszem. Álltalában a saját mappájából lopom a festést.
Ja és a lényeg: base mappában a base.desc. Minden új elemhez hozzá kell rendelni a textúrát:
materialX:"Y: Z"
ahol:
X: sorszám (értelem szerűen 1-el több mint az alattalévő)
Y: elem neve (ami a zmodban a neve)
Z: textútra neve -
#6700 ez égés. működik is? szóval hogy már meg van kreálva? -
#6699 komolyan?a fenébe -
#6698 Kacsa,please! --> #6691
Nem fogok zaklatni senkit tovább ígérem ha megtudom ezt a textúrás dolgot..De máshol nincs nagyon ilyen fórum..
-
#6697 Én már ilyet láttam, párszáz hozzászólással ezelőtt. :) -
#6696 én most azon dolgozom, hogy átírom 'USA'-t (a határon) MAGYARORSZÁG-ra. De senki ne merjen megelőzni, mert le van copyright-olva! -
#6695 nézd meg ezt: #6685
ebbe írtam a linket!!!
lehet,hogy innen ki lehet indulni...
-
truck driver #6694 Ne aggódj Gumkikacsa, a te kamazod jobb lesz, ha nem lesz ilyen fényes, és olyan régi típusú felnie lenne, mint annak a kamionnak, amivel kezdünk a játék elején... -
#6693 zmodeler 2höz kéne legalább ilyen tutorial, és akkor én segíthetnék -
FiReBoY #6692 "Hejj de buta fatraktor..."
Kicsit fénylik, meg érdekes elemek vannak rajta. -
#6691 akkor hogy csinálod?
A trailer-eidnek hogy csináltál újat?
Megváltoztattad a méretüket,meg ilyenek,új cuccokat tettél bele...
Mégis működik az alap textúrája.!?
-
#6690 Én sem tudok textúrázni. -
#6689 Én is meglévő kamionok alkatrészeiből dolgozom,de így a textúrázásom,elcsúszik és nemtom,hogy rakjam helyre......!
-
#6688 Kacsa,Te hogy textúrázol????Légyszi valaki magyarázza el,mert megőrülök már......kész van 4 trailer-em,de nincs textúrázva 1ik sem!!!!!!!!!!
-
truck driver #6687 Letöltöttem a zmodeler2-t, mert kíváncsi vagyok hogy hogyan kell ezt-azt kreálgatni a játékhoz. Csakhogy fogalmam sincs hogy hogyan kell alakítani benne amit megnyitok, ill. hogyan kell új alkatrész csinálni... Ha valakinek lenne kadve és türelme hozzá, megköszönném ha tudna segíteni (mondjuk priviben). THANX -
#6686 Nah szopok itt a kamazzal, erre a 3D-sek megelőznek...
-
#6685 Valaki segítene????
Ennek a tutorial-nak a magyar verziója kéne...elég nehéz lefordítani (számomra)...PLZ!!!
ZMOD TEXTURIZER
-
truck driver #6684 Mik vannak oda írva a térképen jobb oldalra zöldzölddel? -
#6683 Azt mondja meg valaki,hogy miért lehet az,hogy a tritandem pótom kanyarokban majd felborul????A kerekek pontjait precízen illesztettem a helyükre!Ezzel nem lehet gubanc...
Mi lehet a probléma?
-
#6682 majd ha keresgélsz, rázoomolsz -
#6681 nesze:
-
#6680 igen igen.... én kinyomtatom :D -
#6679 nekem van egy 'tépett' minőségű. belinkeljem? -
#6678 van vhol térkép hgy hol keresgéljem? -
#6677 :D csak most olvastam el -
Danny L #6676 MOst nézem mekkora f@szságot írtam De remélem azért értetted, hogy mit akartam mondani. -
Danny L #6675 Jó, de te egy vagy a nemtom hányból, akik még nem töltötték le és esetleg azt sem tudják, hogy honnan lehetne. -
#6674 Pedig ha jól másoltad be Dokumentumok\18 WoS Pedal to the Metal\Makes\Truck\Ikarus255 akkor annak ott kell lennie. Nálam megy rendesen