52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Gerob #6473 De kell lennie! A Dokumentumok\Pedal to the metalban lennie kell(ene) -
truck driver #6472 Hy! Hát ez a baj. Hogy nincs makes navű mappa ott eredetileg. -
Gerob #6471 Cső! A pedal mappáján belül van egy MAKES nevű mappa, ott vannak a kamionok, trélerek mappái, oda kell behagyítani a cuccokat, amiket beakarsz rakni a játékba!! -
truck driver #6470 Csá! Köszi, de oda csak simán be kell tenni, mert nekem így se reagál semmit. Nekem ott (a dokumentumokban a pedal mappájában) alapból csak ilyen mappák vannak (pl a kamionoknak és városoknak nincs is mappája): saves, screenshots, mapps, music. -
Gerob #6469 Csá truck driver!
A letöltéseket csak a Dokumentumok mappában lévő Pedal to the metal mappába kell bemásolni, a játék saját mappájába (ahova telepítetted) semmit nem szabad bemásolni. -
truck driver #6468 Volna egy problémám: a letöltéseket bemásoltam a játék mappájába, és a dokumentumokban is a játék mappájába, de mintha be se tettem volna, semmi változás nem történik.
Ezt nem értem. Hova kéne pontosan beillesztenem? Vagy lehet hogy nekem valami szar verziója van meg a játéknak? -
truck driver #6467 De ilyen az osszes sofőr is a játékban. Ez elen nincs mit tenni. -
#6466 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy az mitől van, hogy amikor a saját sofőröm mögé érek, olyankor mindig rohadt lassan megy. Kb. 20 MPH -
#6465 Én nem de azt hiszem valahol benne van a játék könyvtárába. -
#6464 A főmenü zenéjének tudja valaki az előaóját, vagy a szám címét?
Köszönöm! -
#6463 oltás:D -
zoszt #6462 "Did u made the DAF's and the European trailer?"
Te csináltad a DAF-ot és az europai trélert? -
#6461 Mit jelent a "no licence"?
Megtudtad csinálni a DAF trélert? -
#6460 És ez?
what does it mean "no license"
Did u made the DAF's and the European trailer? -
#6459 HEHE. -
#6458 Biztos azt jelenti? -
#6457 szerintem a zmod-ban modify-scale -lel kicsinyítsd le a kockát (shift-et tartsd lenyomva) -
FiReBoY #6456 :D Ne má... -
#6455 Valami ilyen:
A doboznak 8 méter körülinek kéne lenni, a trélernek 7 méternek, a kettő közti tábolság kb 75 cm. -
#6454 Ez mi?:
The box should be around 8 meters long and the trailer box about 7.. the between distance between the trailer and truck about 75cm.. -
#6453 Ha valaki tud segíteni Zanoza Modeller ügyben akkor írjon plz....
-
#6452 Plz gimme your f@cking truck copyright. Thnx. -
#6451 ez nagyon raj lett -
#6450 Valaki írja le, hogy írjam ezt angolul:
"Engedélyezed-e, hogy az általad készített kamion általam átalakított változatát publikussá tegyem?"
Addig nem teszem fel, még a készítő engedélyt nem ad. -
akela #6449 Ugye ezeket is fölteszed majd az oldaladra?Léciléciléci.. -
#6448 Kiri! -
#6447 RÁBA rulez !
Szép munka Gumikacsa ! -
#6446 Ja, oda is akartam írni, hogy itt a volánnak egy ilyesmi van, csak RÁBA EDE :) -
zoszt #6445 Hiányoltátok a reakciókat, hát nagyon szépek az alkotások, ez utóbbi Gumikacsa nagyon megfogott!!!
Talán még jobb lenne egy Rába vontató hozzá. -
#6444 Ja, a konténerest nem én csináltam, de mindegy.
De ezt megint én faragtam (a busz természetesen mint pótkocsi):
-
#6443 Szerintem ezeket inkább privibe írd! -
#6442 Ez hogy létezik????
A játékban így néz ki a Zmod-ban meg már akkoraaa!!???
Kacsa,Te érted ezt????
Nem állítottam semmit át.Sima kockát hoztam létre...
Mit tegyek??
(amúgy sorry ezért a sok szarakodásért,de lelkes vagyok az ilyenekben!)
-
#6441 megint én vagyok.
Létrehoztam a kockát az üres trailer tetejére....
A Zmod-ban tök jó,de a játékban leszedi a konténert!!!!
Új trailer-t hogy tudok létrehozni?Mármint a játékban...Nem a Zmodban
-
#6440 Nah,végre,megoldottam,csak most egy másik para van...
Beimportáltam a konténert amit Te csináltál...Átvariáltam (leszedtem róla a konténert és rátettem egy kockát :-) és innen hogyan tovább?
Elmentem,de HOVA és hogyan!??? Egy trailer több file-ból áll és nekem a többit is meg kell csinálnom vagy mi????
Nem érteeeem,légyszi segíts.... -
#6439 Van egy kis gubanc....(nem nagyon értek még a Zmod-hoz)
Csináltam egy CUBE-ot,berakja oda középre és onnan a Move-al se tudom kirobbantani...Egy fekete kurzor van az "egéren" és egy 4ágú nyíl,de nem moccan...
What can i do? -
#6438 Nem kell vele foglelkozni, az enyémre sem nagyon szoktak reagálni. :) -
#6437 Kösz Kacsa!
Öröm Veletek "dolgozni"!
Amúgy az "én" cuccaim hogy tetszenek?
Nem sok reakció jött,úgyhogy abbafejezem a gagyi skin gyártást...
-
#6436 Na végre! Erre vártam hogy legyen Rynart de én leginkább kamion skint akartam csinálni.
De király! -
-
#6434 Tölts le a zanoza modeler 2.0.0.5-öt. psm-et megnyitni a menüsorban található "fehér téglalapban egy kék nyíl jobba lefelé" ikonnal kell.
(import)
Mozgatás: oldalt van egy menüsor. Itt megkeresed a modifity-t, rákatt, legördül egy csomó cucc, itt rákatt a move-ra. kilyelölöd, mit akarsz mozgatni, és mozgatot (mozgatni 3D, és perspective-nézetekben nem lehet.)